Vaikka Suomi ei ehkä ole ensimmäinen maa, joka tulee mieleen, kun ajattelet kauniita naisia, täällä on itse asiassa joitakin maailman upeimmista naisista. Suomalaiset naiset kiinnittävät varmasti huomiosi vaaleista brunetteihin ja kaikkeen siltä väliltä. Tässä ovat vuoden 2023 10 kuuminta suomalaisnaista.

  Miksi suomalaiset naiset ovat maailman kauneimpia ja kuumimpia?

  Kuumimmat suomalaisnaiset on siunattu luonnollisen hyvällä ulkonäöllä, ja he pitävät paljon huolta ulkonäöstään. He ovat yleensä hoikkia, vaaleahiuksisia ja heillä on vaaleat hiukset ja vihreät tai siniset silmät, mutta myös ruskeat ja punatukkaiset naiset ovat paljon. Suomalaisnaiset ovat myös hyvin urheilullisia, joten heillä on usein kiinteät vartalot.

  Fyysisen kauneutensa lisäksi suomalaiset naiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään ja hauskuudesta. Heitä on helppo lähestyä, ja he viettävät mielellään aikaa ystävien ja perheen kanssa. Jos siis etsit kaunista ja jännittävää kumppania, suomalainen nainen voi olla täydellinen valinta.

  Top 10 kuuminta suomalaisnaista vuonna 2023

  Suomessa on paljon kauniita naisia, mutta nämä kymmenen naista erottuvat muista.

  10. Jaana Pelkonen

  Jaana Pelkonen on suomalainen kansanedustaja ja tv-juontaja. Häntä pidetään yleisesti yhtenä Suomen kauneimmista naisista, ja hänet on äänestetty yhdeksi maan kuumimmista naispoliitikoista. Pelkonen on vahva naisten oikeuksien puolestapuhuja ja on ollut johtava äänitorvi taistelussa sukupuolten tasa-arvon puolesta Suomessa.

  Hän on myös kokenut televisiojuontaja, ja hän on juontanut useita suosittuja ohjelmia Suomen televisiossa. Politiikan ja television lisäksi Pelkonen on myös menestynyt mallina ja esiintynyt lukuisissa lehdissä ja mainoksissa.

  9. Viivi Pumpanen

  Viivi Pumpanen on epäilemättä yksi kuumimmista suomalaisnaisista. Hänet kruunattiin Miss Suomeksi vuonna 2010, ja siitä lähtien hän on asunut Nurmijärvellä. 34-vuotias kauneuskilpailun tittelin saanut nainen tunnetaan moitteettomasta tyylitajustaan ja kadehdittavasta vartalostaan.

  Pitkine vaaleine hiuksineen ja ruskeine silmineen Pumpanen on skandinaavisen kauneuden ruumiillistuma. Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö Viivi Pumpanen olisi yksi maailman kauneimmista naisista.

  8. Sara Sieppi

  Sara Sieppi on suomalainen televisiojuontaja, sosiaalisen median persoona ja vuoden 2011 Miss Suomi. Hän on kotoisin Torniosta Lapista, ja hän oli vuoden 2011 Miss Suomi -kilpailun ensimmäinen kakkonen, ennen kuin hän lopulta voitti tittelin Pia Lambergilta. Sittemmin Sarasta on tullut tunnettu nimi Suomessa, ja hän on kerännyt paljon seuraajia sosiaalisessa mediassa.

  Hänen suhdettaan tv-persoona Roope Salmisen kanssa seurattiin laajalti suomalaisessa mediassa. Vuonna 2016 Maxim-lehti valitsi hänet yhdeksi kuumimmista suomalaisista naisista. Sara Sieppi on epäilemättä yksi tämän hetken suosituimmista kasvoista Suomessa.

  7. Satu Tuomisto

  Vuoden 2008 Miss Suomi Satu Sinikka Tuomisto on suomalainen malli, joka osallistui myös Miss Universum 2008 -kilpailuun. Elokuussa 2017 hän meni naimisiin Petri Aarnion kanssa, ja erosi kesällä 2019.

  Hänet tunnetaan myös työstään mallina ja näyttelijänä. Satu on esiintynyt muun muassa Vogue-, Elle- ja Harper's Bazaar -lehdissä. Hän on myös tehnyt kampanjoita suurille tuotemerkeille, kuten Calvin Kleinille, H&M:lle ja Ralph Laurenille. Mallihommiensa lisäksi Satu on näytellyt myös muutamissa tv-sarjoissa ja elokuvissa. Satu ei ole yksi Suomen suosituimmista malleista, mutta häntä pidetään eräänämaan seksikkäimmät naiset.

  6. Janina Fry

  Janina Päivänsäde Fry on suomalainen poplaulaja ja malli. Hän juontaa Nelonen-televisiokanavan Bella-ohjelmaa. Janinan läpimurto tapahtui vuonna 1993, kun hän voitti Suomen neito -kauneuskilpailun ja pääsi samana vuonna Miss Maailma -kilpailun välieriin. Siitä lähtien häntä on pidetty yhtenä kuumimmista suomalaisista naisista.

  Televisiotyöskentelynsä lisäksi Janina on julkaissut useita, mutta ei kovin menestyksekkäitä albumeita ja singlejä. Hän asuu tällä hetkellä Tukholmassa, Ruotsissa vuodesta 2021 lähtien. Hänen hyvän ulkonäkönsä ja lahjakkuutensa ansiosta Janina tulee epäilemättä menestymään tulevina vuosina.

  Katso myös; Hollywoodin 30 kuuminta näyttelijätärtä.

  5. Sofia Belorf

  Sofia Belorf on suomalais-marokkolainen fitnessurheilija ja -malli. Hän voitti bikini fitnessin maailmanmestaruuden marraskuussa 2015 IFBB:n MM-kisoissa Budapestissä. Kuumimmat suomalaiset naiset -listalla Sofia on sijalla 5.

  Tällä haukansilmäisellä diivalla on vartalo, joka huutaa "fitness". Vielä hämmästyttävämpää on hänen nöyrä persoonallisuutensa, joka näkyy hänen sosiaalisessa mediassaan, jossa hän on varsin aktiivinen. Eräässä postauksessaan hän kirjoitti: "En ole laiha, en ole kurvikas, olen hyväkuntoinen ja olen ylpeä siitä". Tämä osoittaa, että tämä upea nainen viihtyy hyvin nahoissaan ja rakastaa itseään sellaisena kuin on. Mikä inspiraatio!Jatka vain, Sofia! Maailma on sinun valloitettavissasi.

  4. Pia Lamberg

  Näyttelijä, muotimalli ja kauneuskilpailujen voittaja Pia Lamberg kruunataan Miss Suomeksi 2011.

  Pia Lamberg on äänestetty yhdeksi kuumimmista suomalaisista naisista. Hän on kaunis, itsevarma ja hänellä on upea vartalo. Pia Lamberg on menestynyt mallina ja kävellyt useiden huippusuunnittelijoiden rampeilla.

  Hän on myös suosittu näyttelijä, joka on näytellyt monissa elokuvissa ja televisio-ohjelmissa. Pia Lamberg on roolimalli monille nuorille tytöille ja naisille kaikkialla maailmassa.

  Katso myös; Top 20 maailman kauneinta tyttöä.

  3. Sara Chafak

  Kauniista naisista ei ole Suomessa pulaa, mutta Sara Chafak on ehdottomasti yksi kuumimmista. Tämä marokkolaistaustainen suomalainen kauneuskilpailuvoittaja kruunattiin Miss Suomeksi 2012 ja edusti maataan Miss Universumissa 2012.

  Ei ole ihme, että Sara Chafak oli yksimielinen valinta tittelin saajaksi, sillä hänellä on silmiinpistävät kasvonpiirteet ja huumaava ulkonäkö. Fyysisen kauneuden lisäksi Sara Chafak on myös fiksu ja menestyvä liikenainen. Toisin sanoen, hän on täydellinen paketti. Jos etsit kauneinta suomalaisnaista, Sara Chafak on ehdottomasti kärkiehdokas.

  Katso myös; Top 20 kauneinta naista vuonna 2022.

  2. Janni Hussi

  Janni Hussi on suomalainen fitnessmalli, bloggaaja, yrittäjä, urheilujuontaja, YouTuber ja mediapersoona. Hänet on rankattu yhdeksi vuoden 2023 kuumimmista suomalaisista naisista. Hussi on ollut esillä myös Sports Illustratedissa, Playboyssa ja Men's Healthissa.

  Hussi tunnetaan parhaiten esiintymisistään tv-ohjelmissa, kuten Huomenta Suomi, Big Brother 2022, Bisonimafia ja Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen kausi. Mallihommiensa lisäksi Hussilla on myös menestyksekäs YouTube-kanava omalla nimellään. Menestyksensä ansiosta sekä fitness- että bisnesmaailmassa Hussia pidetään yhtenä Suomen inspiroivimmista naisista.

  1. Kiira Korpi

  Kiira Korpi on yksi Suomen kauneimmista naisista. Hän on entinen taitoluistelija, kolminkertainen Euroopan-mitalisti, kaksinkertainen Cup of China -mitalisti ja viisinkertainen Suomen mestari.

  Hän on ollut monien lehtien, kuten Ellen, Maximin ja Sports Illustratedin, kansissa.

  Korpi on myös suosittu Instagram-vaikuttaja, jolla on yli 95k seuraajaa. Hyvän ulkonäkönsä lisäksi Korpi tunnetaan myös positiivisesta asenteestaan ja ystävällisestä persoonastaan. Hän on roolimalli monille nuorille suomalaisille naisille ja inspiraatio ihmisille ympäri maailmaa. Menestyksensä ansiosta sekä taitoluistelussa että mallintamisessa Kiira Korpi on yksi kuumimmista suomalaisnaisista.

  Erityismaininta: Emilia Pikkarainen

  Suomalainen uimari Emilia Pikkarainen on epäilemättä yksi kauniista naisista. 29-vuotias nuori nainen on tässä kunniamaininta.

  Katso myös; Maailman 10 kuuminta naista 2024.

  Mistä suomalaiset naiset tunnetaan?

  Suomalaiset naiset tunnetaan itsenäisyydestään ja vahvasta itsetunnostaan. He ovat korkeasti koulutettuja ja sitoutuvat vahvasti tasa-arvoon. Suomalaiset naiset ovat myös aktiivisia työelämässä, sillä lähes kaksi kolmasosaa työikäisistä naisista on töissä. Ammatillisten saavutustensa lisäksi suomalaiset naiset ovat aktiivisia taiteessa, urheilussa ja muissa koulun ulkopuolisissa toiminnoissa.

  Suomalaisia naisia pidetään usein roolimalleina yhteisöissään, ja heidät tunnetaan omistautumisestaan perheelle ja ystäville. Tämän vuoksi suomalaiset naiset ovat arvostettuja yhteiskunnan jäseniä, jotka tunnetaan monista panoksistaan maan hyväksi.

  Mikä on kauneusnormi Suomessa?

  Suomalaisia naisia ylistetään usein heidän luonnollisesta kauneudestaan, eikä ihme, että näin on. Suomalainen kauneusihanne poikkeaa paljon siitä, mitä mediassa yleensä nähdään. Suomalaiset naiset ovat tyypillisesti pitkiä, hoikkia ja vaaleaihoisia. Heillä on myös yleensä siniset tai vihreät silmät.

  Vaikka näitä fyysisiä ominaisuuksia pidetään varmasti viehättävinä, suomalaisia naisia arvostetaan myös heidän itsenäisestä hengestään ja maanläheisestä asenteestaan. Maassa, jossa luonto on kaikkialla läsnä, suomalaisia naisia pidetään luonnon kanssa sopusoinnussa olevina. Tämä luonnossa liikkumisen arvostus auttaa pitämään suomalaiset naiset nuorekkaina ja elinvoimaisina. Ei ole ihme, että suomalainen standardikauneus on niin korkealle arvostettua, että muut ympäri maailmaa kunnioittavat sitä.

  Kuinka pitkiä suomalaiset tytöt ovat?

  Suomalaiset naiset ovat maailman pisimpiä, ja heidän keskipituutensa on noin 1,7 metriä, mikä johtuu osittain siitä, että suomalaisilla naisilla on yleensä pidemmät jalat kuin muiden maiden naisilla.

  Suomalaisilla naisilla on myös yleensä enemmän "vähärasvaista massaa", joka sisältää lihas-, luu- ja elinkudosta, mikä saattaa johtua siitä, että suomalaiset naiset ovat aktiivisempia kuin muiden maiden naiset.

  Lisäksi suomalaisilla naisilla on taipumus nauttia runsaasti maitotuotteita, jotka sisältävät kalsiumia ja muita luiden kasvulle tärkeitä ravintoaineita. Näiden tekijöiden ansiosta suomalaiset naiset ovat yleensä pitempiä kuin muiden maiden naiset.

  Ovatko suomalaiset tytöt ystävällisiä?

  Suomalaiset naiset ovat tunnetusti ujoja ja varautuneita, mutta kun heihin tutustuu, he ovat itse asiassa hyvin ystävällisiä ja lämpimiä. Suomalainen kulttuuri on hyvin yksilökeskeinen, joten suomalaiset naiset ovat tottuneet pitämään huolta itsestään eivätkä ole riippuvaisia muista. Tämä itsenäisyys on yksi niistä asioista, jotka tekevät suomalaisista naisista niin viehättäviä - he eivät etsi miestä, joka huolehtii heistä, vaan jotakuta, jonka kanssa voi jakaa.elämänsä kanssa.

  Suomalaiset naiset ovat myös hyvin koulutettuja ja heillä on mielenkiintoinen ura, joten heihin kannattaa ehdottomasti tutustua. Jos siis etsit ystävällistä suomalaista tyttöä, älä pelkää lähestyä ja aloittaa keskustelua. Saatat juuri löytää täydellisen kumppanisi.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden