Amber Heardin nettovarallisuus 2023: Amber Heard on tunnettu yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli, joka on ollut alalla jo yli kymmenen vuotta. Hän on ollut mukana useissa menestyneissä elokuvissa ja tv-ohjelmissa, jotka ovat vaikuttaneet hänen nettovarallisuuteensa. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten Amber Heard on tienannut rahansa ja mistä ne ovat peräisin.

  Varhainen elämä ja ura

  Amber Heard syntyi 22. huhtikuuta 1986 Austinissa, Texasissa. Hän aloitti uransa viihdeteollisuudessa mallina ja siirtyi myöhemmin näyttelemään. Hänen ensimmäinen suuri roolinsa oli vuonna 2007 ensi-iltansa saaneessa tv-sarjassa Hidden Palms. Hän esiintyi myös useissa muissa tv-sarjoissa ennen läpimurtorooliaan elokuvassa Never Back Down vuonna 2008.

  Amber Heard nettovarallisuus 2023

  Heard on tunnettu näyttelijä Hollywoodissa. Amber Heardin nettovarallisuudeksi arvioidaan noin 12 miljoonaa dollaria. Tähän sisältyvät hänen tulonsa elokuvista, tv-ohjelmista, mainoksista, oikeudellisista sopimuksista ja kiinteistösijoituksista.

  Elokuvaura

  Amber Heardin elokuvaura lähti nousuun läpimurtoroolin jälkeen elokuvassa "Never Back Down". Hän on sittemmin esiintynyt useissa menestyselokuvissa, kuten "Pineapple Express", "Zombieland" ja "The Danish Girl". Hänen menestynein elokuvansa tähän mennessä on ollut "Aquaman", joka tuotti maailmanlaajuisesti yli 1,1 miljardia dollaria. Amber Heardin arvioidaan ansainneen noin 5 miljoonaa dollaria roolistaan elokuvassa.

  Television ura

  Menestyksekkään elokuvauransa lisäksi Amber Heard on esiintynyt myös useissa tv-ohjelmissa. Hänen merkittävimpiä tv-roolejaan ovat muun muassa "The Playboy Club" ja "The Stand". Hän on myös vieraillut useissa muissa tv-ohjelmissa.

  Kannatus- ja sponsorointisopimukset

  Amber Heard on vuosien varrella ollut eri brändien kasvot, kuten Guess ja L'Oreal. Hän on myös mainostanut useita tuotteita ja tuotemerkkejä sosiaalisen median tileillään, mikä on osaltaan lisännyt hänen tulojaan.

  Katso myös: Kim Kardashianin nettovarallisuus 2023

  Oikeudelliset ratkaisut

  Amber Heard on ollut vuosien varrella osallisena erilaisissa oikeuskiistoissa, mukaan lukien hänen korkean profiilin avioeronsa Johnny Deppistä. Vuonna 2019 hän sopi Deppin kanssa käymänsä oikeusjutun 7 miljoonalla dollarilla, jonka hän lahjoitti hyväntekeväisyyteen. Hänen nettovarallisuuttaan ovat osaltaan kasvattaneet erilaiset oikeudelliset sovinnot, mukaan lukien avioeroratkaisusta saatu sovinto.

  Katso myös: Andrew Taten nettovarallisuus 2023 .

  Amber Heard's Kiinteistöt

  Sen lisäksi, että Amber Heard on menestynyt näyttelijänurallaan, hän on myös ostanut useita kiinteistöjä elämänsä aikana. Hän omistaa Los Angelesissa 3 miljoonan dollarin arvoisen kodin, jonka hän osti vuonna 2011. Kiinteistössä on 2 500 neliöjalkaa asuintilaa, kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja uima-allas.

  Vuonna 2015 Amber Heard osti 7 miljoonan dollarin arvoisen kartanon Hollywood Hillsistä. Kiinteistössä on viisi makuuhuonetta, viisi ja puoli kylpyhuonetta, uima-allas ja vierastalo. Myöhemmin hän myi tämän kiinteistön vuonna 2018 6,3 miljoonalla dollarilla.

  Amber Heardin kallein omaisuus on 12 miljoonan dollarin kartano Hollywood Hillsillä, jonka hän osti vuonna 2019. Kiinteistössä on kuusi makuuhuonetta, kymmenen kylpyhuonetta, uima-allas ja teatterihuone.

  Katso myös: Rikkaimmat tv-persoonat

  Amber Heard nettovarallisuus 2023

  Amber Heardin autot

  Amber Heard tunnetaan myös rakkaudestaan autoihin. Hänet on vuosien varrella nähty ajamassa useilla luksusajoneuvoilla, kuten Tesla Model S:llä, klassisella vuoden 1968 Mustangilla, Porsche 911:llä ja Ford Mustang GT:llä.

  Vuonna 2016 Amber Heard nousi otsikoihin, kun hän lahjoitti Johnny Deppin ja Johnny Deppin avioerosta saamansa 7 miljoonan dollarin korvauksen hyväntekeväisyyteen. Hän jakoi rahat American Civil Liberties Unionin (ACLU) ja Los Angelesin lastensairaalan kesken. Hän antoi rahat eri osissa, ja vuonna 2018 Amber Heard lahjoitti 1 miljoonan dollarin suuruisen summan Los Angelesin lastensairaalalle. Tämä lahjoitus oli tarkoitettu auttamaan lapsia, joilla onsyöpä sai tarvitsemansa hoidon.

  Kaiken kaikkiaan Amber Heardin menestyksekäs ura viihdeteollisuudessa, hänen kiinteistösijoituksensa ja hänen rakkautensa autoihin ovat vaikuttaneet hänen varallisuuteensa.

  Katso myös: Maailman 10 parhaiten palkattua näyttelijätärtä

  Amber Heardin seurusteluhistoria

  Amber Heard on ollut elämänsä aikana monissa kuuluisissa suhteissa. Vuonna 2008 hän alkoi seurustella valokuvaaja ja taiteilija Tasya van Reen kanssa. He olivat yhdessä neljä vuotta ennen eroaan vuonna 2012.

  Vuonna 2012 Amber Heard alkoi seurustella näyttelijä Johnny Deppin kanssa, ja pariskunta meni naimisiin helmikuussa 2015. Avioliitto ei kuitenkaan kestänyt pitkään, ja Amber Heard pyysi avioeroa toukokuussa 2016. Hän sanoi, etteivät he pystyneet selvittämään erimielisyyksiään ja siksi hän halusi avioeron. Avioero saatiin päätökseen elokuussa 2016, ja Amber Heard sai 7 miljoonan dollarin korvauksen, jonka hän lahjoitti hyväntekeväisyyteen.

  Avioeronsa jälkeen Johnny Deppistä Amber Heard yhdistettiin hetkeksi Teslan toimitusjohtajaan Elon Muskiin vuonna 2017. Parin kerrottiin seurustelleen useita kuukausia ennen eroaan. Hänet yhdistettiin myös taidekauppias Vito Schnabeliin vuonna 2018.

  Vuonna 2019 Amber Heard alkoi seurustella kuvaaja Bianca Buttin kanssa. Pariskunta debytoi julkisesti vuoden 2020 naistenpäivän marssilla Los Angelesissa. He kuitenkin erosivat tammikuussa 2021, ja lähteiden mukaan he päättivät pysyä ystävinä.

  Katso myös: Top 20 maailman kuuminta ja kauneinta naista 2023

  Amber Heard ja Elon Musk

  Amber Heard ja Elon Musk tapasivat ensimmäisen kerran vuonna 2013 Machete Kills -elokuvan kuvauksissa. Tuolloin Elon Musk oli vielä naimisissa toisen vaimonsa Talulah Rileyn kanssa.

  He alkoivat kuitenkin seurustella vasta vuonna 2016, kun Amber Heard oli hakenut avioeroa Johnny Deppistä. He seurustelivat tiettävästi useita kuukausia ennen kuin heidän suhteensa päättyi virallisesti elokuussa 2017.

  Yhdessä ollessaan Amber Heard ja Elon Musk kävivät paljon julkisissa tilaisuuksissa yhdessä. Heidät nähtiin yhdessä The Promise -elokuvan ensi-illassa huhtikuussa 2017.

  Elon Musk ja Amber Heard olivat aktiivisia sosiaalisessa mediassa ja jakoivat useita postauksia yhdessä. Yksi Elon Muskin Instagramissa jakamista postauksista oli kuva itsestään huulipunan jälki poskessa. Postaus oli otsikoitu "Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms".

  Eron jälkeen huhut kertoivat, että kaksikko olisi elvyttänyt romanssinsa. Tammikuussa 2018 heidät nähtiin yhdessä ravintolassa Los Angelesissa. Maaliskuussa 2018 Elon Musk julkaisi Instagramissa kuvan itsestään juhlissa. Kuvan taustalla näkyy Amber Heard.

  Rolling Stone -lehden haastattelussa vuonna 2019. Elon Musk kertoi, että hän ja Amber Heard eivät ole enää suhteessa. Hän totesi: "No, hän erosi minusta enemmän kuin minä erosin hänestä, luulen".

  Vaikka Amber Heardin ja Elon Muskin suhde ei kestänyt pitkään. He ovat edelleen ystävällisiä toisiaan kohtaan ja ovat keskittyneet omaan uraansa.

  Katso myös: Top 30 kuuminta näyttelijää Hollywoodissa

  Päätelmä

  Amber Heard on menestynyt parhaiten viihdeurallaan, jonka ansiosta hän on tienannut paljon rahaa. Hänen menestyksensä on lisännyt hänen kokonaisvarallisuuttaan. Hän on myös ollut eri brändien kasvot ja tehnyt sijoituksia kiinteistöihin.

  Katso myös: Kuumat vaaleat näyttelijättäret 20- ja 40-vuotiaina

  Amber Heardin seurusteluhistoria on ollut vuosien varrella paljon mediakohun kohteena. Vaikka Amber Heard on ollut paljon uutisissa parisuhteidensa ja avioeronsa vuoksi. Hän on silti onnistunut menestymään todella hyvin urallaan viihdeteollisuudessa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden