Maailmamme on kolmannen maailmansodan partaalla, kun siitä seuraava terrorismi kattaa yli puolet maapallosta, luonnonvarat, kuten vesi ja öljy, ehtyvät, suurvaltojen johtajat ovat vaikutusvaltaisesti puolueellisia ja sotahenkisiä, ja maiden, kuten Venäjän ja Ukrainan, Pohjois-Korean ja Etelä-Korean, Intian ja Kiinan, välillä on nousevia jännitteitä. Tästä huolimatta on joitakin hyvin puolueettomia maita, jotkasaattavat jäädä rauhaan, jos kolmas maailmansota syttyy. Seuraavassa on 10 turvallisinta maata...

  Nämä ovat 10 turvallisinta maata, jos kolmas maailmansota syttyy:

  10- Tuvalu

  Tuvalu sijaitsee Tyynen valtameren laajoilla alueilla. Se on erittäin syrjäinen ja poliittisesti liittoutumaton valtio, koska se on eristyksissä ja puolueeton. Sen väestömäärä on pieni ja resurssit vähäiset, joten maailmansotaan osallistuneilla suurilla mailla ei ole mitään syytä hyökätä sitä vastaan.

  Lisäksi toisin kuin muut saarivaltiot, Tuvalun kansa on ainutlaatuisen omavarainen, eli se tuottaa itse ruokansa kulutuksensa mukaan ja muut välttämättömyystarvikkeet tarpeidensa mukaan. Joten se jää todennäköisesti yksin sotaskenaariossa.

  Katso myös; Asiat, jotka voivat johtaa kolmanteen maailmansotaan.

  9- Uusi-Seelanti

  Uusi-Seelanti on toinen eristäytynyt mutta kehittynyt valtio, jolla on vakaa demokratia eikä sen historiassa ole verisiä sotakonflikteja. Sen ystävällinen ulkopolitiikka saavutti neljännen sijan maailmanlaajuisessa rauhanindeksissä. Se pystyy Tuvalun tavoin elättämään itsensä lyhyellä aikavälillä.

  Sillä on hedelmällinen maaperä ja puhdas vesi, ja se tuottaa itse ruokansa. Lisäksi sen vuoristoinen maasto tarjoaa suojaa, jos se joskus joutuu hyökkäyksen partaalle. Todennäköisesti se kuitenkin jätetään rauhaan, eikä sillä ole mitään tekemistä sodassa olevan ulkomaailman kanssa.

  8- Sveitsi

  Vaikka Sveitsi jakaa rajansa Saksan, Ranskan ja Italian kanssa, jotka todennäköisesti osallistuvat aktiivisesti kolmanteen maailmansotaan, ydinpommit eivät kuitenkaan laskeudu Sveitsiin sen vaikean vuoristomaiseman, vankkumattoman perinteisen puolueettomuuden ja hieman humoristisesti sanottuna Sveitsin pankin vuoksi! Sveitsi on myös epäilemättä osoittautunut turvalliseksi turvapaikaksi Euroopan verisen menneisyyden aikana.

  Ja vaikka ydinpommit jotenkin päätyisivätkin sinne, suurin osa Sveitsin väestöstä on raskaasti aseistettu, ja heillä on bunkkereita ympäri aluetta, puhumattakaan vuorista, jotka suojaavat heitä sodan runtelemilta naapurimailta.

  7- Bhutan

  Bhutanin näkeminen tässä luettelossa saattaa olla yllättävää, koska sillä on yhteinen raja kahden mahdollisen kolmannen maailmansodan taistelijan, Intian ja Kiinan, kanssa. Totuus on kuitenkin se, että sen ainutlaatuinen sijainti ja maisema tarjoavat sille erinomaisen suojan mahdollisen maailmanlopun katastrofin varalta. Koska Bhutan on Himalajan ympäröimä, se on sisämaassa ja tarpeeksi piilossa, jotta se voi jäädä vahingoittumattomaksi.

  Lisäksi siitä lähtien, kun maa liittyi Yhdistyneisiin Kansakuntiin vuonna 1971, se on pitänyt yllä sveitsiläisen kaltaista vastahakoisuutta kaikenlaista ulkomaista kietoutumista kohtaan, eikä sillä ole diplomaattisuhteita myöskään Yhdysvaltoihin. Ainoastaan Intialla ja Bangladeshilla on suurlähetystöt Bhutanin pääkaupungissa, mikä tekee maahan tunkeutumisen sinne täysin epäloogiseksi.

  6- Chile

  Chile on yksi Etelä-Amerikan kukoistavimmista ja ankkuroiduimmista valtioista, jonka inhimillinen kehitys on korkeammalla tasolla kuin minkään muun Latinalaisen Amerikan valtion. Se muuttuu lähes läpitunkemattomaksi sen rajojen länsipuolella, jossa Andien vuoristo ympäröi sitä. Ilmakehän kannalta, koska se sijaitsee eteläisellä pallonpuoliskolla, sillä on yleensä vähemmän saasteita kuin pohjoisella pallonpuoliskolla.koska se on harvemmin asuttu ja vähemmän teollistunut.

  Lisäksi Etelämanner täydentää jatkuvasti Chilen ilmamassoja, joten se voi pysyä puhtaampana kuin sen pohjoispuolella olevat sodan turmelemat maat.

  5- Grönlanti (Tanska)

  Tanska on Euroopan unionin ja Naton päämaja, joten on totta, että se kärsii valtavasti, jos sodan puhkeaminen suuntautuu Eurooppaan, kuten varmasti tapahtuu. Mutta näin ei ole tämän itsenäisen perustuslaillisen maan ja Tanskan alueeseen kuuluvan valtavan saaren, Grönlannin, kohdalla.

  Kuten muutkin tämän luettelon saaret, se on syrjäinen, poliittisesti sitoutumaton ja vuoristoinen, mikä tekee väestön suojautumisesta ja sodasta selviytymisestä paljon helpompaa, jos sitä vastaan hyökätään.

  4- Malta

  Malta on pieni saarivaltio, joka kelluu Välimerellä. Se on linnoitus, joka ristiretkeläisvaltiosta toiseen maailmansotaan asti on epäonnistunut useiden imperiumien valloitukselta. Sen topografia tekee siitä erittäin kalliin ja vaikeasti vallattavan jalkaväen tai meren kautta.

  Sen lisäksi, koska se on suhteellisen pieni, mikään maa ei tuhlaa kokonaista ydinohjusta siihen! Joten lopulta kolmannen maailmansodan päätaistelijat jättävät sen huomiotta.

  3- Irlanti

  Vaikka Irlanti sijaitsee aivan suurimman maailmansodassa toimivaltaisen maan, Englannin, vieressä, se harjoittaa täysin itsenäistä ulkopolitiikkaa, eikä se näin ollen ole Naton jäsen, vaikka sillä on pitkäaikainen sotilaallinen puolueettomuus. Sillä ei myöskään ole vahvoja siteitä muihin mahdollisiin maailmansodan taistelijoihin.

  Irlannin politiikan mukaan, jos he joskus joutuisivat osallistumaan mihinkään outoihin sotilaallisiin konflikteihin, he tarvitsisivat hyväksynnän Irlannin hallitukselta ja lainsäädäntöelimeltä sekä Yhdistyneiltä Kansakunnilta. Se on melko ovelaa mutta viisaasti neutraalia politiikkaa!

  Katso myös; Irlannin 10 kummittelevinta linnaa.

  2- Fidži

  Fidži on toinen eristyksissä oleva saarivaltio, joka sijaitsee syvällä Tyynellämerellä. Sen väestömäärä on pieni ja sen ulkopolitiikka on rauhanomaista, eikä sillä ole valtavia määriä luonnonvaroja. Näin ollen se ei ole uhka millekään kansakunnalle, joten se on perusteeton kieltoalue mahdollisille tunkeutujille. Fidži on tukenut ihmisasutusta jo sadoista vuosista lähtien, ja se voisi varmasti pärjätä vielä jonkin verran enemmänkin.3. maailmansodan!

  Katso myös; Maailman parhaat hääkohteet.

  1- Islanti

  Islanti on niin rauhallinen ja neutraali maa, että se sijoittui vuoden 2021 Global Peace -indeksissä sijalle 1. Se ei jaa rajaa minkään muun maan kanssa ja on riittävän kaukana muusta maailmasta. Lisäksi sillä on vuoristoinen maasto, jonne voi suojautua pahimmassa tapauksessa, mutta aluksi tämä paikka jätetään todennäköisesti rauhaan, vaikka ohjukset pommittavat jatkuvasti muita maita.maat.

  Katso myös; Fantastisia kuvia Islannista, jotka räjäyttävät tajuntasi.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden