Aikoinaan fanien kohoava julkkistilanne voi helposti tuhoutua showbisneksen maailmassa. He putoavat yhtä todennäköisesti julkisuuden armosta kuin he nousevat tähteyteen suuren yleisön kysynnän ansiosta. Pari floppia lippuluukuilla, henkilökohtaisia ongelmia tai vain päätös pitää vähän aikaa poissa valkokankaalta - yhdessä tämä on kaava, jonka mukaan elämä on kylmää varjoa aikoinaan...Tällä listalla on 10 nimeä, joita Hollywood ei enää näyttele, sekä syyt siihen.

  10. Hayden Christensen

  Kaikki syyt siihen, miksi Hayden Christensen ei ole enää näyttelijä, voidaan tiivistää kahteen sanaan: esiosat. Hän on suuren osan kuuluisuudestaan velkaa Star Wars -trilogialle: Episodit 1-3, vaikka sarjaa on arvosteltu ympäri maailmaa monista asioista. Christensen oli tehnyt trilogian kuvausten välissä uransa parhaita töitä, mutta kukaan ei piitannut siitä. Ihmisetympäri maailmaa olivat liian häkeltyneitä Star Warsista ja hänen suorituksestaan siinä.

  Jopa Christensen itse sanoi, että hän oli suuren osan kuuluisuudestaan velkaa sarjalle. Hän otti jonkin aikaa vapaata, vaikka oli tietoinen mahdollisista riskeistä, osti maatilan ja meni naimisiin. Hänellä on myös lapsi, joka voisi ottaa oppia isältään siitä, että hän yrittää "kynnellä tiensä takaisin kentälle", mitä Christensen yritti tehdä 90 Minutes in Heaven -ohjelmassa vuonna 2015.

  Katso myös; Top 10 epämiellyttävintä julkkista Hollywoodissa.

  9. Seann William Scott

  Scott on kuuluisa roolistaan American Pie -elokuvasarjassa: Steven Stifler (hän voisi olla kuuluisa myös hämmästyttävästä yhdennäköisyydestään First Lady Melania Trumpin kanssa, sillä rehellisesti sanottuna kun katselin tutkimuksiani netissä, hän näytti niin tutulta, että minun oli pakko kirjoittaa se tänne). Hänen esittämänsä hahmo voisi olla kaikin keinoin parjattu, mutta hän osoittautui rakastetuksi koskaStiflerinä. Sarja kesti noin 13 vuotta, joten aina kun hän yritti tehdä jotain muuta, ihmiset eivät ymmärtäneet, miksei hän ollut vain Stifler. Koska Scott on täydellinen esimerkki tyyppiroolituksesta, hän päätti tehdä sitä, mitä useimmat näyttelijät tekisivät - ääninäyttelemistä. Hänellä on ansioluettelossaan neljä Ice Age -elokuvaa, ja sekin yhden päähenkilön, Crashin, kanssa.

  8. Tobey Maguire

  Kun luin jostain, että Tobey Maguirelle maksettiin 22 miljoonaa dollaria vain yhdestä Hämähäkkimies-elokuvasta (vain elokuvasta), en saanut unta. Näin unta siitä, että mieheni olisi Hämähäkkimies ja veljeni olisi hänen seuranaan ehkä Harry (sattumoisin veljeni nimi on Harry), molempien vaimojen paremmaksi. Moni sanoisi, että hänen suorituksensa Hämähäkkimies 3:ssa, todella hankala sanoa,oli asia, joka romahdutti hänen uransa - mutta tarinassa on muutakin.

  Ohjaaja Sam Raimi halusi lunastaa Mcguiren, mutta häneltä kesti liian kauan viimeistellä neljännen elokuvan käsikirjoitusta. Viivästys yhdistettynä siihen, että Mcguire täytti 35 vuotta, sai Sonyn käynnistämään hahmon kokonaan uudelleen Andrew Garfieldin tähdittämänä Amazing Spider-Manin vuonna 2012. Tällä hetkellä hänellä on imdb-sivullaan vain yksi tv-elokuvatuotanto käynnissä (kyllä, hän meni tuotantoon ja tuli yksi niistänäyttelijöitä, joita Hollywood ei enää palkkaa).

  7. Vince Vaughn

  Vince Vaughn toisti samaa hahmoa yhä uudelleen, sillä siitä hänen vetovoimansa on peräisin: Old School ja Wedding Crashers julkaistiin vuosina 2003 ja 2005.

  Valitettavasti hänen persoonansa yliarvioitiin sopeutuvaksi mihin tahansa genreen, ja siksi tulivat synkät tuotannot kuten Four Christmases ja Couples Retreat vuosina 2008 ja 2009. Vaikka hänen suorituksensa oli hyvä, huonosti kirjoitetut romanttiset komediat eivät selvinneet lipputulokritiikistä. Soveltaen kaksoisveljen kaavaa hän esiintyi elokuvissa The Internship vuonna 2013 ja Delivery Man samassa elokuvassa.vuonna ja sitten Unfinished Business -elokuvassa vuonna 2015. Hänen kiiltonsa oli jo hiipumassa ennen kuin True Detectiven katastrofaalinen 2. kausi julkaistiin vuonna 2015. Sarjan karkaaminen raiteiltaan ei ole pelkästään Vaughnin vika, vaikka hän ei onnistunutkaan ottamaan 180 asteen käännettä urallaan. Nykyään Vaughn on liian vanha brändin uusimiseen, mutta jos he keksivät remakea hänestä ja Owen Wilsonista vaikka 70-vuotiaina, että olisimmeehdottomasti katsomaan.

  6. Jay Mohr

  Jay Mohr yritti tulla komediasarjatähdeksi, mutta hänen ensimmäinen yrityksensä Foxin komediassa Action vuonna 1999 epäonnistui katsojalukujen romahtaessa. Kaksi kautta 2008-10 kestänyt Gary Unmarried sai myös loisevia arvioita, jotka ruokkivat tv-näyttelijän uraa. Juontajana Mohr menestyi suhteellisen hyvin, kuten Last Comic Standingissa (2003-06) ja Jay Mohr Sportsissa uudemmalta ajalta. Hänen urallaan on ollut melkoisiakolhuja, mukaan lukien peruuntunut sopimus Disneyn kanssa. Tämän lisäksi hänen palkkaamiseensa liittyy paljon henkilökohtaista sotkua. Hän jätti avioerohakemuksen vuonna 2016 anoen kiireellistä ja täyttä huoltajuutta vain peruuttaakseen hakemuksen kuusi päivää myöhemmin - vain hakeakseen avioeroa uudelleen samana vuonna. Tämä toi hänet listalle näyttelijöistä, joita Hollywood ei enää valaa.

  5. Dane Cook

  Viime vuosikymmenen aikana yksikään kokoontuminen ei jättäisi mainitsematta, että Dane Cook oli parasta, mitä humoristiselle showbisnekselle on koskaan tapahtunut. Mutta mitä niille päiville on tapahtunut? Hän on nyt yksi niistä kymmenestä näyttelijästä, joiden kanssa Hollywood ei enää viitsi vaivautua. Hän aloitti näyttelijänä kriitikoiden mollaamissa komedioissa, kuten Kuukauden työntekijä (2006) ja Hyvä onni Chuck (2007). Aikoinaan hän oli myösväitti koe-esiintymisensä Kapteeni Amerikkaan (2011), mutta kuten muutkin draamaprojektit, tämäkin ajatus oli luonnostaan virheellinen. NBC peruutti hänen sarjansa ennen kuin se oli edes esitetty, ja hän joutui kohtaamaan syytöksiä vitsivarkaudesta ja kiistanalaisista vitseistä, jotka saivat hänet vaikeuksiin. Nyt hän on yksi niistä näyttelijöistä, joita Hollywood ei enää valitse.

  4. Jim Carrey

  Kyllä, hänen nimensä listalla yllättää jopa minut kirjoittaessani, mutta se on totta. Aikoinaan Jim Carrey oli lipputulojen huipulla sellaisilla hiteillä kuin Naamio (1994), Dumb and Dumber (1994) ja Liar Liar (1997). Vuoteen 2000 mennessä hän oli saavuttanut Hollywoodin suurimman hitin sinä vuonna. Siskoni vietti käytännössä viikonloppunsa katsomalla Bruce Almighty -elokuvaa ja piti huolen siitä, että hänellä oli elokuvailta kaikkien ystäviensä kanssa.Yksilöllisesti katsomassa Dumb and Dumber -elokuvaa. Joidenkin vähäeleisten komedioiden, kuten The Incredible Burt vuonna 2013 ja Mr.Popper's Penguins vuonna 2011, jälkeen hänen otteensa lipputuloista on heikentynyt. Hänen tyttöystävänsä itsemurhan jälkeen myös hänen henkilökohtainen elämänsä on kärsinyt, sillä hän on ajautunut oikeustaisteluun, joka ei näytä loppuvan.

  3. Matthew Fox

  Matthew Foxin ura otti syvän syöksyn Lostin jälkeen vuonna 2010, joka oli yksi kaikkien aikojen ylistetyimmistä sarjoista. Hänen elokuvauransa ei koskaan varsinaisesti lähtenyt nousuun, sillä hänen roolinsa elokuvissa Alex Cross (2012) ja World War Z (2013) eivät voineet antaa hänelle sitä, mitä hän luultavasti ansaitsisi. Henkilökohtaisella puolella hän on kiistänyt kiivaasti, että hän hakkaa naisia (Lostin työtoverin väittämä) ja että hän löi naispuolista bussikuskia. Hän on ollutVuonna 2012 hän vihjasi, että emme ehkä näe häntä enää paljon, jos hän ei saa mitään mahdollisuuksia. Viisi vuotta myöhemmin näemme, että hänen sanomansa pitää paikkansa. Kaikkien näiden syiden vuoksi hän on näyttelijä, jota Hollywood ei enää valaa.

  2. John Cusack

  Rehellisesti sanottuna olemme nähneet häntä vähän viime aikoina, mutta se oli tuskin havaittavissa. Hän teki 17 elokuvaa vuosien 2012 ja 2016 välillä eli keskimäärin yli 4 vuodessa, ja silti fanien vesillä ei juurikaan syntynyt aaltoja lukuun ottamatta lyhyttä Oscar-huumaa, joka syntyi hänen näyttelijäkollegalleen elokuvassa Rakkautta ja armoa (2015). Hänen elokuvansa eivät ole sytyttäneet sitä intohimoa, jota nimi nyt hakee. Myös siksi, että hänellä onCusack on kuitenkin pitänyt itsensä kiireisenä intohimoprojekteilla, kuten osallistumalla Freedom of the Press Foundationin rahoittamiseen ja kirjoittamalla kirjan Edward Snowdenista, NSA:n ilmiantajasta.

  1. Jessica Alba

  Kiitos floppeja kuten Fantastic Four (2005) ad Awake julkaistiin vuonna 2007, Jessica Alba on surkea ansioluettelo, varsinkin Hollywoodissa. Vaikka hän on syyttänyt uusia ohjaajia ja huonoja käsikirjoituksia hänen floppeja, korkean profiilin ja arvostettu julkaisu kuten The New York Times on viitannut hänen näyttelemisensa "höyryävän". Jotain, joka on tylsä oletusarvoisesti tuskin voidaan syyttää ohjaajia ja käsikirjoituksia. Viimeaikaisissahaastatteluissa hän on sanonut, että näytteleminen ei ole hänen tärkein prioriteettinsa ja että hän todella lopetti näyttelemisen ollessaan 27. Hän keskittyy tällä hetkellä lapsiinsa ja elokuussa 2017 hän ilmoitti kolmannen olevan tulossa. Hän johtaa myös omaa kulutustavaramerkkiä, joka kulkee The Honest Company -nimellä. Valitettavasti merkki itse kärsii erilaisista oikeudenkäynneistä, jotka koskevat esillä olleita ainesosia.Se on kuitenkin 1 miljardi dollaria.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden