Ei ole mikään salaisuus, että Hollywoodin kimaltavassa ja ylellisessä maailmassa naiset pyrkivät aina olemaan erilaisia kuin muut huippunäyttelijät tai kukoistavat nuoret, kyse ei ole niinkään kilpailusta kuin siitä, että he haluavat asettaa erilaisen trendin ja saada arvostusta siitä, että he tekevät jotain tavallisuudesta poikkeavaa.

Monet julkkikset tekivät lyhyistä hiuksista uuden trendin, ja kaikki seurasivat esimerkkiä, jopa ne, joiden mielestä lyhyet hiukset eivät sopineet heille.

Tässä on monia Hollywoodin diivoja, jotka heiluttivat lyhyitä hiuksia:

  10. Vaaleanpunainen

  Hänen musiikkinsa niin hyvä kuin hän onkin, Pink on aina käyttänyt kampausta lyhyillä hiuksilla, eikä koskaan kasvattanut hiuksiaan pitkiksi. Hänen vaaleanpunaiset hiuksensa ovat tyylinäyte, ja niin monet ihmiset seuraavat hänen vakiintunutta suuntaustaan. Se on viehättävää, monet ihmiset luulevat, että lyhyet hiukset eivät sovi heille, varsinkaan hiustenleikkaus, johon kuuluu ajeltuja osia. Mutta nämä julkkikset todistavat jatkuvasti ihmisten olevan väärässä.

  9. Jennifer Lawrence

  J-Law hallitsi sydämiä vasta 21-vuotiaana, hän oli tehnyt pieniä rooleja elokuvissa jo sitä ennen, mutta kun hänestä tuli Katniss Everdeen, maailma sekosi.

  Hän on ehdottomasti yksi suosituimmista naisjulkkiksista, jotka ovat rokanneet lyhyitä hiuksia moitteettomasti. Hän on muotoillut hiuksensa olkapäiden yläpuolelle viimeiset 2 vuotta ja hän on onnistunut joka kerta. Tämä nainen tappaa kaiken.

  8. Halsey

  Hän on nouseva alku musiikkiteollisuudessa ja teinien uusi suosikki, eivätkä aikuisetkaan voi olla arvostamatta hänen hyvää musiikkiaan. Siinä on sadistisen todellisuuden vivahde ja se tuo esiin emo-tunteet sisälläsi.

  Halsey shoppaili hiljattain kaikki hiuksensa pois, jotta niistä tuskin jäisi yhtään piikkejä. Se on kuuluisa kampaus hänen faniensa keskuudessa.

  7. Anne Hathaway

  Tämä nainen osaa muokata itseään kaikenlaisiksi hahmoiksi, ja sama pätee niin kampauksiin kuin vaatteisiinkin. Kaikki sopii hänelle! Hän hankkiutui eroon suurimmasta osasta hiuksistaan monta kertaa, mutta hän näytti silti virheettömän upealta.

  Annen pitkä, upea leikkaus oli tehty elokuvassa "Paholainen kantaa Pradaa", ja olisi loukkaavaa ajatella, että nuo sileät hiukset olisi leikattu, mutta hän teki niin - ja silti hän rokkasi sen kuin ammattilainen (joka hän on).

  6. Kaley Cuoco

  Tunnemme tämän upean naisen, koska hän on seurustellut Henry Cavilin, meidän ikioman supermiehemme kanssa ja näytteli täydellistä naapuria maailmanlaajuisesti tunnetussa The Big Bang Theory -sarjassa.

  Sheldon Cooperin ja Clark Kentin tyttöystävänä olemisen on oltava jotain poikkeuksellista, ja hän todistaa sen esittelemällä upeaa vaaleaa tyttöystäväänsä parhaiden kampausten parhaimmistossa.

  Kayley todistaa edelleen, että lyhyet hiukset ovat ehdottomasti hyvä koristella.

  5. Reese Witherspoon

  Reese Witherspoon ei ikäänny koskaan ja näyttää yhtä virheettömältä kuin nuorena. Hän sanoi hyvästit vain kerran, mutta se on yhä tallentunut ihmisten mieleen, hänen kaunottaren hiustyylinsä. Ihmiset ihailevat sitä yhä, hän rokkasi hiuksiaan silloinkin, kun jotkut eivät pystyneet vetämään sitä pois.

  4. Halle Berry

  Kissanaisella ei ole koskaan ollut pitkiä hiuksia, mutta Halle Berry ei leikannut hiuksiaan pois roolin takia, vaan hän vain pitää mieluummin piikikkäistä ja mod-tukkaa, ja totta puhuen - hän rokkaa sitä!

  Halle Berry kasvattaa harvoin hiuksiaan pitkiksi, vaikka hän näyttääkin hyvältä tuossa kampauksessa, hänen lyhyet hiuksensa ovat niin kuuluisat ja kampaamoissa kysyttyjä.

  3. Charlize Theron

  Charlize on ollut Sean Pennin tyttöystävä, hän on ollut Jason Stathumin, Chris Hemsworthin ja Mark Wahlbergin rinnalla. Hänen kaltaisensa tytön on pidettävä itsensä kunnossa, hän on niin kysytty Hollywoodissa!

  Charlize on jatkuvasti tehnyt tyylillisiä kannanottoja, ja hänen lyhyet hiuksensa olivat yksi niistä. Ne näyttivät niin hyvältä hänen päällään, että hän jatkoi hiustensa säilyttämistä tällä tavalla niistä lähtien.

  2. Rihanna

  Kuka ei tuntisi RiRiä? Olemme ihastelleet häntä siitä lähtien, kun "Love The Way You Lie" ilmestyi, hänen yhteistyönsä Eminemin kanssa oli liian hyvää ollakseen totta ja sitä kuulee yhä klubeilla ja autoissa.

  Hän on jatkuvasti pitänyt hiuksensa lyhyessä tyylissä ja todistanut sen olevan kaunis, trendikäs ja ehdottoman tyylikäs!

  1. Taylor Swift

  Kuka ei tuntisi popin kuningatarta? Hän on hallinnut sydämiä siitä lähtien, kun hänen debyyttinsä ilmestyi albumilla "Taylor Swift". Hän nousi lopulliseen maineeseen, kun hänen kappaleensa "Love Story" nousi listojen kärkeen, ja kovat fanit ja teinitytöt laulavat yhä tämän satuteemaisen kappaleen sanoja ja rakastavat sitä vielä tänäkin päivänä, vaikka se julkaistiin yli 7 vuotta sitten.

  Taylor Swift hiljattain leikkasi hiuksensa, yrittäen tehdä jotain uutta, kuten aina, jokaisen hänen kiertueensa kanssa hän huomasi uuden kampauksen, tällä kertaa se oli lyhyt hiustyyli, jota hän jatkuvasti muotoili eri tavoin.

  Hän näytti täydelliseltä ja hänen fanikuntansa rakasti kopioida hänen tyyliään!

  Toivottavasti pidit listastamme top 10 Julkkikset, jotka rokkasivat lyhyet hiukset!... Saatat myös pitää listasta "Julkkikset, jotka rokkasivat kalju look!".

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden