Onko sinulla mitään käsitystä kauneimmista irlantilaisnaisista? Epäilemättä irlantilaisnaiset tunnetaan romanttisesta asenteestaan, seksikkäästä vartalostaan, kurvikkaasta vartalostaan ja upeasta muoti-ilmiöstään. Irlannissa asuu maailman kauneimpia naisia. Lukuisia irlantilaisia naispuolisia julkkiksia löytyy kaikkialta maailmasta. He esiintyvät elokuvissa, aikakauslehdissä, kauneusnäytöksissä ja televisiossa. Vaikka se on hyvin vaikeatehtävänä on asettaa 10 kauneinta irlantilaista naista paremmuusjärjestykseen, mutta olemme yrittäneet parhaamme mukaan asettaa heidät paremmuusjärjestykseen heidän kauneutensa, seksikkyytensä, kuuluisuutensa ja julkisuuskertoimensa perusteella.

  Top 10 kauneinta irlantilaista naista:

  10. Katie Larmour

  Katie Larmour on pohjoisirlantilainen suunnittelija, TV-juontaja, kuraattori & tunnettu mediapersoona. Yhdessä virheettömän kauneuden kanssa hän on hyvin koulutettu, valmistunut Ulsterin yliopistosta, jossa on tutkinto kuvataiteesta & Sovelletun taiteen alalla. Hän on hyvin pukeutunut irlantilainen julkkis ja osaa näyttää siroilta erilaisissa seksikkäissä asuissa.

  9. Vogue Williams

  Vogue Williams on irlantilainen malli, televisio- ja radiopersoona. Hän on noussut parrasvaloihin ensimmäisenä Tanssii Tähtien Kanssa- ja Stepping Out -ohjelmiin osallistumisen sekä Bear Grylls: Mission Survive -ohjelman vuoden 2015 sarjan voiton myötä. Hän on yksi niistä kuplivista malleista, joita kaikki katselisivat mielellään rampilla. Hänen terävät piirteensä ja lumoava ulkonäkönsä tekevät hänestä viehättävän näköisen. Se kiehtoo häntäpersoonallisuus, joka tekee hänestä huomiota herättävän.

  8. Evanna Lynch

  Evanna Patricia Lynch on näyttelijä ja malli. Hän on tunnettu roolistaan Luna Lovegoodina Harry Potter -elokuvasarjassa. Upeiden näyttelijäntaitojensa ja viehättävän persoonansa ansiosta hän on saanut paljon mainetta ja kiitosta faneiltaan. Evanna on esiintynyt monien kuuluisien lehtien kuvauksissa, ja hän näyttää hyvin inspiroivalta.

  7. Andrea Roche

  Andrea Roche, Kauneimmat irlantilaiset naiset

  Roche ei ole vain irlantilainen malli, vaan hän on esimerkki kaikille tuleville tytöille mallintamisen alalla. Ihanalla ja vaikuttavalla persoonallisuudella hän kuuluu niihin naisiin, jotka ovat kuuluisia ikuisesta kauneudestaan. Hänen pukeutumisensa ja muotitajunsa on niin hyvä, ja hän yllättää aina faninsa kunnon ulkonäöllä. Tämä kaunis irlantilainen diiva aloitti uransa mallina ja Miss Irlannina, Andreakilpaili vuoden 1998 Miss Universum -kilpailuissa. Hän on muoti-ikoni, sillä hän voitti tyylikkäimmän naisen palkinnon VIP Style Awards -tapahtumassa vuonna 2008. Andrea on seurapiirijulkkis ja toimii säännöllisesti televisiopersoonana. Hän vetäytyi kokopäivätoimisesti mallintyöstä vuonna 2008. Tämän kauniin irlantilaiskaunottaren on katsottu löytäneen sellaiset mallit kuin Roz Purcell, Clara McSweeney, Pippa Ormond ja vuoden 2003 Miss World Rosanna Davison.

  6. Rosanna Davison

  Rosanna Davison on irlantilainen näyttelijä, laulaja, malli ja kauneuskuningatar. Hän voitti Miss Maailma 2003 -tittelin. Rosanna on lahjakkaan muusikon Chris de Burghin tytär. Hän valmistui vuonna 2006 University College Dublinista sosiologian ja taidehistorian tutkinnolla. Elokuussa 2003 hän osallistui Miss Irlanti -kilpailun loppukilpailuun Dublinissa ja voitti kilpailun. joulukuu 2003 Davison,yhdessä 106 muun kilpailijan kanssa kilpailee Miss Maailma -kilpailussa Sanyassa, Kiinassa.

  Rosanna voitti kruunun, ja onneksi hän on ensimmäinen irlantilainen osallistuja, joka on voittanut Miss World -tittelin sen jälkeen, kun se aloitettiin vuonna 1951. Hän on yksi lupaavimmista irlantilaisista näyttelijöistä, malleista ja ehdottomasti yksi kaikkien aikojen kauneimmista irlantilaisista naisista. Hän on kuumin monien Kauniiden irlantilaisten naisten listalla.

  5. Sarah Bolger

  Sarah on irlantilainen näyttelijä, joka tunnetaan roolistaan elokuvissa: In America, Stormbreaker ja The Spiderwick Chronicles. Hänen raikkaat kasvonsa, kaunis hymy ja siniset ilmeikkäät silmät saavat hänet näyttämään enkeliltä. Vuonna 2010 hän voitti Irish Film & Television Award -palkinnon ja todisti, että hän ei ole vain kaunis vaan myös erittäin lahjakas.

  4. Rozanna Purcell

  Vaalea iho, hyvin muotoiltu vartalo hän on irlantilainen malli, Miss Universum Irlanti 2010 Rozanna Purcell. Saavutettuaan Miss Universum 2010 tittelin hänelle tarjottiin sopimusta Trump Model Managementin kanssa ja lisäsopimuksia Meksikossa ja Kolumbiassa. Tämä kaunis irlantilaisdiiva kutsuttiin myös tuomaroimaan Miss Venezuela 2010 -kilpailuun. Hän on myös tuomarina Miss Universum Irlanti 2012 -kilpailussa. Kuten hän näyttääkinHän rakastaa työskennellä ihmiskunnan hyväksi, hän on kuuluisa hyväntekeväisyystyöntekijä. Rozanna Purcell on työskennellyt Puerto Ricon lastensairaalan kanssa ja hänellä on myös tärkeä rooli tietoisuuden ja varojen keräämisessä syöpäkampanjaa varten.

  3. Holly Carpenter

  Holly Carpenter on syntynyt ja kasvanut Rahenyssä, Dublinissa, Irlannissa. Hän on yhteiskunnallisen päiväkirjailija Terry Keanen lapsenlapsi. Holly opiskelee taidetta National College of Art and Designissa tekstiilialalla. Hän puhuu sujuvasti englantia, irlantia ja ranskaa. Holly Carpenter kruunattiin vuoden 2011 Miss Irlanniksi 13.8.2011 Dublinissa, Irlannissa. Hänen päättäväisyytensä, näyttävyytensä, kyvykkyytensä, houkuttelevuutensa jaHänen viaton ulkonäkönsä ja söpö hymynsä saavat fanit rakastamaan häntä.

  2. Nadia Forde

  Tämä kaunotar on suosittu irlantilainen supermalli, näyttelijä ja myös laulaja. Hän on syntynyt 3. toukokuuta 1989. Nadia osallistuu moniin tosi-tv-ohjelmiin, kuten vuonna 2013 hän esiintyi irlantilaisessa The LateShow'ssa. 2014 Forde aloitti oman Nadia Goes to Hollywood -ohjelman, jossa dokumentoidaan hänen aikaansa nauhoittaessaan ensimmäisen singlensä ja nappaillessaan ensimmäisen näyttelijän roolinsa Yhdysvalloissa. Ihmiset ympäri Irlantia ihailevat tätä diivaa ja hänenkotikaupunki. Hän on valtava julkkis.

  1. Katie McGrath

  Hän on ihastuttava irlantilainen näyttelijä, joka sai niin paljon suosiota näyttelemällä Morganaa BBC One -sarjassa Merlin (2008-2012). Tämä kuuma irlantilainen kaunotar on kasvanut Ashfordissa, Wicklowin kreivikunnassa, Irlannissa, ja rehellisesti sanottuna hän yksinkertaisesti vei henkeä upealla ulkonäöllään ja loistavilla suorituksillaan. Hänen täyteläinen vartalonsa, siniset silmänsä ja silkkiset hiuksensa ovat saaneet miljoonat miehet pudottamaan leukansa kunnioituksesta. Hänenfanit pitivät hänen roolistaan kanadalaisessa kauhusarjassa Slasher (2016), jossa hän esitti hahmonsa erittäin tyylikkäästi.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden