Hollywoodin kauneuden salaisuudet: Miten 30 kuuminta näyttelijätärtä näyttävät niin hyvältä Hollywoodissa. Kukaan ei voi sanoa varmasti, kuka on vuoden 2023 kaunein näyttelijä. On kuitenkin olemassa muutamia ehdokkaita tittelistä. Hollywood on maailman kauneimpien naisten koti. Sitä pidetään maailman elokuvakeskuksena. Joka vuosi näemme uusia näyttelijättäriä edellisten tilalle. Monien kuumimpien kaunottarien joukosta on äärimmäisen vaikea tehdä karsintaa.

Tässä ovat Hollywoodin 30 upeinta naista, jotka tekivät historiasta kuumemman, ja kunnia menee juuri niille, joiden arvelitkin menevän. Lista perustuu kuumuuteen, julkisuuden tasoon, heidän saavutuksiinsa ja fanijoukkoihinsa. Tutustu Hollywoodin 30 kuumimpaan näyttelijättäreen 2023.

  Hollywoodin 30 kuuminta näyttelijätärtä.

  Me kaikki tiedämme, että Hollywood on täynnä kauniita ihmisiä. Mutta ketkä ovat Hollywoodin kuumimmat näyttelijättäret tällä hetkellä? Tässä esittelemme sinulle listan, parhaan koskaan! Hollywoodin 30 kuuminta näyttelijättäriä 2023. Klassisista kaunottarista nykyajan pommirakennuksiin, nämä naiset ovat naisia, jotka saavat kaikki puhumaan. Katso!

  30. Jaylen Barron

  Jaylen Barron Jos olet Showtimen menestyssarjojen Shameless, Blindspotting ja Blindspotting fani, Jaylen Barron on sinulle varmasti jo tuttu. Tämä musta kaunotar tekee nopeasti nimeä itselleen Hollywoodissa. Hänellä on valoisa tulevaisuus edessään, emmekä malta odottaa, mitä hän tekee seuraavaksi.

  29. Kate Upton

  Amerikkalainen näyttelijä ja malli, diiva, joka on Hollywoodin kuumimpien näyttelijättärien listallamme sijalla 29. Hänet tunnetaan työstään Sports Illustrated Swimsuit Issue -lehden parissa. Hän on historian tunnetuin SISI:n kansikuvamalli. Upton on esiintynyt uransa aikana muutamissa elokuvissa. Muotidiiva tunnetaan näyttelijäntyönsä ansiosta elokuvissa Tower Heist, The Layover ja The Other Woman.

  28. Abigail Breslin

  Tunnetuin johtava lapsinäyttelijä Abigail Breslin on nyt täysi paketti kauneutta ja kuumuutta. New Yorkissa syntynyt ja kasvanut Breslin on juutalaista syntyperää. Hän on saanut nimensä Abigail Adamsin, Yhdysvaltain toisen First Ladyn, mukaan. Oscar-ehdokkuuksien lisäksi hän on yksi sukupolvensa kysytyimmistä näyttelijöistä. Hänen ainutlaatuiset ja karismaattiset kykynsä ovat edistäneetmonipuolisiin rooleihinsa sekä komedioissa että draamassa.

  27. Eiza Gonzalez

  Eiza Gonzalez on lahjakas näyttelijä, joka on osoittanut lahjakkuutensa erilaisissa elokuva- ja televisiorooleissa. Hänellä on luontainen kyky luoda yhteys yleisöönsä, mikä tekee hänestä erinomaisen esiintyjän. Gonzalezin elokuviin kuuluvat muun muassa "Baby Driver", "Alita: Battle Angel" ja "Ambulance".

  Hän on esiintynyt myös menestyksekkäässä televisiosarjassa "From Dusk til Dawn: The Series" ja tulevassa "Extrapolations" -elokuvassa. Gonzalezilla on vahva työmoraali ja hän on aina valmistautunut rooleihinsa. Hän tekee kotiläksynsä hahmojensa ja heidän motivaationsa suhteen. Tämä yksityiskohtien huomioiminen on tehnyt hänestä yhden Hollywoodin halutuimmista nuorista näyttelijöistä.

  Gonzalez ei ole vain lahjakas näyttelijä, vaan hän on myös menestynyt meksikolainen laulaja.

  26. Victoria Justice

  Victoria Justice on yhdysvaltalainen näyttelijä ja laulaja. Hän tuli tunnetuksi Nickelodeonin Victorious-sarjasta Tori Vegan roolissa. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa ja muissa televisio-ohjelmissa. Justicea on kuvailtu sukupolvensa roolimalliksi.

  Hänet tunnetaan hyväntekeväisyystyöstään, ja hän on ollut mukana erilaisissa hyväntekeväisyysjärjestöissä. Victoria Justice on lahjakas nuori nainen, joka on saavuttanut lyhyellä urallaan paljon. Hän ei ole vain näyttelijä ja laulaja, vaan myös roolimalli sukupolvelleen.

  Viihdeteollisuudessa tekemänsä työn lisäksi Victoria on myös erilaisten asioiden puolestapuhuja. Hän on lahjoittanut aikaansa ja resurssejaan sellaisten järjestöjen tukemiseen, jotka työskentelevät nuorten voimaannuttamiseksi, naisiin kohdistuvan väkivallan lopettamiseksi ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden puolesta.

  25. Kaitlyn Dever

  Kaitlyn Dever on yhdysvaltalainen näyttelijä. Hänet tunnetaan Eve Baxterin roolista komediasarjassa Last Man Standing. Dever syntyi Phoenixissa, Arizonassa, ja muutti perheensä kanssa Los Angelesiin ollessaan kuusivuotias.

  Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 2009 esiintymällä elokuvassa An American Girl: Chrissa Stands Strong. Hän on esiintynyt myös elokuvissa kuten; J. Edgar, Short Term 12 ja Ticket to Paradise. Vuonna 2015 Dever näytteli pääosaa elokuvassa Independent Lens, rooli, josta hän sai laajaa arvostelua.

  24. Kaley Cuoco

  Kaley Cuoco tunnetaan parhaiten roolistaan CBS:n komediasarjassa The Big Bang Theory. Hän on ollut alalla jo yli 20 vuotta, eikä hän näytä hidastumisen merkkejä. Hän on ollut ehdolla useiden palkintojen saajaksi, ja olemme varmoja, että hän vie kotiin lisää tulevina vuosina.

  23. Odeya Rush

  Odeya Rush on toinen Hollywoodin nousevista tähdistä. Tämä israelilaiskaunotar tunnetaan parhaiten rooleistaan elokuvissa The Giver ja Goosebumps. Rush on lahjakas näyttelijä, jolla on edessään valoisa tulevaisuus. Emme malta odottaa, mitä hän tekee seuraavaksi.

  Odeya Rush ei ole vain lahjakas näyttelijä, vaan myös menestynyt malli. Hän on ollut huippulehtien kansikuvissa ja esiintynyt myös lavalla. Rush on monilahjakas viihdyttäjä, joka tulee varmasti viihdyttämään meitä vielä vuosia.

  22. Kristen Stewart

  Kristen Stewart on yksi sukupolvensa suosituimmista näyttelijättäristä. Hänet tunnetaan roolistaan Bella Swanina Twilight-saagassa. Hänet tunnetaan myös rooleistaan elokuvissa kuten Panic Room, Lumikki ja metsästäjä ja Twilight. Kristen Stewart on erittäin lahjakas ja menestynyt näyttelijä. Hän on näytellyt Hollywoodin suosituimmissa elokuvissa.

  Kristen Stewart on myös hyvin yksityinen ihminen. Hän ei jaa paljon yksityiselämästään julkisuuteen.

  21. Alicia Vikander

  Alicia Vikander on ruotsalainen näyttelijä, joka on nopeasti tekemässä itselleen nimeä Hollywoodissa. Hän on jo näytellyt useissa menestyselokuvissa, kuten The Danish Girl ja Ex Machina. Hänen luonnollinen kauneutensa ja lahjakkuutensa saavat kaikki puhumaan, ja hän on ehdottomasti yksi niistä, joita kannattaa seurata tulevina vuosina.

  20. Blake Lively

  Blake Lively on yksi Hollywoodin kauneimmista naisista. Hän on näytellyt viime vuosien suurimmissa elokuvissa, ja hän näyttää aina upealta punaisella matolla. Hänessä on täydellinen sekoitus klassista ja modernia kauneutta, ja hän näyttää aina upealta.

  Blake Lively on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan parhaiten roolistaan suositussa televisiosarjassa Gossip Girl. Hän on näytellyt myös useissa elokuvissa, kuten The Age of Adaline ja The Sisterhood of the Traveling. Blake Lively on epäilemättä lahjakas näyttelijä.

  Hän on kuitenkin myös kaunis nainen. Itse asiassa häntä pidetään usein yhtenä Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä. Siitä ei ole epäilystäkään hänen upeiden piirteidensä ja täydellisen vartalonsa vuoksi.

  19. Camila Mendes

  Camila Mendesistä on tulossa nopeasti tunnettu nimi. Näyttelijä tunnetaan parhaiten roolistaan Veronica Lodgea The CW:n hittisarjassa Riverdale. Mendes on lahjakas näyttelijä, jolla on edessään valoisa tulevaisuus.

  Sen lisäksi, että Camila Mendes on lahjakas näyttelijä, hän on myös laulaja ja hyväntekijä. Hän on myös vahva naisten voimaannuttamisen puolestapuhuja ja on työskennellyt useiden järjestöjen kanssa edistääkseen positiivista kehonkuvaa ja itserakkautta.

  18. Emma Stone

  Stone aloitti näyttelemisen lapsena Phoenixissa, Arizonassa sijaitsevan Valley Youth Theatre -teatterin jäsenenä, jossa hän debytoi Kenneth Grahamen "The Wind in the Willows" -teoksen tuotannossa. Hän esiintyi monissa muissa tuotannoissa läpi varhaisnuoruutensa, kunnes 15-vuotiaana Stone oli mukana TV-sarjassa Drive ja teki elokuvadebyyttinsä komediassa Superbad (2007). Hän tähdittää meidänHollywoodin kuumimpien näyttelijättärien listalla sijalla 18.

  Emma Stone on toinen Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä. Hän on näytellyt viime vuosien suurimmissa elokuvissa, ja hän näyttää aina upealta punaisella matolla. Hänellä on hyvä tyylitaju, ja hän näyttää aina upealta.

  17. Charlize Theron

  Charlize Theron on yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä ja hänellä on myös erinomaiset näyttelijäntaidot. Tällä eteläafrikkalaisella kaunottarella on yksi maailman kauneimmista silmistä. Hän on syntynyt 7. elokuuta 1975, mutta hän näyttää nuorelta ja upealta kuin koskaan. Hänestä tuli ensimmäinen eteläafrikkalainen, joka voitti Oscarin elokuvasta Monster. Hänen muita merkittäviä elokuviaan ovat muun muassa The Devil's Advocate (Paholaisen asianajaja), The Italian Job (Italian Job) jaMighty Joe Young.

  Esquire Magazine nimesi hänet "seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi". Sen lisäksi, että Theron on loistava näyttelijä, hän on osoittanut olevansa suurin toimintatähti Mad Max: Fury Roadin jälkeen. Houkuttelevan pitkä, siro ja arvokas blondi, jolla on hoikka ja seksikäs vartalo. Koska hän on yksi tämän listan kurvikkaimmista naisista, hän on ehdottomasti Hollywoodin kuumien näyttelijöiden listan kärjessä.

  16. Olivia Wilde

  Näyttelijä ja muotimalli Olivia Jane Wilde on yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelijöistä. Wilde on esiintynyt useissa tv-sarjoissa ja kaupallisissa elokuvissa. Hän valitsi sukunimensä "Wilde" kuuluisan kirjailijan Oscar Wilden mukaan. Hän oli PETA:n seksikkäin julkkis vuonna 2010. Hänen tunnetuimpiin elokuviinsa kuuluvat muun muassa The Change-Up, In Time ja Tron Legacy.

  Olivia Wilde on nokkela, kaunis ja päättäväisesti maanläheinen nainen. Olipa hän missä roolissa tahansa, tuo luontainen sympaattisuus loistaa. Hänestä on tullut viime vuosina todellinen Hollywood-tähti. Hän on yksi kuuma näyttelijä ja hän on myös riisuutunut runsaasti elokuvia varten.

  15. Jessica Alba

  Kalifornian Pomonassa 28. huhtikuuta 1981 syntynyt Jessica Alba on yksi seksikkäimmistä malleista ja seksikkäimmistä televisio- ja elokuvanäyttelijöistä. Hän aloitti televisio- ja elokuvaesiintymisensä 13-vuotiaana elokuvissa Camp Nowhere ja The Secret World of Alex Mack. Albaa kuvataan usein seksisymbolina. Hän on päässyt monien tunnettujen lehtien Hollywoodin kuumimpien näyttelijättärien listalle. Hänen merkittävimpiin elokuviinsa kuuluvat mm.Fantastic Four, Sin City ja Machete. Hän esiintyi myös tv-sarjassa Dark Angel.

  Yhtenä Hollywoodin kuumimmista latinoista 40-vuotias Alba on edelleen yhtä seksikäs kuin silloin, kun ihmiset näkivät hänet ensimmäisen kerran menestyneessä tv-sarjassa Dark Angel. Alba on yksi sukupolvensa arvostetuimmista näyttelijättäristä. Hän on esiintynyt lukemattomissa lukemattomissa elokuvissa ja tv-sarjoissa. On monia syitä, miksi Jessica Alba on edelleen yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä.

  14. Scarlett Johansson

  Yksi viehättävimmistä amerikkalaisista julkkiksista, Scarlett Johansson syntyi New Yorkissa äidin Melanie Sloanin ja isän Karsten Johanssonin lapsena. Scarlettilla on valtava miespuolinen fanikunta. Hän on kaunis, viehättävä ja häntä pidetään yhtenä Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä. Useat lehdet ovat sisällyttäneet hänet seksikkäimpien ja kuumimpien julkkisten listalle.

  Hän on ollut ehdolla Golden Globes -palkinnon saajaksi jo neljä kertaa. Hänen merkittävimpiä elokuviaan ovat The Avengers, The Prestige, Vicky Cristina Barcelona, Iron Man ja Captain America: Civil War, Avengers: Age of Ultron. Hän on myös maailman parhaiten tienaava näyttelijä tällä hetkellä.

  Yksi tämän hetken kysytyimmistä seksikkäimmistä näyttelijättäristä Hollywoodissa, Johansson on Esquire-lehden "seksikkäimmäksi elossa olevaksi naiseksi" nimittämän listan toinen nainen. 37-vuotias, kurvikkaan vartalon omaava blondi näyttää upealta jokaisessa tyylissä. Hän on epäilemättä yksi Hollywoodin kuumimmista naisista.

  Scarlett Johansson on yksi Hollywoodin johtavista naisista. Hän on näytellyt viime vuosien suurimmissa elokuvissa, ja hänen kauneutensa on kiistaton. Hänessä on täydellinen sekoitus klassista ja modernia kauneutta, ja hän näyttää aina upealta punaisella matolla.

  13. Margot Robbie

  Hollywoodin nopeimmin nouseva tähti Margot Robbie on australialainen näyttelijä ja elokuvatuottaja. Hän on tällä hetkellä 31-vuotias, mutta Time-lehti nimesi hänet yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista ihmisistä. Lisäksi Forbes nimesi Robbien 30 alle 30 -listalle.

  Robbie on esiintynyt useissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa, ja hän on voittanut ja ollut ehdolla useiden palkintojen saajaksi. Hän on lahjakkain näyttelijä maailmassa. Hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Hollywoodin tunnetuimmista kasvoista.

  12. Mila Kunis

  Lahjakas Milena "Mila" Markovna Kunis syntyi Tšernivtsissä, Ukrainassa, Neuvostoliitossa (nykyään itsenäinen Ukraina), juutalaiseen perheeseen. 38-vuotias näyttelijä on kuvattu monissa lehdissä ja tiedotusvälineissä yhdeksi Hollywoodin kuumimmista julkkiksista.

  Hänen merkittävimpiä elokuviaan ovat Black Swan, Friends with Benefits ja Forgetting Sarah Marshall. Kumisin ura on ollut jatkuvassa nousussa, ja hänet nähdään useissa elokuvissa vuonna 2023. Hänen kuumuutensa sai Yhdysvaltain merijalkaväen kersantin pyytämään häntä treffeille YouTuben kautta, minkä hän hyväksyi.

  Katso myös; Top 10 Plus-kokoista julkkista Hollywoodissa.

  11. Natalie Portman

  Kaunis Natalie Portman on näyttelijä ja malli, jolla on sekä Yhdysvaltain että Israelin kansalaisuus. Hän on yksi maailman kauneimmista naisista. Hän voitti vuonna 2011 parhaan naispääosan Oscarin elokuvasta Black Swan. Hänen tähtensä on ollut jatkuvassa nousussa. Hänen muita merkittäviä elokuviaan ovat V for Vendetta, Thor, Closer ja No Strings Attached. Portmanin ura on ollut jatkuvassa nousussa ja hännähdään useissa elokuvissa vuonna 2023. Hän on ollut useiden julkaisujen listoilla Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä.

  10. Marion Cotillard

  Marion Cotillard on Hollywoodin kuumimpien näyttelijättärien listan top 10:ssä. Cotillard on ranskalainen näyttelijä, joka on viime vuosien aikana tehnyt ison läpimurron Hollywoodissa. Hän on nykyään maailmankuulu ja yksi tämän sukupolven kauneimmista näyttelijättäristä. Hän näytteli elokuvassa Inception.

  Muut elokuvat, kuten Midnight in Paris ja Public Enemies, saivat erittäin hyvän vastaanoton. Hiljattain hänet nähtiin elokuvassa From the Land of the Moon. Elokuva La Vie en rose toi hänelle Oscarin, jonka ansiosta hän teki historiaa ensimmäisenä ranskalaisesta elokuvasta Oscarin saaneena henkilönä.

  9. Jennifer Lawrence

  Kaunotar, jolla on aivot. Lahjakkuutta, aivoja, ulkonäköä ja inhimillisyyttä, kyllä, sitä hän on. Jennifer Lawrence on yksi maailman seksikkäimmistä näyttelijättäristä. Hän ei ole vain seksikkäin nainen, vaan myös yksi vuoden 2023 kauneimmista tytöistä.

  Jennifer Lawrence on toinen Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä. Hän on näytellyt viime vuosien suurimmissa elokuvissa, ja hän näyttää aina upealta punaisella matolla. Hänellä on hyvä tyylitaju, ja hän näyttää aina upealta.

  Jennifer Lawrence on yksi Hollywoodin suurimmista tähdistä. Hän on voittanut muun muassa Oscarin, Golden Globe -palkinnon ja BAFTA-palkinnon. Hän on myös yksi maailman parhaiten palkatuista näyttelijöistä.

  8. Emilia Clarke

  Emilia Clarke rankattiin maailman kauneimpien naisten joukkoon 2023. Epäilemättä hän on yksi kuumimmista Hollywood-näyttelijöistä juuri nyt. Vuonna 2019 Time-lehti nimesi hänet yhdeksi maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä.

  Clarke tuli tunnetuksi läpimurtoroolillaan HBO:n Game of Thrones -sarjassa. Rooli toi hänelle kansainvälistä tunnustusta ja useita muita tunnustuksia, kuten neljä Primetime Emmy Award -ehdokkuutta.

  7. Gal Gadot

  Ihmenainen ei ole vain kela vaan myös tosielämä. Tämä kaunein israelilaisnainen on näyttelijä, malli ja tuottaja. Gal Gadot kruunattiin Miss Israeliksi 2004 vain 18-vuotiaana. Time-lehti nimesi hänet yhdeksi maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä. Ja Forbes-lehti rankkasi hänet sijalle 3 vuosittaisella listalla vuoden 2023 parhaiten palkatuista näyttelijöistä.

  6. Ana de Armas

  Niille, jotka eivät ole tietoisia tästä kauniista kuubalaisesta näyttelijättärestä, Ana De Armasista. Mutta ei hätää! Koska ajan myötä tulet todennäköisesti tietoisemmaksi Armasista. Kuubassa syntynyt ja kasvanut Armas ryhtyi näyttelijäksi jo 12-vuotiaana. Sitten hän teki ammattilaisdebyyttinsä espanjalaisessa elokuvassa Una rosa de Francia vuonna 2006.

  Hän teki aaltoja Amerikassa, kun hän näytteli ensimmäisessä Hollywood-elokuvassaan Knock Knock, jossa hän masmarisoi yleisön hänen upealla ulkonäöllään. Sen jälkeen hän on esiintynyt useissa suurissa elokuvissa, kuten; Exposed, Hands of Stone ja War Dogs. Hänen suurin roolinsa tulee odotetuimmassa elokuvassa "Blade Runner 2049" kuin Joi. Aistillinen nainen, erinomaisen itsevarma nyt tunnetaan yhtenä kuumimmista.Hollywoodin näyttelijättäret.

  5. Amber Heard

  Ensi silmäyksellä hän vaikuttaa sukupolvensa kuuluisimmalta tähdeltä. Amber Heard ei kuitenkaan ole vielä saavuttanut sellaisia korkeuksia. Joka tapauksessa hän on päässyt Hollywoodin 10 kuumimman näyttelijättären joukkoon. Heard on upea nainen, jolla on viehättävät vartalot. Hänellä on upea vartalo, jossa ei näytä olevan yhtään ylimääräistä kiloa. Amber Heard näyttää olevan kuuman naisen määritelmä.

  4. Alexandra Daddario

  Vaikka hänestä ei ole vielä tullut todellista tähteä, mutta hänen ulkonäkönsä tekee hänestä seksikkäimmän. Daddario on syntynyt ja kasvanut New Yorkissa, Yhdysvalloissa. Hän on italialaista, slovakialaista, englantilaista ja irlantilaista syntyperää. Uransa aikana hän on esiintynyt useissa elokuvissa, televisio-ohjelmissa ja musiikkivideoissa. Hänen tunnetuimpia elokuvissa esiintymisiään ovat: Summer Quinn elokuvassa Baywatch, Blake Gaines elokuvassa San Andreas ja Annabeth Chase.Percy Jackson -elokuvasarjassa. Lisäksi vuonna 2018 Netflix-elokuvassa 'When We First Met' Avery Martinina.

  Omistaa yhden Hollywoodin seksikkäimmistä hahmoista, on hyvä syy, miksi ihmiset haluavat nähdä hänestä yhä enemmän ja enemmän tulevaisuudessa. Daddario, nyt asetettu näkymään neljässä elokuvassa vuonna 2018, mukaan lukien; Olemme aina asuneet linnassa, Nomis, En ole lintu ja yksi muu. Kaikki, jotka nostavat hänen uransa uudelle tasolle.

  3. Megan Fox

  Kaikki tuntevat Megan Foxin. Hän aloitti näyttelijänuransa vuonna 2001. Foxista tuli maailmanlaajuinen sensaatio Transformers-elokuvan aikaan. Hän on 35-vuotias ja häntä pidetään seksisymbolina. Fox on useaan otteeseen sijoittunut maailman kauneimpien ihmisten joukkoon. Hän on kolmannella sijalla kuumimpien Hollywood-näyttelijättärien joukossa. Hänen muihin merkittäviin elokuviinsa kuuluvat muun muassa Jenniferin vartalo ja Transformers 2.

  Yhden Hollywoodin upeimman naisen kunniaksi - Megan Fox top 3. Hän on nuori, hän on kuuma näyttelijä, hän on upea ja äärimmäisen kaunis. Megan Fox kruunattiin maailman seksikkäimmäksi naiseksi. 35-vuotiasta Foxia pidetään yhtenä elokuvien ja TV:n kuumimmista tytöistä. On olemassa muutama tyttö, joka on yhtä seksikäs ja hauska kuin Megan Fox. Hän on tehnyt paljon kuumimpia poseerauksia lehdille ja hänenuskomattomia saapumisia punaiselle matolle.

  2. Angelina Jolie

  Esiintyy monilla "kauneimpien naisten" listoilla, Angelina Jolie on yksi Hollywoodin kuumimmista näyttelijättäristä. Angelina Jolie on Oscar-palkittu näyttelijä, joka on tullut suosituksi ottamalla nimiroolin "Lara Croft" -elokuvasarjan menestyselokuvissa. Ruudun ulkopuolella Jolie on osallistunut näkyvästi kansainvälisiin hyväntekeväisyyshankkeisiin, erityisesti pakolaisiin liittyviin hankkeisiin. Epäilemättä hän on enitenkaunis sekä kuuma näyttelijä maailmassa.

  Angelina Jolie on yksi Hollywoodin menestyneimmistä näyttelijättäristä. Hän on näytellyt useissa menestyselokuvissa, kuten Lara Croft: Tomb Raider ja Mr. & Mrs. Smith. Hän on tunnettu myös humanitaarisesta työstään, ja hänet nähdään usein lahjoittamassa aikaansa ja energiaansa hänelle tärkeisiin asioihin.

  1. Eva Green

  Eva Green ansaitsee ainutlaatuisen henkeäsalpaavan ulkonäkönsä ansiosta ykköspaikan missä tahansa "kuumimpien Hollywood-näyttelijöiden" listalla. Green on syntynyt ja kasvanut Ranskassa. Hän on legendaarisen näyttelijän Marlène Jobertin tytär.

  Green on upea ja luonnostaan tumma blondi. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan Jerusalemin kuningattarena Sibyllana Ridley Scottin historiallisessa eepoksessa Kingdom of Heaven. Hän näytteli myös Bond-tyttö Vesper Lyndiä James Bond -elokuvassa Casino Royale. Hänet tunnetaan myös elokuvista kuten Dark Shadows, 300: Rise of an Empire, Sin City: A Dame to Kill For sekä Showtimen kauhudraamasta Penny Dreadful.

  Nämä ovat vain muutamia Hollywoodin monista kauniista näyttelijättäristä. Piditkö listastamme Hollywoodin 30 kuumimmasta näyttelijättärestä? Ja nyt on aika jakaa mielipiteesi kanssamme. Ketkä mielestäsi ansaitsevat tittelin "Hollywoodin kuumin näyttelijätär 2023". Kenestä pidit eniten?

  FAQ: Vuoden 2023 kuumimmat Hollywood-näyttelijättäret

  Kuka on Hollywoodin ykkösnäyttelijä?

  Angelina Jolie on todellakin yksi Hollywoodin suosituimmista näyttelijättäristä. Muut näyttelijättäret, jotka ovat päässeet listalle ovat: 2. Jennifer Aniston 3. Katie Holmes 4. Julia Roberts 5. Charlize Theron ja niin edelleen...

  Kuka on kuuluisin näyttelijä 2023?

  Ehdokkaita tittelistä on muutama. Yksi mahdollisuus on Meryl Streep, joka on voittanut lukuisia palkintoja ja ollut ehdolla vielä useampaan. Häntä pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen suurimmista näyttelijättäristä. Toinen mahdollisuus on Jennifer Lawrence, joka on yksi Hollywoodin suosituimmista nuorista näyttelijättäristä. Hän on voittanut Oscarin ja ollut ehdolla useampaan muuhunkin. Lopuksi ReeseWitherspoon on toinen näyttelijä, joka voisi olla mahdollisesti kuuluisin vuonna 2023. Hän on voittanut Oscarin ja ollut ehdolla useisiin Golden Globes -gaaloihin.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden