Jokaisella ihmisellä on syntyessään erilaiset viehättävät piirteet. Joillakin on seksikkäät huulet, joillakin viehättävät silmät ja joillakin täydellinen terävä nenä. Vaikka sanotaankin, että kauneus on katsojan silmissä, ei voida kieltää, etteivätkö kauniit kasvot herättäisi huomiota lähes välittömästi. Erilaisista piirteistä, jotka tekevät naisesta viehättävän, yksi on kuopat. Kuopat saavat naisen näyttämään seksikkäältä ja söpöltä.On myös melkoinen joukko julkkiksia, joita on siunattu kuopuksilla, jotka tekevät heistä entistäkin viehättävämpiä. Ja nyt saamme heti tutustua 10 tällaiseen naisjulkkikseen.

  Nämä ovat Top 10 naisjulkkista, joilla on kuopat:

  10. Lauren London

  Lauren London on seksikäs ja söpö yhdysvaltalainen näyttelijä, joka on esiintynyt monissa televisiosarjoissa ja yksi hänen elokuvistaan ATL oli suuri hitti vuonna 2006. Hän aloitti uransa jakamalla tilaa suosittujen artistien kanssa musiikkivideoissa. Lauren toimi myös Sean Johnin naistenmalliston mainosmallina vuonna 2007. Hän on esiintynyt useissa elokuvissa, kuten Good Hair, Next Day Air, This Christmas jaHän oli jopa ehdolla Black Movie Awards -palkinnon saajaksi elokuvastaan ATL. Laurenilla on viehättävät kasvot, jotka näyttävät vielä upeammilta hänen söpöjen kuoppiensa ansiosta.

  Katso myös; Maailman kauneimmat naiset vuonna 2020.

  9. Bar Refaeli

  Seuraava nainen tällä listalla on Bar Rafaeli, upea israelilainen näyttelijä ja malli. Hän saavutti ensimmäisen sijan Maxim-lehden Hot 100 -listalla vuonna 2012. Hän on ollut myös Sports Illustratedin Swimsuit-numeron kansikuvamalli. Tämä kaunis nainen, jolla on lumoavat silmät ja täydelliset kuopat, oli jopa The X Factor Israel -ohjelman juontaja. Hän on myös tehnyt erilaisia ilmaiskampanjoitaympäristö- ja luonnonsuojelukysymykset.

  8. Cameron Diaz

  Cameron Diaz tunnetaan rooleistaan muun muassa elokuvissa Parhaan ystäväni häät ja Naamio. Hän on myös antanut äänensä Shriek-sarjassa prinsessa Fionan hahmolle. Hänen suosituimpiin elokuviinsa lukeutuvat muun muassa Bad Teacher, The Sweetest Thing, Knight and Day ja The Holiday. Hän on ollut ehdolla näyttelijäntaidoistaan useaan otteeseen, ja hän on saanut jopa elokuvakriitikoiden palkinnon elokuvastaParas päänäyttelijä: Cameron Diazilla on kauniit kasvot, upea ääni, uskomaton persoonallisuus ja upeat kuopukset, jotka tekevät hänestä juuri täydellisen näköisen. Hän on yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä.

  7. Audrey Tautou

  Audrey Tautou on ranskalainen malli ja tunnettu näyttelijä Hollywoodissa. Häntä on siunattu täydellisellä muodokkaalla vartalolla, kauniilla kasvonpiirteillä ja parhailla kuopilla. Hän on työskennellyt monissa elokuvissa, kuten Priceless, Dirty Pretty Things, The Da Vinci Code ja monet muut. Jotkut hänen parhaista mainosmerkeistään ovat L'Oreal, Chanel, Montblanc ja niin edelleen. Audrey ei ole vain kauniit kasvot, hänon myös erittäin lahjakas ja voittanut useita palkintoja, kuten Euroopan elokuvapalkinnot, BAFTAn ja Grammyn.

  6. Rosie Huntington - Whiteley

  Seuraavana tällä listalla naispuolisista julkkiksista, joilla on kuoppia, on Rosie Huntington - Whiteley. Tunnistat hänet helposti Victoria's Secret -mallina. Whiteley pääsi mallitoimiston valintaan 15-vuotiaana, ja siitä hänen mallinuransa alkoi. Hän sai tunnustusta elokuvista Mad Max: Fury Road ja Transformers: Dark of the Moon. Myöhemmin hän sai monia mallintarjouksia suosituilleHän on myös esiintynyt useiden muotilehtien, kuten Harper's Bazaarin ja Voguen, kansikuvissa. Hänellä on kauneimmat kuopat, seksikkäät silmät, ja hän on varmasti yksi tämän planeetan seksikkäimmistä naisista.

  Katso myös; 10 Kauneimmat silmät naisjulkkikset.

  5. Sophia Bush

  Sophia Bush on seksikäs ja upea yhdysvaltalainen näyttelijä, yrittäjä ja malli, joka on ollut mukana monissa Hollywood-elokuvissa, kuten The Narrows, Stay Alive, Table for Three, Chalet Girl, ja draamasarjoissa, kuten Chicago Fire, One Tree Hill, Chicago Justice, Pickle & Peanut, ja niin edelleen. Hänellä on suloisimmat kuopat ja upeat kasvonpiirteet. Tämä upea nainen on myös voittanut monia palkintoja, kuten Teen ChoiceAwards, Vail Film Festival, People's Choice Awards ja niin edelleen.

  4. Ariana Grande

  Ariana Grande Butera, joka tunnetaan yleisesti nimellä Ariana Grande, on upea yhdysvaltalainen malli, laulaja ja näyttelijä. Hän on laulanut erittäin kuuluisia kappaleita, kuten Yours Truly, The Way ja muita. Hänellä on söpöimmät ja hienoimmat kuopat ja täydellinen seksikäs vartalo. Ariana on ollut mukana useissa televisiosarjoissa, kuten One Love Manchester, The Voice, Family Guy ja Swindle, ja hän on esiintynyt elokuvissa, kutenZoolander 2 ja Underdogs. Hänellä on paljon seuraajia ympäri maailmaa ja hän on saanut useita palkintoja.

  3. Kirsten Dunst

  Kirsten Dunst on jälleen yksi upea kaunotar, jolla on täydelliset kuopat. Hän on yhdysvaltalainen näyttelijä ja hänet tunnetaan yleisesti roolistaan Claudiana elokuvassa Haastattelu vampyyrin kanssa. Hän on näytellyt myös elokuvissa, kuten Wimbledon ja Spider-Man-trilogia. Kristen tunnetaan näyttelemisestä draamakomedioissa ja romanttisissa elokuvissa. Hän sai Cannesin elokuvajuhlilla palkinnon parhaan näyttelijättären kategoriassa,ja Saturn-palkinnon Melancholiasta.

  2. Hilary Duff

  Hilary Erhard Duff on tunnettu yhdysvaltalainen laulaja, näyttelijä ja malli. Hän on työskennellyt monissa televisiosarjoissa ja elokuvissa, jotka olivat suuria hittejä ja johtivat hänen jatkuvasti kasvavaan fanikuntaansa. Hän on myös kuuluisa hyväntekijä ja saavuttanut mainetta lyhyessä ajassa. Hilarylla on viehättävät kuopat, seksikäs vartalo ja upeat kasvonilmeet. Hän on ansainnut monia palkintoja ja myös varmistanut paikanmaailman 100 seksikkäimmän naisen listalla FHM:n raporttien mukaan.

  1. Miranda Kerr

  Miranda Kerr on yksi kauneimmista Hollywood-näyttelijättäristä, jolla on täydellinen iho, seksikäs vartalo, ruskeat hiukset ja tietysti söpöt kuopat. Jo 13-vuotiaana hän voitti mallikilpailun, jonka jälkeen hänet valittiin eri mallitoimistoihin. Hän on yksi parhaiten tienaavista malleista, ja hän on esiintynyt monissa muotilehdissä.

  Naisen hymy voi sulattaa sydämet helposti, ja jos nainen on siunattu kuopuksilla, kukaan ei voi estää itseään vetoamasta häneen. Nämä 10 naisjulkkista ovat varmasti onnistuneet voittamaan huomiota ja rakkautta söpöjen kuoppiensa ja tietysti kovan työnsä ansiosta.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden