Kuuluisia tähtiä, jotka kuolivat liian nuorina. Vanha sanonta kuuluu: "kirkkain liekki palaa nopeimmin". Kun kaatuneet ovat nuoria ja kuuluisia, heidän kuolemansa tuntuu kulttuurisesti, musiikissamme, elokuvissamme ja kirjallisuudessamme. Aina kun julkkis tai kuuluisa persoonallisuus kuolee, maailma näyttää syttyvän huudoista: "Hän oli liian nuori" tai "Hän olisi voinut tehdä paljon enemmän". Vielä pahempaa on, kun nämä julkkikset ovat ensimmäisten vuosikymmenten aikana.aikana, jolloin he tuottavat niin paljon työtä, että maailma muistaa heidät.

Viime vuosisata on vienyt meiltä monia lahjakkaita sieluja, mutta huolimatta heidän saavutuksistaan elämänsä aikana, jotkut ovat löytäneet vielä enemmän menestystä kuoleman jälkeen. Silti me kaipaamme heitä ja voimme vain miettiä, mitä olisi voinut olla.

Tässä on luettelo 10 liian nuorena kuolleesta tähdestä, jotka menehtyivät aivan liian aikaisin. Elokuviin tai televisioon liittyvät julkkikset, jotka menetimme aivan liian aikaisin.

  Top 10 liian nuorena kuollutta tähteä.

  1. Divya Bharti

  Hän oli vasta teini-ikäinen, kun häntä kutsuttiin yhdeksi eloisimmista ja lahjakkaimmista naistähdistä, joita on syytä varoa tulevina vuosina. Divya Bharati, jota myös pidetään tulevana Bollywoodin hallitsevana kuningattarena, oli todellakin saavuttanut uskomattoman menestyksen jo hyvin nuorena.

  Valitettavasti kohtalolla oli muita suunnitelmia, ja hän putosi kuolemaan viidennen kerroksen asunnostaan Mumbain esikaupungissa 5. huhtikuuta 1993. Hän oli vain yhdeksäntoista-vuotias, ja kuolevaisuuden julmat kahleet katkaisivat hänen elämänsä heti alkuunsa jättäen jälkeensä paljon vastaamattomia kysymyksiä hänen kauheasta lopustaan. Hän kuoli 19-vuotiaana.

  Katso myös: 10 itsemurhan tehnyttä naisjulkkista.

  2. Marilyn Monroe

  Maailman kaikkien aikojen kuumin pommi. Kukaan ei pääse edes lähellekään Marilyn Monroen ikonista asemaa. Amerikkalainen näyttelijä, malli ja laulaja, josta tuli merkittävä seksisymboli, joka näytteli useissa kaupallisesti menestyneissä elokuvissa 1950-luvulla ja 1960-luvun alussa.

  Hän oli kuuluisa joistakin kiistanalaisista suhteista ja henkeäsalpaavan kauneuden ruumiillistuma. Hänen äitinsä oli RKO-studioiden elokuvaleikkaaja, joka leskeksi jääneenä ja psyykkisesti sairaana hylkäsi hänet myös sijaiskotien sekvenssiin. Hänet oli melkein tukehdutettu kuoliaaksi kahden vuoden iässä ja melkein raiskattu kuuden vuoden iässä.

  Monroe löydettiin kuolleena 5. elokuuta 1962 Brentwoodin kodistaan. Kello 4.25. Hänen psykiatrinsa, tohtori Ralph Greenson soitti paikallisen poliisin todettuaan hänet liikkumattomana. Monroen ruumiinavauksen jälkeen kävi ilmi, että hänellä oli tapana käyttää Nembutalia ja kloraalihydraattia.

  Hänen "todennäköinen itsemurhansa" on edelleen kiistanalaisen teorian aihe keskustelijoiden keskuudessa, kuten se usein liittyy CIA:n ja Kennedyn veljesten kanssa. Hän oli kuollessaan 36-vuotias.

  Katso myös; Top 10 julkkista, jotka kuolivat ennen 30 vuotta.

  3. Bruce Lee

  Hongkongista kotoisin olevaa kiinalais-amerikkalaista näyttelijää Bruce Leetä pidettiin yhtenä kaikkien aikojen suurimmista kamppailulajien edustajista. Hänen katsotaan tehneen kamppailulajit tunnetuksi lännessä esittelemällä taitojaan monissa Hollywood-elokuvissa.

  Mutta ennen kuin hän ehti laajentaa tuotantoaan, hän kuoli yliherkkyyteen tietylle lääkkeelle, jota hänelle tuolloin annettiin. Hän oli 32-vuotias.Ottaen huomioon hänen ikonisen asemansa, hänen kuolemastaan liikkuu yhä monia salaliittoteorioita.

  4. Jean Harlow

  Jean Harlow oli yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä ja seksisymboli 1930-luvulla. Hänet tunnettiin myös "blondina pommirintana" ja "platinablondina". American Film Institute luokitteli Harlow'n yhdeksi kaikkien aikojen suurimmista elokuvatähdistä.

  Hän kuoli ureemiseen myrkytykseen (akuutin nefriitin aiheuttamaan) 26-vuotiaana 7. kesäkuuta 1937 kuvatessaan Saratogaa Clark Gablen kanssa.

  Katso myös: Julkkikset Marilyn Monroe hetki julkisuudessa.

  5. Aaliyah

  Aaliyah Dana Haughton, joka esiintyi nimimerkillä Aaliyah, oli yhdysvaltalainen levy-artisti, tanssija, näyttelijä ja malli. Hän kuoli 25. elokuuta 2001, kun hänen ylipainoinen lentokoneensa hajosi juuri nousun jälkeen Bahaman lentokentältä.

  Hänellä oli mukanaan lentäjä (jolla ei ollut lupaa lentää tavallista lentokonetta) ja seitsemän kumppaniaan. Myöhemmin lääkärinlausunnot paljastivat, että lentäjä Luis Morales III oli ollut heroiinin ja alkoholin vaikutuksen alaisena lentämisen aikana.

  6. Madhubala

  Mumtaz Jahan Begum Dehlavi, joka tunnettiin taiteilijanimellä Madhubala, oli hindielokuvanäyttelijä. Miljoonan dollarin hymyn omaava näyttelijätär hallitsi miljoonien ihmisten sydämiä Intian elokuvan alkuvuosina. Madhubala on Marilyn Monroen kaltainen, Intian elokuvateollisuuden vintage-kaunotar.

  Intian elokuvan Anarkali syntyi vaikean sydänsairauden takia, jota oli tuohon aikaan vaikea hoitaa. Tämä Bollywood-tähti menehtyi lopulta sairauteensa 36-vuotiaana vuonna 1969, jolloin hän jätti ikuisen tyhjiön Intian selluloiditeollisuuteen.

  7. River Phoenix

  River Jude Phoenix oli yhdysvaltalainen elokuvanäyttelijä, muusikko ja aktivisti. Hän oli näyttelijätovereiden Rain, Joaquin, Liberty ja Summer Phoenixin vanhin veli. Yhdysvaltalainen teini-ikoni River Phoenix kuoli 31. lokakuuta 1993 nautittuaan suuria määriä kokaiinia ja heroiinia.

  Tapahtumapäivänä hän oli valmistautunut esiintymään musiikkiesityksessä Hollywoodin yökerhossa, jonka omisti Johnny Depp. Hän kuitenkin kaatui klubin ulkopuolella ja hänet vietiin Cedars-Sinai Medical Centeriin, jossa hän kuoli, kun hänelle asetettiin pakkauslaite.

  8. Sal Mineo

  Salvatore "Sal" Mineo, Jr. oli yhdysvaltalainen elokuva- ja teatterinäyttelijä. Parhaiten hänet tunnetaan roolistaan John "Plato" Crawfordina James Deanin vastapuolella elokuvassa Rebel Without a Cause. Vuonna 1976 Mineon ura oli alkanut kääntyä laskuun.

  Näyttelemällä biseksuaalista murtovarasta komedian P.S. Kissasi on kuollut näyttämöllä San Franciscossa Mineo sai paljon julkisuutta monien myönteisten arvostelujen ansiosta, ja hän muutti näytelmän mukana Los Angelesiin. Saapuessaan kotiin harjoitusten jälkeen 12. helmikuuta 1976 Mineo puukotettiin kuoliaaksi kujalla kerrostalonsa takana Länsi-Hollywoodissa, Kaliforniassa. Hänet puukotettiin kuoliaaksi.oli 37-vuotias.

  9. Jeff Buckley

  Jeffrey Scott "Jeff" Buckley, myös muusikko Tim Buckleyn poika, oli yhdysvaltalainen jazzlaulaja ja qawwalin jumalolennon Nusrat Fataeh Ali Khanin harrastaja. Jeff oli yksi 1990-luvun merkittävimmistä muusikoista. 29. toukokuuta 1997 hän päätti mennä uimaan suosikkisatamaansa Wolf River Harboriin. Siitä lähtien hän oli kadonnut.

  Lopulta 4. kesäkuuta hänen mädäntynyt ruumiinsa löydettiin Mississippi-joesta. Ruumiinavauksessa ei havaittu merkkejä alkoholin tai huumeiden käytöstä, ja selvitettiin, että koko tapaus liittyi hukkumistapaturmaan. Buckley ja hänen työnsä ovat edelleen suosittuja, ja ne esiintyvät säännöllisesti musiikkilehtien "suurimpien" listoilla.

  10. Natalie Wood

  Natalie Wood oli yhdysvaltalainen elokuva- ja tv-näyttelijä. Hänet tunnetaan parhaiten valkokangasrooleistaan elokuvissa Miracle on 34th Street, Splendor in the Grass, Rebel Without a Cause ja West Side Story. Natalie Wood esiintyi 56 tv- ja valkokangaselokuvassa.

  Lisäksi hän sai 3 Oscar-ehdokkuutta ennen kuin täytti 25. 43-vuotiaana Wood hukkui Santa Catalina Islandin lähellä Kaliforniassa samaan aikaan, kun hänen viimeinen elokuvansa Brainstorm (1983) oli tuotannossa yhdessä Christopher Walkenin kanssa. Hänen kuolemaansa pidettiin onnettomuutena 31 vuoden ajan; vuonna 2012 uuden tutkinnan jälkeen syy luokiteltiin uudelleen "määrittelemättömäksi".

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden