Kreikka tunnetaan kauneudestaan, henkeäsalpaavasta arkkitehtuurista upeisiin maisemiin. Mutta entä ihmiset? Ei ole mikään salaisuus, että kreikkalaisilla on maailman kauneimpia naisia. Tunnetuista näyttelijöistä ja malleista vähemmän tunnettuihin kaunottariin, nämä naiset ovat todiste Kreikan kauneudesta ja armosta. Tässä tarkastelemme 10 Kreikan kauneinta naista.Heidän ikonisesta ulkonäöstään heidän vaikuttaviin saavutuksiinsa, pääset tutustumaan näihin upeisiin naisiin läheltä ja henkilökohtaisesti!

  Top 10 kauneinta kreikkalaista naista:

  10. Zeta Makrypoulia

  Kreikassa on paljon kauniita naisia, mutta Zeta Makrypoulia saattaa olla kaikista kaunein. Eksoottisen ulkonäkönsä ja upean vartalonsa ansiosta hän on ehdottomasti yksi maan huippumalleista.

  Ateenassa vuonna 1978 syntynyt Zeta Makrypoulia aloitti malliuransa nuorena. Hänestä tuli nopeasti yksi Kreikan halutuimmista malleista. Menestyksekkään malliuransa lisäksi Zeta on myös ansioitunut näyttelijä, joka on esiintynyt muun muassa elokuvissa "Molis horisa" ja "Ziteitai Pseutis".

  Jos etsit todellista kauneuskuningatarta, Zeta Makrypoulia on juuri oikea nainen sinulle. Uskomattoman ulkonäkönsä ja vaikuttavan uransa ansiosta hän on ehdottomasti yksi Kreikan kauneimmista naisista.

  Katso myös; Top 20 Euroopan kuuminta naista.

  9. Helena Paparizou

  Elena Paparizou, joka edusti Kreikkaa vuoden 2005 Eurovision laulukilpailuissa, on yleisesti pidetty yhtenä maan kauneimmista naisista. Häntä on ylistetty hänen silmiinpistävistä piirteistään ja upeasta vartalostaan, ja hän on esiintynyt lukuisilla Kreikan kauneimpien naisten listoilla.

  Paparizou syntyi vuonna 1982 ja aloitti uransa laulajana vuonna 1999. Hän nousi kuuluisuuteen julkaistuaan useita menestyksekkäitä albumeita ja edustettuaan Kreikkaa Eurovision laulukilpailussa. Paparizou on sittemmin tehnyt erittäin menestyksekkään uran ja myynyt miljoonia levyjä maailmanlaajuisesti.

  Musiikillisen menestyksensä lisäksi Paparizouta pidetään yleisesti yhtenä Kreikan kauneimmista naisista. Häntä on ylistetty hänen silmiinpistävistä piirteistään ja upeasta vartalostaan, ja hän on esiintynyt lukuisilla maan kauneimpien naisten listoilla.

  Katso myös; Maailman 10 kuuminta ja kauneinta naista vuonna 2023.

  8. Doukissa Nomikou

  Doukissa Nomikou on kreikkalainen malli, televisiojuontaja ja kauneuskilpailujen voittaja, joka kruunattiin vuoden 2007 Star Hellasiksi.

  Vuonna 2012 Nomikou voitti Miss Kreikka -kilpailun ja edusti maataan Miss Universum -kilpailussa. Hän ei päässyt Miss Universum -kilpailussa 16 parhaan joukkoon, mutta voitti parhaan kansallispuvun palkinnon perinteisestä kreikkalaisesta puvustaan.

  Miss Universum -kilpailun jälkeen Nomikou on tehnyt menestyksekkään uran mallina ja televisiojuontajana Kreikassa. Hän on esiintynyt muun muassa Elle Greece- ja Cosmopolitan Greece -lehtien kansikuvissa, ja hän on esiintynyt muun muassa L'Oréal Paris -merkkien mainoskampanjoissa.

  Vuonna 2015 hänet nimettiin yhdeksi People-lehden Kreikan kauneimmista ihmisistä.

  7. Ria Antoniou

  Kreikan kauneuskilpailujen monilahjakkuus Ria Antoniou on yksi Kreikan seksikkäimmistä naisista. Hänet on kruunattu Miss Peloponnesokseksi 2007, Star Hellas - Miss Earth Greece 2008 ja seksikkäimmäksi naiseksi maailmassa 2008.

  Antonioua pidetään yleisesti yhtenä Kreikan kauneimmista naisista. Hänen silmiinpistävät piirteensä ja patsasmainen vartalonsa ovat tehneet hänestä halutun mallin sekä Kreikassa että ulkomailla. Fyysisen kauneutensa lisäksi Antoniou tunnetaan myös lämpimästä persoonallisuudestaan ja maanläheisyydestään. Häntä kehutaan usein siitä, että hän on helposti lähestyttävä ja ystävällinen faneille ja ihailijoille.

  Katso myös; Top 20 seksikkäintä elossa olevaa naista ympäri maailmaa.

  6. Evangelia Aravani

  Evangelia Aravani on kreikkalainen malli ja TV-juontaja. Hän syntyi 29. marraskuuta 1985 Lefkadassa, Kreikassa. Aravani on ollut sellaisten lehtien kansissa kuin Vogue, Harper's Bazaar ja Elle. Hän on myös kävellyt muotitalojen kuten Chanel, Givenchy ja Dolce &; Gabbana kiitotiellä.

  Aravani on paitsi kaunis myös lahjakas. Hän puhuu sujuvasti kreikkaa, englantia ja ranskaa. Malli- ja näyttelijänuransa lisäksi Aravani on voittanut Miss Star Hellas 2005 -tittelin.

  Jos etsit naista, joka on sekä kaunis että taitava, etsi Evangelia Aravani.

  5. Christina Moustaka

  Christina Moustaka on kreikkalainen malli, näyttelijä ja laulaja. Hän on syntynyt Ateenassa, Kreikassa. Christina Moustaka on äänestetty useaan otteeseen Kreikan kauneimpien naisten joukkoon.

  Christina Moustaka aloitti mallinuransa 18-vuotiaana. Hän on tehnyt mallintöitä useille eri tuotemerkeille, kuten Folli Follie, L'Oreal, Coca Cola ja monille muille. Christina on myös ollut esillä eri lehdissä, kuten Elle, Vogue, Harper's Bazaar jne.

  Christina Moustaka on kiistatta erittäin kaunis nainen. Hänellä on täydellinen vartalo, lumoavat silmät ja upea hymy. Ei ihme, että häntä pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista naisista.

  Katso myös; Maailman 10 kauneinta tyttöä 2023.

  4. Natali Thanou

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut N a т a l i T h a n o u (@natali_thanou)

  Serbialais-kreikkalainen laulaja-malli Natali Thanou on yksi kuumimmista kreikkalaisista naisista. Vuonna 2006 hän perusti bändin ja tanssiryhmän Dream Life, jonka kanssa hän esiintyy ympäri Kreikkaa. Vuodesta 2018 lähtien Natali Tanu on tehnyt aktiivisesti yhteistyötä lukuisten muoti- ja kosmetiikkabrändien kanssa.

  Katso myös; Top 30 kuuminta Hollywood-näyttelijää.

  3. Olga Farmaki

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun jakoi Olga Farmaki🪬 (@olgafarmaki)

  Olga Farmaki on kreikkalainen malli ja näyttelijä. Hän on työskennellyt ja tunnetaan seuraavista artisteista: Ram Hans Feat. Cheshire Cat: You Drive the Boys Crazy (2013), Lava feat. Olga Farmaki: Ela (2010) ja Claydee Feat. Nikki Lee: Mamacita buena (2012).

  Hän on esiintynyt lukuisissa lehdissä, kuten Vogue, Elle ja Harper's Bazaar. Hän on myös koristanut monien kansainvälisten muotilehtien kansia. Olga on esiintynyt suurten tuotemerkkien, kuten Diorin, Givenchyn ja Chanelin, mainoskampanjoissa.

  Hän on myös kävellyt maailman arvostetuimpien muotisuunnittelijoiden kiitoradalla. Olga Farmakia pidetään yhtenä Kreikan kauneimmista naisista.

  Katso myös; Top 10 maata, joissa on kauneimmat naiset.

  2. Thomai Apergi

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Thomai Apergi Official (@thomaiapergiofficial) jakama viesti.

  Thomai Apergi on kreikkalainen laulaja, joka on toiseksi kaunein kreikkalaistyttö. Viihdeteollisuudessa tekemänsä työn lisäksi hän on myös tunnettu hyväntekijä, joka työskentelee eri hyväntekeväisyysjärjestöjen parissa eri puolilla Kreikkaa.

  Thomain katsotaan yleisesti olevan yksi Kreikan kauneimmista naisista, ja häntä on nähty lukuisissa lehtien kansissa ja mainoskampanjoissa. Hänen kauneutensa on klassista ja ajatonta, ja hänellä on silmiinpistävät kasvonpiirteet ja vartalonsa. Hänet tunnetaan myös tyylistään ja tyylikkyydestään, ja hän näyttää aina tyylikkäältä ja eleganssilta, olipa hän sitten punaisella matolla tai vain kaupungilla liikkeellä.

  Jos etsit kreikkalaista jumalatarta ihailtavaksi, Thomai Apergi on ehdottomasti joku, joka kannattaa tarkistaa!

  1. Katerina Stikoudi

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

  Katerina Stikoudi on kreikkalainen malli ja kauneuskilpailujen voittaja, joka kruunattiin Miss Hellas 2005 -kilpailuksi. Hän edusti maataan Miss World -kilpailussa 2005.

  Malliuransa ohella Stikoudi on esiintynyt menestyneessä kreikkalaisessa saippuaoopperassa nimeltä Erotas vuonna 2006.

  Mallin ja näyttelemisen lisäksi Stikoudi on myös taitava laulaja, joka on julkaissut kaksi albumia ja kiertänyt ympäri Kreikkaa.

  Katso myös; Top 10 menestynyttä näyttelijää, jotka olivat aikoinaan aikuistähtiä.

  Mitä pidetään houkuttelevana Kreikassa?

  Kreikka on maa, joka on kautta historian tunnettu uskomattomasta kauneudestaan, ja nämä kymmenen naista ovat siitä todisteena. Toivottavasti nautit siitä, että sait tietää lisää Kreikan kauneimmista naisista ja siitä, miten he ovat muokanneet paitsi kreikkalaista myös maailmanlaajuista kulttuuria.

  Näyttelijöistä malleihin ja laulajiin nämä naiset edustavat maailman parhaita lahjakkuuksia; jokainen heistä esittelee oman ainutlaatuisen kauneutensa. Inspiroiduitpa sitten heidän saavutuksistaan tai ihastuit heidän ulkonäköönsä, on mahdotonta kieltää, etteivätkö nämä naiset edustaisi sitä, mikä tekee Kreikasta niin erityisen.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden