Kun katsomme viihdemaailman julkkiksia, näemme hehkua, glamouria, hymyjä, kauneutta, rahaa ja kuuluisuutta. Kunnioitamme julkkiksia ja ihailemme heitä. Jotkut meistä jopa vihaavat heitä heidän elämäntyylinsä ja asenteensa vuoksi. Mitä mieltä sitten olemmekin heistä, emme voi olla välittämättä heistä, koska he ovat joka päivä sanomalehtien sivuilla. Meille he ovat melkeinpä tuonpuoleisia olentoja.

Meillä on tapana unohtaa, että he ovat yhtä paljon lihaa ja verta kuin mekin, ja ennen kuin he pääsivät nykyiseen asemaansa, monet heistä ovat joutuneet käymään läpi paljon kamppailuja. Kaikki tähdet ja julkkikset eivät ole kuin Paris Hilton ja Kim Kardashian, syntyneet hopealusikalla. Monet heistä ovat kohdanneet traumoja, kuten köyhyyttä, hyväksikäyttöä jne. Katsotaanpa joitakin julkkiksia, joilla on traumaattinen menneisyys.

  10. Keanu Reeves

  Kanadalaisnäyttelijä oli vasta kolmevuotias, kun hänen isänsä jätti hänet ja hänen perheensä, ja Keanu tunsi hänet vain kuusivuotiaaksi asti. Hän todisti äitinsä useita avioeroja ja joutui avioliittojen takia vaihtamaan paikkaa ja koulua. Koulussa hän ei pärjännyt hyvin lukihäiriönsä vuoksi, ja vaikka hän oli loistava jääkiekkomaalivahti, loukkaantuminen murskasi hänen unelmansa pelata maansa puolesta.

  Hän näki siskonsa taistelevan leukemiaa vastaan. Myöhemmin hän menetti läheisen ystävänsä River Phoenixin huumeiden yliannostukseen. Hänen musertavat kokemuksensa eivät kuitenkaan loppuneet tähän, sillä muutamaa vuotta myöhemmin hän ja hänen tyttöystävänsä Jennifer Syme hautasivat vielä syntymättömän tyttärensä. Vuotta myöhemmin Jennifer menehtyi auto-onnettomuudessa. Hänen uskotaan olleen ajohetkellä huumeiden vaikutuksen alaisena, ja hän kuoliheti.

  9. Ashley Judd

  Hollywood-kaunotar paljasti kirjassaan "All That's Bitter & Sweet", että hänen piinaava lapsuutensa teki hänestä itsetuhoisen. Äitinsä ja siskonsa laulajanurien vaikean vaiheen vuoksi hän joutui käymään 13 eri koulua ja tunsi itsensä ei-toivotuksi. Hän joutui todistamaan sopimatonta määrää seksuaalisuutta äitinsä ailahtelevien ihmissuhteiden vuoksi, jolloin hän saattoi kuulla äänettoisessa huoneessa, sekä väkivaltaisuutta, kun hän näki äitinsä leikkivän aseilla.

  Hän joutui myös todistamaan huume- ja alkoholiriippuvuutta. Hän joutui itse seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi ja on selvinnyt kolmesti raiskauksesta. Myöhemmin uransa alussa hän sai seksuaalista lähentelyä miesmallilta, joka yritti pakottaa hänet suuseksiin.

  8. Kelsey Grammer

  Kelseyn vanhemmat erosivat, kun hän oli vasta kaksivuotias, ja hän näki isänsä sen jälkeen vain kahdesti. Hänen ensisijaiset huoltajansa, isoisä, kuoli, kun hän oli yksitoista. Pian sen jälkeen hänen isänsä ammuttiin kuoliaaksi sekopäisen taksikuskin toimesta ilman näkyvää syytä. Myöhemmin Kelsey erotettiin kolmannesta koulusta, jota hän kävi. Hänen tragediansa ei päättynyt siihen. Kun hän kasvoi, hän menetti siskonsa verisessä murhassa, jonka tekipankkiryöstäjien jengi, ja Kelseyn oli tunnistettava ja vietävä runneltu ruumis takaisin.

  Sitten hän menetti kaksi velipuoltaan kauheassa sukellusonnettomuudessa, jossa toinen heistä joutui hain syömäksi. 11. syyskuuta 2001 tapahtunut isku vei häneltä läheisen ystävänsä ja tuottajansa David Angellin, ja toisen ystävänsä tappoi hänen oma vaimonsa. Yksi Kelseyn vaimoista tappoi syntymättömän lapsensa itsemurhayrityksen yhteydessä.

  7. Nicki Minaj

  Hurja ja täyteläinen muusikko syntyi Onika Tanya Marajina 15-henkiseen perheeseen, joka asui kolmen huoneen talossa. Hän asui isoäitinsä luona viisivuotiaaksi asti. Sitten hän muutti äitinsä kanssa New Yorkiin melko vihamieliselle asuinalueelle, jossa hän joutui tekemisiin huumekauppiaiden kanssa. Hän joutui todistamaan äitinsä ja isänsä, huume- ja alkoholiriippuvaisen isän, lukuisat erot. Hän joutui alttiiksi ankaralle perheväkivallalle,huutoa, itkua, tappelua ja poliisien säännöllisiä ratsioita.

  Hän vietti yönsä itkien sen vuoksi, miten mies kohteli hänen äitiään ja veljiään. Kerran mies sytytti heidän New Yorkin talonsa tuleen, kun hänen äitinsä oli vielä sisällä. Toisen kerran hän näki, kun mies raahasi äitiään kaksi korttelia hiuksista. Lapsena hän sulki ovia suojellakseen äitiään. Traumat saivat hänet kasvamaan hurjaksi.

  6. Dylan McDermott

  Punaverinen mutta herrasmiesmäinen näyttelijä syntyi teini-ikäiselle naiselle ja tämän gangsteripoikaystävälle John Sponzalle, joka ei ollut Dylanin biologinen isä. Sponza, väkivaltainen kiskuri, murhasi Dylanin äidin, kun Dylan oli vasta viiden vuoden ikäinen. Murhaa pidettiin kuitenkin tapaturmana. Myöhemmin vuonna 2012 poliisi löysi kuitenkin todisteita Sponzaa vastaan, joka oli jo kuollut. Äitinsä kuoltua Dylan muutti asumaan äitinsä luo.isoäitinsä melko epäystävällisellä ja sopimattomalla alueella, joka on täynnä varkaita ja murtovarkaita.

  Pian hän etsi biologisen isänsä ja alkoi työskennellä hänen kanssaan hämärässä baarissa, jossa hän rikkoi tappeluita, siivosi oksennuksia ja tarjoili olutta roistomaisille miehille, kunnes isän vaimo kannusti Dylania ryhtymään näyttelijäksi ja adoptoi 15-vuotiaan Dylanin, kun hän oli vasta 23-vuotias.

  5. Charlize Theron

  Etelä-Afrikasta kotoisin oleva näyttelijä osoitti jo varhain taitoa näyttelemiseen, mutta hänet lähetettiin sisäoppilaitokseen, pois kotinsa draamasta, jota hänen äitinsä kohtasi säännöllisesti. Hänen isänsä oli huume- ja alkoholiriippuvainen, joka päihtyneenä ja pilvessä muuttui väkivaltaiseksi. Hän myös petti Theronin äitiä, joka hiljaa suvaitsi kaiken, kunnes eräänä iltana erimielisyyden aikana hänampui hänet kuoliaaksi puolustaakseen itseään. Se katsottiin itsepuolustukseksi.

  Harhauttaakseen Charlizea hänen äitinsä pakotti hänet osallistumaan mallikilpailuun, jonka hän voitti. Hän halusi kuitenkin olla muutakin kuin vain kauniit kasvot. Hän halusi balettitanssijaksi ja lähti New Yorkiin, mutta polvivamma tuhosi hänen unelmansa. Sitten hän muutti Los Angelesiin näyttelemään.

  Lue myös: LUETTELE 2022 maailman 10 kauneinta naista.

  4. 50 Cent

  Räppäri syntyi Curtis Jacksonina 15-vuotiaalle naiselle, joka selvisi hengissä huumekaupalla, ja jatkoi sitä, kunnes hänet huumattiin ja poltettiin kaasuuntuneessa asunnossa Curtisin ollessa vain kahdeksanvuotias. Isätön Curtis alkoi asua isoäitinsä ja kahdeksan setänsä ja tätinsä luona ja kääntyi pian katujen puoleen, sillä hän alkoi myydä crackia yhdentoista vuoden iässä. Hänellä oli ase jo kahdentoista vuoden iässä.

  Hän jäi kiinni isoäitinsä toimesta, minkä jälkeen poliisi pidätti hänet usein. Juuri kun hän oli aloittamassa uraansa, häntä ammuttiin yhdeksän kertaa lähietäisyydeltä ystävänsä talon ulkopuolella, ja hän oli sairaalassa 13 päivää. Väitetään, että ampuja oli Mike Tysonin henkivartija, joka itse tapettiin muutaman päivän kuluttua.

  3. Oprah Winfrey

  Televisiomoguli syntyi köyhään maaseutuperheeseen Mississippissä teini-ikäisille vanhemmille, jotka katkaisivat suhteensa. Oprah varttui isoäitinsä kurjistuneessa talossa, ja vanhetessaan hän muutti äitinsä kanssa Wisconsiniin, jossa miespuoliset sukulaiset ahdistelivat häntä toistuvasti. Traumatisoitunut Oprah kääntyi alkoholin, huumeiden ja seksin puoleen, kunnes hän synnytti lapsen 14-vuotiaana.

  Lapsi kuoli pian syntymänsä jälkeen. Sen jälkeen hän muutti isänsä luokse Nashvilleen ja loisti vähitellen urallaan. Julkisuuden henkilönä hän kamppaili painonsa kanssa ja joutui kohtaamaan rasismia. Hän joutui jopa vihamielisyyteen, kun hän tuki ohjelmassaan vaihtoehtoista seksuaalista suuntautumista.

  2. Jim Carrey

  Aina hymyilevällä koomikolla Jim Carreylla oli vaikea elämä Kanadassa, jossa hänen kirjanpitäjänä työskennellyt isänsä menetti työnsä. Neljä lasta ja vaimo elätettävänä, Jimin isä kääntyi rengastehtaan puoleen, joka halusi palkata koko perheen. Työttömät vanhemmat ottivat sen vastaan saadakseen toimeentuloa, ja perhe alkoi asua pienessä rakennuksessa, jonka tehdas tarjosi. Työn paineiden vuoksirakentaminen, Jim jätti koulun kesken 10. luokalla ja alkoi tehdä stand up -ohjelmia tehdastyönsä ohella.

  Perhe päätyi kuitenkin pian kodittomaksi, kun he joutuivat muuttamaan pakettiautoon tehtaan tilanteen painostuksen vuoksi. Jimiä ei aluksi hyväksytty esiintyjäksi, mutta hän voitti kansan sydämen 16-vuotiaana, ja pian hän muutti Los Angelesiin koomikoksi ja näyttelijäksi.

  1. Shania Twain

  Eilleen Regins syntyi vanhemmille, jotka erosivat, kun hän oli vain kahden vuoden ikäinen, ja kantrilaulaja ja hänen sisarensa adoptoi Jerry Twain ja Ojibwa, joka meni naimisiin heidän äitinsä kanssa. Eilleenillä oli vaikea lapsuus, sillä hänen vanhempansa ansaitsivat vähän ja ruoasta oli pulaa. Eilleen oppi metsästämään. Hän näki vanhempiensa murenevan avioliiton väkivaltaisuuksia. Jo varhain hän otti vastuun hänensisarukset, työskentelevät ja laulavat baareissa, jotta he eivät joutuisi sijaishuoltoon.

  Myöhemmin, kun hänestä tuli laulaja Shania Twain, hänen 14 vuotta kestänyt avioliittonsa Robert Muttin kanssa kariutui, ja väitetään, että Shanian parhaalla ystävällä Mary-Ann Thiebaudilla oli siinä keskeinen rooli. Hänelle kehittyi fysiologisia ongelmia, jotka vaikuttivat hänen lauluääneensä ja äänenvoimakkuuteensa, ja hän uskoo, että syynä olivat hänen tukahdutetut tunteensa.

  On monia muitakin julkkiksia, jotka ovat käyneet läpi monia vastoinkäymisiä ja traumoja. Leighton Meesterin äiti vangittiin kuudeksi kuukaudeksi heti Leightonin syntymän jälkeen jäätyään kiinni marihuanarenkaasta. Demi Mooren kasvatti alkoholisti ja kaksisuuntainen teiniäiti ilman isän varjoakaan. Rose McGowan varttui uskonnollisen kultin perversioiden todistajana, jokauskoi "vapaaseen rakkauteen", kohteli naisia seksiorjina ja suunnitteli edistävänsä seksisuhteita lasten kanssa.

  Woody Harrelsonin isä oli palkkamurhaaja, joka vietti suurimman osan elämästään vankilassa. Jack Nicholson varttui uskomalla, että hänen äitinsä, pyrkivä näyttelijä, oli hänen isosiskonsa ja että hänen isovanhempansa olivat hänen vanhempansa. Charlie Chaplinin äiti, joka kamppaili laulajana, kamppaili koko ikänsä hankkiakseen ruokaa kahdelle.

  On monia tällaisia sydäntä särkeviä tarinoita tähdistä, jotka nykyään elävät glamour-elämää ja saavat paljon huomiota yleisöltä. Silloinkin meillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä heidän henkilökohtaisessa elämässään tapahtuu päivittäin. Tärkeää on muistaa, että he kaikki voittivat vastoinkäymiset, ja monet heistä taistelevat edelleen päivittäin paheiden, kuten seksismin, rasismin, homofobian ja masennuksen kanssa,bulimia jne. ja tuomitseminen, jos ei muuta.

  Niin paljon kuin rakastammekin (tai vihaamme) heidän ilmeisen loistavia hymyjään ja rikkaita elämäntapojaan, meidän pitäisi myös yrittää inspiroitua siitä, miten he ponnistelevat joka päivä, jotta he eivät antaisi periksi.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden