Elokuvan katsominen on jotain, josta kaikki nauttivat, olipa kyse sitten mielen rentoutumisesta tai tiedon hankkimisesta. Olipa kyse sitten fiktiosta tai tietokirjallisuudesta, elokuvista, dokumenttielokuvista jne. Teatterit luovat erityisen tunnelman, jossa he voivat istua ja nauttia valitsemastaan elokuvasta. Elokuvakävijä maksaa juuri teatterin tunnelmasta: hyvästä istuimesta, mukavasta asennosta jne. Elokuvan katsomiskokemuksen kohottamiseksi jotkin elokuvateatteriteri puolilla maailmaa ovat nostaneet mukavuuksiaan. Sängyistä pipoihin, organisaatiot ovat kiinnostuneita tarjoamaan mahdollisimman mukavan elokuvakokemuksen yleisölle. Nämä istumajärjestelyt saattavat olla outoja, mutta ehdottomasti viihtyisiä. Katsotaanpa 10 siistimpää, mukavinta ja oudointa elokuvakokemusta eri puolilta maailmaa.

  10. Enzian-teatteri

  Niille, jotka nauttivat terveestä annoksesta arthouse-elokuvia, Enzian-teatteri on oikea paikka. Floridan Maitlandissa sijaitseva Enzian-teatteri on voittoa tavoittelematon teatteri, jossa esitetään arthouse-elokuvia. Se on kuuluisa Florida Film Festivalin ja muiden paikallisten elokuvafestivaalien isännöimisestä. Taide-elokuvien katsominen ei kuitenkaan tarkoita sitä, että sinun täytyy olla aivan intensiivinen. Asiakkaat voivat istua tuoleilla pöytien ympärillä taimukavilla sohvilla, nauttimassa ateriaa, täällä ja saat yhden siisteimmistä, mukavimmista ja oudoimmista elokuvakokemuksista.

  9. Electric Cinema, Englanti

  Lontoon Notting Hillissä sijaitseva Electric Cinema on yksi maan vanhimmista toimivista teattereista. Vuonna 1910 avattu teatteri oli ensimmäisiä pelkästään elokuvien esittämiseen tarkoitettuja rakennuksia. Teatterin historia ei kuitenkaan tee sitä tunnetuksi, vaan sen elvyttäminen ja uudistaminen nykyaikana, jolloin teatteriin asennettiin leveät nahkaistuimet ja sohvat. Se jopatarjoaa ylellisiä jättimäisiä sänkyjä. Eturivin katsojat voivat katsella elokuvia helposti niskaa rasittamatta.

  8. Blitz Megaplex

  Blitz Megaplex on elokuvateatteriketju eri puolilla Indonesiaa. Se aloitti toimintansa vuonna 2013, ja sillä on useita teattereita Jakartassa. Jakartan Blitz Megaplex tarjoaa istumapaikoiksi sohvasänkyjä, joita kutsutaan "sametti-istumapaikoiksi". Vaikka liput näihin sänkyihin ovat 2-4 kertaa kalliimpia kuin tavalliset istumapaikat, ne ovat valtavan suosittuja erityisesti pariskuntien keskuudessa, jotka nauttivat siitä, että he voivat viettää aikaa sängyssä ja katsella elokuvia.elokuvan katsominen ja välipalojen nauttiminen kauniissa sängyissä. Onneksi yksittäisistä tyynyistä ei peritä maksua.

  7. Orange Cinemas Club

  Orange Cinemas Club -hanke luotiin vuonna 2011 Pekingiin Orange Sky Golden Harvest Entertainment Groupin, yhden Aasian suurimmista elokuvateatteriyhtiöistä, pyynnöstä. Jos haluat täydellisen boutique-elokuvakokemuksen, Orange Cinemas Club on paikka, jossa kannattaa olla. Vaikuttavien sisätilojen ja mahdollisuuden järjestää yksityis- tai yritystapahtumia ruokineen ja juomineen keskellä on sohvia, joihin kävijä voi vetäytyä.itselleen tyynyjä ja jopa peittoja äärimmäistä mukavuutta varten, kun katsot elokuvia.

  6. Dome Cinema

  Uuden-Seelannin Dome Cinema sijaitsee Gisborne Gentlemen's Clubin biljardisalissa vuonna 1898 rakennetussa Poverty Bay Club -rakennuksessa. Vaikka teatterissa on nostalginen tunnelma punaisine mattoineen, lasimaalauksin koristeltuine kupoleineen ja rikkaine historiallisine yksityiskohtineen, teatteri tarjoaa kolmena tai neljänä iltana viikossa yhden siisteimmistä, mukavimmista ja oudoimmista elokuvakokemuksista. Voi käpertyä johonkin papupussiin, jaNauti herkullisesta pizzasta tai paikallisesta luomuviinistä ja nauti elokuvasta vanhanaikaiseen tyyliin.

  5. Grand Cinema Digiplex

  Grand Cinema Digiplex sijaitsee Baneasa Shopping Cityssä Romaniassa. Se perustettiin vuonna 2011 Romanian suurimpana elokuvateatterina, jossa on maan suurin valkokangas. On mahtava kokemus katsoa elokuvaa tai esitystä tässä teatterissa, istua rennosti keinuvissa säädettävissä sohvissa ja nahasta valmistetuissa istuimissa, jotka korvaavat elokuvateatterin klassiset istuimet. Elokuvan voi halutessaan katsoa elokuvassaeri teattereissa, tai hankkia äärimmäinen elokuvakokemus.

  4. DokuFestin ulkoilmaelokuvanäytös

  DokuFest on Kosovon suurin dokumentti- ja lyhytelokuvafestivaali, joka järjestetään kauniissa entisaikojen pääkaupungissa Prizrenissä. DokuFest aloitettiin vuonna 2002 vuosittaisena tapahtumana, ja se esittelee elokuvia eri ulkoilmanäytöspaikoissa ympäri kaupunkia. Vaikka se esittää elokuvia myös tavallisissa elokuvateattereissa, juuri ulkoilmanäytökset herättävät huomion. Taivas ylipään ja ruohon päällä istumiseen ja jalkojen levittämiseen, tämä on ainutlaatuinen elokuvan katselukokemus.

  3. TGV Cinemas Beanieplexin elokuvateatteri

  TGV Cinemas on teatteriketju Malesiassa, ja se on hyvin varmistanut asemansa yhden siisteimmän, mukavimman ja oudoimman elokuvakokemuksen tarjoajana. Täällä tavalliset elokuvateatterin istuimet on korvattu papupusseilla, ja se on Malesian ensimmäinen ja ainoa elokuvateatteri, joka on tehnyt niin. Tällä hetkellä ketjun kolme teatteria tarjoaa papupussi-istuimia, ja nämä eivät oleihan mitä tahansa pipoja: niissä on 2 metriä jalkatilaa, joka on yhtä hyvä kuin king size -sängyt, joihin on mukava pötköttää.

  2. Sci-fi Dine-in-teatteri

  Sci-Fi Dine-In Theater -ravintola Disney's Hollywood Studiosissa on teemaravintola. Ravintolan suunnittelussa on otettu vaikutteita 1950-luvun drive-in-teatterista, ja sen kopit muistuttavat avoautoja eli nelipaikkaisia autoja, joissa on valkopintaiset renkaat ja vuoden 1955 rekisterikilvet. Kun kävijät nauttivat ruokaa, he voivat katsella suurelta valkokankaalta elokuvaklippejä 50- ja 60-luvuilta.Pseudodokumentista, sarjakuvasta ja muusta vastaavasta koostuva 47-minuuttinen esitys on varsin mukaansatempaava.

  1. Poreamme-elokuva

  Hot Tub Cinema ei ole tavallinen, tavallinen teatteri, jonne menet, nappaat tyynyn ja asetut makuulle katsomaan elokuvaa - siis tämän listan ylläpitämiemme standardien mukaisesti - sillä kyseessä on pop up -tapahtuma. Se järjesti ensimmäisen julkisen näytöksensä vuonna 2012, ja se on pysynyt yhtenä miellyttävimmistä tavoista nauttia suosikkielokuvista lontoolaisten ja brisbanelaisten keskuudessa eri paikoissa, kutenTäällä kannustetaan kastumaan, pukeutumaan, laulamaan, juomaan ja pitämään kaikenlaista hauskaa.

  Teatterit ja elokuvafestivaalit, joissa on mukavat istumapaikat, ovat yleistymässä. Myös monia ainutlaatuisia tilapäisjärjestelyjä on tehty. Esimerkiksi kun Life of Pi -elokuva julkaistiin, se esitettiin Pariisissa kelluvissa veneissä elokuvatapahtumassa nimeltä L'Odyssée de Pi: Cinéma sur l'eau, joka oli elokuvan teeman ja keskeisen juonen mukaisesti elokuvan promootio, kun taas MusicOlympia-halli täyttyi IKEAn sängyistä, joilla edistettiin yhtiön hiljattain lanseeraamaa patjamallistoa.

  Transatlantyk-festivaalin 2. painoksessa Poznanissa esiteltiin ainutlaatuinen ulkoilmaelokuvateatteri sängyssä, jossa jokaiselle sängylle oli varattu oma valkokangas valkoisine verhoineen. Näin ollen, olipa kyse sitten elokuvan tai tuotteen myynninedistämisestä tai vain unohtumattoman viileiden, mukavien ja outojen elokuvakokemusten tarjoamisesta, oudoimmat mutta kodikkaimmat teatterit, elokuvateatterit tai tapahtumat ovat tulossaMene siis ulos ja nauti elokuvasta haluamallasi tavalla, kunhan et nukahda tai unohda katsoa elokuvaa, kun pidät hauskaa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden