Ana Maria Markovic on tunnettu kroatialainen jalkapalloilija, joka pelaa hyökkääjänä Sveitsin naisten Super League -seura Grasshopperissa ja Kroatian maajoukkueessa. Häntä on kutsuttu "maailman kauneimmaksi jalkapalloilijaksi". Tutustu tarkemmin hänen varhaiselämäänsä, seurauraansa, kansainväliseen uraansa, nettovarallisuuteensa, palkkaansa, perheeseensä ja muihin asioihin.

  Kuka on Ana Maria Markovic?

  Ana Maria Markovic on kroatialainen jalkapalloilija, joka on saavuttanut suosiota upean ulkonäkönsä ja vaikuttavien taitojensa ansiosta kentällä. Kroatiassa syntynyt ja Sveitsissä kasvanut Markovic aloitti jalkapallon pelaamisen 14-vuotiaana ja on siitä lähtien tehnyt aaltoja alalla.

  Ana Maria Markovic Elämä ja ura

  Varhainen elämä

  Ana Maria Marković syntyi 9. marraskuuta 1999 Splitissä, Kroatiassa. Hänen äitinsä on kroatialaissyntyinen ja kotoisin Splitistä. Kun hän oli 12-vuotias, hänen perheensä muutti Zürichiin, Sveitsiin, jossa hän vietti nuoruutensa.

  Klubiura

  Markovic aloitti jalkapallon pelaamisen Sveitsissä 14-vuotiaana. Hän pelasi FC Zürichin U21-joukkueessa kolmen kauden ajan ennen siirtymistään Grasshopperiin. Grasshopperissa pelatessaan hän kiinnitti Kroatian jalkapalloliiton huomion, mikä johti siihen, että hänet kutsuttiin pelaamaan Kroatian maajoukkueeseen.

  Kansainvälinen ura

  Ana Maria Markovic edustaa Kroatian maajoukkuetta ja on ollut arvokas voimavara joukkueelle. Hänet tunnetaan nopeudestaan ja ketteryydestään kentällä, mikä on auttanut hänen joukkuettaan voittamaan useita otteluita.

  Ana Maria Markovicin nettovarallisuus ja palkka

  Markovićilla on tällä hetkellä sopimus Grasshopperin kanssa, ja hänen vuosipalkkansa on arviolta noin 800 000 dollaria. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta hän tienaa hyvin, ja hänen nettovarallisuudekseen on arvioitu noin miljoona dollaria.

  Ana Maria Markovicin elämäkerta 2023

  Nimi: Ana Maria Markovic
  Syntymäaika (ikä): 9. marraskuuta 1999 (ikä 23 vuotta)
  Syntymäpaikka: Split, Kroatia
  Kansalaisuus: Kroatian, Sveitsin
  Korkeus: 1,7 m (5′ 6" jalkaa)
  Nykyinen joukkue: Kroatian naisten jalkapallomaajoukkue
  Nykyinen seura: Heinäsirkka
  Asema: (#11 / eteenpäin)
  Nettovarallisuus 2023: 1 miljoona dollaria
  Palkka (vuosittain): $800,000
  Suhde: Single
  Instagram: @anamxrkovic

  Jerseyn numero ja poikaystävä

  Marković pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä Grasshopperin joukkueessa ja käyttää pelipaidan numeroa 7. Hän käyttää myös numeroa 11 pelatessaan maajoukkueessaan. Marković ei ole vielä naimisissa tai kihloissa kenenkään kanssa, eikä hän internet-lähteiden mukaan seurustele tällä hetkellä kenenkään kanssa.

  Ana Maria Markovic jäljittelee Cristiano Ronaldoa

  Marković on aiemmin todennut, että Cristiano Ronaldo on yksi hänen suosikkipelaajistaan hänen työmoraalinsa vuoksi. Huolimatta osuvasta asustaan hän jatkaa fanien ihastuttamista sekä kentällä että sen ulkopuolella.

  Hän ei kuitenkaan pidä siitä, että uutistoimistot kuvaavat häntä "seksikkääksi", ja hän käyttää ääntään puhuakseen tasa-arvon puolesta jalkapallossa, kun on kyse naisten palkoista.

  Ana Maria Markovic ja Neymar

  "Maailman kaunein jalkapalloilija" on paljastanut, että PSG-tähti Neymar on ollut hänen DM-tiedoissaan, mutta hän haluaa vain hänen apuaan jalkapalloon liittyvässä asiassa.

  Marković pyrkii tasa-arvoon, sillä hän uskoo, että naisjalkapalloilijoita syrjitään sosiaalisessa mediassa enemmän kuin miehiä. Hän toivoo saavansa Neymarin tukemaan naisjalkapalloa ja tekemään osansa myös kentän ulkopuolella.

  Katso myös: Kuka on Alisha Lehmann?

  Katso viimeisimmät kuvat Ana Maria Markovicista

  Tietoja Ana Maria Markovicista

  • Ana Maria Markovic on kroatialainen jalkapalloilija, joka tunnetaan upeasta ulkonäöstään. Euroopan iltapäivälehdet ovat kutsuneet häntä kauneimmaksi jalkapalloilijaksi.
  • Vaikka hän pitää siitä, että hänet tunnustetaan kauneudestaan, hän ei pidä siitä, että hänet leimataan seksikkääksi, koska se vähentää hänen kykyjään jalkapalloilijana.
  • Jalkapallon lisäksi hän tekee sivutoimista työtä mallina, mutta hän ei aio vaihtaa uraa, sillä hän rakastaa jalkapalloa.
  • Hänen suosikkijalkapalloilijansa on Cristiano Ronaldo hänen kurinalaisuutensa ja työmoraalinsa vuoksi, ja hänen esikuvansa on kroatialainen jalkapalloilija Luka Modric.
  • Ana Maria Markovic jakaa usein kuvia Mercedes Benzistään sosiaalisessa mediassa.
  • Hänellä on sisko, joka on myös jalkapalloilija ja pelaa Kroatian maajoukkueessa.
  • Jalkapallomenestyksestään huolimatta Ana Maria Markovic opiskelee edelleen yliopistossa eikä aio lähteä ennen kuin hän on saanut opintonsa päätökseen.
  • Vapaa-ajallaan hän katsoo mielellään elokuvia, ja hänen suosikkielokuvansa on No Time To Die.
  • Hänen lempiruokansa on pizza, ja hänen kroatialainen lempiruokansa on Zagorski strukli.
  • Angelina Jolie on hänen suosikkinäyttelijänsä, ja Will Smith on hänen suosikkinäyttelijänsä.
  • Ana Maria Markovic on kiistänyt huhut Cristiano Ronaldon seurustelusta sanomalla, että Ronaldo on hänen idolinsa ja että hän on tällä hetkellä sinkku ja keskittyy jalkapallouraansa.

  Päätelmä

  Ana Maria Marković on nouseva tähti jalkapallomaailmassa. Hänet tunnetaan paitsi taidoistaan kentällä, myös kauneudestaan ja päättäväisyydestään tuoda tasa-arvoa naisten jalkapalloon. Hänellä on vaikuttava nettovarallisuus ja hän käyttää ääntään tuodakseen huomiota urheilun tärkeisiin asioihin.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden