Naisjalkapallo on kulkenut pitkän tien viime vuosina, ja yhä useammat lahjakkaat pelaajat ovat nousseet näyttämölle. Juhlistaaksemme näitä uskomattomia urheilijoita olemme koonneet listan maailman 10 parhaasta naisjalkapalloilijasta tällä hetkellä, perustuen heidän vuoden 2022 sijoitukseensa, nykyiseen seuraansa ja asemaansa.

  Top 10 parasta naisjalkapalloilijaa maailmassa tänään

  10. Ada Hegerberg

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Ada Stolsmo Hegerberg (@ahegerberg)

  Maa: Norja

  Seura: Lyon

  Ikä: 27

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: Ei sijoitusta

  Vain 27-vuotias Ada Hegerberg on jo tehnyt itselleen nimen yhtenä maailman parhaista hyökkääjistä. Hän pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä Division 1 Féminine -seura Lyonissa Ranskassa ja on yksi parhaista naisjalkapalloilijoista tällä hetkellä.

  9. Aitana Bonmati

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  A post shared by Aitana Bonmatí Conca (@aitana.bonmati)

  Maa: Espanja

  Seura: Barcelona

  Ikä: 25

  Asema: Keskikenttäpelaaja

  2022 Sijoitus: Ei sijoitusta

  Toinen nouseva tähti naisten jalkapallomaailmassa on 25-vuotias Aitana Bonmati, joka pelaa tällä hetkellä keskikenttäpelaajana Liga F -seura Barcelonassa ja Espanjan naisten maajoukkueessa. Hänen dynaaminen ja monipuolinen pelityylinsä on tuonut hänelle tunnustusta yhtenä maailman parhaista naisjalkapalloilijoista.

  8. Jennifer Hermoso

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  A post shared by 𝕵𝖊𝖓𝖓𝖎 𝕳𝖊𝖗𝖒𝖔𝖘𝖔 🙃 (@jennihermoso)

  Maa: Espanja

  Seura: Pachuca

  Ikä: 32

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: 17

  Jennifer Hermoso, jonka vuoden 2022 sijoitus on 17, on kokenut veteraani naisten jalkapallomaailmassa. 32-vuotias hyökkääjä pelaa tällä hetkellä Liga MX Femenil -seura CF Pachucassa ja Espanjan naisten maajoukkueessa.

  7. Marie-Antoinette Katoto

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Marie-Antoinette Katoto (@mariekatoto)

  Maa: Ranska

  Seura: Paris Saint-Germain

  Ikä: 24

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: 19

  Vain 24-vuotiaasta Marie-Antoinette Katotosta on nopeasti tulossa yksi maailman parhaista hyökkääjistä. Hän pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä Division 1 Féminine -seura Paris Saint-Germainissa ja Ranskan maajoukkueessa.

  6. Catarina Macario

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Catarina Macario (@catarina_macario)

  Maa: Yhdysvallat

  Seura: Lyon

  Ikä: 23

  Asema: Keskikenttäpelaaja

  2022 Sijoitus: Ei sijoitusta

  Toinen nouseva tähti naisten jalkapallomaailmassa on 23-vuotias Catarina Macario, joka pelaa tällä hetkellä keskikenttäpelaajana Lyonin joukkueessa Ranskan Division 1 Féminine -divisioonassa. Hänen uskomattomat taitonsa keskikentällä ovat tuoneet hänelle tunnustusta yhtenä maailman parhaista nuorista pelaajista.

  5. Pernille Harder

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Pernille Harderin (@pharder10) jakama viesti.

  Maa: Tanska

  Seura: Chelsea

  Ikä: 30

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: 4

  Pernille Harder on vuoden 2022 rankinglistalla sijalla 4. Hän on yksi maailman tämän hetken parhaista hyökkääjistä. 30-vuotias tanskalaispelaaja pelaa tällä hetkellä hyökkäävänä keskikenttäpelaajana tai hyökkääjänä FA Women's Super League -seura Chelseassa ja Tanskan maajoukkueessa.

  4. Caroline Graham Hansen

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Caroline Graham Hansen (@graham95)

  Maa: Norja

  Seura: Barcelona

  Ikä: 27

  Asema: Keskikenttäpelaaja

  2022 Sijoitus: 9

  27-vuotias Caroline Graham Hansen on yksi maailman tämän hetken parhaista keskikenttäpelaajista. Hän pelaa tällä hetkellä laitahyökkääjänä Espanjan Liga F -seura FC Barcelonassa ja Norjan naisten maajoukkueessa. Hänen dynaaminen pelityylinsä on tuonut hänelle tunnustusta yhtenä maailman huippupelaajista.

  3. Vivianne Miedema

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Vivianne Miedema (@viviannemiedema)

  Maa: Alankomaat

  Seura: Arsenal

  Ikä: 26

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: 3

  Vivianne Miedema on vuoden 2022 rankingissa sijalla 3, ja hän on yksi maailman tämän hetken parhaista hyökkääjistä. 26-vuotias hollantilaispelaaja pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä FA Women's Super League -seura Arsenalissa ja Alankomaiden maajoukkueessa. Hän tekee edelleen vaikutuksen faneihin uskomattomilla maalintekotaidoillaan.

  2. Sam Kerr

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Sam Kerrin jakama viesti (@samanthakerr20)

  Maa: Australia

  Seura: Chelsea

  Ikä: 29

  Asema: Hyökkääjä

  2022 Sijoitus: 2

  Sam Kerr on vuoden 2022 ranking-listalla sijalla 2. Hän on yksi maailman tämän hetken parhaista hyökkääjistä. 29-vuotias australialaispelaaja pelaa tällä hetkellä hyökkääjänä Chelseassa FA Women's Super Leaguessa ja Australian naisten maajoukkueessa, jonka kapteenina hän on toiminut vuodesta 2019 lähtien.

  1. Alexia Putellas

  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Alexia Putellasin (@alexiaputellas) jakama viesti.

  Maa: Espanja

  Seura: Barcelona

  Ikä: 29

  Asema: Keskikenttäpelaaja

  2022 Sijoitus: 22

  Alexia Putellas on vuoden 2022 rankinglistalla 22. Hän on yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista. 29-vuotias espanjalainen pelaa tällä hetkellä Barcelonan ja Espanjan maajoukkueen keskikenttäpelaajana. Hänen uskomattomat taitonsa keskikentällä ovat tuoneet hänelle tunnustusta yhtenä maailman parhaista pelaajista.

  Nämä 10 upeaa naisjalkapalloilijaa ovat vain muutama monista lahjakkaista urheilijoista, jotka muuttavat naisten asemaa urheilussa. Olipa kyse heidän uskomattomista taidoistaan kentällä, heidän tiimityöstään ja johtajuudestaan tai heidän vankkumattomasta päättäväisyydestään ja intohimostaan, nämä naiset ovat todella inspiroivia. Jokaisella uudella kaudella he jatkavat mahdollisuuksiensa rajojen ylittämistä ja auttavat muokkaamaannaisten jalkapallon tulevaisuus.

  Tässä on siis 10 parasta naisjalkapalloilijaa maailmassa tällä hetkellä - jatkakoot he loistamistaan ja tuokoot iloa faneille kaikkialla maailmassa!

  Maailman 10 parasta naisjalkapalloilijaa 2022:

  Kuka sanoi, että jalkapallo on maskuliininen urheilulaji? Naiset pelaavat myös jalkapalloa. Se on laajalti tunnettu miljoonien jalkapallofanien keskuudessa ympäri maailmaa miehille, jotka potkivat palloja ympäri kenttää, kansakuntien yli ja kilpailemalla myös maailman kanssa, voisimme odottaa tätä, koska peli vaatii valtavan määrän fyysistä voimaa ja emotionaalista vakautta kestää koko joukkueen menetyksen tuskaa sekäfyysistä voimaa, taklauksia, kestävyyttä ja nopeaa ajattelua kentällä, mikä on kaikkien ammattilaisjalkapalloilijoiden standardi.

  No newsflash, naisjoukkue haluaisi myös potkia palloja ja heidän tapauksessaan, voimme ymmärtää. Se ei ole usein naisia olisi tunnustettu ammattilaisurheilun pelaajia jalkapallossa jumalan tähden! Joten naiset, sallikaa minun ottaa kunnia tuoda esiin 10 Top ja kuumin naisten nimiä, parhaat naispuoliset jalkapalloilijat juuri nyt!

  20. Lotta Schelin

  Ruotsin Lotta Schelin juhlii tehtyään joukkueensa kolmannen maalin Islantia vastaan.

  Ruotsalainen jalkapallo hottie ja aktiivinen pelaaja juuri nyt!!! He ruotsalaiset tytöt ja heidän suloinen aksentti ovat lumoava eikö olekin? En voisi olla enempää samaa mieltä ja olen varma, että sinäkin olet. Schelin on yksi kuumimmista ja parhaista naispuolisista jalkapalloilijoista useista syistä ja suurin osa siitä on fyysisiä näkökohtia hänestä.

  Naisten kohdalla on hyvin vaikea erottaa tarkasti, mikä heistä tekee kuumia, sillä heillä kaikilla on enemmän tai vähemmän samoja asioita, mutta Lotalla toisaalta on ainutlaatuinen naisellinen vartalo ja iloinen henki, joka saa hänen faninsa kierteeseen ilolla ja naurulla ja vilpittömästi heidän huomionsa joihinkin eskaloituviin tasoihin. Hän on mukana oikeista syistä ja haluaa saada aikaan todellista muutosta naisten kanssa, kutenhänen näkyihinsä.

  19. Sydney Leroux

  Sydney Leroux Kanadan parhaat naisjalkapalloilijat.

  Voi Sydney...Sinun sitkeys on niin todella hyvin seksikäs syventyä. Kyllä hän on sitkeä seksikäs naispuolinen jalkapalloilija ja tavallaan saa fanit haluamaan juosta ympäri kenttää hänen takanaan, jahdata häntä, hän on vain, että niin houkutteleva hänen fyysisyytensä kentällä ja vain hänen ulkonäkönsä yleensä. Hän on hämmästyttävän kuuma nainen kaikin puolin, kun näkee, että hänellä on ollut voimaa jongleerata henkilökohtaista elämää kuinsekä ammatillinen vaativa jalkapalloura naispuolisena jalkapalloilijana, ja tämä on jotain, joka vaatii enemmän kuin tavallinen nainen.

  Hän on ollut vahva kaikkien vastoinkäymistensa aikana, eikä mikään voi lannistaa häntä. Vertailu ei ole jotain, mistä hän pitää, kuten eivät muutkaan itsevarmat naiset, joten jätän hänet täydelliseen muotoonsa sellaisena kuin hän on.

  18. Dzsenifer Marozsan

  Saksalainen jalkapalloilija Dzsenifer Marozsan Sizzling valokuvaus.

  Saksan keskikenttäpelaaja Dzsenifer Marozsan saattaa jäädä pois loppuajasta naisten MM-kisoista 2019 murrettuaan varpaansa B-ryhmän avausottelussa.

  Mitä tulee 10 kuumimpaan mutta parhaaseen naisjalkapalloilijaan, Dzsenifer Marozsanin nimi kuulostaa melko ainutlaatuiselta ja herättää paljon kunnioitusta, kuten muutkin parhaiden naisjalkapalloilijoiden nimet. Hänellä on eksentrinen henki, joka on todella erilainen kuin kaikilla muilla edellä mainituilla naispuolisilla ammattilaisjalkapalloilijoilla.

  Hän on mausteisen kuuma ulkonäöltään ja fyysiseltä kauneudeltaan. Hänen ruumiinrakenteensa voi huomata, että se on hienosäädetty suorituskykyä varten, josta hänen ruumiinsa ja taitonsa kentällä ovat tulosta. Energia, jota hän voi säteileä, riittää antamaan kilpailua miespuolisille jalkapalloilijoille, ja se olisi varmasti tulta tulta vastaan - ja oikeastaan mikä on tulta kuumempaa? Kaiken kaikkiaan Marozsan on kenttäsoturi jaei estä mitään saavuttamasta sitä, mitä hän haluaa tehdä menestyvänä naisjalkapalloilijana.

  17. Hope Solo

  Maailman parhaat naisjalkapalloilijat - Hope Solo.

  Kyllä, hän ratsastaa yksin! Yksi parhaista naispuolisista jalkapalloilijoista on ehdottomasti Hope. Hän on vahvarakenteinen, maskuliiniset naiset eivät ehkä kaikki ole niin seksikkäitä, mutta he varmasti antavat seksikkään pelotteen joillekin miehille, koska heillä on suuri vartalo, he näyttävät suurilta naisilta, joita haluaisit halata. Suojelua ja lämpöä päinvastoin.

  Tässä kohtaa hän lopulta hallitsee naisjalkapalloilijana olemisen kuuminta puolta. Hänellä on Jay Lon tyyppinen vartalo ja paksuus. Tämä on puhtaasti se kohta, jossa hän päihittää kauneutensa muita vastaan!

  16. Marta Vieira Da Silva

  Brasilialainen naisjalkapalloilija Marta Vieira Da Silva.

  Marta Da Silva on brasilialainen tyttö, ja hänellä on varmasti paljon enemmän tarjottavaa naispuolisena jalkapalloilijana niin vartaloltaan kuin ammattitaidoltaankin. Rio de Janeirossa sijaitseva maineikas miesten jalkapalloseura on löytänyt hänen kykynsä naispuolisena jalkapalloilijana, ja hän on innostunut pelituloksistaan. 15 maalillaan hän pitää hallussaan ennätystä eniten maaleja tehneistä pelaajista.FIFA:n naisten MM-turnauksissa ennen Birgit Prinziä ja Abby Wambachia, jotka molemmat ovat tehneet 14 maalia.

  Pojat teillä on kuumuus kilpailua täällä! Hänen jalkapallotaitonsa ovat olleet aivan uskomattomia, kokeiltu ja testattu olevan yksi taitavimmista hänen luokassaan ja muut naiset kunnioittavat häntä yhtenä, ellei jopa parhaana naispelaajana omalla erityisellä tavallaan. Haluan aloittaa kunniakkaat suosionosoitukset ja joukkueemme omien ihmisten kunnioittamaan hänen nimeään johtuen siitä määrästä takaiskuja, joita hänellä oli aiemminettä hänestä tulee virallisesti tunnustettu naisjalkapalloilija.

  15. Pernille Harder

  Paras naisjalkapalloilija Pernille Harder pokaaliensa kanssa.

  Pernille Harder on äänestetty Guardianin mukaan maailman parhaaksi naisjalkapalloilijaksi. Tanskalaishyökkääjä voitti Uefan vuoden naispelaajan 2017-2018 ja johti Wolfsburgia naisten Mestarien liigan finaaliin, jossa hän teki avausmaalin. Hän on tehnyt 32 maalia 42 ottelussa sen jälkeen, kun hän liittyi Wolfsburgiin vuonna 2017, sekä osunut verkkoon 53 kertaa yli sadassakansainvälisiä esiintymisiä Tanskassa.

  Pernille Harder pelaa hyökkääjänä VfL Wolfsburgissa sekä Tanskan maajoukkueessa. Lisäksi hän on ollut maajoukkueen kapteeni vuodesta 2016. Hän debytoi maajoukkueessa vuonna 2009.

  14. Carli Lloyd

  Carli Lloyd - Maailman parhaat naisjalkapalloilijat.

  Lloyd teki kaikkien aikojen parhaan esityksen MM-finaalissa vuonna 2015, kun hän teki hattutempun 16 minuutissa kukistaessaan Japanin. Tällaista ei vain tapahdu MM-finaalissa. Hän oli vuoden 2015 FIFA-pelaaja.

  Carli Lloyd on tehnyt 110 kansainvälistä maalia yli 270 esiintymisessä USA:n maajoukkueessa. Lisäksi hänellä on 222 urakapselia ja hän on vuoden 2015 MM-mestari ja varmasti toi sen kotiin kaikille menestyneille naisille ja ammattilaisnaisten jalkapalloilijoille.

  Menestys, jossa hän on saavuttanut on vilpittömästi jopa suurin hänen oma erityinen taso ja voidaan pitää joku poikkeuksellisen pakottavia ja kehittyvä naispuolinen mestari, joka on paljon opettaa muille pyrkivä naispuolinen jalkapalloilijat, jotka haluavat tehdä sen iso liigat ja pelata maailmancup mittakaavassa tulevaisuudessa.

  Carli on se, joka määrittelee, mitä naisellinen jalkapallo on todella ja synnyttää uutta elämää peliin koko hänen jalkapallomatkansa ajan. Hän pitää sen tuoreena ja ikivihreänä, minkä vuoksi hän ansaitsi itselleen paikan tämän listan kärkipaikalla. Me suuresti ihailemme ja ihailemme häntä niin kuin muutkin hänen maailman fanit.

  13. Ada Hegerberg

  Norjalainen hyökkääjä Ada Hegerberg

  Hegerberg on ollut yksi maailman parhaista naisjalkapalloilijoista tällä hetkellä. Vuonna 2016 hänet nimettiin UEFA:n Euroopan parhaaksi naispelaajaksi. Vuonna 2017 ja uudelleen vuonna 2019 hänet nimettiin BBC:n vuoden naisjalkapalloilijaksi. Ja viimeisimpänä hänet nimettiin ensimmäiseksi Ballon d'Or Féminin -voittajaksi vuonna 2018.

  Ada Hegerberg on tehnyt seuraurallaan 255 maalia 254 seurajoukkue-ottelussa. Hän on voittanut neljä peräkkäistä Mestarien liigan mestaruutta ja 13 pokaalia viidessä vuodessa Lyonissa, kaikki hämmästyttävän nuorena 23-vuotiaana. Lisäksi hän on voittanut Division 1 Feminine -divisioonan kaikki viisi vuotta.

  Vain 19-vuotiaana Hegerberg teki kolme maalia, kun Norja eteni jatkoon lohkovaiheesta vuoden 2015 naisten MM-kisoissa. Vuonna 2016 hänet nimettiin Norjan vuoden urheilijaksi, ensimmäisenä jalkapalloilijana sitten vuoden 1981. Hän jätti joukkueen vuoden 2017 lopulla sanottuaan, ettei pidä siitä, miten naisten jalkapalloon suhtaudutaan Norjassa, eikä ole sen jälkeen esiintynyt.

  Hegerberg on kuitenkin puhunut päätöksestään. Kyseessä on lyhyesti sanottuna protesti siitä, miten naisjalkapalloa kohdellaan Norjassa. Seuraavassa kerrotaan, mitä tiedämme.

  12. Abby Wambach

  Upea Abby Wambach - Parhaat naisjalkapalloilijat.

  Sydämeni menee ulos tälle inspiroivalle naiselle Abbylle, joka on enemmänkin kypsä, vahva, yksilöllisyyteen pyrkivä nainen siellä ja harjoittaa samaa määrää rehellisyyttä ja periaatteita muille naispelaajille jopa kentällä. Hän on enemmänkin mentori nuorille ja tuleville naispelaajille maailmassa, jotka haluavat jatkaa 15-vuotista uraa, kuten hän on tehnyt. Valitettavasti eläkkeellä jalkapalloilijana, mutta tulee olemaanpysyy aina kirjoissa yhtenä kansainvälisen jalkapallon kaikkien aikojen suurimmista naispelaajista.

  Hän on tehnyt 184 maalia, kansainvälisesti, joka on kirjattu olevan enemmän kuin mikään muu pelaaja, naisten ja miesten ja jossa 77 näistä 184 ammuttiin hänen päänsä maalipylvääseen! Hänen suurin tavoite koskaan kirjataan kipinöi pisteessä kynsien pureskelua ja ahdistusta vastaan Brasilia 2011 World Cup Saksassa ja sekin hänen päänsä! Auts, että pehmeä pää ja olisin onnekas antaa silleJoukkue olisi varmasti menettänyt kapteeninsa, kun hän olisi jäänyt eläkkeelle.

  11. Alex Morgan

  Morgan - Kauneimmat ja parhaat naisjalkapalloilijat.

  Alex Morgan on tehnyt MM-kisojen ennätyksen eniten maaleja ottelussa vuoden 2019 naisten MM-kisoissa. 29-vuotias jalkapalloilija auttoi USWNT:tä murskaamaan ensimmäisen FIFA naisten MM-kisojen ottelunsa Thaimaata vastaan ja teki huikeat viisi maalia 13-0-tappiossa. Hyökkääjän viisi maalia tekevät hänestä toisen pelaajan MM-kisojen historiassa, joka on tehnyt yhtä monta maalia ottelussa. Ainoa toinen pelaaja, joka on tehnyt näin monta maalia ottelussa, on ollutentinen amerikkalainen jalkapalloilija Michelle Akers, joka teki maalin Kiinan Taipeita vastaan vuonna 1991.

  Hän on niin kaunis! Alex Morgan voi näyttää emotionaalinen naiset, mutta vilpittömästi on paljon vahvempi kuin useimmat ja laittaa kunnioitettavan tiimiponnistelujen ja koordinointi kohti saavuttaa yksi tavoite muiden hänen tiiminsä ovat vain kauniita tapa hän käytti aistillisuus ja naisellinen pehmeys merkitä polkua menestyksen tekemällä tie polku niin, että kaikki voivat hyötyä ja loistaa valokeila valon alla vuonnaloppuun.

  Kuumin naispuolisista jalkapalloilijoista? Hän on ehdottomasti yksi heistä kaikessa merkityksessä otsikko kunnianosoitus, ei vain hänen ruumiinsa, mutta hänen lämmin, rakastava ja tarjoaa persoonallisuus liian, joka on ehdottomasti houkutteleva ennen kaikkea. Yhdistelmä hänen fyysinen kauneus ja persoonallisuus varmasti näytteille hänen koko houkuttelevuutta kaiken kaikkiaan. Ei ole mitään naisia voi olla erittäin kuuma ulkonäöltään ja pussi suuri persoonallisuus.myös.

  Hän on "täydellinen" nainen, jota muut naiset saattavat haluta, koska hän pystyy olemaan persoonallisuudeltaan kokonaisvaltainen, kun hänellä on samaan aikaan kaikki nämä kouriintuntuvat ulkonäköominaisuudet.

  Hän pystyy naisena sovittamaan kaiken elämässään yrittämättä edes yrittää, kun taas muut naiset saattavat huomata itkevänsä jatkuvasti yrittäessään hyödyntää itsensä toteuttamista tai saadakseen asiat kuntoon.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden