Tähtiluokitus on menetelmä, jota käytetään hotellien laadun mittaamiseen lähes kaikkialla maailmassa, mutta totuus on, että harva tietää, miten se toimii. Itse asiassa useimmat ihmiset yllättyvät, kun he kuulevat, että maailmassa on vain 154 viiden tähden hotellia.

Eri puolilla maailmaa voi tietysti olla erilaisia standardeja, mutta arvostetuin on Forbes Travel Guide -julkaisun, joka tunnettiin aiemmin nimellä Mobil Travel Guide, asettama standardi. Forbesin mukaan viiden tähden hotellien on täytettävä useita ehtoja, kuten huoneiden mukavuudet, asiakaspalvelu ja siisteys. Tällä hetkellä harva hotelli täyttää kaikki vaatimukset.

On arvioitu, että maailmassa on lähes puoli miljoonaa hotellia, B&B:tä &; hostelleja. Vain pieni, pieni prosenttiosuus niistä ansaitsee saada kaikki 5 tähteä. Juuri nyt on vain hieman yli 150 hotellia, jotka ylpeänä kantavat Forbesin antamia 5 tähteä. Lähes puolet niistä sijaitsee Yhdysvalloissa, joten jos olet amerikkalainen, jonka unelma on ollut yöpyä viiden tähden hotellissa, sinulla on mukava paikka.tilaisuus raaputtaa tämä kohde pois listaltasi!

Yöpyminen viiden tähden hotellissa voi olla luksusta, johon sinulla on oikeasti varaa. Temppu on osata löytää viiden tähden hotelleja, jotka eivät vie sinua konkurssiin. Tätä silmällä pitäen olen päättänyt tehdä listan, jossa on 15 viiden tähden hotellia Yhdysvalloissa, jotka veloittavat alle 500 dollaria yöltä kahdelta hengeltä! Kannattaa muistaa, että 500 dollaria on edullinen hinta, kun tietää, että ylelliset hotellit, kuten President Wilson Hotel Genevessä, veloittavat yhtä paljon kuin60 000 dollaria yöltä!

  15. St. Regis San Francisco, Kalifornia - 475 dollaria.

  San Francisco on kiistatta yksi Kalifornian viehättävimmistä kaupungeista. Voit tehdä SF-vierailustasi entistäkin ikimuistoisemman kokemuksen majoittumalla yhteen kaupungin kahdesta viiden tähden hotellista (toinen on Four Seasons San Francisco).

  Jos päätät yöpyä St. Regisissä, joudut pulittamaan noin 475 dollaria kahdelta yöltä, mutta se tuntuu enemmän kuin kohtuulliselta, kun ottaa huomioon sen ylellisyyden tason, jonka saat vastineeksi. Sen lisäksi, että jokaisesta tämän korkeatasoisen hotellirakennuksen huoneesta avautuu uskomaton näköala kaupunkiin, saat myös käyttää St. Regis Butlerin palveluja!

  14. Four Seasons Hotel Atlanta, Georgia - $469

  Joidenkin mielestä Atlanta on Amerikan etelän kulttuuripääkaupunki. Yksi rakennuksista, jotka todistavat tämän väitteen, on Four Seasons -hotelli. Keskustassa sijaitseva luksushotelli on yksi parhaista paikoista, joissa voit yöpyä koko Yhdysvalloissa, kun otetaan huomioon sen tarjoama palvelu. Sen lisäksi Four Seasonsissa yöpyminen takaa sinulle henkeäsalpaavat näkymät lähes puolelle kaupunginosasta.Atlanta, sillä tämä on yksi kaupungin korkeimmista rakennuksista.

  13. The Langham, Chicago, Illinois - $468

  Kaikki alkoi lähes 150 vuotta sitten, kun ensimmäinen Langham-hotelli perustettiin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Viimeisin Langham-perheen lisäys on Chicagon hotelli, joka sai Forbesilta viidennen tähden vuonna 2016. Näyttää siltä, että hotellin johto tekee kaikkensa säilyttääkseen sen. Se tarkoittaa, että voit odottaa saavasi kohtelua kuin kuninkaallinen!

  Langhamissa yöpyneiden mukaan parasta ei ole kaupunkinäkymä, vaan hotellin moitteeton palvelu. Voit varata huoneen kahdelle henkilölle 468 dollarilla yöltä, mutta TripAdvisorin mukaan hinnat ovat joskus paljon alhaisempia.

  12. The Sanctuary Golf Resort, Kiawah Island, Etelä-Carolina - $450

  Matkustamme jälleen etelään tarkistamaan toisen viiden tähden majoituspaikan. Tällä kertaa kyseessä on Sanctuary, ylellinen kultakeskus, josta on näkymät Atlantille. Näkymä merelle saattaa tuntua upealta, mutta et edes huomaa sitä kaikista ylellisistä mukavuuksista hotellin tiloissa.

  Sanctuaryn tekee erityiseksi se, että se saa kaikki tuntemaan olonsa erityiseksi. Tarvitsitpa sitten hotellia liikekokouksen pitämiseen tai lomakeskusta viettääksesi aikaa perheesi kanssa, The Sanctuary on oikea valinta. Emme tietenkään saa unohtaa golfin ystäviä, joilla on käytettävissään hehtaareja hienoimpia maisemia!

  11. The Broadmoor, Colorado Springs, Colorado - $445

  Vaikka upeat maisemat tuovat matkailijoita Coloradoon (ja laillistettu ruoho), he eivät tulisi takaisin, jos majoitus ei olisi tyydyttävää. Itse asiassa tämän osavaltion majoitus on parhaita, ei vain Amerikassa, vaan koko maailmassa. Coloradossa on useita luksuskohteita, joista yksi on Colorado Springsissä sijaitseva Broadmoor.

  Vaikka hotelli ei sijaitsisikaan maalaismaisessa vuosisatoja vanhassa rakennuksessa, jossa on kaikki ne mukavuudet, joita viiden tähden majoitusliikkeessä pitää olla, ihmiset tulisivat silti tänne. Miksi? Koska luonto täällä on yksinkertaisesti hämmästyttävä! Kun korkeat vuoret ympäröivät lomakeskusta ja Cheyenne-järvi on lähellä, Broadmoor on paikka, johon ei voi kyllästyä. Lomakeskuksessa on myös arvostettu golfkenttä,sekä jääkiekkoareena.

  10. Wequassett Resort & Golf Club, East Harwich, Massachusetts - $435

  Näyttää siltä, että golfin ystävillä ei ole mitään hätää luksusmajoituksen suhteen, sillä tässä on toinenkin golfresortti listalla. Wequassett on viiden tähden lomakeskus ja golfklubi, joka sijaitsee East Harwichissa, merenrantakylässä noin 70 mailin päässä Bostonista. Bostonilaiset pääsevät sinne noin puolessatoista tunnissa, mutta se on ehdottomasti sen arvoista. Wequassett on yksi maailman hienoimmista lomakeskuksista, jossa on hieno palvelu, kaksihuippuluokan ravintoloita ja lukemattomia tapoja pitää hauskaa. Hotellissa on 18-reikäinen golfkenttä, kaksi uima-allasta, tenniskenttä sekä kaksi yksityistä rantaa!

  9. The Lodge Golf Club, Sea Island, Georgia - $428

  The Lodge on luultavasti halvin viiden tähden golfkeskus Yhdysvalloissa. Se, että se on edullinen, ei tarkoita, että siitä puuttuisi ylellisyyttä. Päinvastoin, Lodge saattaa olla jopa ylellisempi kuin useimmat tämän listan hotelleista. Ainoa ongelma on se, että huoneen varaaminen ei ole helppoa. Hotellin johto tekeekin parhaansa pitääkseen lomakeskuksen yksinoikeutena, minkä vuoksiKlubin jäsenet ovat etusijalla. Jos onnistutte saamaan varauksen, joudutte maksamaan noin 428 dollaria yöltä!

  8. The Little Nell, Aspen, Colorado - $413

  Jos pidät julkkisten tapaamisesta, Little Nellin pitäisi olla seuraava kohteesi! Tämä on paikka, jossa Jay Z ja Beyonce viettävät mielellään talvilomaa. Myös Justin Bieber ja useat muut julkkikset on nähty tässä hiihtokeskuksessa vuosien varrella. Ilmeisesti he tulevat tänne syystä - Little Nellin tarjoaman ylellisyyden vuoksi!

  7. Mandarin Oriental, Miami, Florida - $399

  Kuten tämän viiden tähden hotellin nimi kertoo, Mandarin Oriental näyttää sinulle, mitä itämaiset ihmiset pitävät luksuksena. Hotellilta on upeat näkymät merelle sekä suuri yksityinen ranta, joten se on ihanteellinen kesälomalle. Hyvä uutinen on, että kesä kestää Floridassa pitkään, joten sinulla ei ole suuria vaikeuksia löytää huonetta. Siitä puheen ollen, huone kahdelle maksaa 399 dollaria, mikäon sama summa, joka sinun on maksettava vuoden 1998 Hennessy Timeless -konjakista Mandarin Orientalin Azul-ravintolassa!

  6. Wynn ja Encore, Las Vegas, Nevada - $399

  Ja lopuksi kaupunki, jonka olet varmaan odottanutkin näkeväsi listalla - Las Vegas. Kaksoishotellit kuuluvat Sin Cityn ikonisimpiin rakennuksiin, joissa on yhteensä viisi viiden tähden hotellia. Näiden kahden lisäksi on Mandarin, joka on myös melko edullinen, ja Skylofts @ MGM Grand, jonka saamiseksi sinun pitäisi lyödä jättipotti kasinolla, sillä yksi yö maksaa 10 000 dollaria.

  Wynn ja Encore ovat monien mielestä synonyymi viiden tähden hotelleille. Näissä hotelleissa on kaikkea, mitä voi toivoa viihtyäkseen. Voit vierailla autoliikkeessä, jossa myydään luksus-Ferrareita, käydä Monty Python's Spamalot -musikaalissa tai juhlia jollakin uima-altaan äärellä sijaitsevista klubeista.

  5. Belmond El Encanto, Santa Barbara, Kalifornia - $361

  Belmond El Encantosta tuli heti sen rakentamisen jälkeen suosittu kokoontumispaikka monille Hollywoodin kultaisen aikakauden julkkiksille, kuten Clark Gablelle ja Hedy Lamarrille. Syitä, miksi he pitivät siitä, on lukuisia, alkaen upeasta merinäköalasta ja hotellia ympäröivästä maisemasta. Nykyään Belmond El Encanto on kuuluisa ravintolastaan ja ylellisistä hotellihuoneistaan, minkä vuoksi monet monetparit valitsevat sen hääseremoniaan.

  4. The Jefferson Hotel, Richmond, Virginia - 360 dollaria.

  Jefferson avattiin ensimmäisen kerran 1800-luvun lopulla, ja se on yksi ensimmäisistä hotelleista, joille myönnettiin Mobil Five Stars -tähti. Tästä hotellista, joka oli useiden historian merkkihenkilöiden suosikkipaikkana, myös joidenkin Yhdysvaltain presidenttien, kuten Theodore Rooseveltin, Woodrow Wilsonin ja Rooseveltin, suosikkipaikkana, kerrotaan monia anekdootteja.

  3. Trump International Hotel Waikiki, Havaiji - $356

  Yhdysvaltain presidenteistä puheen ollen, tässä on yksi, jonka presidentti omistaa. Waikikissa sijaitseva Trump International Hotel vaikuttaa luksukselta, jonka jokainen ihminen ansaitsee kokea ainakin kerran elämässään. Yöpyminen tässä viiden tähden hotellissa maksaa noin 356 dollaria, mutta sesongin ulkopuolella hinnat laskevat! Hyvä uutinen on se, että Havaijilla sää on mukava melkein koko ajan!

  2. Eau Palm Beach Resort & Spa, Palm Beach, Florida - $322

  Luultavasti halvin 5 tähden rantalomakohde koko Yhdysvalloissa, Eau Palm Beach hemmottelee sinua uskomattomalla palvelulla ja ylellisillä huoneiden mukavuuksilla. Jopa silloin, kun pääset ulos hotellista, saat VIP-tunnelman, sillä yksityinen ranta on yksinkertaisesti upea valkoisella hiekalla. Ainoa ongelma on se, että et luultavasti löydä huonetta sesongin aikana, ainakaanei 322 dollarilla.

  1. The American Club, Kohler, Wisconsin - 238 dollaria.

  American Club on halvin viiden tähden hotelli Yhdysvalloissa vuodenajasta riippumatta! Sinun on maksettava 238 dollaria kahden hengen huoneesta, mikä on edullisempi kuin monien neljän tähden hotellien hinnat. Itse asiassa tuolla rahalla et saa edes illallista joissakin hotelleissa, et kuitenkaan huonetta. Parasta on, että maksamallasi rahalla American Club tarjoaa sinulle paitsi seuraavia palveluja.ylellinen majoitus, mutta myös useita ominaisuuksia, jotka tekevät vierailustasi miellyttävän. Niihin kuuluvat kylpylä, keilarata, kuntosali & joogakeskus, jne.

  Kirjoittaja - Zarko Naric

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden