Simone Biles, joka on voimistelun huippuosaamisen synonyymi, ei ole ainoastaan määritellyt lajia uudelleen, vaan myös saavuttanut huomattavaa taloudellista menestystä. Vain 26-vuotiaana tämä olympiavoimistelija ylpeilee huikealla 16 miljoonan dollarin nettovarallisuudellaan. Hänen matkansa haastavasta lapsuudesta monimiljoonaisten dollarien imperiumiin on inspiraatio monille. Tutustutaanpa siihen, miten Simone Biles, voimistelun kultatyttö, rakensiomaisuutensa yhdistelmällä mainoksia, yrittäjyyttä ja ylellistä elämäntyyliä.

Koko nimi: Simone Arianne Biles Owens
Syntymäaika (ikä): 14. maaliskuuta 1997 (ikä 26)
Kotikaupunki: Spring, Texas, Yhdysvallat
Korkeus: 142 cm (4 ft 8 in)
Sulhanen/Poikaystävä: Jonathan Owens
Nettovarallisuus 2023: 16 miljoonaa dollaria

  Sijaishuollosta olympiakultamitaliin: Simone Bilesin merkittävä matka

  Vaikea alku hämmästyttävään nousuun

  Simone Biles syntyi 14. maaliskuuta 1997 Columbuksessa, Ohiossa, äidille, joka kamppaili riippuvuuden kanssa. Kun Biles oli joutunut sijaishuoltoon ja äidin isovanhemmat olivat adoptoineet hänet viisivuotiaana, hän löysi intohimonsa voimisteluun koulun retkellä. Tämä intohimo oli katalysaattorina hänen poikkeukselliselle matkalleen.

  Voimistelun huippuosaaminen: ponnahduslauta menestykseen

  Bilesin nousu voimistelumaailmassa oli huima. Hän aloitti harjoittelun paikallisella kuntosalilla Springissä, Texasissa, ja eteni nopeasti eliittitason kilpailuihin. 14-vuotiaana hän kilpaili vuoden 2011 American Classicissa, jossa hän saavutti kolmannen sijan.

  Hänen päättäväisyytensä ja taitonsa johtivat hänet voittamaan useita mestaruuksia, mukaan lukien USA:n voimistelun kansalliset mestaruuskilpailut ja historiallinen esiintyminen vuoden 2016 olympialaisissa, joissa hän voitti neljä kultamitalia ja yhden pronssin.

  Bränditukijat: Simonen varallisuuden peruspilari

  Vaikka Bilesin menestys voimistelussa on vaikuttanut hänen tuloihinsa, hänen strategiset kumppanuutensa ovat nostaneet hänen nettovarallisuutensa miljooniin. Koko uransa ajan hän solmi tuottoisat suhteet suuriin tuotemerkkeihin, kuten Nike, Gap, Uber Eats, Subway, Hershey ja Visa.

  Bilesin tähtien voima ja vaikutusvalta ovat johtaneet valtaviin mainostuloihin, joiden kerrotaan nousseen huikeaan 5 miljoonaan dollariin vuodessa. Nämä yhteistyöt eivät ole vain lisänneet hänen varallisuuttaan, vaan myös lujittaneet hänen asemaansa roolimallina ja suunnannäyttäjänä.

  Katso myös: Maailman rikkaimmat urheilijat.

  Yrityshankkeet ja monipuoliset tulovirrat

  Simone Biles ei tyydy olemaan vain brändilähettiläs, vaan hän on osoittanut yrittäjähenkisyyttään lanseeraamalla yhteistyössä Spieth American kanssa oman trikoohaalarimalliston ja voimisteluvälinemalliston.

  Lisäksi Biles on ollut mukana perustamassa Cerebral-nimistä organisaatiota, joka keskittyy edistämään positiivista mielenterveyttä verkkoterapian avulla. Hänen yrityksensä ulottuvat urheilun ulkopuolelle, mikä osoittaa hänen sitoutumisensa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja voimaantumiseen.

  Simone Biles rikkain olympiavoimistelija

  Ylenpalttinen elämäntapa: Unelmien eläminen

  Bilesin menestys on mahdollistanut hänelle ylellisen elämäntyylin, jonka hän ylpeänä jakaa miljoonien Instagram-seuraajiensa kanssa. Voimistelija herkuttelee usein ylellisillä lomilla, tasokkailla ruokailuilla ja merkkivaatteilla.

  Hänellä on myös kokoelma luksusautoja ja hän asuu upeassa 2 miljoonan dollarin kartanossa Teksasissa. Aineellisen omaisuuden lisäksi Bilesin matka on ollut osoitus hänen kestävyydestään ja päättäväisyydestään.

  Taloudellisten pelkojen voittaminen: turvallisen tulevaisuuden rakentaminen

  Vaikka Biles nauttii työnsä hedelmistä, hän huolehtii silti tunnollisesti taloudellisesta turvallisuudestaan. Hän on myöntänyt pelkonsa vararikon suhteen ja on pyytänyt talousneuvojien apua tehdäkseen tietoon perustuvia päätöksiä. Tämä ennakoiva lähestymistapa talouteensa takaa, että hänen vaivalla ansaittua varallisuuttaan hoidetaan viisaasti ja vastuullisesti.

  Perintö voimistelun ulkopuolella

  Simone Bilesin matka on vastoinkäymisten voittamisen ruumiillistuma. Hänen merkittävä menestyksensä ei ainoastaan korosta hänen vertaansa vailla olevaa lahjakkuuttaan voimistelijana, vaan myös hänen liike-elämän taitojaan ja hyväntekeväisyystoimintaansa. Yritystoimintansa ja edunvalvontansa kautta hänestä on tullut inspiraation majakka sijaislapsille ja yksilöille, jotka tavoittelevat unelmiaan vastoin kaikkia odotuksia.

  Mikä on Simone Bilesin nettovarallisuus?

  Kesäkuussa 2023 Simone Bilesin nettovarallisuuden arvioidaan olevan yli 16 miljoonaa dollaria. Tämä vaikuttava omaisuus on kertynyt hänen voimistelusaavutuksillaan, tuotemerkkien mainostamisella, yrittäjyydellä ja muilla yrityksillä.

  Miksi Simone Biles on niin kuuluisa?

  Simone Biles on saavuttanut mainetta ja tunnustusta useista keskeisistä syistä:

  1. Poikkeuksellinen voimistelulahjakkuus: Bilesiä pidetään laajalti yhtenä historian suurimmista voimistelijoista. Hänen uskomattomat taitonsa, vaikeiden rutiinien hallitseminen ja vertaansa vailla oleva urheilullisuus ovat erottaneet hänet vertaisistaan. Hänen kykynsä suorittaa monimutkaisia ja painovoimaa uhmaavia liikkeitä on kerännyt valtavaa ihailua ja huomiota niin faneilta, urheilijatovereilta kuin asiantuntijoiltakin.
  2. Ennätykselliset saavutukset: Bilesin mitalien ja mestaruuskilpailujen saavutukset ovat ennennäkemättömiä. Hän on voittanut useita olympiakultaa, maailmanmestaruuskilpailuja ja kansallisia mestaruuksia, minkä ansiosta hän on historian parhaiten palkittu voimistelija.
  3. Dominointi useissa voimistelulajeissa: Biles loistaa useilla eri voimistelulajeilla, kuten lattiatelineissä, hypyssä, tasapainopalkissa ja parittomilla tangoilla. Hänen monipuolisuutensa ja jatkuva huippuosaamisensa eri lajeissa tekevät hänestä voimistelumaailman kunnioitusta herättävän hahmon.
  4. Roolimalli ja inspiraatio: Bilesin matka haastavasta kasvatuksesta maailmanlaajuiseksi ikoniksi on tarina sinnikkyydestä ja kestävyydestä. Hänen päättäväisyytensä, omistautumisensa ja menestyksensä toimivat inspiraation lähteenä tuleville urheilijoille ja yksilöille, jotka kohtaavat esteitä omassa elämässään.
  5. Uraauurtavat taidot: Biles on tunnettu siitä, että hän on tuonut uusia ja uraauurtavia taitoja voimistelun maailmaan. Hänen innovaationsa, kuten Biles-hyppy ja muut tyypilliset liikkeet, eivät ole ainoastaan edistäneet hänen menestystään, vaan myös laajentaneet itse lajin rajoja.
  Simone Biles ja aviomies Jonathan Owens.

  Mitä Simone Biles tekee vuonna 2023?

  Vuonna 2023 Simone Biles on virallisesti palannut kilpavoimistelun pariin. 26-vuotias nainen teki paluunsa kahden vuoden tauon jälkeen Tokion olympialaisten 2021 jälkeen Chicagon esikaupungissa järjestetyssä U.S. Classicissa. Hänen paluunsa kilpailuun merkitsi voittoa, mikä korostaa hänen kestävää taivaltaan lajissa.

  Mikä uskonto Simone Biles on?

  Simone Biles ja hänen perheensä noudattavat katolista uskontoa.

  Miksi Simone Biles ei harrasta voimistelua?

  Simone Biles lopetti väliaikaisesti voimistelun, koska hän koki ilmiön, joka tunnetaan nimellä "twisties." Tämä termi viittaa voimistelijoihin vaikuttavaan henkiseen estoon, joka saa heidät menettämään tilatietoisuutensa suorittaessaan monimutkaisia manöövereitä ilmassa. Tämän seurauksena Biles vetäytyi naisten joukkuevoimistelun finaalista Tokion olympialaisissa 2021 elokuussa 2021. Hänen paluunsa kilpailuihin vuonnaVuosi 2023 on hänen paluunsa, kun hän on ottanut aikaa tämän haasteen käsittelemiseen ja voittamiseen.

  Onko Simone Biles rikkain voimistelija?

  Kyllä, Simone Bilesiä pidetään usein maailman rikkaimpana voimistelijana. Hänen huomattava nettovarallisuutensa ylittää muiden eri maiden tunnettujen voimistelijoiden, kuten amerikkalaisen voimistelijan Shawn Johnsonin, jonka nettovarallisuudeksi arvioidaan 9 miljoonaa dollaria. Taloudellisesta menestyksestään huolimatta Biles on paljastanut, että hän suhtautuu talouteensa säästeliäästi. Hänen huomattavat tulonsa ovat sijoittaneet hänetpaitsi urheiluikonina myös merkittävänä voimistelumaailman taloudellisten saavutusten merkkihenkilönä.

  Mikä on Simone Bilesin pituus?

  Simone Bilesin pituus on 142 cm (4 jalkaa 8 tuumaa).

  Kuka on Simone Bilesin aviomies?

  Simone Bilesin aviomies on Jonathan Owens, joka on amerikkalaisen jalkapallon National Football Leaguen Green Bay Packersin vahva turva.

  Päätelmä

  Simone Bilesin nousu sijaishuollosta voimistelutähteyteen ja taloudelliseen vaurauteen on osoitus hänen peräänantamattomasta päättäväisyydestään ja horjumattomasta hengestään. 16 miljoonan dollarin nettovarallisuudellaan hän on ylittänyt urheilun rajat ja noussut monipuoliseksi voimanpesäksi. Bilesin matka opettaa meille, että menestystä ei mitata vain mitaleilla vaan myös sillä, miten myönteistä vaikutusta ihminen voi saada aikaanHänen tarinansa muistuttaa meitä siitä, että lahjakkuudella, kestävyydellä ja vahvalla päämäärätietoisuudella voimme voittaa minkä tahansa esteen ja saavuttaa suuruuden.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden