Naiset, jotka kuuluvat mihin tahansa alueeseen tai uskontoon, ovat kauniita. Koska Jumala loi jokaisen tällä planeetalla kauniiksi ja erityiseksi. Kauneus on naisten voima, ja se inspiroi kaikkia. Tässä on luettelo 10 kauneimmasta musliminaisten listasta eri puolilta maailmaa, jotka ovat kuuluisia glamourinsa, kauneutensa, lahjakkuutensa ja persoonallisuutensa ansiosta.

Kaikki nämä naiset ovat kotoisin eri puolilta maailmaa ja kuuluvat myös eri ammatteihin. He ovat viehättäviä, vahvoja, inspiroivia ja myös hyvin älykkäitä. He ovat muslimimaailman ihanimpia ja sydämen sykähdyttävimpiä diivoja. Epäilemättä musliminaiset eivät ole vain kauniita, vaan myös hyvin lahjakkaita. He hämmästyttivät koko maailmaa kauneudellaan ja kyvyillään. Naiset, jotka olemme listanneet tässä, eivät ole vain kuuluisia...fyysisen kauneutensa vuoksi, mutta myös saavutustensa ja yhteiskunnallisten töidensä vuoksi. Alla on luettelo maailman kymmenestä kauneimmasta musliminaisesta. Katsokaa ja antakaa palautetta.

  Luettelo Top 10 kauneimmista musliminaisista:

  10. Sheikha Manal - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

  Manal bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum.

  Manal bint Mohammed bin Rashid Al Maktoum on kuuluisa naispoliitikko ja Dubain hallitsijaperheen jäsen. Hänet tunnetaan parhaiten Dubai Women Establishmentin (DWE) puheenjohtajana. Manal uskoo naisten vaikutusmahdollisuuksiin. Hän työskentelee auttaakseen naisia menestymään Arabiemiirikuntien taloudellisella, yhteiskunnallisella, urheilullisella, taiteellisella ja poliittisella kentällä.

  9. Fahriye Evcen - Turkki

  Fahriye Evcen

  Evcen on kyvykäs turkkilainen näyttelijä ja myös erittäin tyylikäs nainen. Hän on myös yksi Turkin kuumimmista naisista. Hänen silmänsä ovat niin houkuttelevat. Hänellä on valtava fanijoukko. Hänen näyttelemisensä on todella hyvin sydäntä koskettavaa. Hän on hyvin pukeutunut taiteilija, joka tietää, miten hän voi näyttää upealta valkokankaalla. Lähes kaikki Turkissa tietävät hänestä. Hän on myös hyvin kuuluisa positiivisen rakastavan asenteensa ansiosta.

  8. Mahira Khan - Pakistan

  Mahira Khan

  Kaunis Mahira Khan on monipuolisin pakistanilainen näyttelijä. Hän on Pakistanin viihdeteollisuuden loistava tähti ja yksi Pakistanin suosituimmista ja parhaiten palkatuista näyttelijöistä. Hän sai mainetta loistavalla suorituksellaan televisiodraamassa Humsafar. Tässä ohjelmassa Mahira ilmaisee näyttelijäntaitojaan erittäin tyylikkäästi. Ja hänen loistava suorituksensa pakottaa kaikki ihailemaan hänen kykyjään.Hän esitti tunteikkaan kohtauksen erittäin kauniisti. Mahiralla on valtava fanijoukko sosiaalisessa mediassa. Hän teki debyyttinsä Hindi-elokuvateollisuudessa alkuvuodesta 2017 Rahul Dholakian elokuvassa Raees Shah Rukh Khanin vastapuolella.

  7. Shaikha Mahra - Yhdistyneet arabiemiirikunnat

  Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum.

  Vaaleanruskeat hiukset, manteli-iho ja ruskeat silmät, tämä on Emiriti-prinsessa Shaikha Mahra Bint Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Hän on sheikki Mohammad Bin Rasheed al Maktoumin tytär. Kun hänen ensimmäinen kuvansa tulee sosiaaliseen mediaan, kaikki pitävät prinsessan söpöistä hymyilevistä kasvoista. Hän on myös fantastinen urheilija. Katso myös, Top 10 kuuluisaa muslimiurheilijaa.

  6. Cyrine Abdelnour - Libanon

  Cyrine Abdelnour

  Yksi Lähi-idän kauneimmista naisista, Cyrine Abdelnour on sijalla 6. Hän on upea muusikko, malli ja näyttelijä. Hän on julkaissut useita albumeja, joista on tullut varsin suosittuja arabimaailmassa, erityisesti single nimeltä "Law Bas Fe Aini (If he looks in my eyes)". Mutta upean lauluäänen ja kunnon näyttelijäntaitojen lisäksi hänellä on maailman parhaita ulkonäköjä. Cyrine voipidetään epäilemättä yhtenä kauneimmista musliminaisten joukosta.

  5. Muna AbuSulayman - Saudi-Arabia

  AbuSulayman

  Muna AbuSulayman on arabialainen ja muslimien mediapersoona, erittäin itsevarma ja vaikuttava nainen. Hän on syntynyt Philadelphiassa Yhdysvaltain Pennsylvanian osavaltiossa, ja hän on asunut peruskoulusta yliopistoon ja jatko-opintoihin Saudi-Arabiassa, Malesiassa ja Yhdysvalloissa.

  Muna nimettiin yhdeksi maailman vaikutusvaltaisimmista musliminaisten joukosta. Hän on yksi MBC TV:n suosituimmista sosiaalisista ohjelmista, Kalam Nawaem. Hänen tapansa puhua on todella hieno. Hän osaa luoda yhteyden ihmisiin, ja siksi ihmiset kuuntelevat häntä aina tarkkaan, kun hän puhuu yhteiskunnallisista ongelmista, naisten oikeuksista, yhteisön kehittämisestä, mediasta ja siltojen rakentamisesta.Hän on ansainnut kauneimman musliminainen, koska hän on uskollinen, vilpitön ja ahkera nainen ja haluaa rauhaa lännen ja idän välille.

  4. Zarine Khan - Intia

  Khan Zarine

  Zarine Khan on nimensä mukaisesti yksi kauneimmista musliminaisista. Hän on upea intialainen näyttelijä ja malli. Pathan-perheeseen Mumbaissa, Maharashtran osavaltiossa Intiassa syntynyt Khan on työskennellyt useissa tv-sarjoissa, mainoksissa ja elokuvissa. Hän sai tunnustusta esitysnumerostaan "Character Dheela" elokuvassa Ready, joka on Bollywoodin tuottavin elokuva. Kultainen käänne tulee hänen elämässään, kun hän toimiBollywoodin supertähti Salman Khanin kanssa elokuvassa "Veer". Hän näytteli prinsessan roolia tässä elokuvassa. Koska hän on todella hyvin viehättävä. Hänen suorituksensa elokuvissa ovat vaikuttavia ja ihailtavia.

  3. Nesrin Tafish - Palestiina

  Nesrin Tafish

  Täällä, numerolla 4, tulee häikäisevä ja ihastuttava Nesrin Tafish. Hän on palestiinalainen näyttelijä, joka on syntynyt Aleppossa, Syyriassa runoilija ja kirjailija Yousef Tafeshin ja algerialaisen äidin lapsena. Hän on yksi hyvännäköisistä ja viehättävistä arabinaisista, ja hän työskentelee syyrialaisella viihdeteollisuudella. Kauniilla silmillään ja mukavuudellaan hän lumoaa fanejaan ympäri maailmaa.

  2. Ameerah Al-Taweel - Saudi-Arabia

  Prinsessa Ameerah bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi.

  Prinsessa Ameerah bint Aidan bin Nayef Al-Taweel Al-Otaibi - nimi, joka edustaa Saudi-Arabian naisvalmiuksia kansainvälisillä foorumeilla. Hän on hyvin hyväsydäminen ja naisten oikeuksien suuri kannattaja. Hän sanoo haluavansa olla ensimmäisten arabinaisten joukossa, jotka ajavat Saudi-Arabian teillä.

  Prinsessa Ameerah on valmistunut New Havenin yliopistosta kauppatieteistä. Hän on Al-Waleed bin Talal -säätiön varapuheenjohtaja ja Silatechin johtokunnan jäsen. Hän on yksi Lähi-idän korkea-arvoisimmista naisista ja yksi vaikutusvaltaisimmista arabinaisista.

  Hän on saanut Lähi-idän huippuosaamisen palkintoinstituutin myöntämän vuoden naispersoonallisuuspalkinnon ja ITP Special "Humanitarian Award" -palkinnon. Viehättävimpien arabialaisten piirteidensä ansiosta tämä saudiarabialainen prinsessa ja hyväntekijä on kauneimpien musliminaisten listan kärjessä.

  1. Rawan bin Hussain

  Rawan bin Hussain on kuwaitilainen malli, kauneusbloggaaja ja yrittäjä. Hän on syntynyt (30.12.1996) ja kasvanut Kuwaitissa, mutta asuu tällä hetkellä Lontoossa, Isossa-Britanniassa ja on käynyt siellä oikeustieteellisen koulun. Hän sai maailman huomion vertailtuaan ulkonäköään yhdysvaltalaiseen näyttelijä Brooke Shieldsiin. Hänellä on Instagramissa yli 3,5 miljoonaa seuraajaa ja hän on nuorin ja suosituin musliminainen maailmassa.

  Kauneusvaikuttaja Rawan, jolla on pituutta 5,7 jalkaa, on kurvikas, seksikäs ja viehättävä vartalo. Hänellä on harmaanväriset silmät ja tummanruskeat hiukset. Hän on yhtä suosittu mallitoimistojen keskuudessa kuin internetissä. Twitterissä on myös trendikäs hashtag #BrookeShieldsofKuwait.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden