Suuret tai avoimet ihohuokoset voivat aiheuttaa huolta ja johtaa moniin muihin iho-ongelmiin, kuten mustapäihin ja akneen, erityisesti niillä, joilla on rasvainen iho. Ylimääräinen tali yhdessä bakteerien ja lian kanssa tukkii huokoset, ja mustapäiden vuoksi huokoset näyttävät suuremmilta ja näkyvämmiltä. Markkinoilla on tietenkin monia kosmetiikkatuotteita, jotka voivat auttaa sinua käsittelemään tätä ongelmaa, mutta ennen kuinharkitset niitä, on viisasta kokeilla ensin alla mainittuja 10 parasta kotikonstia avoimiin huokosiin. Ne tuskin maksavat sinulle mitään ja silti tulokset ovat loistavia.

  TOP 10 koti korjaustoimenpiteitä avoimia huokosia:

  10. Jääkuutiot

  Jää voi auttaa kutistamaan suuria avoimia huokosia varsin tehokkaasti, koska sillä on ihoa kiristäviä ominaisuuksia. Monet ihmiset käyttävät sitä minimoidakseen avoimet huokoset ennen meikkiä. Se myös parantaa verenkiertoa ja saa ihon näyttämään terveemmältä.

  Ota vain muutama jääpala, kääri ne pesulappuun ja paina sitä kevyesti ihollesi noin 15-30 sekunnin ajaksi. Toista tätä vähintään muutaman kerran päivässä. Kun alat huomata parannusta, voit vähentää toistojen tiheyttä.

  9. Munanvalkuaiset

  Kananmunan valkuaiset voivat myös auttaa pienentämään laajentuneita ihohuokosia, ja ne ovat tunnettuja ihoa kiristävistä ja kiinteyttävistä ominaisuuksistaan. Voit käyttää kananmunan valkuaisnaamiota myös vetämään ylimääräisen öljyn pois rasvaisesta ihosta.

  Ota kananmunan valkuainen ja vatkaa se hyvin. Levitä sitä nyt kasvoillesi tasaisesti ja anna sen vaikuttaa, kunnes se on täysin kuivunut, ja huuhtele se sitten pois raikkaalla vedellä. Parempiin tuloksiin pääset, kun olet levittänyt kananmunan valkuaista, aseta sen päälle pehmopapereita ja kuori ne pois, kun naamio on kuivunut. Toista tämä 1-2 kertaa viikossa.

  8. Omenaviinietikka

  Omenaviinietikka toimii luonnollisena ihoa supistavana aineena. Niinpä se voi auttaa kiristämään ihoa, palauttamaan ihon pH-tasapainon ja pienentämään suuria huokosia. Sillä on myös tulehdusta ja mikrobeja ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka voivat auttaa parantamaan aknen puhkeamisia.

  Tätä korjaustoimenpidettä varten sinun on otettava kulhoon yhtä paljon vettä ja omenaviinietikkaa. Ota pumpulipallo, kasta se tähän liuokseen ja levitä sitä alueille, joissa huokoset ovat suuret, tai koko kasvoillesi. Anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ja pese sitten pois raikkaalla vedellä. Tätä korjaustoimenpidettä on parasta käyttää iltaisin puhtaille kasvoille. Muista levittää kosteusvoidetta sen jälkeen.olet pessyt liuoksen kasvoiltasi.

  7. Ruokasooda

  Ruokasooda on hellävarainen kuorinta-aine ja auttaa poistamaan iholta likaa, roskia ja ylimääräistä öljyä. Se pitää ihon pH-tason tasapainossa ja vähentää finnejä ja aknea sen tulehdusta ehkäisevien ja antibakteeristen ominaisuuksien ansiosta.

  Sinun tarvitsee vain ottaa 2 ruokalusikallista haaleaa vettä ja ruokasoodaa kulhoon, sekoittaa se hyvin ja levittää tämä seos ihollesi. Hiero ihoasi pyörivin liikkein muutaman sekunnin ajan ja pese se sitten pois raikkaalla vedellä. Toista tätä toimenpidettä vähintään 5-7 päivän ajan ja sen jälkeen kolme kertaa viikossa vähintään muutaman viikon ajan.

  6. Sokerikuorinta

  Voit tehdä oman kuorinnan sokerista, joka pienentää suuria huokosia ja poistaa epäpuhtauksia ja ylimääräistä öljyä.

  Tätä korjaustoimenpidettä varten sinun on otettava 2 ruokalusikallista sokeria kulhoon, lisättävä siihen 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä ja sen jälkeen 4-5 tippaa sitruunamehua ja sekoitettava se kunnolla. Hiero tätä seosta ihollesi noin 30 sekunnin ajan ja huuhtele sitten kylmällä vedellä. Noudata tätä menetelmää 1-2 kertaa viikossa, jotta avoimet ihohuokoset pienenevät ja ihosi pysyy raikkaana ja hehkuvana.

  Katso myös; 10 oudointa sokerin käyttöä!.

  5. Sitruunamehu

  Sitruunamehu sisältää runsaasti sitruunahappoa, joka auttaa kuorimaan ihoa ja pienentää avoimien huokosten kokoa. Lisäksi se parantaa ihonväriä ja poistaa tummia läiskiä sen valkaisevan vaikutuksen ansiosta.

  Purista sitruunan mehu kulhoon ja lisää siihen 1 tl orgaanista hunajaa. Levitä tätä seosta ihollesi ja anna sen vaikuttaa noin 15 minuuttia, minkä jälkeen pese se pois raikkaalla vedellä. Toista tämä joka päivä vähintään 3-4 viikon ajan.

  4. Fullerin maa

  Täysjyvämulta on myös ihana kotihoito avoimiin huokosiin, sillä se kuorii ihoa ja imee ylimääräisen öljyn. Lisäksi se vähentää virheitä ja arpia ja voi lievittää auringon vaurioittamaa ihoa.

  Tätä korjaustoimenpidettä varten sinun täytyy ottaa 2 ruokalusikallista täyteainetta kulhoon ja lisätä tarpeeksi ruusuvettä, jotta muodostuu tahna. Levitä tämä pakkauksena kasvoillesi ja anna sen kuivua. Kun se on kuivunut, levitä hieman vettä ja hankaa pakka pois. Pese kasvosi tavallisella vesijohtovedellä. Käytä tätä naamiota vähintään 1-2 kertaa viikossa.

  3. Kurkku

  Kurkku on luonnollinen supistava aine ja voi pienentää avoimien huokosten kokoa. Yhdessä sen kanssa se myös parantaa ihosi rakennetta ja antaa sille kauniin hehkun.

  Sinun tarvitsee vain raastaa ja uuttaa tuoreen kurkun mehu. Kasta pumpulipallo mehuun ja levitä se kasvoillesi. Anna sen vaikuttaa 20 minuuttia ja pese sitten pois raikkaalla hanavedellä.

  2. Kaurapuuro

  Kaurahiutaleet ovat ihollesi hyväksi. Sillä on kuorivia ominaisuuksia, joten se voi poistaa kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä öljyä, jotka saavat ihohuokoset näyttämään suuremmilta. Lisäksi se auttaa rauhoittamaan ihoa, ja se on hyvä valinta myös niille, joilla on herkkä iho.

  Ota vain 2 ruokalusikallista kaurahiutaleita, maitojauhetta ja hunajaa ja sekoita ne hyvin. Levitä tätä seosta koko kasvoillesi ja hiero sitä kevyesti pyörivin liikkein. Anna sen vaikuttaa 15 minuuttia tai kunnes se on kuivunut hyvin. Pyyhi se pois ja pese sitten kasvosi raikkaalla vedellä. Käytä tätä kaurahiutalepakkausta 1-2 kertaa viikossa.

  1. Jogurtti

  Jogurtti sisältää runsaasti maitohappoa, joka auttaa poistamaan likaa, kuolleita ihosoluja ja ylimääräistä öljyä ja vähentää siten avoimien huokosten ulkonäköä. Se voi myös auttaa minimoimaan juonteita ja ryppyjä.

  Ota hieman tuoretta jogurttia ja levitä ohut kerros kasvoillesi. Anna sen vaikuttaa 10 minuuttia ja huuhtele pois puhtaalla vedellä. Toista tämä prosessi 3-4 kertaa viikossa vähintään 1 kuukauden ajan.

  Kotikonstit ovat aina parempi ja edullisempi valinta lähes kaikkiin iho-ongelmiin, myös avoimiin huokosiin. Riippuen siitä, mikä sopii ihollesi parhaiten, käytä näitä konsteja, ja olet varmasti tyytyväinen tuloksiin - huokoset pienenevät, ihosi hehkuu ja näyttää kauniilta.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden