Seuraavassa on luettelo 10 kauneimmasta arabilaulajattaresta, jotka ovat arabimaailman kauneimpia artisteja.

  10. Amani Swissi

  Entinen Star Academy -kilpailija Amani Swissi on yksi kauneimmista naispuolisista arabilaulajista. Amani Swissi syntyi 11. huhtikuuta 1983 Sfaxissa. Tämä söpö tunisialainen tähti on listallamme 10. sijalla.

  Amani Swissi oli osallistunut Star Academy -kykyjenetsintäkilpailun toiselle kaudelle vuonna 2004. Hän oli yksi niistä oppilaista, jotka pääsivät loppukilpailuun, ja hänet valittiin kauden aikana kahdesti kärkiehdokkaaksi. Hänellä ei kuitenkaan ollut tarpeeksi onnea loppukilpailussa, sillä hän sai 48 prosenttia äänistä verrattuna hänen saudiarabialaiseen kilpakumppaniinsa, kauden voittajaan Hisham Abdel Rahmaniin, jolla oli 51 prosenttia äänistä.

  9. Nancy Ajram

  Nancy Nabil Ajram on libanonilainen laulaja. Syntynyt 16. toukokuuta 1983 Sahilan kylässä, Mount Lebanon Governorate. Hänellä on useita platinapalkintoja ja hän on voittanut myös kolme kansainvälistä musiikkipalkintoa. Tunnetuin platinaa saaneista lauluistaan. Nancy esiintyi kahdenvälisesti libanonilaisen ohjaajan Nadine Labakin kanssa kappaleissa, jotka ovat tunnettuja libanonilais- ja arabitasolla, kuten: "I fight against you ah", "ohpeace", "oh ja teksti", "oh pullea, oh dala", "chakhbet shakhabit", " What are you thinking about". Hänen kappaleensa "A New Feeling" löysi massojen hyväksynnän.

  Nancy teki valtavan hitin albumeilla: Hey, Peace vuonna 2003, Oh & Text vuonna 2004, ja 2000-luvun alussa hän teki mainossopimuksia sellaisten yritysten kanssa kuin Coca-Cola, Damas Jewelery ja Sony Ericsson.

  8. Myriam Fares

  Myriam Fares, syntynyt 3. toukokuuta 1983, on libanonilainen laulaja, näyttelijä ja malli. Hänen maineensa ei rajoitu vain Libanoniin, vaan pikemminkin arabimaailman ensimmäisestä luokasta. Ja, hän on kuuluisa monista lauluista, kuten "minä ja kaipuu" ja "mukavuus mukavuutesi" ja "hänen paikkansa on missä" ja "er mitä tapahtuu" ja muut, erityisesti musiikkivideot, jotka sisältävät näyttäviä kohtauksia.

  7. Shatha Hassoun

  Shatha Amjad Al-Hassoun syntyi 3. maaliskuuta 1981 Casablancassa, Marokossa. Hän on irakilais-marokkolainen laulaja, joka tuli tunnetuksi voitettuaan Star Academy -kykyjenetsintäohjelman neljännen kauden vuonna 2007. Ja häntä pidetään ensimmäisenä naisena, joka on voittanut ohjelman arabiankielisen version. Tällä hetkellä Shatha Hassoun on yksi tunnetuimmista laulajain arabimaailmassa. Lisäksi hänet tunnetaan nimellä "TyttöTwo Rivers".

  6. Ibtissam Tiskat

  Ibtissam Tiskat (s. 3. lokakuuta 1992, Fez) on marokkolainen laulaja, joka osallistui Arab Idol Season 2, Star Academy Arabia - Season 10. Hän julkaisi useita kappaleita, joista ensimmäinen oli "Nadir Mapgit", ja hän osallistui hiljattain marokkolaiseen elokuvaan nimeltä "Alo Ibtisam" monien marokkolaisten tähtien rinnalla.

  5. Samira Said

  Samira Said on epäilemättä yksi kaikkien aikojen kauneimmista naispuolisista arabilaulajista. 62-vuotias marokkolainen laulaja sijoittuu tällä listalla sijalle 5. Hän asuu Egyptissä ja hänellä on Egyptin kansalaisuus. Hän on syntynyt Rabatissa, ja häntä pidetään yhtenä vanhimmista arabialaistaiteilijoista, joka jatkuu tänäkin päivänä. Hänen taiteellinen uransa alkoi, kun hän oli vain 10. Jolloin hän osallistui marokkolaisten lahjakkuusohjelmaan.televisiossa, lauloi Umm Kulthumille ja kiinnitti kaiken huomion äänienergiallaan. Kymmenvuotiaana hän julkaisi ensimmäisen singlensä "My God", jonka Abdel Nabi El Gerari esitteli hänelle, kun hän osallistui Talents-ohjelmaan.

  Tämä laulu oli myös lauloi hänen äänensä myöhemmin, marokkolainen taiteilija Latifa Amal. Ja Samira, sitten tallennettu laulu "Glory to God" säveltämä Abdel Salam Amer, joka oli sitten lauloi taiteilija Abdel Hadi puvunvalmistuksessa. Hän sitten osallistui tv-sarja esittämä Nizar Mouyad Al-Azem kautta 6 jaksoa. Sarja on Ain El Shaq studiot Casablancassa, ja sarja teoksia, kuten "Qais ja"."Laila", "Me valittivat rakkaillemme" ja "Qul Maliha" esiteltiin sarjassa hänen osallistumisensa kautta sarjaan "Taide- ja kirjallisuusneuvostot", joka esitettiin vuoden 1969 alussa.

  4. Balqees Ahmed Fathi

  Balqees on tunnettu jemeniläinen laulaja Arabiemiraateissa. 31-vuotiaalla kaunottarella on myös Emiraattien kansalaisuus. Balqees on jemeniläisen laulajan Ahmed Fathin tytär. Hän alkoi rakastaa laulamista lapsuudestaan lähtien. Ja hän soitti soittimia liian nuoresta lähtien. Kun hän huomasi lahjakkuutensa ja hänen vanhempansa, jotka kannustivat häntä harjoittamaan laulutyötä, erityisesti hänen isänsä, joka kannusti häntäHän on 4. sijalla kauneimpien arabialaisten naislaulajien listallamme.

  3. Cyrine Abdelnour

  Syrine syntyi Abadiyehissä, Beirutin lähellä, vuonna 1977 kristittyyn perheeseen. Vaikka hän on 43-vuotias, mutta näyttää seksikkäältä kuin kolmekymppiseltä. Hän opiskeli Saint-Courrierin koulussa ja kirjoittautui sitten kirjanpito-oppilaitokseen. Valmistuttuaan marraskuussa 1993 hän alkoi työskennellä muotinäytösten parissa. Cyrine Abdelnour on libanonilainen laulaja, näyttelijä ja malli. Laulaja Syrin tuli tunnetuksi vuonnaArabimaailmaan sen jälkeen, kun hän julkaisi albuminsa "One Night From Nights" vuonna 2004. Vaikka hänen osallistumisensa muotinäytökseen oli ovi, joka johti hänet näyttelemiseen ja menestykseen.

  2. Haifa Wehbe

  Tämä libanonilainen laulaja ja näyttelijä on sijoittunut toiseksi kauneimpien arabialaisten naislaulajien joukossa. Hän on myös kärkisijalla kauniiden musliminaisten sekä kuumimpien Lähi-idän naisten listalla. People Magazinen 50 kauneimman ihmisen listalla Wehbe on ollut kärkisijoilla useaan otteeseen. Vaikka hän on nyt 48-vuotias, mutta näyttää yhtä upealta kuin hän oli 30-vuotiaana.

  1. Salma Rachid

  Salma Rachid, top listan kaunein naispuolinen arabilaulajat. Marokkolainen taiteilija; Syntynyt 13. kesäkuuta 1994 Casablancassa. Hän oli yliopisto-opiskelija Economics Division ja muutti määränpäänsä mediaan, koska hänen läheisyytensä hänen taiteellinen ala ja saavuttaa piilotettu halu itsessään nuoresta iästä lähtien. Fanit kutsuivat häntä "Tuhkimo" ja "Sultana". Lisäksi hän on huomattava.Umm Kulthumina hänen tärkeimpänä innoittajanaan.

  • Maailman kauneimmat naiset 2020
  • Top 10 Kauneimmat naiset Marokossa
  • 10 maailman kauneinta naislaulajaa 2020
  • Top 10 Kauneimmat arabialaiset naiset Julkkikset
  • Top 10 kuuminta naislaulajaa maailmassa
  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden