Kauneus leviää kaikkialle planeetalta. Näemme päivittäin tonneittain luonnonkauneutta ympärillämme. Ihastuttavien naisten listoilla viittaamme aina useisiin julkkiksiin tai naisiin osana listoja. Niinpä alla olevassa artikkelissa olemme asettaneet listalle vain kauneimmat ja kuumimmat amerikkalaisnaiset.

Kauneus voi olla Jumalan antama asia, eivätkä kaikki voi saada tätä siunausta yhtä lailla. Jokaisella kasvolla maapallolla on merkitys, ja se on sovitettu läheisten ihmisten silmiin.

Mutta jotkut planeetan kasvot ovat suosittuja kaikkialla maailmassa kauneutensa ja viehättävyytensä vuoksi. Seuraavassa listassa näet Amerikan 10 kauneinta ja kuuminta naista. Nämä kauniit naiset tulevat eri aloilta, mutta suurin osa heistä on Hollywoodin julkkiksia.

  Top 10 kauneimmat amerikkalaiset naiset maailmassa 2022.

  10. Jessica Alba

  Jessica Alba on 39-vuotias kuuma kaunotar. Hän nousi julkisuuteen suositusta televisiosarjasta Dark Angel, josta hän sai Golden Globe -palkinnon. Sittemmin hän on esiintynyt monilla maailman seksikkäimpien ja halutuimpien naisten listoilla.

  9. Beyonce Knowles

  Tämä 38-vuotias musta kaunotar oli aikoinaan maailman kauneimpien naisten rankingin kärjessä. Time-lehti nimesi hänet saman julkaisun 100 viime vuosisataa määrittäneen naisen joukkoon. Beyoncé pääsi myös Encyclopædia Britannican 100 naisen listalle vuonna 2019, hänen panoksestaan viihdeteollisuuden historiaan.

  Beyonce aloitti musiikkiuransa Destiny's Child -tyttöyhtyeen laulajana. Hänen ensimmäinen sooloalbuminsa "Dangerously in Love" oli multiplatinaa ja voitti 5 Grammy-palkintoa. Hänellä on tähän mennessä yhteensä 17 Grammy-palkintoa.

  8. Hilary Duff

  Hilary Duff on syntynyt vuonna 1987, ja on nykyään kupliva 32-vuotias kuuma nainen. Hän nousi julkisuuteen Disneyn suositussa teinikomediassa Lizzie McGuire ja siihen perustuvassa teatterielokuvassa The Lizzie McGuire Movie. Tällä hetkellä Duff näyttelee TV Landin komedia-draamasarjassa Younger 2020-kaudella. Hän toistaa roolinsa Kelsey Petersinä, josta hän on saanut palkinnoksiehdokkaana People's Choice Awards -palkinnoissa vuosina 2016 ja 2017. Hän on taitava laulaja, tuottaja ja kirjailija.

  7. Taylor Swift

  Taylor Swift on toinen nainen, joka on kaunis niin ulkoa kuin sisältä. Parhaiten hänet tunnetaan kertovasta musiikistaan ja hän on aina sattunut saamaan valtavasti medianäkyvyyttä. Hän on yksi maailman suosituimmista naisista tällä hetkellä. Time-lehti nimesi hänet yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä 2019. Maailman tunnetuin nykyaikainen naispuolinen levytysartisti nimesi myös vuosikymmenen naiseksi (2019) byBillboardin ja American Music Awardsin vuosikymmenen artistiksi (2019). Lisäksi hän on voittanut useita Grammy-palkintoja, MTV Video Music Awardin ja monia muita palkintoja.

  6. Marilyn Monroe

  Listallamme Monroe on 7. sijalla, yksi Amerikan seksikkäimmistä naisista. Hän on antanut kaikki kauneuden ainesosat ja tarjoaa ihanteellisen ja houkuttelevan vartalon. Hän on yksi 10 kauneimmista ja kauneimmista naisista ja yksi koko vuosisadan kuuluisimmista naisista. Nykyisenä tieteen ja teknologian aikakautena televiestintä on mullistanut planeetan ja julkkiksilla on faneja kaikkialla.Se esittelee suuren määrän faneja miehille ja naisille ympäri maailmaa, jotka rakastavat sen kauneutta ja vaikuttavaa persoonallisuutta.

  5. Jennifer Aniston

  Löydämme toisen kauneuden ja glamourin huipun listan seuraavalta sijalta. Jep! Jennifer on dokumentoitu roolistaan suositussa komediasarjassa - FRIENDS, joka on myös tuonut hänelle useita palkintoja. Sen jälkeen hän on näytellyt useissa suurissa hiteissä. Hän on myös Hollywood-näyttelijä, joka on antanut monia menestyksekkäitä elokuvia ja sarjoja. Hänen kauneutensa inspiroi ihmisiä ja faneja, mikä on tärkein syy siihen, että hän on olluttällä listalla. Yllättävää kyllä, vaikka hän on 51, hän näyttää edelleen niin nuorelta ja hänellä on yksi Hollywoodin yksinkertaisimmista vartaloista. Niin ja hänen kampauksensa ovat ihastuttavia tällä planeetalla. Hän on yksi vanhemmista näyttelijättäristä, mutta kukaan ei voi arvata hänen ikäänsä hänen täydellisesti ylläpidetyn ulkonäkönsä ja yllätyksellisyytensä vuoksi.

  4. Cameron Diaz

  On tullut aika löytää kauneimmat amerikkalaiset naiset, Cameron Diaz. Tutkimustutkimustemme mukaisesti se ottaa huomioon kauneimmat naiset Yhdysvaltojen keskuudessa. Ammatillisesti hän voi olla malli ja myös näyttelijä. Elokuva "Naamio" toi sen menestyksen ja roolit suosittuihin elokuviin Charlize Angels, My Best Friends Wedding ja There Something Some Mary toivat sen kansainvälistä mainetta.Hän on tehnyt hienoa työtä urallaan.

  Kun tarkastelemme hänen elämäntyyliään ja kauneuttaan, huomaamme hänet erinomaiseksi, ylelliseksi ja ihanan kauniiksi. Heitä pidetään tällä hetkellä kauneimpina naisina. Se tarjoaa erittäin houkuttelevan ja vaikuttavan kuvan, joka ansaitsee olla huipulla.

  3. Julia Roberts

  Listalla on toinen kaunis ja ihastuttava amerikkalaisnainen Julia Roberts. Kyseessä voi olla nainen, joka huokuu tappavaa hymyä ja vaikuttavaa tyyliä. Hän on yksi maailman vaikutusvaltaisimmista ja viehättävimmistä naisista. Hän on tutkimuksemme mukaan Yhdysvaltojen kolmanneksi kaunein nainen. Ammatillisesti hän on myös näyttelijä, joka johtaa erittäin valoisaa uraa. Hänen listansa onVaikka hänellä on kolme lasta, häntä pidetään yhtenä kaikkien aikojen kauneimmista amerikkalaisista naisista.

  2. Megan Fox

  Megan Fox on 33-vuotias kuuma amerikkalainen nainen. Hän on suorapuheinen ja häntä pidetään seksisymbolina, ja häntä verrataan usein Angeline Jolieen. Lisäksi hän on esiintynyt useaan otteeseen Maximin, Rolling Stonen ja FHM:n kaltaisissa aikakauslehdissä. Hän nousi tähteyteen blockbuster-toimintaelokuvasta Transformers. Hänellä on vartalo, joka on ihanaa, sekä kuumat, tuuheat huulet ja lumoavat silmät. Lisäksi hän on vakiokasvo elokuvassaHän on kiistatta kaunein amerikkalainen nainen.

  1. Angelina Jolie

  Angelina Jolie on näyttelijä, joka tunnetaan sekä lahjakkuudestaan että yllätyksellisyydestään. Angie, kuten elokuvaa yleisesti kutsutaan, tuli tunnetuksi hakkerien myötä. Hänen dokumentoiduimpia elokuvaroolejaan ovat Jia, Tomb Raider ja Girl Interrupted. Tämä kaunis diiva tunnetaan laajalti siitä, että hänellä on korvaamattomat huulet ja jalat. Hän oli suhteessa Brad Pittin kanssa, jonka kanssa hänellä on 3 lasta. Hän adoptoi myös 3 muuta lasta. VuonnaLisäksi hän on mukana humanitaarisessa työssä, muun muassa suurten pakolaisnaisten hyvinvoinnin hyväksi. Hän voi olla kaunis nainen, joka on hyvin kaunis.

  Yllä olevassa listassa on kymmenen Amerikan kauneinta naista (tutkimuksemme mukaan). He ovat 10 kauneinta ja kuuminta amerikkalaisnaista vuonna 2020. Jotkut amerikkalaisnaiset ovat valloittaneet erityisesti monien sydämet!

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden