Me kaikki tiedämme, ettei julkkiksilta pidä odottaa rakettitiedettä. Mutta joskus nämä julkkikset saavat meidät tuntemaan syyllisyyttä siitä, että odotimme heiltä maalaisjärkeä. Tässä on lista, jossa on lueteltu 10 tyhmintä julkkisten lausuntoa. Valmistaudu hämmästymään!

  10. Arnold Schwarzenegger

  "Mielestäni homoavioliiton pitäisi olla miehen ja naisen välinen asia." "Minusta homoavioliiton pitäisi olla miehen ja naisen välinen asia."

  Kyllä, näin sanoi 67-vuotias itävaltalaissyntyinen amerikkalainen näyttelijä, elokuvaohjaaja, aktivisti, liikemies, sijoittaja, kirjailija, hyväntekijä, entinen ammattilaiskehonrakentaja ja poliitikko Arnold Schwarzenegger homoavioliitosta. Ihan oikeasti? Vau! Tosin epäilen, että Arnold ei sekoittanut sanaa homo sanan onnellinen synonyymiksi. Mutta riittää jo, että annamme näille julkkiksille etua epäilyistä. He vain ovattyhmiä, ja he ovat siitä iloisia.

  9. Christina Aguilera

  "Missä Cannesin elokuvajuhlat järjestetään tänä vuonna?"

  33-vuotiaalla yhdysvaltalaisella laulajalla, lauluntekijällä ja näyttelijällä Christina Aguileralla oli mielessään tämä mahtava kysymys. Onhan se nyt mahdollista, ettei kaikesta maailmassa tiedä mitään, mutta eikö ole parempi pitää suunsa kiinni, ja vieläpä julkisella paikalla? PR-tiimi Aguilera, te ette ole töissä kaverit!

  8. Jessica Simpson

  "Onko tämä kanaa vai kalaa?" "Tiedän, että se on tonnikalaa, mutta siinä lukee 'merikanaa'." "Se on kanaa."

  34-vuotiaalla amerikkalaisella laulajalla, lauluntekijällä, näyttelijällä ja muotisuunnittelijalla oli tv-ohjelmaansa kuvattaessa tämä kysymys, jonka hän kysyi mieheltään, mikä jätti hänet hämmästymään! Kuten sanoimme aiemmin, on täysin ok, että et tiedä asioita, monet ihmiset, jotka eivät ole perehtyneet ruokaan, kysyisivät luultavasti saman kysymyksen. Mutta Simpson, kun pyydät elämäsi kuvaamista tv-ohjelmaa varten, kysyttäytyy olla varovainen tällaisten asioiden suhteen. Ja lisäksi kuulut maahan, jossa nämä ruoat ovat lähes perusruokaa. Saatat myös pitää; 10 julkkista, jotka olivat cheerleadereita.

  7. David Beckham

  "Haluan ehdottomasti, että Brooklyn kastetaan, mutta en tiedä vielä, mihin uskontoon."

  39-vuotiaalla englantilaisella jalkapalloilijalla on ilmeisesti muitakin taitoja kuin vain pallit hämmästyttää ihmisiä. Kun häneltä kysyttiin hänen vastasyntyneestä pojastaan Brooklynista, Beckhamilla oli mielessään tämä valtava pulma. No, voimme vain toivoa poikansa vuoksi, että hän sai vastauksensa oikein. Eikä sovi unohtaa, että hänestä tuli tämän jälkeen isä kolmelle muullekin lapselle. Ihmettelemme siis, mitä heidän uskonnolleen on tapahtunut. Sinä voit myöskinkuten; Top 10 tyylikkäintä urheilijaa .

  6. Brooke Shields

  "Tupakointi tappaa. Jos sinut tapetaan, olet menettänyt tärkeän osan elämästäsi."

  49-vuotiaalla amerikkalaisella näyttelijättärellä, mallilla ja entisellä lapsitähdellä oli tämä "älyllinen" neuvo kaikille maailman tupakoitsijoille. Nyt tämän jälkeen emme ole varmoja, lopettivatko he tupakoinnin vai eivät, mutta he saivat varmasti aivokohtauksen kuultuaan tämän. Saatat myös pitää tästä; 10 ei niin tyhmää Hollywood-julkkista .

  5. Paris Hilton

  "Mikä Wal-Mart on? Myyvätkö he seinätavaroita?

  33-vuotiaalla amerikkalaisella seurapiirijulkkiksella ja näyttelijällä oli tämä kysymys, johon me kaikki toivomme, että joku on vastannut hänelle. Miksi et voi käyttää internetiä ennen kuin menet julkisuuteen ja annat tällaisia skandaalinomaisia lausuntoja, kuten oikeasti? Ne ovat kuolemanvakavia! Vaikka et tietäisikään asiasta, miksi sinun täytyy keksiä vastaus kuten teit täällä sanomalla "Wall Stuff". Se vain lisää höyheniä sinunjo huijannut persoonallisuutta. Tässä on toinen hieno lista; 10 Hollywoodin julkkista, joilla on traumaattinen menneisyys .

  4. Shaquille O'Neal

  "En oikein muista niiden klubien nimiä, joissa kävimme."

  Tämä lausunto ei yksinään luettuna kuulosta oudolta tai tyhmältä, mutta kuten kaikki tiedämme, ulkonäkö voi pettää. Tämä on itse asiassa vastaus kysymykseen, oliko hän käynyt Parthenonissa Kreikan-vierailunsa aikana. 42-vuotias amerikkalainen eläkkeellä oleva koripalloilija, entinen räppäri, näyttelijä ja nykyinen televisio-ohjelman analyytikko Shaquille O'Neal antoi siis tämän vastauksen. No, se puhuu asiaa.Äänite siitä, mitä teit siellä matkallasi, poika! Toinen lista, saatat pitää siitä; 10 kaikkien aikojen suurinta NBA-pelaajaa .

  3. Britney Spears

  "En ole koskaan halunnut mennä Japaniin, koska en yksinkertaisesti pidä kalan syömisestä, ja tiedän, että se on hyvin suosittua Afrikassa."

  32-vuotias yhdysvaltalainen artisti Britney Spears todella opetti tällä lausunnollaan, että meidän kaikkien on otettava maantiedon tunnit paljon vilpittömämmin kuin teemme.

  2. Fran Lebowitz

  "Ruoka on tärkeä osa tasapainoista ruokavaliota."

  64-vuotias yhdysvaltalainen kirjailija ja puhuja Fran Lebowitz antoi leukojaan häkellyttävän lausunnon. Vau! Lebowitz! Kiitos, että koulutit ja valistit ajatuksiamme. Emme olisi koskaan tienneet, jos et olisi antanut superälykkäitä lausuntojasi. Saatat pitää tästä listasta; 10 maailman oudointa kirjailijaa .

  1. Lady Gaga

  "Minulla on tämä outo juttu, että jos makaan jonkun kanssa, hän vie minulta luovuuteni emättimeni kautta". - Lady Gaga

  Tässä on muutamia muita hyviä luetteloita, saatat pitää niistä; 10 oudointa yliopistokurssia . Ja Top 10 rikkainta julkkista, miten he pääsivät sinne?

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden