Kuka on Tuba Büyüküstün? Tutustu tunnetun turkkilaisen näyttelijän uraan, nettovarallisuuteen, perheeseen ja ristiriitoihin.

Tuba Büyüküstün on suosittu turkkilainen näyttelijä, joka tunnetaan huomattavista suorituksistaan sekä televisiosarjoissa että elokuvissa. Lahjakkuutensa ja viehättävyytensä ansiosta hänestä on tullut merkittävä hahmo viihdeteollisuudessa, ja hänellä on valtava kannattajakunta paitsi Turkissa myös kansainvälisesti.

  Kuka on Tuba Büyüküstün?

  Tuba Büyüküstün on turkkilainen näyttelijä ja malli. Hän syntyi 5. heinäkuuta 1982 Istanbulissa, Turkissa. Tuba Büyüküstün sai kansainvälistä tunnustusta rooleistaan suosituissa turkkilaisissa televisiodraamoissa, kuten "Asi", "Gönülçelen" ja "Kara Para Aşk". Hän on voittanut useita palkintoja esityksistään ja hänet tunnetaan lahjakkuudestaan, kauneudestaan ja monipuolisuudestaan näyttelijänä.

  Menestyksekkään näyttelijänuransa lisäksi Tuba Büyüküstün on työskennellyt myös mallina ja ollut eri tuotemerkkien kasvoina Turkissa. Häntä pidetään yhtenä Turkin lahjakkaimmista ja suosituimmista näyttelijöistä, ja hänellä on merkittävä kannattajakunta sekä Turkissa että kansainvälisesti. Hän on myös yksi parhaiten palkatuista turkkilaisista näyttelijöistä.

  Tuba Büyüküstün Henkilökohtainen elämä ja koulutus

  Tuba Buyukustun syntyi ja kasvoi Istanbulissa ja suoritti siellä perus- ja keskiasteen koulutuksen. Valmistuttuaan lukiosta hän opiskeli puku- ja lavastussuunnittelua Istanbulin Mimar Sinanin kuvataideyliopistossa. Hän kuitenkin keskeytti opinnot ennen valmistumistaan ja ryhtyi näyttelijäksi.

  Tuba Buyukustun henkilökohtainen elämä

  Tuba Büyüküstün on ollut kahdesti naimisissa. Ensin hän oli naimisissa turkkilaisen näyttelijän Onur Saylakin kanssa vuosina 2011-2017, ja heillä on yhteiset kaksostyttäret. Erottuaan Saylakista hän meni naimisiin turkkilaisen liikemiehen Umut Evirgenin kanssa vuonna 2018. Hän on tunnettu siitä, että hän pitää yksityiselämänsä yksityisenä ja poissa median valokeilasta.

  Tuba Büyüküstün ura

  Tuba Büyüküstünin ura alkoi mallina toimimisesta, ja hän esiintyi erilaisissa mainoksissa ja mainoksissa Turkissa. Sitten hän siirtyi näyttelemiseen ja debytoi turkkilaisessa tv-sarjassa "Sultan Makamı" vuonna 2003. Hänen roolinsa "Melekina" suositussa tv-sarjassa "Asi" vuonna 2007 toi hänelle kuitenkin laajaa tunnustusta ja nosti hänet Turkin tähteyteen.

  "Asi"-elokuvan menestyksen jälkeen Tuba Büyüküstün näytteli useissa muissa arvostetuissa televisiodraamoissa, kuten "Gönülçelen", "20 Dakika" ja "Kara Para Aşk". Häntä on ylistetty monipuolisista näyttelijäntaidoistaan ja kyvystään esittää monimutkaisia ja kiehtovia hahmoja ruudulla. Hänen esityksensä ovat tuoneet hänelle lukuisia palkintoja, muun muassa useita Kultainen perhonen -palkintoja,Turkin arvostetuin tv-palkinto.

  Televisiotyönsä lisäksi Tuba Büyüküstün on esiintynyt myös turkkilaisissa elokuvissa, kuten "Isäni ja poikani", "Kysy sydämeltäsi" ja "Perhosen unelma". Hän on saavuttanut uskollisen fanijoukon sekä Turkissa että kansainvälisesti lahjakkuutensa, kauneutensa ja kiehtovan näyttämöläsnäolonsa ansiosta.

  Tuba Buyukustun-sarja

  Tuba Büyüküstün on näyttelijänuransa aikana esiintynyt useissa suosituissa turkkilaisissa televisiosarjoissa. Merkittäviä sarjoja ovat muun muassa:

  • "Asi" (2007-2009): Tuba Büyüküstün näytteli Asiye "Asi" Kozcuoğlun pääroolia tässä romanttisessa draamasarjassa, joka sai hänelle laajaa tunnustusta ja suosiota.
  • "Ihlamurlar Altında" (2005-2007): Tuba Büyüküstün näytteli Mujde / Gülin hahmoa tässä 1970-luvulle sijoittuvassa draamasarjassa, jossa keskityttiin perhesuhteisiin ja sosiaalisiin kysymyksiin.
  • "Gönülçelen" (2010-2011): Tuba Büyüküstün näytteli Hasretia tässä romanttisessa draamasarjassa, joka kertoo nuoresta tytöstä, joka etsii oikeutta perheelleen.
  • "20 Dakika" (2013-2014): Tuba Büyüküstün näytteli Melek Halaskaria tässä toiminnantäyteisessä trillerisarjassa, joka pyörii naisen ympärillä, joka etsii kostoa miehensä murhasta.
  • "Kara Para Aşk" (2014-2015): Tuba Büyüküstün näytteli Elif Denizerin hahmoa tässä rikostrilleri-sarjassa, jossa hän esitti vahvaa, itsenäistä naista, joka on joutunut petoksen ja juonittelun verkkoon.

  Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä Tuba Büyüküstünin merkittävistä tv-sarjoista. Hän on esiintynyt myös muissa sarjoissa, ja häntä on kiitetty monipuolisista näyttelijäntaidoistaan ja vangitsevista suorituksistaan.

  Tuba Büyüküstün Elokuvat

  Tuba Büyüküstün on näyttelijänuransa aikana näytellyt myös useissa turkkilaisissa elokuvissa, joista mainittakoon mm. seuraavat:

  • "Isäni ja poikani" (2005): Tuba Büyüküstün näytteli Mujgania tässä draamaelokuvassa, joka kertoo isän ja pojan kolmen sukupolven välisestä suhteesta.
  • "Sınav" (2006): Tuba Büyüküstün näytteli Zeynepiä tässä psykologisessa trillerielokuvassa, jossa hän esitti opettajaa, joka joutuu sekaantumaan synkkään salaliittoon.
  • "Kysy sydämeltäsi" (2009): Tuba Büyüküstün näytteli Efsunia tässä romanttisessa komediaelokuvassa, joka kertoo nuoren naisen rakkauden ja onnen etsinnästä.
  • "Gonul" (2015): Tuba Büyüküstün näytteli Elan hahmoa tässä draamaelokuvassa, jossa hän esitti naista, joka kamppailee menneisyytensä kanssa ja pyrkii löytämään lunastuksen.
  • "Kaptan Feza" (2018): Tuba Büyüküstün näytteli Fezan pääroolin tässä seikkailuelokuvassa, joka kertoo nuoren tytön matkasta isänsä laivan pelastamiseksi.

  Nämä ovat muutamia merkittäviä elokuvia, joissa Tuba Büyüküstün on esiintynyt. Hän on saanut kiitosta suorituksistaan niin elokuvissa kuin televisiosarjoissakin, mikä osoittaa hänen monipuolisuutensa näyttelijänä.

  Tunnetun turkkilaisen näyttelijän Tuba Büyüküstünin kiistat

  Kuten kaikki merkittävät julkisuuden henkilöt, myös Tuba Büyüküstün on kohdannut kiistoja koko uransa ajan. Näitä ovat huhut ja spekulaatiot hänen suhteistaan, yksityiselämästään ja väitetyt riidat muiden julkkisten kanssa. Hän on kuitenkin säilyttänyt arvokkuutensa ja ammattimaisuutensa, keskittynyt työhönsä ja pitänyt yksityiselämänsä poissa julkisuudesta.

  Ajoittaisista kiistoista huolimatta Tuba Büyüküstün on edelleen yksi Turkin arvostetuimmista ja rakastetuimmista näyttelijättäristä, joka on vahvasti läsnä viihdeteollisuudessa. Hänen lahjakkuutensa, omistautumisensa ja menestyksensä ovat ansainneet hänelle erityisen paikan miljoonien fanien sydämissä ympäri maailmaa, ja hän kiehtoo edelleen yleisöä esityksillään valkokankaalla.

  Minkä ikäinen on turkkilainen näyttelijätär Tuba?

  Turkkilainen näyttelijä Tuba Büyüküstün on nykypäivänä 17. huhtikuuta 2023 40-vuotias. Hän on syntynyt 5. heinäkuuta 1982. Hän on yksi maailman kauneimmista musliminaisista.

  Kuka on suosituin turkkilainen näyttelijä?

  Burak Özçivit ja Can Yaman ovat tunnettuja turkkilaisia näyttelijöitä, jotka ovat saavuttaneet suosiota sekä Turkissa että kansainvälisesti suosituissa televisiosarjoissa tekemiensä esitysten ansiosta.

  Burak Özçivit on turkkilainen näyttelijä, joka on saanut tunnustusta rooleistaan useissa tv-draamoissa, kuten "Kuruluş: Osman", jossa hän esitti Osman Beyn, ottomaanien valtakunnan perustajan, hahmoa. Hän on esiintynyt myös muissa menestyneissä tv-sarjoissa, kuten "Kara Sevda" ja "Muhteşem Yüzyıl".

  Can Yaman on toinen suosittu turkkilainen näyttelijä, joka on kerännyt merkittävän fanijoukon rooleillaan muun muassa televisiosarjoissa Erkenci Kuş, jossa hän esitti Can Divitia, ja Dolunay. Can Yaman tunnetaan karismaattisesta läsnäolostaan ruudulla, ja hänellä on vahva fanijoukko sekä Turkissa että kansainvälisesti.

  Kuka on Turkin parhaiten palkattu näyttelijä?

  Uusimpien tietojen mukaan top 5 parhaiten palkattua turkkilaista näyttelijää ovat:

  1. Meryem Uzerli nettovarallisuus 10 miljoonaa dollaria

  Meryem Uzerli, yksi maailman kauneimmista naisista. Hänellä mainitaan olevan 10 miljoonan dollarin omaisuus, ja hänen kerrotaan saaneen viimeisimmästä projektistaan miljoonan Turkin liiran palkkion.

  2. Tuba Büyüküstün nettovarallisuus 10 miljoonaa dollaria

  Tuba Büyüküstünin nettovarallisuudeksi arvioidaan noin 17,77 miljoonaa dollaria, vaikka hänen todellinen nettovarallisuutensa on noin 10 miljoonaa dollaria. Hänellä on myös useita merkkituotteita ja yhteistyökuvioita, jotka ovat lisänneet hänen varallisuuttaan entisestään.

  3. Hande Erçel Nettovarallisuus 8 miljoonaa dollaria

  Hande Erçel, yksi maailman kauneimmista tytöistä, joka on tunnettu yhteistyöstä tuotemerkkien kanssa mainonnassa ja joka kuvaa parhaillaan sarjaa digitaaliselle alustalle, on maininnut omaisuudekseen tasan 8 miljoonaa dollaria eli 145 miljoonaa Turkin liiraa.

  4. Serenay Sarikaya nettovarallisuus 6 miljoonaa dollaria

  Kuumin turkkilainen näyttelijä Serenay Sarikaya mainitaan seuraavaksi 6 miljoonan dollarin eli noin 108 miljoonan Turkin liiran nettovarallisuudella.

  5. Demet Ozdemirin nettovarallisuus 5 miljoonaa dollaria

  Demet Ozdemir on toinen kaunis nainen Turkista. Hänellä mainitaan olevan 5 miljoonan dollarin eli noin 90 miljoonan Turkin liiran omaisuus.

  On tärkeää huomata, että nettovarallisuusluvut ja ansiot voivat muuttua ajan myötä, ja näiden lukujen tarkkuus voi vaihdella.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden