Kaikki alkoi vuonna 1869, kun NFL (National Football League) syntyi maailmaan, jossa nykyään on tehty täysin kuuluisaksi eräiden suurimpien ja parhaiden NFL-pelaajien toimesta, jotka ottivat tämän pelin ja loivat siitä jotain muuta. Vuosisatoja sitten syntynyt legenda, joka on kaiverrettu taivaalle maineellaan, sillä se taistelee kerta toisensa jälkeen kovia palloja potkivien pelaajien maailmassa.Tässä on vilpittömästi jotain, jonka maailma tuntee virkistysalan voimavarana. Loistavaa urheilua, joka on valettu kiveen suurimmissa paikoissa, jotka laittavat NFL:n korkeimmalle paikalle, jonne se kuuluu urheilun maailmassa. Kyse on erityisesti siitä, että on korkeimpien standardien mukaista pelata tätä peliä ja olla NFL-liigassa, jota vain muutama lahjakas mies maailmanlaajuisesti voisiTämä ei ole mikään pallon potkiminen mutaan, jota koulupojat pelasivat koulun jälkeen maanteillä. Alla on 10 kaikkien aikojen parasta NFL-pelaajaa.

  • 10. Reggie White

10. Reggie White

Parhaat NFL-pelaajat Reggie White.

Puolustus! Puolustajat, ratsastaa kuin tuuli ja taistella ylpeänä, hänen sinun puolustaja herra on lähettänyt. Puolustus on tämän miehen perimmäinen erikoisuus, joka ulottuu molemmissa urheilulajeissa, jotka NFL on tullut hänen intohimonsa ja hän varmasti "juosta sen kanssa", kirjaimellisesti puolustaessaan palloa joukkueen. Se vaatii tietyn kaliiperin miehen on pelannut urheilua ja lempinimen sen mukaan hänen lahjakkuuttaan tai jossa hänen taitonsaolisi valehdellut. Pidetään liikkeellepanevana voimana myös tietyissä urheilulajeissa on todellinen kunnia. Kyse on puhtaasti nerokkuudesta ja siitä, että jotkut miehet olivat siunattuja saamaan molemmat kunnianosoitukset nimiinsä. "Puolustusministeri", kuten hänen lempinimensä on ollut, Reggie White, joka on nyt kuollut, 43-vuotiaana, on varjostanut aina hehkuvaa valoa kentillä, joita hän aikoinaan hallitsi Iskevän puolustuksen osalta.mekanismeja, jotka hän pystyi ottamaan käyttöön.

Reggie Whitea voidaan todella pitää yhtenä luokkansa parhaista NFL:n syvällisessä ja hienosti hiotussa historiassa. Kohtalokkaaseen sydänpysähdykseen sairastunut puolustaja Reggie oli joutunut lepäämään, mutta hänen nimensä kuuluu edelleen NFL:n kaikkien aikojen parhaiden joukkoon.

9. Tom Brady

Tom Brady Parhaat NFL-pelaajat.

Hyvin arvostettu pelaaja NFL yritys, Tom Brady ja varmasti mies, joka on ollut hitti naisten kannattajat ympäri maailmaa. Silti valitettavasti vaikka hän on keskeytetty uransa aikana johtuen oikeudellisia syytteitä ja syytöksiä hänestä on rikoskumppani jalkapallo deflating kysymys, joka ilmeisesti vastoin kaikkia koodit jalkapallon etiikka ja vakiintuneet säännöt ,mikä teki hänestä yhdenJulian Edelmanin NFL-menestys on Tom Bradyn ansiota, kuten mies itse on sanonut. Tämä on Tomin inspiroiva puoli, jota voimme varmasti kunnioittaa suuresti, ja tämän lisäksi hän on osoittanut pelkkää taitoa myös kentällä.

Kaikki alkoi Tomille katsomalla useita San Francisco 49ersin otteluita, mikä ilmeisesti toimi hänelle suurena motivaationa, joka lopulta johti hänet jalkapallouralleen, kun se "lähti käyntiin" ja hän löysi itsensä luomasta nimeä itselleen, kun vuonna 1999 hän johti ammattitaitoisen toiminnan ketjua kentällä, joka ampui Michiganin voittoon ja sai tästä lähtien vankan maineen alalla.

8. Don Hutson

Don Hutson Parhaat NFL-pelaajat.

Jokainen mies tekee jälkensä jollakin osaamisalalla kilpailemalla maailmaa vastaan, ja juuri nämä rohkeat, rohkeat miehet ovat mielestäni poikkeuksellisen kunnioitettavia kykyjensä ja ruskettuneisuutensa puolesta.Erityisesti rohkeus mennä maailmanliigaan on se, missä kunnioitukseni ensisijaisesti piilee. Don Hutson kuitenkin syntyi aikakaudella, jolloin Titanic oli vielä tuore "uppouma".Hutson tässä on varmasti yksi parhaista NFL pelaajia National Football History. Kirjaimellisesti historiallisessa mielessä. Tarkoitan he olisivat pitäneet häntä "moderni vallankumouksellinen pelaaja" sen aikakauden, jossa hän hallitsi täydellinen jalkapallo menestys ja hei, se, että kirjoitan hänestä yhtenä parhaista NFL jalkapalloilijat historiassa, pitäisi kertoa teille heti, että hän on epäilemättä yksiparas täällä ja ansaitsee myös reilun paikan.

Katso tämä klassikko VIDEO Kun Don toiminnassa puhtaasti määrittelee hänen eksentrinen henki kentällä ja osoittaa hänen urheiluhenkeään muodossa, joka todella tekee hänestä legendan, joka hän on. Vanha tai ei, mikään ei voita klassikkoa, siksi he kutsuvat sitä... klassikoksi. Don Hutson oli kuin Mustang Shelby 69′ toiminnassa aikanaan ja jos olet Steve McQueen fani, niin Don Hutson on varmasti NFL:n Steve.

7. Dick Butkus

Dick Butkus Parhaat NFL-pelaajat.

Itse asiassa... Se on Richard Marvin Butkus. Eräänlainen raivoisa härkä kentällä tämä mies on. Minun on lisättävä, että hän on laatinut "Chicago Bears" takaisin 65′ baby! Joo, takaisin niihin aikoihin urheilua ja viihdettä käytetään nähdä ja nauttia livenä edessä satoja ihmisiä odottamassa odotettaessa huipennuksen pelin tehdä heidän suosikki pelaajiaan. 60-luvulla on ehdottomasti ollutaikakausi kaiken, joka otti kantaa siihen, missä maailma on nyt vahva tänään.

Richard Marvia taas on pidetty yhtenä "pelätyimmistä linebackereista", ja hän on yllätyksettä päässyt "Football Hall of Fameen", jolla on täsmälleen sama suosio kuin "Hollywood Hall of Fameen" pääsemisellä. Miehen uralla, joka on kirjaimellisesti "potkinut sitä" 60-luvulta lähtien, tämä on melkoinen saavutus.

6. Johnny Unitas

Johnny Unitas Parhaat NFL-pelaajat.

Bravo Johnny! Toinen "Hall of famer" - inducted in 79′. Making it into Hall of Fame riippumatta siitä, mitä olet jopa missä tahansa ammatissa yksi on. Nämä miehet joutuivat "potkia" tiensä läpi maineensa ja "Johnny U", kuten hänen myös tunnetaan on ollut yksi niistä maan soturit, jotka ansaitsivat otsikko on yksi parhaista kovassa siffed ulos Kymmenen parhaiden NFL-pelaajien kaikkien aikojen. Miksi sanon Bravo toJohnny johtuu siitä, että hän on pelannut ottelussa, jota on pidetty yhtenä NFL:n historian haastavimmista ja hienoimmista peleistä.

Television voitokkaan hetken keskellä miehemme Unitas johti joukkueensa menestyksekkäästi mestaruuteen, joka on todella se asia, joka tekee hänestä viime kädessä tuon ja monien muidenkin otteluiden miehen. Kun palaamme vuoteen 58′, hän on saanut nimiinsä vielä yhden kunnianosoituksen, joka tunnusti hänet "NFL:n parhaaksi pelinrakentajaksi" tuona vuonna. 3 murtuneella kylkiluulla,ja pelivälineitä, jotka painoivat 9 kiloa, mutta silti pelasi voittaa sen suurimman osan ajasta, voin pitää häntä yhtenä NFL: n suurimmista legendoista.

5. Walter Payton

Walter Payton Parhaat NFL-pelaajat.

Hallitseva NFL-uransa takaisin 90-luvulla, Payton näytti olevan kohtalona tulla valituksi Pro Footballers Hall of Fameen, ja aivan kuten muutkin hän on. Walterin tärkein tyyli ja pelitaito, vaikka erilainen kuin muilla NFL-pelaajilla, on se, mikä lopulta toi hänelle viidennen paikan kymmenen parhaan NFL-pelaajan listalla. Vuosikymmenten aikana maailma on nähnyt NFL-pelaajia heidänparhaimmillaan ja 1990-luvun vuosikymmenen aikana, voimme selvästi sanoa, eikä historia valehtele, että Walter Payton hallitsi tuota vuosikymmentä loistavalla taidollaan, joka näkyi hänen jokaisessa liikkeessään.

Kyllä. Walter ja neljä muuta jäsentä vuonna 1993 on saanut jalkapalloilijan korkeimman kunnianosoituksen heidän loistavasta ja vertaansa vailla olevasta pelistään! Spirit.

Payton toisaalta on kirjaimellisesti kirjoittanut uudelleen NFL-historian ennätyskirjat hämmästyttävän pallon kuljettamisensa ansiosta varmistaakseen, että hän pelaa voittaakseen joukkueensa jäsenten koordinoinnin kanssa. NFL:n Walter Paytonilla on ollut voitto 125 Touchdownia kaikkien aikojen aikana. Toinen hieno asia, josta NFL voi muistaa Paytonin, oli hänen kykynsä ottaa kiinni 492 syöttöä suurella 4538 jaardin pituisella ajanjaksolla! Walter Paytonvarmasti "maksoi" kalliisti omalaatuisista ponnisteluistaan.

4. Lawrence Taylor

Lawrence Taylor Parhaat NFL-pelaajat.

Missä tahansa luovassa taiteessa, urheilussa tai kilpailutapahtumassa, räätälöinnin tekemisen jotakin mieltymysten mukaan tai itsensä erottamiseksi muista pitäisi olla jonkun pyrkimyksenä koko prosessin ajan, mitä tahansa he ovatkin aktiivisesti tekemässä. Jotain, mikä vaatii taitoa, ei voi tehdä kuka tahansa siitä innostunut jäsen. Jonkun on oltava ehdottomastiJos pelaatte peliä, teidän pitäisi pelata sitä voittaaksenne sen.

Lawrence Taylor on maailmanluokan urheilija, kunnossa ja National Footballer liigojen myös aivan kuten useimmat "alalla" asiantuntemuksen on oltava. Hän on kuulunut "New York Giants", joka on amerikkalainen jalkapallojoukkue, joka on ollut noin teollisuudessa enemmän kuin vain jonkin aikaa, mutta se ei ole joukkueen nimi, joka tekee sen, se on pelaajia, kuten Lawrence Taylor esimerkiksi, että tekevätTaylor on "laajalti" tunnettu isokokoisesta ruumiinrakenteestaan ja nopeudestaan, mikä on suurin etu oikealla tavalla jalkapalloa pelattaessa. Voiman ja nopeuden yhdistelmä on se, mitä lopulta tarvitaan ollakseen todellinen pallopelaaja.

3. Joe Montana

Joe Montana Parhaat NFL-pelaajat.

Tämä mies, Joe Montana, sinun on parempi kunnioittaa tätä nimeä, koska nimi käskee yleismaailmallista kunnioitusta ja sekä hyvin arvostettu joukkueen jäsen jopa opposition joukkueet National Football League. Se yksin pitäisi luopua teille, että hän ei ole tyyppi, joka pelaa ja on huomaamatta. Joe on ollut hyvin tunnustettu jäsen "49ers" Ja on lopulta tehnyt joukkueen useita kertoja uransa aikana.Ystävämme Joe on ollut neljä kertaa Super-Bowl voittaja pelinrakentaja ja tämä lista ulottuu niin kauan kuin NFL ennätykset jatkuvat. Mitä maailma voi viime kädessä kunnioittaa sekä mitä muut pelaajat voivat löytää erittäin motivoivaa ja joka antaisi ikivihreä tarjonta motivaatiota Formers on, että , Joe oli ensimmäinen pelaaja voittaa MVP kunnianosoitukset 3 kertaa, joka on heijastus hänen NFLValitettavasti Joe viime aikoina kaikki kova pallo lyömällä ja fyysisesti toimintaa, joka rasittaa jopa vahvin takaisin hänen NFL päivää, on nyt kiinni häntä ja tekee siitä hieman vaikea elää aktiivista elämää post NFL kuin muut eläkkeelle tähteä tekisi pitääkseen ne menossa.

2. Jim Brown

Jim Brown Parhaat NFL-pelaajat.

Kuten hänen sukunimensä viittaa, hän sopi täydellisesti jäsenenä "Cleveland Browns" pelaa vuosina 1957 - 1966, ei kovin pitkä aika kentällä kuin jotkut muut, mutta silti on joitakin heidän menestyksensä yhteenlaskettu. Jim Brown voidaan pitää yhtenä NFL: n suurimmista legendoista, ellei paras aikansa, koko NFL aikaa, että asia. Syntynyt vuonna 1936, hän voi huomattavasti voidaan pitää kuinNFL-pelaajien grand-daddy tänä päivänä. Voitteko kuvitella niin monta vuosikymmentä kokemusta mielen ja toimivan maineen näytteillä yhden miehen? Hänellä pitäisi ehdottomasti olla temppu tai kaksi hihoissaan näytettäväksi nuoremmille NFL:n pelaajille. Kuten vanha sanonta kuuluu, vanhalle koiralle ei voi opettaa uusia temppuja.

Jim Brown saavutti huikeat 15 National Football League -ennätystä ja hallitsi ehdottomasti Pro-futista niin kuin kukaan muu pelaaja ei olisi päässyt lähellekään. Voimme todella pitää häntä todellisena ja aitona ansaitsijana kaikesta menestyksestään ja ansaituista saavutuksistaan. Jim Brown ylpeili älykkäällä älykkyydellä, täydellisellä miehekkäällä voimalla, joka oli hänen äärimmäinen lukitusyhdistelmänsä, joka on avannutuseita saavuttamattomia ovia hänen urapolulleen. Uransa loputtua Brown on pitänyt itsensä ja nimensä kiillotettuna ja loistavana harjoittamalla useita muita arvokkaita syitä ja yrityksiä sekä. Ryhtymällä myös näyttelijäksi ja sosialistiksi.

1. Jerry Rice

Jerry Rice Parhaat NFL-pelaajat.

Se on aina kaikkein kynsien pureminen kokemus saavuttaa korkeuksia ennakoinnin innokkaasti tietää, kuka on voittaja tahansa peliä, että asia ja sikäli kuin tämä luettelo menee ja sen jälkeen vaikea valinta tehdä kaikkien muiden National Football League legendoja, olen poiminut vain ne, jotka lopulta erottuvat olemalla parhaista paras niiden erityisaloilla hallitsevan jalkapallon ja antaa senJerry Rice on ykkönen tässä kaikkien aikojen kymmenen parhaan NFL-pelaajan luettelossa eri syistä.

Taito, lahjakkuus, nopeus, voima, kilpailuetu, urheilullisuus, epäsovinnainen tyyli ja kuorma-auton kuorma menestys on se, mikä asettaa Jerry Rice yhtenä NFL: n legendaarinen pelaajien luettelo. Nyt eläkkeellä Wide receiver National Football League, antaa sinulle flashback Jerry Rice ja mitä lopulta kaivertaa hänen nimensä poikki Fields of Football. Jerry Rice on epäilemättä kuvattuveteraanijalkapalloilijan huippuosaamista. Jerry hallitsee kiinniottamisen, juoksemisen, puolustamisen ja kaiken sen, mikä määrittelee lopullisen jalkapalloilijan todelliset vaatimukset. Rice on voittanut 3 Super-Bowlia Rice omistaa yhden NFL:n legendaarisista rikkoutumattomista ennätyksistä, ja hänen jalkapallouransa alkoi koulussa ylenpalttisen lahjakkuuden vallassa. Jerry Rice on kiistatta paras pelaaja maailmassa.National Football Leaguen historiaa ja hänen ennätyksensä ovat koskematon ja on vielä rikkoa uudemmat pelaajat kentällä ja alalla League Football. Jos sinusta tuntuu, että tämä on vain minun mielipiteeni, niin anna hänen faniensa maailman puhua omasta puolestaan ja todistaa, että tämä on tosiasia.

10 kaikkien aikojen parasta NFL-pelaajaa

 1. Jerry Rice
 2. Jim Brown
 3. Joe Montana
 4. Lawrence Taylor
 5. Walter Payton
 6. Johnny Unitas
 7. Dick Butkus
 8. Don Hutson
 9. Tom Brady
 10. Reggie White
Nelson Hayden

Tekijä Nelson Hayden