Tänään on vuorossa lista kymmenestä ihanasta ja kuuluisasta naisgolfarista, jotka ovat koskaan kävelleet väylillä. Monet meistä katsovat golfia nähdäkseen vilauksen Natalie Gulbiksesta tai seuraavasta kuumimmasta naisgolfarista kiertueella. On siis aika hyväksyä naiset, jotka tekevät naisgolfista hieman mielenkiintoisemman, vaikka heidät tunnetaankin paremmin ulkonäöstään kuin pelistään.

Keitä ovat kuumimmat naisgolfarit? Tässä on luettelo 10 viehättävimmästä naisgolfarista, jotka ovat koskaan osuneet väylille. He ovat maailman kauneimpia ja kuumimpia naisgolfareita.

  Maailman 10 kuuminta naisgolfaria 2022:

  10. Beatriz Recari

  Beatriz Recari Eransus on yksi kaikkien aikojen komeimmista naisgolfareista. Hän on espanjalainen ammattilaisgolfari yhdysvaltalaisella LPGA Tourilla ja Ladies European Tourilla. Recari syntyi 21. huhtikuuta 1987 Pamplonassa Pohjois-Espanjassa, ja hän aloitti golfin pelaamisen 11-vuotiaana, minkä jälkeen hän pelasi menestyksekkään amatööriuransa, jossa hän voitti Espanjan amatöörimestaruuden vuonna 2004 ja Ranskan amatöörimestaruuden 2005.

  Beatriz Recarin nettovarallisuus:

  Kolmekymmentäneljän vuoden iässä espanjalainen golfari Beatriz Recari on nettovarallisuus noin miljoonan dollarin suuruinen.

  9. Ryu So-Yeon

  29. kesäkuuta 1990 syntynyt Ryu So-yeon on kaunein eteläkorealainen ammattilaisgolfari. Yeon pelaa LPGA-kiertueella ja LPGA of Korea Tourilla. Ryu on yksi rikkaimmista naisgolfareista ja kärkipaikalla naisten World Golf Rankingissa.

  So Yeon Ryun nettovarallisuus:

  Vaikka hänen nettovarallisuuttaan ei ole vielä tarkistettu, So Yeon Ryun nettovarallisuudeksi on arveltu 5 miljoonaa dollaria.

  8. Charley Hull

  Charley Hull, syntynyt 20. maaliskuuta 1996, on englantilainen golfammattilainen, joka saavutti menestystä debyyttikaudellaan 2013 Ladies European Tourilla, voitti vuoden tulokkaan kunniamaininnan ja oli nuorin kilpailija, joka osallistui kansainväliseen Solheim Cupiin. Hull tuli julkisuuteen 9-vuotiaana, kun hän voitti Yhdistyneen kuningaskunnan naisten mestaruuskilpailun Turnberryssä.

  Hän pelasi 10-vuotiaana Morgan Presselin rinnalla British Open Pro-Am -kilpailussa. Hän voitti useita amatöörikilpailuja Yhdysvalloissa ja Isossa-Britanniassa ja on sijoittunut World Amateur Golf Rankingin top-10:een, jossa hän on ollut korkeimmillaan maailman kolmanneksi paras. Hän on voittanut Ione D Jones/Doherty Championshipin, Welsh Ladies Open Stroke Play Championshipin, English Women's Stroke Play Championshipin vuonna 2011 ja2012 Harder Hall Invitational.

  Charley Hull Net Worth:

  Vuodesta 2022 lähtien Charley Hullin nykyinen nettovarallisuus on noin 9 miljoonaa dollaria.

  7. Paula Creamer

  Creamer syntyi Mountain View'ssa, Kaliforniassa, 5. elokuuta 1986. Hän osallistui lapsuudessaan akrobaattiseen tanssiin ja voimisteluun ja aloitti golfin pelaamisen ollessaan 10-vuotias. 12-vuotiaana hän voitti 13 peräkkäistä alueellista junioriturnausta Pohjois-Kaliforniassa, ja seuraavana vuonna hänestä tuli osavaltion korkeimmalle sijalle sijoittunut naisjuniorigolfari.

  Hän siirtyi ammattilaiseksi 18-vuotiaana. Ammattilaisena hän on voittanut 11 turnausta, joista 9 LPGA-kiertueen kilpailua. Creamer on ollut jopa naisten maailman golflistan sijalla 2. Hän oli vuoden 2010 U.S. Women's Openin mestari.

  Paula Creamerin nettovarallisuus:

  Amerikkalaisen golfammattilaisen Paula Creamerin nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria.

  6. Kathleen Ekey

  Tällä hetkellä LPGA-kiertueella pelaava Kathleen Ekey on yksi kuumimmista naisgolfareista. Hän syntyi Clevelandissa, Ohiossa 8. marraskuuta 1986. Ekey siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2009 ja liittyi Futures Tourille 14. heinäkuuta 2009. Vuonna 2011 hän sijoittui Futures Tourin virallisen rahaluettelon kärkeen ja hänet nimettiin Tourin vuoden pelaajaksi.

  Kathleen Ekeyn nettovarallisuus:

  Kathleen Ekeyn nettovarallisuudeksi arvioidaan 500 tuhatta dollaria.

  5. Anna Rawson

  Anna Rawson urheilun kaunein nainen. 2. australialaiskaunotar kymmenen viehättävimmän naisgolfarin listallamme. 5. elokuuta 1981 Adelaidessa, Australiassa, syntynyt Rawson on ammattilaisgolfari ja malli. hän on yksi naisgolfareiden huippumalleista. Hän sai läpimurtonsa malliuralle 16-vuotiaana, kun hän oli finalisti australialaisen "Dolly"-lehden kansikuvakilpailussa.

  Anna aloitti amatöörigolfin Australiassa 17-vuotiaana ja voitti Jack Newton International Junior Classicin. Rawson siirtyi ammattilaiseksi vuoden 2004 lopussa. Hän pelasi Ladies European Tourilla ja LPGA Tourilla.

  Anna Rawsonin nettovarallisuus:

  Anna Rawsonin arvioitu arvo on 1 miljoona dollaria.

  4. Nikki Garrett

  Yksi viehättävimmistä naisgolfareista - Nikki Garrett, syntynyt 8. tammikuuta 1984. Hän on yksi Australian komeimmista naisgolfareista. Hän siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2005 ja pääsi mukaan Ladies European Tourille (LET) vuonna 2006. Vaikka hän ei voittanut tulokaskautensa aikana yhtään turnausta, hän sijoittui neljä kertaa kymmenen parhaan joukkoon.

  Nikki Garrettin nettovarallisuus:

  Nikki Garrettin arvioitu nettovarallisuus on noin 1 miljoona dollaria.

  3. Natalie Gulbis

  Yksi kaikkien aikojen komeimmista naisgolfareista. Natalie Anne Gulbis on latvialaista syntyperää oleva yhdysvaltalainen ammattilaisgolfari, joka pelaa Yhdysvaltain LPGA-kiertueella. Kalifornian Sacramenton alueella syntynyt ja kasvanut Gulbis alkoi kiinnostua pelistä jo nelivuotiaana. Seitsemänvuotiaana hän oli voittanut ensimmäisen turnauksensa, ja kymmenvuotiaana hän ilmoitti olevansarikkoo par.

  Natalie Gulbisin nettovarallisuus:

  Natalie Gulbis on yksi kaikkien aikojen parhaista ja kuumimmista naisgolfareista. Hänen nettovarallisuutensa on joidenkin viranomaislähteiden mukaan 4 miljoonaa dollaria.

  2. Blair O'Neal

  Kuka on kuuluisin naisgolfari? Blair O'Neal on epäilemättä yksi kaikkien aikojen kuuluisimmista kuumimmista naisgolfareista. Hän on yhdysvaltalainen golfammattilainen ja kuumimman naisgolfarin malli. Hän syntyi 14. toukokuuta 1981 Macombissa, Illinoisissa. Vain 2-vuotiaana hän muutti Arizonaan, jossa hän vietti lapsuutensa.

  Blair O'Neal ei ole vain golfaaja, vaan myös mahtava tanssija. Hän rakastaa tanssia, jo nuorena hän harrasti balettia, jazzia ja cheer-tanssia. Hänen ensimmäinen esiintymisensä Golf Channelin The Big Break -sarjassa oli Big Break Prince Edward Islandin kaudella. Ja hän pärjäsi melko hyvin, sijoittuen toiseksi. Hän on myös kuumimpien naisgolfareiden 2021 rankingin kärjessä.

  Blair O Nealin nettovarallisuus:

  Arvovaltaisten lähteiden mukaan hän on menestyksekkään uransa aikana kerännyt 10 miljoonan dollarin nettovarallisuuden.

  1. Maria Verchenova

  Kuka on kaunein naisgolfari? Venäläinen Maria Verchenova on kuumimpien naisgolfareiden listamme kärjessä 2022. Moskovassa 27. maaliskuuta 1986 syntynyt Maria Verchenova on yksi tämän hetken kuumimmista maahantuojista. Marialla on useita huippusijoituksia. Hän on ensimmäinen venäläinen, joka on edustanut Venäjää kesäolympialaisissa. Lisäksi hän on ensimmäinen venäläinen täysipäiväinen Ladies European Tourin jäsen.

  Hän on yksi urheilun halutuimmista naisista. Aiemmin hän oli kuumimpien naisgolfareiden 2020 ja 2021 listan kärjessä. Lukuisien voittojen jälkeen hänen uransa on edennyt seuraavalle tasolle. Maria! ei vain viehättävä, vaan myös yksi parhaista naisgolfareista.

  Maria Verchenovan nettovarallisuus:

  Maria Verchenovan nettovarallisuudeksi arvioidaan 5 miljoonaa dollaria.

  Katso myös lista 10 kauneimmasta venäläisestä naisesta.

  FAQ: maailman kuumimmat naisgolfarit.

  Ketkä ovat kuumimmat naisgolfarit?

  Blair O'Neal, Maria Verchenova ja Natalie Anne Gulbis ovat maailman kaikkien aikojen kuumimmat naisgolfarit.

  Ketkä ovat 10 parasta naisgolfaria?

  Maailman parhaat naisgolfarit tällä hetkellä ovat:

  1. Ko Jin-young

  2. Nelly Korda

  3. Lydia Ko

  4. Minjee Lee

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden