No kaikki tekevät virheitä, mutta se ei tarkoita, että he ovat pahoja ja ansaitsevat palaa helvetissä. Tässä on joukko julkkiksia, joita rakastamme ja jopa katsomme ylöspäin inspiraationa, mutta heillä on ollut rikosrekisteri menneisyydessä. Katsotaanpa listaa; 10 julkkista, joiden aiemmat rikosrekisterit ovat enimmäkseen tuntemattomia tai unohdettuja:

  10 julkkikset, joilla on rikosrekisteritiedot menneisyydessä:

  10. Bill Gates

  Mitä hän teki? - Ajoi ylinopeutta & ilman ajokorttia.

  Bill Gates, näennäisen nöyrä kaveri, jolla on paljon rahaa, nörttimäiset kasvot ja suuri sydän, oli teini-iässä melkoinen kapinallinen. Kerran hän jäi kiinni ajamisesta ilman ajokorttia ja ylinopeudesta. Hän meni jopa niin pitkälle nopean ajamisen huumassaan, että hän ei noudattanut pysäytysmerkkejä.

  Mutta mikä parasta, hän ei kolaroinut, eikä kukaan loukkaantunut, mukaan lukien hän itse. Tämä tapaus sattui vuonna 1975, kaksi vuotta kului, mutta nero ei ottanut opikseen. Hänet pidätettiin uudelleen syytettynä ajamisesta ilman ajokorttia, ylinopeudesta ja pysäytysmerkkien noudattamatta jättämisestä. Tämä tapahtui aikana, jolloin hän oli jo aloittanut Microsoftin menestyksen polun tahdittamisen.

  9. Bruno Mars

  Mitä hän teki? - Hänellä oli huumeita hallussaan.

  Erittäin halutun lauluntekijän ja musiikkituottajan todettiin hallussaan pitäneen kokaiinia, mikä seurasi hänen pidätystään vuonna 2010. Tämä tapahtui ennen kuin hän valloitti pop-listat sooloartistina. Syytteen nostamisen jälkeen Mars myönsi syyllisyytensä ja vältti oikeudenkäynnin.

  Tuomioistuin määräsi hänet maksamaan 2000 dollarin sakon ja 200 tunnin pakollisen yhdyskuntapalvelun. Mars suoritti vaaditun ajan yhdyskuntapalvelua ja maksoi myös sakon. Vuonna 2012 oikeus hylkäsi hänen rikostuomionsa.

  8. Stephen Fry

  Mitä hän teki? - Luottokorttipetos.

  Joo, kuulostaa uskomattomalta, mutta valitettavasti tällä legendaarisella brittinäyttelijällä, koomikolla ja kirjailijalla oli ollut levoton lapsuus. 17-vuotiaana, ennen kuin kuuluisuus ja menestys suuteli hänen jalkojaan, hän kieltämättä sekosi. Jäätyään kiinni luottokorttipetoksesta ja todettuaan syyllisyytensä hän joutui vankilaan noin kolmeksi kuukaudeksi.

  Mutta tämä tapaus ei ollut hänen luonteelleen tahra, vaan osoittautui siunaukseksi. Vapautumisensa jälkeen hän alkoi opiskella erittäin vakavasti, niin vakavasti, että hän sai lopulta stipendin Cambridgen yliopistoon.

  7. Christian Slater

  Mitä hän teki? - Seksuaalista väkivaltaa, kähmintää jne.

  Hollywoodin pahana poikana tunnetun Slaterin pääsy tälle listalle ei ole yllättävää, ellei jopa täysin kliseistä. Hän on ollut tekemisissä lain kanssa Hollywoodin kukoistusajoistaan lähtien, sillä hänen ensimmäinen pidätyksensä oli vuonna 1989 rattijuopumuksesta, ja lähes 10 vuoden jälkeen hänet pidätettiin tyttöystävänsä pahoinpitelystä. 1997 hän teki mitä arveluttavimman teon, kun hän partioineen lentokoneessa ase taskussaan.

  Myöhemmin vuonna 2005, kun hänen uransa oli jo pysähtynyt, hänet pidätettiin jälleen naisen ryhmittelystä ja seksuaalisesta hyväksikäytöstä kadulla. Nykyään, kun hänellä on kaikki nämä rikossyytteet, Christian Slaterista on tullut käytännössä voittamaton.

  6. Woody Harrelson

  Mitä hän teki? - Pidätyksen vastustaminen & leima; kuriton käytös.

  Nälkäpeli- ja True Detective -elokuvista tuttu Woody Harrelson oli marihuanaa rakastava ja kovaa juhliva kaveri. Vuosikymmen sitten, vuonna 1982, poliisi löysi Harrelsonin tanssimasta kadulla, ja kun hänet yritettiin pidättää, Harrelson pakeni suoraan bilemekkaan Columbukseen, Ohioon.

  Mutta onneksi hän selvisi sekasorrosta maksettuaan sakon (vaikka hän joutuikin oikeudellisiin ongelmiin haastaessaan osavaltion marihuanalakeja). Ilmeisesti järkyttävämpi osa Harrelsonin menneisyydestä on se, että hänen isänsä oli palkkamurhaaja, joka tuomittiin liittovaltion tuomarin tappamisesta.

  5. Matthew Mcconaughey

  Mitä hän teki? - Hänellä oli huumeita hallussaan.

  Woody Harrelsonin "True Detective" -elokuvassa näyttelevä McConaughey rakasti kaverinsa tavoin tanssimista ja pilvenpolttoa viime vuosisadan lopulla. Eräänä yönä vuonna 1999 naapurit saivat hänestä tarpeekseen ja soittivat poliisit paikalle, jotka löysivät McConaugheyn ovesta hänet alastomana, pilvessä ja bongorumpuja hakkaamassa.

  Hänen talostaan löytyi kyseenalainen määrä marihuanaa, mutta onneksi kaikista huumesyytteistä luovuttiin lopulta lukuun ottamatta naapureiden tekemää valitusta melusta. Siitä hän sai 50 dollarin sakot.

  4. Kiefer Sutherland

  Mitä hän teki? Rattijuopumus.

  Saatat miettiä, että kun niin monet julkkikset ajavat rattijuoppoja niin usein, miksi Kiefer Sutherland on päässyt niin korkealle 10 rikosrekisterin omaavan julkkiksen listalla. Totuus on, että Sutherland on kamppaillut alkoholiriippuvuuden kanssa jo vuosia ja myöntänyt sen rohkeasti julkisesti.

  Hänen avoimuutensa ja tahtonsa voittaa demoninsa ovat ihailtavia, mutta hän ei ole onnistunut siinä kovin hyvin. Kahden vuosikymmenen aikana hänet on pidätetty neljä kertaa (1989, 1993, 2004 ja 2007) rattijuopumuksesta. Kaikkiaan hän on istunut 48 päivää vankilassa.

  3. Tim Allen

  Mitä hän teki? Rattijuopumus (kyllä, lähes jokainen julkkis näyttää saavan tästä kerran tuomion) & huumeiden hallussapito.

  Parhaiten tunnettu ikonisista rooleistaan, kuten Tim Taylorista ja joulupukista, Allenilla on ollut rikosrekisteri kaukana menneisyydessä, 10 vuotta ennen kuin hän astui Hollywoodiin. 1978 hänet pidätettiin huumeiden hallussapidosta ja häntä odotti 7 pitkää vuotta vankeutta syytteiden vuoksi.

  Hän kärsi kuitenkin vain kaksi ja puoli vuotta annettuaan elintärkeitä tietoja huumekauppaan sekaantuneista jäsenistä. Sen jälkeen hän varmasti luopui huumeista, mutta vuonna 1997 hän joutui jälleen poliisin eteen, kun hänet saatiin kiinni rattijuopumuksesta.

  2. Matthew Broderick

  Mitä hän teki? Huolimaton ajo.

  Lomamatkalla Pohjois-Irlannissa silloisen tyttöystävänsä Jennifer Greyn (Dirty Dancing -elokuvasta tuttu) kanssa hänen autonsa törmäsi päin toista ajoneuvoa. Sekä kuljettaja että toisen ajoneuvon matkustaja kuolivat paikan päällä. Myöhemmin Jennifer Grey kertoi, että tapaus on järkyttänyt häntä niin paljon, että se lopetti hänen uransa Hollywoodissa.

  Ja loppujen lopuksi Broderick sai vain 175 dollarin sakot huolimattomasta ajamisesta ja jatkoi suhteellisen menestyksekästä uraansa seuraavat 25 vuotta. Uhrin perhe oli tyrmistynyt ja kutsui tapausta "oikeuden irvokkuudeksi". Mitä mieltä sinä olet?

  1. Will Smith

  Mitä hän teki? - Rikollinen salaliitto, törkeä pahoinpitely ja yksinkertainen pahoinpitely.

  Kuka olisi uskonut, vai mitä? Vuonna 1989, kun tämä vielä megatähdeksi tulematon räppäri oli vielä Philadelphian räppärikuningas, hänet vedettiin mukaan vakavaan ihmispahoinpitelyyn. Muutama päivä Smithin Grammy-voiton jälkeen hänen henkilökohtaista henkivartijaansa syytettiin erään miehen pahoinpitelystä niin rajusti, että hänestä tuli tuolloin melkein sokea ja vammautunut.

  Smith väitti, että hän oli nähnyt pahoinpitelyn, mutta ei ollut koskaan koskenut mieheen. Yleinen mielipide oli kuitenkin häntä vastaan (nuori räppäri, joka vahingoniloinen viimeaikaisesta menestyksestään pahoinpiteli miehen ja siirsi sitten vastuun jollekin toiselle, ihmiset olivat vain liian tuttuja tähän temppuun). Oli totuus mikä tahansa, syytteet Smithiä vastaan lopulta hylättiin. Hyvä hänelle!

  Katso myös: Top 10 maailman komeinta miestä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden