Tällä listalla on joitakin upeimmista WWE-diivoista. Näillä WWE-diiveillä on paljon annettavaa, niin kauneutensa kuin uskomattomien taitojensa ansiosta kehässä. Tulet hämmästymään jokaisesta näistä Top 10 kuumimmasta WWE-diivasta, jotka ovat listalla.

  Mitkä ovat 10 kuuminta WWE-diivaa?

  Mitkä ovat kuumimmat WWE-diivat? Nämä naiset ovat ammattilaispainin kauneimpia ja lahjakkaimpia ammattilaisia. Heidät tunnetaan upeista vartaloista, joissa on kurveja, mikä tekee heistä erittäin suosittuja kaikenlaisten fanien keskuudessa.

  WWE-diivat ovat maailman kauneimpia ja lahjakkaimpia naisia. He ovat esiintyneet miljoonien fanien edessä ympäri maailmaa, ja heidän vaikutuksensa alaan on ollut kiistaton.

  Tässä ovat 10 kuuminta WWE-divaria tämän päivän tilanteesta.

  10. Mandy Rose - Seksikkäin naispainija

  Mandy Rose on yksi kuumimmista WWE-diivoista. Hän on yhdysvaltalainen ammattipainija, televisiopersoona sekä fitness- ja fitness-kilpailija.

  Hän aloitti uransa vuonna 2015 WWE NXT:ssä. Hän on myös nykyinen NXT:n naisten mestari ensimmäisellä kaudellaan.

  Katso myös; Kaikkien aikojen 10 parasta WWE-painijaa.

  9. Sasha Banks

  Sasha Banks syntyi Fairfieldissä, Kaliforniassa 26. tammikuuta 1992. Hän on afroamerikkalaista ja kreolista syntyperää. Sasha aloitti ammattilaispainiuransa vuonna 2012, kun hän oli allekirjoittanut sopimuksen WWE:n kehitysalueeseen NXT:hen. Kahden NXT:ssä vietetyn vuoden jälkeen Banks debytoi Raw-brändissä heinäkuussa 2014. Charlotten ja Becky Lynchin kanssa Banks on yksi kolmesta perustajajäsenestä.WWE:n "naisten vallankumous".

  Lokakuussa 2016 Sashasta tuli ensimmäinen nainen, joka on koskaan ollut WWE:n pay-per-view-tapahtuman pääesiintyjä, kun hän haastoi Charlotten Raw:n naisten mestaruudesta Hell in a Cell -tapahtumassa. Hän on myös kaksinkertainen WWE Raw:n naisten mestari ja kertaluonteinen WWE:n naisten mestari. Marraskuussa 2018 Banks siirrettiin SmackDown-brändin palvelukseen osana Superstar Shake-up -tapahtumaa. Hän oli kolmanneksi eniten twiittejä saaneista naisista.urheilija vuonna 2021.

  8. Maryse

  Maryse Mizanin on kanadalainen ammattipainija, näyttelijä ja glamourmalli. Hän on tällä hetkellä WWE:n SmackDown-brändin palveluksessa. Mizanin tuli tunnetuksi yhtenä MTV:n The Real World: Paris -ohjelman osallistujana kaudella 2006. Vuonna 2007 hän osallistui Total Divas -tosi-tv-sarjaan, joka dokumentoi WWE:n naispainijoiden elämää. Mizanin on esiintynyt myös seuraavissa sarjoissamuita tosi-tv-ohjelmia, kuten NBC:n Love in the Wild ja E!:n Famously Single.

  Maryse on entinen kaksinkertainen WWE:n divaanimestari, ja häntä pidetään laajalti yhtenä WWE:n historian kuumimmista naisista. Pro Wrestling Illustrated on nimennyt hänet kahdesti vuoden diivaksi, ja ESPN valitsi hänet vuonna 2010 kuumimmaksi naisurheilijaksi.

  Katso myös; 10 kuuminta naispainijaa juuri nyt.

  7. Emma

  Tenille Dashwood on yksi suosituimmista WWE-diivoista. Emma, hänen kehänimensä, tunnetaan energisestä ja innostuneesta tyylistään kehässä. Emma on entinen NXT:n naisten mestari ja kaksinkertainen WWE:n divaanimestari.

  Vaikka Emma vapautui WWE:stä lokakuussa 2019, hän on edelleen yksi maailman suosituimmista naispainijoista. Hän on työskennellyt laajasti Japanissa ja muissa itsenäisissä promootioissa, ja hän on edelleen yksi jännittävimmistä esiintyjistä itsenäisessä sarjassa.

  Emma sai ensimmäisen sopimuksen WWE:n entisestä FCW:stä. Vuonna 2012 hän debytoi NXT:ssä. Emma oli mukana kaikkien aikojen ensimmäisessä NXT:n naisten mestaruusottelussa Paigea vastaan, mutta ei ottanut voittoa. Hän nousi ensin päälistalle vuonna 2014 WWE:n entisen supertähden Santinon kanssa, mikä jäi lyhytaikaiseksi, ennen kuin hän palasi takaisin NXT:hen vuonna 2015, jossa hänen suosionsa kasvoi, kun hänestä tuli tag-joukkue yhdessä Dana Brooken kanssa. Emma sittenteki paluun takaisin pääsarjaan vuonna 2016, jolloin hänestä tuli Team B.A.D:n, Summer Raen ja Lanan jäsen. He ottelivat Wrestlemania 32:n kickoff-show'ssa, mutta eivät voittaneet.

  6. Alexa Bliss - Kaunein WWE-diiva

  Alexa Bliss on yksi kaikkien aikojen kuumimmista WWE-diivoista. Hänellä on upea ruumiinrakenne ja hän on erittäin lahjakas kehässä. Alexa Bliss on tällä hetkellä WWE:n paras ja seksikkäin painija tällä hetkellä. Häntä on aina viihdyttävää katsoa ja hän pitää aina hienon show'n.

  30-vuotias Alexa Bliss on ollut Raw-brändissä jo vuodesta 2017 lähtien ja on viime aikoina ollut kolminkertainen Raw-naisten mestari.

  Hänen suosionsa alkoi kasvaa vuonna 2015, kun hän liittyi NXT:n silloiseen tag team -mestarijoukkueeseen Blake ja Murphy, jolloin hän kääntyi pois baby-face-tempauksestaan, jossa hänellä oli tutu päällä ja hänellä oli vain kimalluksia, ja hänestä tuli yrityksen huippukannattaja.

  Hän on ensimmäinen kilpailija, joka on pitänyt titteliä "SmackDown Women's Champion " kahdesti. Lisäksi hän on voittanut Raw naisten mestaruuden vuonna 2017. Näin hänestä tuli ensimmäinen nainen, joka on voittanut sekä Raw ja SmackDown naisten tittelit WWE:ssä. Lisäksi hän on voittanut kaikkien aikojen ensimmäisen naisten Elimination Chamber ottelun vuonna 2018. 2018 Money in the Bank tikapuuottelussa ja lunastanut ja hänen kolmas RawNaisten mestaruus, hänestä tuli viisinkertainen kokonaismestari.

  5. Natalya - vahvin WWE-diiva

  Natalya on epäilemättä vahvin WWE-diiva. Hän on aina pystynyt taistelemaan kehässä, ja hänen voimansa on osoittautunut arvokkaaksi voimaksi monissa tilanteissa.

  Katso myös: USA:n 10 kuuminta naisurheilijaa.

  4. Charlotte Flair - paras WWE-diiva

  Charlotte Flair on epäilemättä yksi maailman kauneimmista WWE-diivoista. Hänellä on magneettinen persoonallisuus ja hänen kehätyönsä on huippuluokkaa.

  Charlotte on 13-kertainen WWE:n naisten mestari ja hän on voittanut muitakin arvostettuja titteleitä, kuten Divas Championshipin kahdesti. Hän on myös kaksinkertainen Royal Rumble -voittaja ja 15 naisten sinkkumestaruutta. Hän on osoittanut olevansa yksi maailman parhaista naisurheilijoista, ja hänen suosionsa vain jatkaa kasvuaan.

  Charlotte Flair on uskomaton roolimalli nuorille tytöille, ja hänen huikea uransa vahvistaa, että kaikki on mahdollista, jos sen haluaa. Hän on todellinen inspiraatio kaikille WWE:tä katsoville.

  3. Eva Marie - Upea WWE-diiva

  Eva Marie on upea WWE-diiva ja yksi yhtiön suosituimmista naisista.

  Eva Marie syntyi 19. syyskuuta 1984 Walnut Creekissä, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa. Hän on näyttelijä, muotisuunnittelija, malli ja ammattipainija. Työskenneltyään useita vuosia stripparina hän aloitti WWE-uransa vuonna 2010. Eva Mariesta tuli nopeasti yksi yhtiön suosituimmista naispuolisista supertähdistä.

  Eva Marie on tunnettu kauniista ulkonäöstään ja räikeistä painiliikkeistään. Hän on tunnettu myös tulisesta persoonastaan ja suorapuheisesta luonteestaan. Eva Marie on voittanut useita mestaruuksia WWE:ssä. Eva Marie on erinomainen painija ja erittäin suosittu WWE-diiva. Hän tulee varmasti jatkamaan painimaailman aaltojen nostattamista vielä vuosien ajan.

  Eva Marie, joka tunnetaan iskulauseestaan "All Red Everything", tuli ensimmäisen kerran tunnetuksi oltuaan mukana E!:n hitti-tosi-tv-sarjan "Total Divas" ensimmäisellä kaudella vuonna 2013, jossa hän on mukana vielä tänäkin päivänä. Eva esiintyi useaan otteeseen pääsarjassa, mutta häntä ei otettu vakavasti kehä- ja mikrofonikyvyn puutteen vuoksi. Hänet sijoitettiin NXT:hen vuonna 2015. Hän palasi takaisin ylös ja liittyiWrestlemania 32:n aloituskilpailuun Team Bellan, Paigen ja Nataylan lisäksi. Eva on tällä hetkellä siirretty Smackdown Liveen.

  2. Naomi - Suurin WWE-diiva

  Naomia pidetään kaikkien aikojen suurimpana WWE-diivana, jolla on takanaan pitkä ja palkittu ura ammattipainin maailmassa.

  Naomi aloitti uransa vuonna 2004, ja hänestä tuli nopeasti yksi seuran huipputähdistä. Hän voitti WWE:n SmackDownin naisten mestaruuden vuonna 2017. Naomi on esiintynyt yhtenä tosi-tv-sarjan Total Divas pääosanesittäjänä.

  Naomi on monipuolinen esiintyjä, joka pystyy suorittamaan minkä tahansa ottelun. Hän on fyysinen painija, joka pärjää mitä tahansa vastustajaa vastaan. Hänen painitaitonsa ovat auttaneet häntä voittamaan faneja ympäri maailmaa.

  1. Ronda Rousey - vahvin naispainija

  Ronda Rousey on tämän hetken kuumin naispainija. Hän on yksi seksikkäimmistä WWE-diivoista, jota kannattaa seurata vuonna 2023. Hän on osoittanut kykynsä urheilijana ja viihdyttäjänä. Rousey on saavuttanut paljon hyvin nuorena.

  Ronda Rousey, joka tunnetaan MMA:ssa nimellä Rowdy Rousy. Lisäksi hänet tunnetaan parhaiten ajastaan Ultimate Fighting Championshipissä. Hän on tällä hetkellä WWE:n palveluksessa, jossa hän esiintyy SmackDown-brändissä ja on tällä hetkellä SmackDownin naisten mestari ensimmäisellä kaudellaan. Rousey on myös esiintynyt useissa elokuvissa, kuten The Expendables 3 ja Furious 7.

  Katso myös; Top 10 parasta nais MMA-ottelijaa.

  Mikä WWE-diiva on kaunein?

  Yksi internetin suosituimmista kysymyksistä on se, mikä WWE-diiva on kaunein. Tittelille on paljon hyviä haastajia, mutta vain yksi voi todella väittää olevansa kaunein WWE-diiva.

  Nia Jax ei ehkä ole monelle tuttu, mutta hän on ehdottomasti yksi kuumimmista WWE-diivoista. Hänen silmiinpistävät piirteensä ja vartalonsa tekevät hänestä fanien suosikin. Hänellä on uskomaton vartalo, joka saisi kenet tahansa miehen haluamaan hänet kotiin sänkyyn.

  Toinen suuri haastaja kauneimman WWE-divan tittelistä on Becky Lynch Hänen kurvinsa ovat lumoavat ja hänen kauneutensa on kiistaton. Hänellä on täydelliset kasvot, jotka voivat vangita kenet tahansa, joka ne näkee. Hänen persoonallisuutensa on myös huippuluokkaa, mikä tekee hänestä yhden sarjan suosituimmista painijoista.

  Kumpi WWE-diiva ansaitsee mielestäsi kauneimman nimen? Äänestä gallupissamme ja kerro meille, kuka mielestäsi voittaa!

  Kuka on paras WWE Diva?

  Lahjakkaita WWE-diivoja on paljon, mutta kuka on paras? Tässä on viisi kilpailijaa kuumimman WWE-diivan tittelistä.

  Sasha Banks

  Sasha Banks on aina ollut yksi WWE:n suosituimmista painijoista. Hän on hyvin urheilullinen ja hänen kehässä esiintymisensä ovat aina jännittäviä. Hänen karismansa ja näyttelijäpersoonansa tekevät hänestä yhden yhtiön suosituimmista diivoista.

  AJ Lee

  AJ Lee on tehnyt pitkän ja menestyksekkään uran WWE:ssä. Hän on moninkertainen mestari ja hänet valittiin hiljattain WWE:n Hall of Fameen. Hänen painitaitonsa ovat alan parhaita, ja hänellä on upea lauluääni.

  Charlotte Flair

  Charlotte Flair on yksi WWE:n historian menestyneimmistä naisista. Hän on voittanut useita mestaruuksia, muun muassa naisten mestaruuden kolme kertaa. Hänen karismansa, ulkonäkönsä ja kehätaitonsa tekevät hänestä yhden yhtiön kuumimmista supertähdistä tällä hetkellä.

  Becky Lynch

  Becky Lynch on toinen vaikuttava painija WWE:ssä. Hän on voittanut useita mestaruuksia, muun muassa SmackDownin naisten mestaruuden kahdesti. Hänen ottelunsa ovat aina viihdyttäviä, ja hänellä on

  Top 10 -listan loppupää: sijoilta 11-15.

  WWE:n diivat ovat aina olleet monien miespainifanien vetonaula. Kauniin ulkonäkönsä ja vartalonsa ansiosta diivat ovat tunnettuja upeista otteluista.

  Tässä ovat kaikkien aikojen 5 kuuminta WWE-divaria:

  Carmella

  Leah Van Dale "Carmella", joka tunnetaan myös nimellä "Staten Islandin prinsessa", allekirjoitettiin NXT:hen vuonna 2013. Hän teki ensimmäisen rengas-tv-debyyttinsä vuonna 2014, kun hän tuli ulos kolmikosta muiden NXT-painijoiden, Enzon ja Big Cassin, kanssa. Hänet on juuri siirretty Smackdown Liveen ja hän on nyt osa päärosteria, kun taas Enzo ja Big Cass ovat nyt RAW-brändissä, mikä jättää heidät menemään omille teilleen.Carmella on ensimmäisen naisten Money in the Bank -ottelun voittaja.

  Lana

  Lana tunnetaan parhaiten roolistaan WWE:n supertähden Rusevin palvelijana ja sulhasena, joka on myös hänen oikeassa elämässään sulhanen. Hän aloitti tämän kikkailun jo NXT-päivinään vuonna 2013. Hän debytoi päälistalla vuonna 2014 ja esiintyi ensimmäistä kertaa Smackdownin jaksossa. Lana teki ensimmäisen ja ainoan debyyttinsä kehässä, kun hän oli mukana Wrestlemania 32:n kick off -show'ssa tag-ottelussa.Team B.A.D:n kanssa, johon myös painijat Emma ja Summer Rae kuuluivat.

  Paige

  Paige, joka tunnetaan myös nimellä "anti-diva", allekirjoitti sopimuksen FCW:n kanssa vuonna 2011, joka tunnettiin WWE:n kehitysalueena ennen NXT:n tuloa. Vuonna 2012 hänestä tuli osa uutta NXT-brändiä. Paigesta tuli kaikkien aikojen ensimmäinen NXT:n naisten mestari voitettuaan ottelussa Emmaa vastaan. Wrestlemania 30:n jälkeisenä päivänä elokuussa 2014 Paige debytoi RAW:ssä voittaen WWE:n divaanien maailmanmestaruuden.teki historiaa tullen nuorimmaksi kuumimmaksi WWE:n divarimestariksi, ja hänestä tuli myös ensimmäinen diiva, joka on voittanut tittelin samana päivänä kuin debyyttinsä. Paige on nyt kolminkertainen divarimestari.

  Renee Young

  Renee Young tunnetaan tällä hetkellä parhaiten WWE:n backstage-haastattelijana. Hän allekirjoitti sopimuksen WWE:n kanssa vuonna 2012 ja debytoi myöhemmin vuonna 2013. Hän on kommentoinut sekä NXT:tä että Superstars-sarjaa. Young oli ensimmäinen kokopäiväinen nainen, joka teki kommentaattorin työtä yli vuosikymmeneen. Tällä hetkellä hänellä on WWE-verkossa oma ohjelma nimeltä "Unfiltered", jossa hän haastattelee WWE:n supertähtiä.

  Nikki Bella

  Vaikka Nikki ei ollut erossa paljon hänen loukkaantumisensa vuoksi, joka piti hänet pois WWE kohtaus vuodesta 2015. Mutta, hän on edelleen erossa rosterin ja palaa hyvin pian sen jälkeen, kun selvisi. Hän on nyt selvä esiintymään. Nikki allekirjoitettiin WWE: n entinen brändi FCW jo vuonna 2007. Hän teki ensimmäisen esiintymisensä päälistalla vuonna 2008 tag joukkue hänen kaksoissisarensa Brie, joka he tulivat enitensuosittu "The Bella Twins." Vuonna 2012 voitti divaanien mestaruuden ensimmäistä kertaa, mutta hänen juoksunsa oli lyhytikäinen.

  Nikki tunnetaan nyt kaikkien aikojen pisimpään hallinneena divarimestarina ja tulee olemaan sitä ikuisesti, koska divarimestaruusvyö on korvattu naisten mestaruusvyöllä. Hän esiintyy myös tosi-tv-sarjassa Total Divas ja hänellä on tulossa oma show E!:lle yhdessä kaksoissisarensa Brien kanssa "Total Bellan" kanssa.

  Nikki on kaksinkertainen WWE:n divaanimestari. Rolling Stone nimesi hänet vuoden diivaksi vuonna 2015. Lisäksi hän on voittanut "Choice Female Athlete" -palkinnon siskonsa rinnalla Teen Choice Awards -gaalassa vuonna 2016.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden