Mikä on Jennifer Connellyn nettovarallisuus vuonna 2023? 50 miljoonaa dollaria.

Jennifer Connelly on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka aloitti uransa lapsimallina ja nousi menestyneeksi elokuvatähdeksi. Hän on voittanut lukuisia palkintoja ja hänellä on valtava fanijoukko ympäri maailmaa. Huhtikuussa 2023 Jennifer Connellyn nettovarallisuudeksi arvioidaan 50 miljoonaa dollaria.

  Jennifer Connelly Varhainen elämä

  Jennifer Lynn Connelly syntyi 12. joulukuuta 1970 Kairossa, New Yorkissa. Hän on antiikkikauppias Ilenen ja Gerard Karl Connellyn tytär. Hänen isänsä oli irlantilaista ja norjalaista syntyperää ja hänen äitinsä juutalainen. Hän kävi yeshivaa, ja kaikki hänen äidinpuoleiset isoisovanhempansa olivat juutalaisia siirtolaisia Puolasta ja Venäjältä.

  Jennifer Connellyn ura

  Connelly aloitti uransa lapsimallina ollessaan 10-vuotias. Hän työskenteli Ford Modeling Agencyn kanssa ja esiintyi useiden lehtien kansikuvissa ja japanilaisissa pop-kappaleissa. Vuonna 1984 Connelly debytoi Hollywoodissa rikoselokuvassa 'Once Upon a Time in America'.

  Vuonna 1990 Connelly jätti Stanfordin näyttelemään elokuvassa 'The Hot Spot'. Vaikka elokuva ei saavuttanut kaupallista menestystä, hänen suorituksensa elokuvassa sai kriitikoiden arvostuksen. Vuonna 2003 hän näytteli Betty Rossin roolin elokuvassa 'The Hulk'. Vuonna 2010 Connelly teki Dustin Lance Blackin ohjaaman 'Virginia' -elokuvan, joka sai kriitikoilta erittäin hyvän vastaanoton. Vuonna 2019 hän näytteli elokuvassa 'Alita: Battle Angel'.

  Katso myös: Top 10 kaunista näyttelijätärtä, jotka olivat malleja.

  Kohokohdat

  Jennifer Connellyn uran parhaita kohokohtia ovat muun muassa elokuvat "A Beautiful Mind" (2001), "Hulk" (2003), "Blood Diamond" (2006), "He's Just Not That Into You" (2009), "Alita: Battle Angel" (2019) ja "Top Gun: Maverick" (2020).

  Katso myös: Maailman 10 kauneinta naista.

  Suosikkilainaukset Jennifer Connellyltä

  Jennifer Connelly on antanut uransa aikana useita inspiroivia sitaatteja. Yksi hänen sitaateistaan on: "Asenteesi on voimakkaimmillaan silloin, kun olet päättänyt ylittää, kiivetä yli, mitä tahansa muureja koetkin olevasi tielläsi".

  Jennifer Connellyn elämänohjeet

  Jennifer Connellyn elämä opettaa meille useita tärkeitä opetuksia. Yksi niistä on se, että huipulle on mahdollista päästä, kun ei hyväksy sitä, mitä askelia on otettava, vaan ottaa ne vastaan. Toinen opetus on se, että voimme voittaa epävarmuudesta johtuvat pelot juhlimalla vähittäistä menestystä.

  Katso myös: Maailman 10 kuuminta naista.

  Jennifer Connellyn nettovarallisuus, ikä, korkeus, aviomies, perhe ja elämäkerta

  Nimi: Jennifer Connelly
  Koko nimi: Jennifer Lynn Connelly
  Nettovarallisuus 2023: 50 miljoonaa dollaria
  Syntymäaika (ikä): 12. joulukuuta 1970 (52 vuotta vanha)
  Korkeus: 1.69 m
  Puoliso: Paul Bettany (k. 2003)
  Syntymäpaikka: Cairo, New York, Yhdysvallat
  Ammatti: Näyttelijä ja malli
  Toimintavuodet: 1982 - Nykyinen
  Kansalaisuus: American
  Uskonto: Katolinen ja juutalainen
  Etnisyys: Irlantilaiset ja juutalaiset maahanmuuttajat
  Koulutus: Tutkinnon suorittanut

  Top 10 hauskaa faktaa Jennifer Connellystä

  1. Jennifer Connelly on monikielinen ja puhuu sujuvasti sekä italiaa että ranskaa.
  2. Teini-ikäisenä hän opiskeli jonkin aikaa draamaa maineikkaassa Stagedoor Manor Performing Arts Training Centerissä New Yorkissa.
  3. Häntä harkittiin alun perin Mary Jane Watsonin rooliin Hämähäkkimies-elokuvasarjassa ennen kuin rooli meni Kirsten Dunstille.
  4. Connelly on myös lahjakas laulaja, ja hän levytti kaksi kappaletta elokuvaan "Creation" vuonna 2009.
  5. Vuonna 1997 hän meni naimisiin näyttelijä ja ohjaaja Paul Bettanyn kanssa, jonka hän tapasi Kaunis mieli -elokuvan kuvauksissa. Heillä on kaksi yhteistä lasta.
  6. Connelly kannattaa erilaisia ympäristöasioita ja on osallistunut kampanjoihin sademetsien suojelemiseksi ja uusiutuvan energian edistämiseksi.
  7. Hän kieltäytyi Trinityn roolista Matrixissa, koska käsikirjoitus oli hänen mielestään liian monimutkainen seurattavaksi.
  8. Connelly on suuri videopelien ystävä ja on lainannut äänensä useille hahmoille, kuten Arialle "Phenomenon: Outcome" -pelissä ja Sarahille "Dark Cityssä".
  9. Hän on ollut kasvissyöjä 13-vuotiaasta lähtien ja puolustaa eläinten oikeuksia.
  10. Connellyn lempiharrastuksiin kuuluvat puutarhanhoito, jooga ja lukeminen. Hän on myös ilmaissut kiinnostuksensa arkkitehtuurin uraan.

  Katso myös: Top 10 kuuminta näyttelijätärtä Hollywoodissa.

  Usein kysyttyjä kysymyksiä Jennifer Connellystä

  Kuinka paljon Jennifer Connellyn arvo on?

  Jennifer Connellyn nettovarallisuudeksi arvioidaan 50 miljoonaa dollaria.

  Kuinka vanha Jennifer Connelly on?

  Jennifer Connelly syntyi 12. joulukuuta 1970 ja on tällä hetkellä 52-vuotias.

  Kuinka pitkä Jennifer Connelly on?

  Jennifer Connellyn pituus on 1,69 m, mikä on 1,5 jalkaa.

  Yhteenveto

  Jennifer Connelly on menestynyt yhdysvaltalainen näyttelijä, jonka nettovarallisuudeksi arvioidaan 50 miljoonaa dollaria huhtikuussa 2023. Hän aloitti uransa lapsimallina ja siirtyi vähitellen näyttelemisen pariin. Uransa aikana hän on voittanut useita palkintoja ja näytellyt useissa menestyselokuvissa. Jennifer Connellyn elämä opettaa meille tärkeitä asioita päättäväisyydestä ja haasteiden vastaanottamisesta.

  Saatat myös pitää:

  • Mikä on Amber Heardin nettovarallisuus vuonna 2023?
  • Chrissy Teigenin nettovarallisuus 2023
  • Mikä on Kendall Jennerin nettovarallisuus 2023?
  • Gisele Bündchen nettovarallisuus 2023
  • Mikä on Chanel West Coastin nettovarallisuus 2023?
  • Angelina Jolien nettovarallisuus 2023
  • Mikä on Beyoncen nettovarallisuus 2023?
  • Kylie Jennerin nettovarallisuus 2023
  • Mikä on Kim Kardashianin nettovarallisuus 2023?
  • Megan Thee Stallionin nettovarallisuus 2023
  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden