Lentoemännän ammatti on haastava ja vaativa, mutta samalla myös lumoava. Epäilemättä lentoemännät ovat edustamansa lentoyhtiön kasvot. Nykyisessä raadollisessa kilpailussa lentoyhtiöt kiinnittävät erityistä huomiota lentoemäntien valintaan ja ulkonäköön. Pituudesta, vartalosta ja hymystä univormuun asti lentoemännät ovat lentoemäntienTärkein näkökohta minkä tahansa lentoyhtiön mainonnassa. Tässä on luettelo lentoyhtiöiden kymmenestä viehättävimmästä lentoemännästä. Lennätpä sitten minne tahansa, lentoemännät näyttävät aina kuumilta, söpöiltä ja tyylikkäiltä.

  Top 10 lentoyhtiötä, joilla on kauneimmat lentoemännät:

  10. Virgin Atlantic

  Istuvissa punaisissa puvuissaan ja tyylikkäissä silkkikaulanauhoissaan Virgin Atlanticin lentoemännät erottuvat aina joukosta. Nämä kauniit lentoemännät näyttävät viettelevässä punaisessa univormussaan HBO:n tv-tähdiltä. Heidät on äänestetty "houkuttelevimmaksi lentoemännäksi" vuonna 2017 tehdyssä tutkimuksessa. Virgin Atlanticin "Red Hotties" ovat taivaalla kuumimpia. Tyylikästä glamouria ja iloista asennetta.ovat vain joitakin sanoja, joita käytetään kuvaamaan Virginin oletettavasti upeita lentoemäntiä.

  9. Thai Airways International

  Thaimaan kansallinen lentoyhtiö Thai Airways on yksi niistä lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat kenties parasta hoitoa ilmassa. Thaimaan lentoemännät pääsevät yhdeksänneksi lähinnä sen vuoksi, että he kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin tarjotessaan parhaan mahdollisen mukavuuden kaikille matkustajilleen. Lentoyhtiö on voittanut lukuisia palkintoja poikkeuksellisesta palvelun laadusta. Heidän ainutlaatuiset purppuranpunaiset virkapukunsa mainitaan myös usein kuinyksi parhaista lentoemäntäpuvuista.

  8. Lufthansa

  Lufthansa on yksi suosituimmista eurooppalaisista lentoyhtiöistä, joka on päässyt tälle listalle, ja hyvästä syystä. Tämä saksalainen lentoyhtiö koostuu matkustamohenkilökunnasta, joka on eri etnisyyksistä. Lufthansa on yksi parhaista lentoyhtiöistä, joilla on joitakin silmiinpistävimpiä kaunottaria ilmassa. He ovat tunnettuja yleisestä ystävällisestä henkilökunnastaan ja hienosta palveluasenteestaan.

  7. Air Asia

  Air Asia pääsee tähän listaan, koska heillä on usein todettu olevan maailman kaikista halpalentoyhtiöistä houkuttelevimmat lentoemännät. AirAsian naispuolisten lentoemäntien ikoniset punaiset univormut herättävät huomion, kun saavut mille tahansa malesialaiselle lentoasemalle. Lentoasemalla saatat törmätä näihin kuumiin kaunottariin, jotka kävelevät vaunukassin kanssa ja näyttävät valmiilta viemäänAir Asian lentoemännät ovat itse asiassa yhtä kuumia kuin heidän ateriansa, joskus jopa kuumempia.

  6. Emirates

  Emirates on yksi maailman ylellisimmistä lentoyhtiöistä. Lentoyhtiöllä on tyylikkäimpiä lentoemäntiä eri kansallisuuksista. Heitä on kaiken muotoisia, näköisiä ja tyylisiä, mutta kaikki hyvin viehättäviä ja kiillotettuja. Emiratesin lentoemännät näyttävät aina varsin viehättäviltä asuissaan. En ole kuitenkaan varma, ovatko lentoemännät vai heidän asunsa se, joka tekee heistä niin viehättäviä.

  5. Cathay Pacific

  Cathay Pacificia pidetään yhtenä Aasian parhaista lentoyhtiöistä erinomaisen palvelunsa ja lukuisten tunnustustensa ansiosta. Tällä Hongkongissa toimivalla lentoyhtiöllä on teräviä, hienovaraisen seksikkäitä naispuolisia lentoemäntiä. Ja punaista kaikkialla! Cathay Pacificilla on myös yksi alan kauneimmista lentoemännistä. Ammattimaisen mallin palkkaamisen sijaan Cathay päätti esitellä lentoemäntänsä, jotka ovatYritys korostaa myös palvelua lentoemäntäehdokkaidensa tärkeimpänä ominaisuutena.

  4. Kingfisher Airlines

  Intian suosikki lentoyhtiö, ilmeisistä syistä! Yksi yleisimmistä, Lentoyhtiöllä on maailman kuumimmat lentoemännät. Kingfisher Airlinesin lentoemäntien univormu on melko samanlainen kuin Air Asialla, se voi olla värikuvio ja leikkaus näyttää melkein samalta. Mutta molemmat näyttävät mukavilta ja kauniilta.

  3. Aeroflot Air

  Aeroflot Airlinesin lentoemännät ovat erottuvassa punaisessa univormussaan kolmannella sijalla lentoyhtiöiden viehättävimpien lentoemäntien listalla. Venäläisiä ei ehkä yleisesti ottaen pidetä muodin suhteen korkealla. Mutta Aeroflotin lentoemäntien raikkaat lippikset ja reippaasti kulmikkaat kaulaliinat ovat iskeneet matkustajien mieleen, jotka ovat pitäneet lentoyhtiötä maailman tyylikkäimpänä lentoyhtiön kyselytutkimuksessa.Skyscanner-varaussivusto.

  Katso myös: Top 10 houkuttelevinta naisjulkkista Yhdysvalloissa.

  2. Singapore Airlines

  Singapore Airlinesin lentoemännät eivät ole vain viehättäviä, vaan myös ystävällisiä. He ovat pukeutuneet omaleimaiseen "Sarong Kebaya" -muotiin ja näyttävät lumoavilta yrittämättä liikaa. Vaikka he ovatkin lentoyhtiöiden houkuttelevimpia lentoemäntiä, Singapore Girls on tunnustettu vieraanvaraisuudestaan ja parhaasta matkustamopalvelustaan. Heidän vieraanvaraisuutensa ja matkustamopalvelunsa on palkittu aikakauslehdissä, matkailu- ja matkailualalla.Lisäksi ne ovat voittaneet Business Traveller Asia-Pacific Awards -kilpailun "Maailman paras matkustamohenkilökuntapalvelu" -palkinnon 17 peräkkäisenä vuotena.

  Katso myös: Top 10 kuuminta naisuutisankkuria.

  1. Air France

  Kauhean epämukavat turistiluokan istuimet, mutta oi niin unelmoiva lentoemännät. Lentoyhtiö Air France, saa sinut tuntemaan lyhyen matkan mukana tyylikkäässä ammeessa mannekiini lentoemännän univormut suunnitellut tunnettu suunnittelija, Christian Lacroix.

  Mikä tekee heistä erityisen seksikkäitä? He voivat hyvinkin noudattaa ranskalaista ihannetta, jossa intohimo menee onnellisuuden edelle. Älä vain odota ranskalaista palvelua, sillä lentoemännät eivät koskaan sekoittaisi bisnestä ja "nautintoa" keskenään.

  Toivottavasti pidit listasta top 10 lentoyhtiöt kauniita lentoemäntiä. Jaa mielipiteesi? Tee arvosteluja, myös kommentteja. Myös, mikä on suosikki lentoyhtiö lentoemäntä, joka mielestäsi pitäisi olla luettelossa.

  Saatat myös pitää: Maailman 10 houkuttelevinta naispuolista asevoimien jäsentä.

  UKK: Houkuttelevin lentoemäntä lentoyhtiöiden lentoemännän tehtävissä

  Miksi lentoemännät ovat niin kauniita?

  Lentoemännät valitaan usein ulkonäkönsä perusteella markkinointikeinoksi. Lentoyhtiöt ovat käyttäneet viehättäviä lentoemäntiä ja seksikkäitä univormuja keinona tehdä lentomatkustamisesta houkuttelevampaa potentiaalisten matkustajien silmissä. Tämä käytäntö juontaa juurensa 1960-luvulta, jolloin uskottiin, että kauniimmat lentoemännät houkuttelisivat enemmän asiakkaita.

  Kenellä on kauneimmat lentoemännät?

  Joidenkin mielipiteiden mukaan lentoyhtiöitä, joilla on "kauneimmat" lentoemännät, ovat muun muassa seuraavat:

  Virgin Atlantic

  Singapore Airlines

  Etihad

  Kuka on maailman kaunein lentoemäntä?

  Shenzhenin kaupungissa Kiinassa järjestetyssä kilpailussa Shenzhen Airlinesin lentoemäntä Liu Miaomiao nimettiin kesäkuussa maailman kauneimmaksi lentoemännäksi.

  Menevätkö lentoemännät naimisiin?

  Lentoemännät saavat yleensä mennä naimisiin, mutta lentoyhtiöt voivat asettaa tiettyjä sääntöjä ja rajoituksia. Jotkin lentoyhtiöt voivat esimerkiksi vaatia lentoemänniltä tietyn määrän palvelusvuosia ennen kuin he voivat mennä naimisiin. Lisäksi lentoyhtiöillä voi olla raskautta koskevia sääntöjä, jotka voivat vaikuttaa avioliittosuunnitelmiin.

  Mikä maa on paras lentoemännälle?

  Yhdistyneen kuningaskunnan (UK) tiedetään tarjoavan lentoemännille yhden korkeimmista palkoista. Yhdysvalloissa lentoemännän palkkapaketit vaihtelevat koulutuksen, todistusten ja lisätaitojen kaltaisten tekijöiden mukaan, ja vaihteluväli on yleensä 70 107 ja 97 972 dollarin välillä.

  Miksi lentoemännät käyttävät lyhyitä mekkoja?

  Naispuoliset lentoemännät tai lentoemännät voivat käyttää lyhyitä mekkoja osana työasua useista eri syistä. Näihin syihin kuuluu tarve löytää tasapaino muodin, vaatimattomuuden ja käytännöllisyyden välillä. Lentoyhtiöt suunnittelevat työasut, jotta ne heijastaisivat niiden brändi-imagoa ja loisivat matkustamohenkilökunnalleen ammattimaisen ulkonäön ja varmistaisivat samalla, että työasut ovat toimivia ja mukavia työssä. ValintaperusteetYhtenäisen virkapuvun suunnittelu, mukaan lukien helman pituus, voi vaihdella lentoyhtiöittäin, ja siihen vaikuttavat usein kulttuuriset ja esteettiset näkökohdat.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden