CrossFit on valloittanut kuntoilumaailman, eikä inspiroivista urheilijoista ole pulaa, jotka voivat motivoida sinua omalla kuntoilumatkallasi. Jos etsit päivittäistä annosta motivaatiota, seuraa näitä 10 kovaa CrossFit-urheilijaa Instagramissa. Heidän omistautumisensa, voimansa ja väsymätön pyrkimyksensä huippuosaamiseen saavat sinut innostumaan kuntosalille ja suorittamaan omia WOD:eja. Hankivalmiina täyttämään syötteesi heidän hurjuudellaan ja inspiroitumaan CrossFit-boxiin liittymiseen hetkessä!

  Top 10 CrossFit naisurheilijaa

  Tia-Clair Toomey

  • Instagram: @tiaclair1
  • CrossFit Games Championships: 5 (2017-2022)
  • Olympiaurheilija: Kyllä (Rio 2016)
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Tia-Clair Toomey-Orr (@tiaclair1) jakama viesti.

  Australialainen voimanpesä Tia-Clair Toomey on kuntoilun ruumiillistuma. Viiden CrossFit Games -mestaruuden myötä hän on kiistatta yksi maailman kovakuntoisimmista naisista. Toomey teki myös historiaa osallistumalla samana vuonna sekä CrossFit Games -kisoihin että olympialaisiin, mikä osoitti hänen huomattavan monipuolisuutensa ja urheilullisuutensa.

  Katso myös: Upeat urheilunaiset, jotka rikkoivat kaikki stereotypiat

  Katrín Davíðsdóttir

  • Instagram: @katrintanja
  • CrossFit Games Championships: 2 (2015, 2016)

  Katrín Davíðsdóttir on kotoisin Islannista, ja hänet on kruunattu kahdesti CrossFit Games -kisoissa "maailman fitteimmäksi naiseksi". Urheilullisen urheilemisen lisäksi hän on myös kirjailija, joka on kirjoittanut muistelmat "Dottir" ja lastenkirjan "Mikä on tie?" yhdessä CrossFit-kollegansa Annie Thorisdottirin kanssa.

  Katso myös: Kuumimmat urheilunaiset

  Karissa Pearce

  • Instagram: @karissapierce
  • CrossFit Games -esiintymiset: Joka vuosi vuodesta 2015 lähtien.
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Viestin jakanut Kari Pearce (@karipearcecrossfit)

  Karissa Pearcen voima ja päättäväisyys ovat suorastaan vaikuttavia. 20 minuutin uuvuttavan AMRAP-harjoituksen (As Many Rounds As Possible) "Mary" aikana hän suoritti hämmästyttävät 23 kierrosta, ohittaen jopa ensimmäisen miespuolisen suorittajan. Hänen omistautumisensa lajilleen on todella inspiroivaa.

  Katso myös: Suosittuja transnaisia urheilussa

  Brooke Ence

  • Instagram: @brookeence

  Brooke Ence saattaa olla tunnettu rennosta cowboy-hatustaan ja huumoristaan, mutta kun kyse on harjoittelusta, hän on tosissaan. Seuraa hänen Instagramiaan nähdäksesi hänen tiukan harjoitteluaikataulunsa ja tilaa hänen Naked Training -sovelluksensa, josta saat haastavia harjoituksia, jotka vievät sinut rajoillesi.

  Katso myös: Urheilun toivottuja naisia

  Sara Sigmundsdóttir

  • Instagram: @sarasigmunds
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Sara Sigmundsdóttir (@sarasigmunds)

  Sara Sigmundsdóttirin Instagram on sekoitus vaikuttavia käsilläseisontaa, leuanvetoja ja sydäntälämmittäviä hetkiä hänen koiransa Simban kanssa. Hänen omistautumisensa harjoittelulleen ja hänen kykynsä tasapainottaa se hauskanpidon kanssa tekevät hänestä seurattavan urheilijan.

  Katso myös: 10 parasta urheilulajia tyttöjen harrastamiseen

  Anna Hulda Ólafsdóttir

  • Instagram: @annahuldao
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Anna Hulda Ólafsdóttir, PhD (@annahuldaolafs)

  Anna Hulda Ólafsdóttir ei ole pelkästään CrossFit-mestari, vaan hän on myös tekniikan tohtori ja johtaa ilmastonmuutokseen sopeutumisen kansallista osaamiskeskusta Islannin ilmatieteen laitoksella. Hänen aivojensa ja voimiensa yhdistelmä on todella kunnioitusta herättävä.

  Katso myös: Maailman 10 pisintä naista

  Lauren Fisher

  • Instagram: @laurenfisher
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Lauren Fisherin (@laurenfisher) jakama viesti.

  Lauren Fisher rynnisti CrossFit-maailmaan vain 20-vuotiaana ja on jatkanut uransa jatkuvaa nousua. Hän ei ole vain kova kilpailija, vaan myös "Grown Strong" -voimaharjoittelualustan luoja, joka on suunnattu naisille ja antaa heille mahdollisuuden saavuttaa kuntotavoitteensa.

  Katso myös: Euroopan kauneimmat naiset

  Camille Leblanc-Bazinet

  • Instagram: @camillelbaz
  • CrossFit Games Championships: 1 (2014)

  Kanadalainen CrossFitter Camille Leblanc-Bazinet saavutti "maailman fitteimmän naisen" tittelin vuoden 2014 CrossFit Games -kisoissa. Seuraa hänen Instagram-tietokantaansa, josta saat päivityksiä hänen matkastaan kilpailevana kehonrakentajana, ja inspiroidu hänen väsymättömästä suuruuden tavoittelustaan.

  Katso myös: Maailman parhaat naislentopalloilijat

  Molly Vollmer

  • Instagram: @molly_vollmer
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  A post shared by M O L L Y V O L L L M E R 🔑 🕊 (@molly_vollmer)

  Molly Vollmer ei ole vain CrossFit-urheilija, vaan myös Street Parkingin CrossFit-valmentaja. Hänen Instagram on täynnä WOD-motivaatiota ja arvokkaita ravitsemusvinkkejä, jotka auttavat sinua pysymään tavoitteissasi.

  Laura Horvath

  • Instagram: @laurahorvaht
  Näytä tämä viesti Instagramissa

  Julkaisun on jakanut Laura Horvath (@laurahorvaht)

  Laura Horvathin CrossFit Games -debyytti vuonna 2018 jätti lähtemättömän vaikutuksen, kun hän varmisti toisen sijan heti Tia-Clair Toomeyn jälkeen. Hänen jatkuva läsnäolonsa kilpaillussa CrossFit-maailmassa ja hänen säännölliset postauksensa, joissa hän esittelee uskomattomia voimanäytteitä, tekevät hänestä todellisen inspiraation kuntoilijoille.

  Päätelmä

  Nämä 10 CrossFit-naisurheilijaa ovat elävä todiste siitä, mitä omistautumisella, kovalla työllä ja hellittämättömällä päättäväisyydellä voi saavuttaa. Heidän seuraamisensa Instagramissa ei vain täytä syötettäsi heidän kunnioitusta herättävillä kuntoilumatkoillaan, vaan myös motivoi sinua puskemaan omia rajojasi.

  Jos siis olet joskus harkinnut CrossFit-boxiin astumista tai tarvitset lisäponnahduksen jatkamiseen, näiden naisten pitäisi olla Instagram-seurantalistasi kärjessä. Valmistaudu inspiroitumaan, motivoitumaan ja muuttumaan heidän uskomattomista voimannäytteistään ja vankkumattomasta sitoutumisestaan kuntoiluun.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden