Jos luulet, että päivä, jolloin rakkaasi jätti sinut, sinulle naurettiin luokassa tai huomasit, ettei joulupukki ole totta, oli elämäsi pahin, et ole nähnyt mitään verrattuna näihin 10 epäonnisimpaan ihmiseen, jotka ovat koskaan eläneet. He saavat sinut tuntemaan itsesi maailman onnekkaimmaksi ihmiseksi. He ovat kokeneet asioita, jotka vastaavat sitä, että kenguru potkaisee heitä palleille Kiinassa.

  10. Costis Mitsotakis

  Koko kylä voitti lotossa paitsi tämä kaveri.

  Vuonna 2012 pieni kylä Espanjassa, jossa asui 250 ihmistä, enimmäkseen köyhiä maanviljelijöitä, voitti lottokupongin valtavassa 950 miljoonan dollarin arvoisessa lottovoitossa. Tuo jättipotti oli iso juttu köyhille ja työttömille kyläläisille, jokainen sai vähintään 130 000 dollaria. Mutta yksi epäonninen mies nimeltä Costis Mitsotakis jäi listan ulkopuolelle. Kaikki muut voittivat lotossa, paitsi hän, mutta hän suhtautui siihen hyvin urheilullisesti jahurrasivat kaikille, että he ovat onnellisempia kuin koskaan ennen.

  9. Ann Hodges

  Meteoriitin osuma.

  Marraskuun 30. päivänä 1954 Ann Hodges nukkui mukavia päiväunia kotonaan Alabamassa, Yhdysvalloissa, kun taivaalta putosi aivan hänen päälleen hurja meteoriitti, joka ruhjoi pahasti suuren osan hänen kehostaan. Hän on ainoa tunnettu henkilö, jota on koskaan vahingoittanut maan ulkopuolinen esine. Voitteko edes kuvitella, millainen todennäköisyys siihen tarvitaan? Se on noin yksi miljardeista.

  8. Tsutomu Yamaguchi

  Tämä kaveri oli läsnä sekä Hiroshimassa että Nagasakissa pommitusten aikaan.

  Yamaguchi oli Hiroshimassa työasioissa työnantajansa Mitsubishi Heavy Industriesin palveluksessa, kun kaupunkia pommitettiin 6. elokuuta 1945 kello 8.15 aamulla.

  Selvittyään atomipommista parilla naarmulla kehossaan hän päätti palata kotikaupunkiinsa Nagasakiin. Mutta sinä päivänä, kun hän meni töihin, Amerikka pudotti toisen pommin, tällä kertaa Nagasakiin.

  Ihmiset internetissä kutsuvat häntä epäonnekkaaksi, mutta minä sanon, että tämä mies on onnekkain koskaan elänyt ihminen. Hän on selvinnyt ydiniskusta kahdesti, ainoana ihmisenä, joka on selviytynyt siitä.

  7. Robert Todd Lincoln

  Hän oli kolmen Yhdysvaltain presidentin kanssa, kun heidät murhattiin.

  Robert Todd Lincoln, Yhdysvaltain kuuluisan presidentin Abraham Lincolnin poika, on ehkä epäonnisin henkilö, joka on hyvä olla mukana, varsinkin jos on presidentti. Hän on ollut kolmen Yhdysvaltain presidentin kanssa heidän salamurhansa aikaan. Kun John Wilkes Booth ampui Abraham Lincolnin, Robert Todd oli hänen kanssaan.

  Vuoteen 1881 mennessä Lincolnista oli tullut lakimies, mikä oikeutti hänet kansalliseen virkaan, ja hänestä tuli sotaministeri juuri virkaan vihityn James A. Garfieldin alaisuudessa. Saman vuoden heinäkuussa Lincolnin oli määrä matkustaa presidentin kanssa junalla, mutta matka ei koskaan lähtenyt liikkeelle. Ennen kuin Lincolnin ja Garfieldin juna ehti lähteä asemalta, Charles Guiteau -niminen mies ampui presidentin.

  Mutta se ei päättynyt siihen. Kaksi vuosikymmentä myöhemmin hänen epäonnensa palasi tappaakseen toisen presidentin. Tällä kertaa uhrina oli presidentti William McKinley. Vaikka Lincoln ei ollut teknisesti hänen kanssaan murhan aikaan, mutta oli matkalla tapaamaan McKinleytä, kun anarkisti Leon Czolgosz ampui presidenttiä kahdesti lähietäisyydeltä.

  6. Violet Jessop

  Hän oli läsnä kolmella uppoavalla laivalla.

  Tämä nainen oli mukana kahdessa historian tuhoisimmassa laivan uppoamisessa. Hän selvisi hengissä sekä RMS Titanicin että HMHS Britannicin haaksirikoista vuosina 1912 ja 1916. Hän oli myös RMS Olympicin kyydissä, kun se törmäsi brittiläiseen sota-alukseen vuonna 1911. Hän eli pitkään sen jälkeen ja kuoli 84-vuotiaana sydämen vajaatoimintaan vuonna 1971.

  5. Jason ja Jenny Cairns-Lawrence (Jason ja Jenny Cairns-Lawrence)

  He olivat läsnä kolmen suuren terrori-iskun kaupungeissa.

  Englantilaisella pariskunnalla Jason ja Jerry Lawrencella on todella ikäviä muistoja lomamatkoiltaan. Pariskunta teki matkan New Yorkiin ja oli siellä läsnä syyskuun 11. päivän aikaan, joka on varmasti pahin terrori-isku Yhdysvaltojen maaperällä. Todistettuaan niin kauhean tapahtuman he luultavasti päättivät, etteivät koskaan enää palaa New Yorkiin lomalle. Vuonna 2005 he päättivät lähteä matkalle Lontooseen. Ja Lontoomaanalainen itsemurhaisku tapahtui, joka on pahin heidän historiassaan.

  Mutta se ei jäänyt tähän. Vuonna 2008 he lähtivät jälleen matkalle, tällä kertaa Mumbaihin. 26. marraskuuta 2008 seurasi jälleen terrori-isku, joka johti noin 160 ihmisen kuolemaan, mikä on Intian historian pahin terrori-isku. Toivomme vain, että nämä kaksi huonon onnen kuningasparia eivät enää koskaan matkusta mihinkään muuhun kaupunkiin.

  4. Frane Selak

  Pakeni kuolemaa seitsemän kertaa.

  Tammikuussa 1962 Selak oli matkalla junalla Sarajevosta Dubrovnikiin. Juna törmäsi jääjokeen ja tappoi kaikki 17 matkustajaa häntä lukuun ottamatta, Selak selvisi lievillä naarmuilla ja mustelmilla.

  Seuraavana vuonna hän oli matkalla lentokoneella, ja yhtäkkiä ovi räjähti pois ohjaamosta, mikä pakotti hänet ulos koneesta. Vaikka 19 ihmistä kuoli, hän sai vain lieviä vammoja ja laskeutui jotenkin heinäsuovaan.

  Vuonna 1966 hän selvisi bussiturmasta. 1970 hän onnistui pakenemaan autostaan, joka oli liekkien peitossa viallisen pumpun takia. 1973 toinen Selakin autoista syttyi tuleen, hän selvisi jälleen pienin vammoin. 1995 hän jäi kaupunkibussin alle. 1996 hän ajoi jyrkänteeltä pakoon vastaantulevaa rekkaa, laskeutui puuhun ja katseli, kuinka hänen autonsa räjähti 300 metriä hänen alapuolellaan.

  Mutta selvittyään kaikista näistä kauheista onnettomuuksista hän voitti Kroatian lotossa 1 000 000 dollaria, minkä vuoksi häntä voidaan pitää yhtenä maailman onnekkaimmista ja epäonnisimmista miehistä.

  3. Roy Sullivan

  Juuttunut valaistukseen seitsemän kertaa.

  Tämä on mies nimeltä Roy Sullivan, myytti legenda. Vuosien 1942 ja 1977 välillä Sullivaniin iski salama seitsemän eri kertaa ja hän selvisi niistä kaikista hengissä. Guinnessin ennätykset tunnustavat hänet henkilönä, johon salama on iskenyt useammin kuin mihinkään muuhun ihmiseen. Mutta hän ei ollut kiitollinen Jumalalle siitä, että hän säästi henkensä seitsemän kertaa, vaan hän ampui itseään päähän vuonna 1983 vuotiaana.71.

  2. Jeanne Rogers

  Epäonnisin nainen - Hän on kärsinyt melkein kaikesta.

  Jeanne Rogers on selvästi yksi epäonnisimmista ihmisistä, jotka ovat koskaan eläneet. Hän on kerran pudonnut laivasta veteen, jäänyt kahdesti salaman iskemäksi, joutunut lepakon hyökkäyksen kohteeksi, hakannut miehensä melkein kuoliaaksi, joutunut ryöstäjien hyökkäyksen kohteeksi. Näistä onnettomuuksista selvittyään Rogersilta kysyttiin, pelkääkö hän tapaturmaisia kuolemia. Hän vastasi yksinkertaisesti: "Kuoleminen ei pelota minua, mutta eläminen pelottaa minua suunnattomasti."

  1. John Lyne

  Britannian epäonnisin mies - välttyi kuudeltatoista sikiöonnettomuudelta.

  John Lyne tunnetaan yhtenä maailman epäonnisimmista ihmisistä, hän on selvinnyt 16 onnettomuudesta, jotka normaalisti tappaisivat ihmisen. Häneen on iskenyt salama, hän on jäänyt jakeluauton alle, hän on jäänyt bussin alle, hän on melkein hukkunut kuoliaaksi, hänet on työnnetty katapulttikoneella, joka on murskannut kahdeksan hänen hampaansa, hän on ollut useissa auto-onnettomuuksissa, ja hän on pyörinyt kallion yli kaivoksessa. Mutta tämä kaveri on selvinnyt kaikista näistä sikiöonnettomuuksista kuin pomo.

  Kirjoittanut: Khizar Hasen

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden