Huhtikuun pilapäivä on yksi kalenterin odotetuimmista päivistä. Me kaikki rakastamme tehdä kepposia perheellemme ja ystävillemme ja keksimme aina uusia ja parempia tapoja huijata heitä. Mutta entä muut ihmiset, joita näemme päivittäin? Entä toimistokollegamme? Miksi heidän pitäisi tuntea itsensä ulkopuolisiksi? Alla on lueteltu kymmenen kokeiltua, testattua ja rakastettua toimistopilaa, jotka ovat aivan loistavia.

  10 loistavaa toimistopilaa aprillipäiväksi:

  10. Alennettu

  Ennen toimistoon lähtöä tai itse toimistolla yritämme löytää aikaa selata sanomalehteä ja lukea ajankohtaisia asioita. Saatamme jopa selata ilmaisia ilmoituksia löytääksemme jotain etsimäämme. Tätä hyödyntäen, laita lehteen ilmoitus pomon auton, talon tai minkä tahansa hänelle tärkeän tavaran myynnistä. Laita ilmoitukseen pomon puhelinnumero, sähköpostiosoite jamainitse soittoajankohta (vaikkapa klo 7:00 ja 19:00 välillä). Näin kaikki työpaikalla saavat nauttia kepposesta.

  9. Suolainen sokeri?

  Tämä on yksi hauskimmista toimistopelleilyistä. Tätä varten sinun on mentävä töihin hieman aikaisemmin. Etsi taukotilassa tai kahvihuoneessa tai missä tahansa toimistossasi onkaan, etsi sokeripurkki ja suolapurkki. Jos suolapurkkia ei ole, ota suolaa mukaasi. Sekoita suolaa sokerin joukkoon ja aseta purkki takaisin alkuperäiselle paikalleen. Istu sitten vain alas ja nauti työkavereidesi kasvoista.Jos kaikki tämä tuntuu liian rasittavalta, vaihda vain etikettejä tai kirjoita purkkeihin joitakin erittäin hämmentäviä sanoja.

  8. Kahvitauko

  Kahvi on ihana juoma työpaikoilla. Se auttaa rauhoittamaan hermoja ja pitää työntekijät aktiivisina pitkin päivää. Mutta mitä tapahtuisi, jos tavallinen kahvi vaihdettaisiin kofeiinittomaan kahviin työpäivän ensimmäisellä puoliskolla ja espressoon työpäivän toisella puoliskolla? Kuten kaikki tiedämme, kofeiiniton kahvi on kahvia, jossa on vähemmän kofeiinia. Kofeiini tekee kehosta ja mielestä valppaita.ja aktiivinen, joita tarvitaan päivän alussa. Kofeiiniton kahvi ei vaikuta koko päivän ensimmäisen puoliskon aikana, ja vaihda sitten espressoon. Espresso on erittäin väkevää kahvia, joka sisältää valtavan suuria määriä kofeiinia. Espresso sopii erinomaisesti aamuihin eikä todellakaan iltoihin.

  7. Eroan

  Toinen loistava kepponen kepposen tekijän silmissä. Katsele ympärillesi toimistossa ja sinun on löydettävä ainakin 2 erinomaista työntekijää, jotka loistavat kaikista muista toimiston työntekijöistä. Tämä on täydellinen tehdä, koska he vähiten odottavat sitä. Kirjoita ja tulosta kopiot "tähtiopiskelijoiden" irtisanoutumisilmoituksista. Aseta nämä kirjeet pomon pöydälle ennen kuin hän tulee sisään. Kirjeessä kerro syy siihen, miksityöntekijä päättää lähteä: "Voitin 2 miljoonaa dollaria, joten minun ei tarvitse tehdä töitä. Jos sinulla on aikaa, aseta joitakin kirjeitä ympäri toimistoa, jotta useammat ihmiset voivat katsoa niitä ja nauraa myös.

  6. Kiinni jäänyt punaisella kädellä

  Toimistosi pesuhuoneessa saattaa olla useampi purkki nestemäistä saippuaa lojumassa. Käytä yhtä näistä astioista ja kaada siihen elintarvikeväriä. Sekoita se keskenään ja anna olla. Katso, kuinka ihmiset tulevat puhtaina ja likaantuvat käsiä pestessään. Varo käyttämästä liikaa väriainetta, koska kaikki menee pilalle vain käytännön pilan vuoksi. Tämä pilailu paranee, kunVaatimattomasta uhrista tulee Hulkin näköinen, ja hän on luultavasti yhtä vihainen. Ole kuitenkin varovainen, sillä "Hulk Smash"!

  5. Loputon rengas

  Olemme kaikki käyttäneet pilapuheluita hauskanpidon ja viihteen välineenä, mutta tämä yksinkertainen pilailu tekee siitä hieman paremman. Sinun tarvitsee vain käyttää hieman läpinäkyvää teippiä ja liimata puhelimen painike alas. Aseta puhelin takaisin ja odota, että joku soittaa. Kun puhelin soi, riippumatta siitä, kuinka monta kertaa otat luurin, puhelin soi jatkuvasti. Pilailtu henkilö sulkee luurin ja ottaa luurin uudelleen.Voit istua ja nauttia tästä kepposesta etäältä ja katsella, kun puhelin tekee kollegasi hulluiksi.

  4. Kuulitko?

  Yksi nopeimmista tavoista saada uutisia perille on juorut. Olipa kyse sitten kodista tai työpaikasta, juorut tuntuvat leviävän riippumatta siitä, mitä on luvattu. Tämä kepponen käyttää näitä juoruja loistavana työkaluna. Sinun tarvitsee vain kertoa toimiston juoruille mitä tahansa kepposen kohteena olevasta henkilöstä. Varmista, että se ei ole totta, muuten kepponen voi mennä rumaksi. Yritä levittää huhua; kuten esim.kollega seurustelee pomon kanssa tai että hän on sekaantunut mafian huumepomoon. Jotain tarpeeksi mehukasta, joka johtaa tarinaan, mutta ei niin vakavaa, että hän saattaisi menettää työpaikkansa.

  3. Mikään ei toimi

  Eikö olekin inhottavaa tulla töihin ja huomata, että hissi ei toimi? Tai että vessat ovat epäkunnossa? Tätä kepposta varten sinulla on oltava hyvin läheinen suhde siivoushenkilökuntaan. Niin läheinen, että he lainaavat välineitään päiväksi. Käytä "epäkunnossa" -kylttejä hisseissä ja vessojen edessä ja sitten vain katsele turhautumista kasvoilta, kunTämä kepponen toimii vielä paremmin, jos jonkun on todella käytävä vessassa ja hän juoksee ympäriinsä etsimässä toimivaa vessaa.

  2. En kuule sinua

  Puhelinpilat ovat aina hyviä toimistovitsejä. Tämä on jälleen yksi loistavasti keksitty. Ota kirkasta teippiä ja liimaa se puhelimen korvakappaleen puolelle. Kun puhelu tulee ja uhri vastaa, hän ei kuule mitään, vaikka soittaja puhuu selvästi. Vastaaja väsyy lopulta ja sulkee puhelimen. Tämä on todella hyvä temppu, jolla voi huijatatyöntekijä, joka käyttää puhelinta paljon henkilökohtaisiin puheluihin ja viettää suurimman osan ajastaan puhumalla työnteon sijasta.

  1. Kutsu kaikille eläimille

  Tämän listan kärkeen päätyminen tarkoittaa, että tämä kepponen on todella jotain muuta. Itse kepponen on ollut yksi rakastetuimmista työpaikoilla ja niiden ympäristössä. Jos sinulla on vastaanottovirkailija, joka ei mielestäsi tee muuta kuin ottaa vastaan muutaman puhelun päivässä ja tarkistaa Facebook-sivunsa, tämä kepponen on ehdottomasti sinua varten. Ensin sinun on annettava vastaanottovirkailijalle muutama numero ja nimi ja kerrottava hänelle, että kyseessä onSeuraavaksi sinun on annettava heille muutaman eläintarhan numero. Lopuksi sinun on keksittävä hauskoja nimiä, kuten rouva Elle Phant, herra Ji Raff tai herra Lyen Cubb. Seiso paikalla, kun puheluita soitetaan, ja tarkkaile heidän ilmeensä. Jos voit, tallenna se kameraan. Se on korvaamatonta.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden