• Top 10 kriketinpelaajaa menehtyi onnettomuudessa ottelun aikana.

Top 10 kriketinpelaajaa menehtyi onnettomuudessa ottelun aikana.

Kriketti tunnetaan "herrasmiesurheiluna" sen tekniikoiden, sääntöjen, intohimon ja kärsivällisyyden vuoksi. Kriketti on kehittynyt jatkuvasti keksimisestään lähtien. Kriketin kehittyessä sen formaatit vähenevät, kuten 5-päiväiset testiottelut, ODI:t ja nyt T20:t. Pelaajien aggressiivisuus ja heidän intohimonsa krikettiä kohtaan tekevät lajista klassisen ja tyylikkään sekä pelaajille että katsojille. Peli on yhtä vaarallinen kuin se on.Alla on lueteltu joitakin pelaajia, jotka menehtyivät ottelun aikana sattuneessa onnettomuudessa.

Top 10 kriketinpelaajat, jotka kuolivat pelatessaan krikettiä

10. Phillips Hughes (30. marraskuuta 1988-27. marraskuuta 2014)

kriketinpelaajat, jotka kuolivat pelatessaan krikettiä.

Phillips oli nuori vasenkätinen avaava australialainen kriketinpelaaja. Lisäksi hän oli Australian joukkueen nouseva pelaaja. Phillips on pelannut kotimaista krikettiä myös Etelä-Australian ja Worcestershiren joukkueissa. Hän pelasi elämänsä aikana kaksi kautta New South Walesin joukkueessa ja debytoi testissä vuonna 2009 20-vuotiaana ja ODI-debyytissään vuonna 2013.

Phillips oli Australian kirkas tulevaisuus, mutta asiat eivät mene niin kuin aina ajattelemme, ja 25. marraskuuta 2014 pomppija osui hänen kaulaansa ottelun aikana Sydney Cricket Groundissa, ja hänet vietiin sairaalaan, mutta valitettavasti hän menehtyi oltuaan koomassa kaksi päivää.

9. Raman Lamba (2. tammikuuta 1960 - 23. helmikuuta 1998)

Raman oli intialainen kriketinpelaaja ja pelasi 4 testiottelua ja 32 ODI:tä Intian krikettimaajoukkueessa. Hän kuului aikansa kuuluisimpiin kriketinpelaajiin ja edusti Intiaa ensimmäisen kerran Australian liigassa vuonna 1986. Raman Lamba menehtyi 23-vuotiaana sisäiseen verenvuotoon kentällä Bangladeshin krikettiliigassa jouduttuaan kahden päivän koomahyökkäykseen. Ramanin kuolema oli traaginen.kuoleman Intian joukkueelle, ja tämä pelaaja tulee aina elämään krikettifanien sydämissä.

8. Raymond van Schoor (23. toukokuuta 1990- 20. marraskuuta 2015).

Useimmat ihmiset eivät tiedä tästä namibialaisesta oikeakätisestä lyöjästä. Raymond oli Namibian eniten pelattu kriketinpelaaja, joka edusti maataan yli 200 ottelussa. Raymond sai aivohalvauksen pelatessaan ottelua Vapaata osavaltiota vastaan Wanderers Cricket Groundilla marraskuussa 2015. Hän taisteli, mutta ei selvinnyt hengissä vakavan aivohalvauksen jälkeen ja menehtyi 25-vuotiaana. Raymond tulee aina olemaan Alive innamibialaisten sydämet.

7. Abdul Aziz (1941- 17. tammikuuta 1959)

Pakistanin krikettihistoria on hämmästyttävä, ja Pakistan tunnetaan myös keilaajien paikkana, mutta myös pakistanilaiset lyöjät eivät olleet vähemmän lahjakkaita. Abdul Aziz, oikeakätinen avauslyöntimies, pelasi Pakistanissa kriketin alkuvaiheessa. Abdul Aziz sai krikettipallon sydämeensä ja menehtyi 17-vuotiaana, ja uskotaan, että Abdul voisi olla Pakistanin kuuluisien kriketinpelaajien joukossa, jos...päätti uransa, mutta me ihmiset emme voi päättää kenenkään kuolemasta.

6. Darryn Randall (2. joulukuuta 1980 - 27. lokakuuta 2013)

Darry Randall oli oikeakätinen eteläafrikkalainen kriketinpelaaja ja ajoittain wicket-keeper. Darryn kuolema oli yksi pelaajan tuskallisimmista kuolemista. Pelatessaan ottelua Alicessa, Itä-Kapissa, nopea kulho osui suoraan Darrynin päähän, ja hän kuoli paikan päällä 27. lokakuuta 2013 33-vuotiaana.

5. Ian Folley (9. tammikuuta 1963-30. elokuuta 1993)

Ian Folley oli oikeakätinen englantilainen kriketinpelaaja ja vasenkätinen keilaaja, keskikokoinen pacer ja spinner.

Pelatessaan ottelua Workingtonia vastaan pallo osui hänen silmänsä alle. Ian vietiin välittömästi paikalliseen sairaalaan silmämunan pientä leikkausta varten ja tulevien ongelmien ehkäisemiseksi. Mutta valitettavasti leikkaus ei mennyt hyvin ja sydänkohtauksen vuoksi Ian menetti hengityksensä. Ian Folley oli suuri lahjakkuus ja aloitti uransa pacerina vuonna 1982 Lancashiressa.

4. Ankit Keshri (28. lokakuuta 1994- 20. huhtikuuta 2015).

Ankit Keshri oli oikeakätinen intialainen Bengalin lyöjä. Keshri ei koskaan pelannut Intian joukkueessa kansainvälisesti, mutta pelasi kotimaan otteluita Bengalin joukkueessa. Erään ottelun aikana Ankit oli kentällä sweeper coverissa ja ryntäsi ottamaan korkean kiinni, mutta sekaannuksen vuoksi sekä Ankit että Sourav (vasenkätinen pacer) ryntäsivät ottamaan kiinni ja törmäsivät toisiinsa. Kyseessä oli tavallinen tapaturma krikettikentällä, muttaei Ankitille, ja hän menetti tajuntansa maassa, vuoti verta suun kautta ja hänet vietiin välittömästi sairaalaan, jossa hän menehtyi hoidon aikana.

3. Wasim Raja (3. heinäkuuta 1952-23. elokuuta 2006)

Wasim Raja oli monilahjakkuus, sillä hän oli ottelun erotuomari, krikettivalmentaja ja vasenkätinen lyöjä. Raja edusti Pakistania yli 100 kansainvälisessä ottelussa ja yli 250 ykkösluokan ottelussa tehden 11 334 juoksua. Hän menehtyi 54-vuotiaana sydänkohtaukseen.

2. Zulfiqar Bhatti

Pelaajasta ei ole paljon tietoa internetissä, mutta joidenkin raporttien mukaan hän oli Pakistanin kriketin tuleva ja nouseva tähti. Zulfiqar kuoli nousevan pallon osuessa hänen rintaansa. Missään ei mainita, kuoliko hän paikan päällä vai sairaalassa. Zulfiqar kuoli 22-vuotiaana. Toisena listallamme kriketinpelaajat kuolivat pelaamisen aikana.kriketti.

1. Richard Beaumont

Richard Beaumont oli englantilainen seurajoukkueiden kriketinpelaaja ja keilaaja (tyyppiä ei mainittu). Joskus päivä, joka on yksi elämämme onnekkaimmista päivistä, muuttuu yhtäkkiä mustaksi päiväksi, ja Richardille kävi juuri näin. Richard teki viiden wicketin saaliin Pedmore CC:lle ja oli hyvin onnellinen, mutta juuri viiden wicketin saaliinsa jälkeen hän kaatui maahan sydänkohtauksen vuoksi. Richard oliHänet vietiin välittömästi sairaalaan, mutta hänen ilmoitettiin kuolleen saapuessaan sinne 33-vuotiaana. Hän oli kriketin pelaamisen aikana kuolleiden kriketinpelaajien listamme kärjessä.

Nelson Hayden

Tekijä Nelson Hayden