Kun pienet tytöt ajattelevat prinsessoja, he näkevät automaattisesti kauniit, suurisilmäiset, sirosti pukeutuneet Disney-prinsessat. Jokainen nuori tyttö haluaa varhaislapsuudessaan olla prinsessa, ja nykyään heillä on valmiit käsitykset ihanteellisesta prinsessasta eli Disney-prinsessoista. Disney on itse asiassa ottanut askeleen eteenpäin ja tehnyt 11 animaatioistaan 11 nuorta naista virallisiksi Disney-prinsessoiksi.Disneyn prinsessojen viralliseen kokoonpanoon kuuluvat vuodesta 2021 lähtien Mulan, Lumikki, Tiana, Tuhkimo, Belle, Merida, Rapunzel, Ariel, Aurora, Jasmine ja Pocahontas, vaikka myös prinsessa Anna ja vastikään kuningatar Elsa ovat suosittuja nuorten tyttöjen parissa. Unohdamme kuitenkin usein monet muut Disneyn prinsessat. Katsokaamme siis 10 unohdettua Disney-prinsessaa.

  Top 10 unohdettua Disney-prinsessaa:

  10. Prinsessa Megara

  Megara, joka tunnetaan paremmin nimellä Meg, esiintyy Olympian jumalten kuninkaan Zeuksen pojan Herkuleksen rakkauden kohteena elokuvassa Hercules ja kaikissa muissa Herkulesta kertovissa elokuvissa ja televisiosarjoissa. Vaikka hänen perhetaustaansa ei mainita sarjoissa, ja hän esiintyy tavallisena kansalaistyttönä, josta tuli prinsessa avioliiton kautta (Hercules-animaatiosarja), kreikkalaisen mytologian mukaanhän on Theban kuninkaan Kreonin tytär ja siten syntyperäinen prinsessa. Hän on älykäs, epätyypillisen epäromanttinen mutta flirttaileva ja maailmankatsomuksellinen, ja hän on merkittävä osa tarinaa. Megara on siis ansainnut tulla kruunatuksi yhdeksi ikimuistoisista Disney-prinsessoista.

  9. Prinsessa Giselle

  Giselle, Andalasian prinsessa, päätyy New Yorkin kovaan maailmaan ilkeän kuningatar Narissan, unelmiensa prinssin Edwardin äitipuolen, salaliiton vuoksi. Suloinen, koskematon ja kokematon, häntä kuvataan "ikuisesti optimistiseksi ja romanttiseksi", mutta myös "hyvin itsenäiseksi ja vakaumukselleen uskolliseksi". Itse asiassa hänen hahmonsa suunniteltiin yhdistelmäksi Lumesta ja Lumisesta.Hän on "noin 80-prosenttisesti Lumikki, ja joitakin piirteitä on lainattu Tuhkimolta ja prinsessa Auroralta... vaikka hänen räväkkä asenteensa onkin peräisin Arielilta eli Pieneltä merenneitolta." Hän säilyttää siveellisyytensä jopa maallisten monimutkaisuuksien keskellä.

  8. Prinsessa Atta

  Atta on muurahaissiirtokunnan prinsessa elokuvassa A Bug's Life. Hän on vanhin prinsessa, jolle on annettu vastuu siirtokunnasta, ja hänen huolestuneisuutensa siitä, miten häneen suhtaudutaan ja miten hän hoitaa tehtävänsä, on varsin ilmeinen. Laventelinvärinen, kaunis prinsessa Atta osoittaa kuitenkin vain jatkuvien huoliensa kautta, että hän kiinnittää huomiota yksityiskohtiin ja täydellisyyteen.viihtyy rakkauden ja tuen keskellä. Ja pystyy tuomaan esiin sisäisen vakaumuksensa huolehtiakseen siirtokunnastaan sekä läheisistään. Hän on reipas ja älykäs, ja hän on aseistettu uskomattomalla nopeudellaan, lennokkuudellaan, kaukoputkellaan ja kaiuttimellaan. Hän on myös huolehtivainen, ja hän on loistava tytär, sisar ja vaimo.

  7. Prinsessa Dot

  Muurahaispesän nuorin prinsessa elokuvassa A Bug's Life, pikkuinen Dot on pieni, ja hänen siipensä ovat kehittymättömät, mutta hän oppii lopulta lentämään. Hänen kokonsa ja ikänsä eivät kuitenkaan estä häntä olemasta vahva, rohkea ja karismaattinen. Itse asiassa hän vihaa pienenä olemista, eikä hänellä ole puutetta rohkeudesta, sisukkuudesta ja sinnikkyydestä. Hän on jäsenenä Blueberriesissä, muurahaisten vastineessa partioporukalle. InItse asiassa hän osallistuu tarinaan merkittävällä tavalla, sillä hän antaa täyden tukensa Flikille, tarinan nörttimuurahaiselle päähenkilölle, joka lopulta menee naimisiin prinsessa Atan kanssa. Tarinan kuluessa hän jopa voittaa pelkonsa heinäsirkkaa Thumperia kohtaan ja jopa lyö tätä kasvoihin.

  6. Prinsessa Eilonwy

  Eilonwy esiintyy Llyrin prinsessana elokuvassa The Black Cauldron. Hän on vasta noin kaksitoistavuotias ja joutuu Sarvikuninkaan sieppaamaksi ja panttivangiksi siinä toivossa, että hän voisi käyttää taikapalloa Mustan padan löytämiseksi. Nuori Eilonwy ei ole ihan arkkityyppisen prinsessan kaltainen unelmoiva, sillä hän on kyyninen. Hän on myös melko puhelias ja hänellä on taipumus puhjeta kiroiluun. Rohkea tyttösaattaa sopia kuvaukseen Disneyn kauniista prinsessasta, jolla on kultaiset hiukset ja siniset silmät, mutta hän on myös varsin itsepäinen ja sankarillinen, vaikka alussa hän on koukussa ja vaikuttaa hämmentyneeltä. Hän on päättänyt auttaa ystäviään löytämään Mustan padan. Hän on myös hellä.

  Saatat myös pitää:

  • 10 maailman kauneinta naista 2021
  • 20 maailman kauneinta tyttöä 2021
  • Top 20 maailman seksikkäintä naista 2021
  • Disney-teemapuistojen lopetetut kyydit.
  • 10 faktaa Disney-prinsessoista.
  • 10 vähemmän tunnettua faktaa Disneystä.

  5. Prinsessa Melody

  Kaikki rakastavat Pieni merenneito -elokuvaa, mutta kuinka moni tietää, että elokuvalle on olemassa jatko-osa? Prinsessa Melody on päähenkilö elokuvassa Pieni merenneito II: Paluu mereen. Hän on Arielin tytär. Vaikka hän on perinyt mustat hiukset, paksut kulmakarvat ja siniset silmät isältään, prinssi Ericiltä, hänellä on äidin luonteenpiirteitä. Hän on älykäs, ilkikurinen jaHän on myös melko rohkea ja seikkailunhaluinen, joskin myös hieman ujo. Hän on myös erittäin taitava uimaan, ja hänellä on suuri nopeus, koska hän on osittain merenneito perimältään. Hän vihaa sääntöjä, ja ironista kyllä, hän on ihminen, joka haluaa olla merenneito, ja hänestä tulee merenneito taikuuden avulla.

  4. Prinsessa Faline

  Faline on peura, joka on metsän prinssin Bambin rakkauden kohde elokuvassa Bambi ja sen jatko-osassa. Vaikka hän ei ole syntynyt kuninkaalliseksi, hänestä tulee metsän prinsessa, koska hän on Bambin vaimo. Faline ei ehkä pääse pukeutumaan Disneyn virallisten prinsessojen kauniisiin vaatteisiin, mutta hän on yhtä kaunis, ja luonnostaan. Nuorena fawnina hän onhyoeraktiivinen, mutta kypsyy vähitellen aikuisena. Hän on melkein enkelimäinen, kupliva, söpö ja romanttinen persoona. Hän on myös rakastava ja huolehtivainen. Hänen elämäntavoitteensa ovat yksinkertaiset: olla Bambin kanssa koko loppuelämänsä. Hän on kekseliäs ja älykäs, ja hän on Bambille suuri tuki tämän huolien aikana.

  3. Prinsessa Tiikerililja

  Tiger Lily esiintyy Peter Pan -elokuvassa intiaaniryhmän intiaanipäällikön tyttärenä. Hänen prinsessamaisuudestaan ei pitäisi olla epäilystäkään, sillä myös Pocahontasilla on samankaltainen suku kuin hänellä, ja hän on virallinen Disney-prinsessa. Tiger Lily saa elokuvassa kuitenkin paljon vähemmän repliikkejä. Hän on Peter Panin ystävä, ja hän rakastaa hauskanpitoa. Se, että hän on kuninkaallinen, käy varsin selvästi ilmi hänenasenne, sillä useimmiten hän pitää päätään ylhäällä ja nenäänsä koholla, snobistisella tavalla. Mutta tämä johtuu enemmänkin siitä, että hän on ylpeä ja rohkea, kuin siitä, että hän on hemmoteltu kuninkaallinen lapsi. Hän on myös jämäkkä ja flirttaileva, ja hän on valmis pitämään salaisuuden auttaakseen ystäväänsä.

  2. Prinsessa Kida Nedakh

  Kidagakash "Kida" Nedakh esiintyy elokuvassa Atlantis: Kadonnut valtakunta ja sen jatko-osassa. Hän on Atlantiksen kuninkaan Kashekim Nedakhin tytär ja siten syntyperäinen prinsessa. Hänestä tulee lopulta kuningatar isänsä kuoltua, mikä saattaa olla syynä siihen, ettei hän ole virallinen Disney-prinsessa. Vaikka hänellä on kaikki muut ominaisuudet, jotka tekisivät hänestä Disney-prinsessan.täydellinen. Toisin kuin muut Disney-prinsessat, hän on mahtava soturi. Ja hän on myös älykäs, energinen ja jopa aggressiivinen, kun sitä vaaditaan. Hänellä on myös ainutlaatuinen tyylitaju, sillä hänen hiuksensa ovat valkoiset, joista on sidottu osa pois, ja hänellä on sininen tatuointi silmän alla. Hän on myös ystävällinen ja huolehtivainen.

  1. Prinsessa Kiara

  Kiara on Simba Leijonakuninkaan ja hänen vaimonsa Nalan tytär. Hän esiintyy elokuvassa Leijonakuningas II. Hän saa lähes yhtä vähän tunnustusta prinsessana kuin hänen äitinsä Nala Pride Landsin kuningattarena. Tämä johtuu ehkä siitä, että hän ei ole ihmisprinsessa, jolla on kykyä pukeutua hienoihin pukuihin ja osallistua tanssiaisiin kuten Disneyn viralliset prinsessat. Mutta hän ei ole yhtään vähempiarvoisempi kuin nämä.Hän on rohkeudessa ja vakuuttuneisuudessa jopa monia muita edellä. Hänhän on leijonanaaras! Hän on sopivan itsepäinen, itsevarma, itsenäinen ja karismaattinen, ja hänen myötätuntonsa ja ystävällisyytensä lisäävät hänen jalouttaan. Hän haluaa voittaa isänsä luottamuksen ja todistaa, että hän on tarpeeksi vahva.

  Vaikka nämä ja monet muut Disney-prinsessat eivät ole saaneet ansaitsemaansa kunnioitusta, tunnustusta ja markkinointia monista eri syistä - joista suurin osa lienee kaupallisia - ja monet heistä ovat melkein unohduksen partaalla, he ovat saaneet myös suuren rakkauden yleisöltä, joka on törmännyt heihin. Tietenkin on olemassa myös useita muita kuin Disney-prinsessoja, jotka ansaitsevat yhtä paljon rakkautta.ja ihailua pikkutytöiltä ympäri maailmaa. Mitä mieltä sinä olet, kuka on unohdetuin Disney-prinsessa?

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden