Mallit, joilla on epätavallisia piirteitä: On tavallinen uskomus, että kansainväliselle muotimaailmalle pääsemiseksi tarvitaan ehdottomasti siunattuja geenejä, upeaa pituutta, upeaa ihoa ja täydellisen symmetriset kasvot. Kauneuden käsite ja määritelmä kuitenkin kehittyvät yhteiskunnallisen ja sosiaalisesti vaikuttavan muotiteollisuuden edetessä.

Muodin johtajat ovat ehkä ensimmäisinä asettaneet valokeilaan upeat, täydellisissä mittasuhteissa olevat mallinuket, mutta ilmeisesti se on myös ensimmäinen, joka juhlii kauneutta, joka ei ole niin stereotyyppistä. Seuraavassa on oudon näköisiä malleja, jotka ovat tämän päivän huippumuodin suuria nimiä.

  Top 10 kuuluisinta mallia, joilla on epätavalliset piirteet:

  10. Cara Delevingne

  dailymail.co.uk

  Cara Delevingnen kulmakarvat ovat melkein yhtä kuuluisat kuin hän itse. Varmaan siksi hän ei anna muiden koskea niihin. Supermallin tuuheat kulmakarvat ovat saaneet tuhansia ihailijoita ja saaneet monet naiset jättämään pinsetit huomiotta (Lähde).

  29-vuotias kaukaa tunnettu supermalli on syntynyt Lontoossa, Englannissa. Hänen isoisänsä on entinen English Heritage -yhtiön puheenjohtaja Sir Jocelyn Stevens. Kun Cara Delevingne nousi ensimmäistä kertaa suurten muotilehtien otsikoihin, kaikki hämmästyivät hänen ainutlaatuisesta, vahvasta ulkonäöstään. Hänellä on kuuluisat erittäin rohkeat, tummat kulmakarvat ja silmät, jotka huokuvat hurjuutta. Hänen kauniin outon karismansa ja viehätysvoimansa vuoksi hän onHänen "tappajan" hämmästyttävän rohkeat piirteensä yhdistyvät hänen omituiseen, suloiseen ja röyhkeään persoonallisuuteensa.

  Hänellä on myös menestyksekäs näyttelijänura valkokankaalla. Nykyään ei ole mikään ihme, miksi hän on niin merkityksellinen mallialalla epätavallisen ulkonäkönsä ansiosta.

  9. Ashley Smith

  pinterest.com

  Ashley on 31-vuotias yhdysvaltalainen malli, jolla on näkyvä hammasväli, joka sai kolme mallitoimistoa taistelemaan hänestä, kun hän otti riskin lähteä New Yorkiin lukion jälkeen. Vaalea, pullea ja kaunis sekä todella huoleton ja ulospäinsuuntautunut persoonallisuus, Ashley on erittäin sympaattinen mallitoimistoille, joiden mielestä hänen hymynsä on tuhannen taalan arvoinen. Teksasissa kasvanut Ashley ei rakastanut silmäänsä-etuhampaiden aukkoja, ja hän inhosi sitä, kun ihmiset katsoivat hänen hampaitaan aina, kun hän puhui.

  Hammasvälejä ei ihailtu ennen ollenkaan. Ashley oli yksi ensimmäisistä malleista, joilla oli hammasvälejä ja jotka ovat tehneet muotivalloituksen. Hän on kävellyt Chanelille, Balenciagalle, Pradalle ja monille muille tunnetuille suunnittelijoille, joten hän voi sanoa, että oli erittäin hyvä päätös antaa hampaidensa olla koskemattomat.

  8. Molly Bair

  vanityfair.com

  Kuusimetrinen malli Molly Bair Philadelphiasta on jo työskennellyt suurten muoti-ikoneiden, kuten Karl Lagerfeldin, Marc Jacobsin ja Diorin kanssa ennen kuin hän täyttää 20. Nuorena hän on tunnettu lukuisista toimituksellisista kampanjoista, jotka korostavat hänen miellyttävän omituisia piirteitään.

  Tämä nouseva teinimalli tunnusti yllättyneensä siitä, miten ihmiset kutsuvat häntä "oudon näköiseksi". CNN:n haastattelussa hän sanoo: "En koskaan ajatellut olevani niin oudon näköinen, sitten katsoin nettiin ja ihmiset sanoivat: 'tämä tyttö on niin avaruusolennon näköinen', ja minä sanoin: 'Mitä, olen normaali.' Luulen, että omaksun tuon avaruusolentorotta-demon-peikko-goblin-peikko-tyylisen fiiliksen".

  Emme kuitenkaan voi syyttää näitä ihmisiä!

  7. Lily Cole

  BBC.com

  Täydelliset kasvot eivät ole aivan sitä, mitä nykypäivän muotimallinnus mieltymys etsii.

  Lily Cole on englantilainen malli ja elokuvanäyttelijä. 24-vuotiaana hänestä tuli nuorin malli, joka on päässyt brittiläisen Voguen kanteen. Hänet tunnetaan avaruusolentoa muistuttavista piirteistään, joista tuli yksi muotitoimittajien valokuvaajien suosikeista. Hänen suuri otsansa, pyöreät kasvonsa, pienet huulensa ja leveät silmänsä ovat täysin oudot, mutta sympaattiset. Omasta friikkilookistaan rakastava Lily on myös rakastunut kirjoittamiseen jateatterinäytelmä.

  6. Lily McMenamy

  models.com

  Lily McMenamy ei ole tuntematon nimi alalla. Hänen äitinsä Kristen McMenamy oli yksi maailman huippumalleista 1990-luvulla. Outoa hänen ulkonäössään on hänen tahtomattaan suuri suupielensä. Ammattitaitonsa ja omalaatuisuutensa vuoksi hän on työskennellyt useille suurille brändeille, kuten Louis Vuittonille, Fendille, Moschinolle, Balmainille ja Chanelille.

  Hänet tunnetaan hänen outo ja erinomainen ruumiinrakenne esitteli hänen runsas huulet hän sai hänen äitinsä. Hänen silmäänpistävä, syntymän antama popping huulet tekee hänen kansainvälinen maine huikea.

  5. Kelly Mittendorf

  models.com

  Kelly Mittendorf on yhdysvaltalainen malli, joka löydettiin 11-vuotiaana uidessaan paikallisessa uima-altaassaan. Hän sai heti massiivisia töitä uuden ja hyvin epätavallisen ulkonäkönsä ansiosta, jollaista ei ole siunaantunut kenellekään muulle. Kapeat hampaat, maskuliiniset fyysiset piirteet, ohuet silmät - Mittendorfilla on piirteitä, joita kukaan meistä ei ole ehdollistettu pitämään suositeltavina.

  Hänen kauneutensa on kuitenkin mielenkiintoisen outoa. Hänen kissamaisen ulkonäkönsä outo yhdistelmä teki hänestä hyvin menestyneen huippumuotimallin, joka saa meidät ymmärtämään, että erilaiset ja oudot kasvonpiirteet voivat yhdistettynä olla hyvin upeita.

  Hänen omalaatuiset kasvonsa kaikkine partaveitsen poskipäineen ovat Pradan, Chanelin ja muiden huippumallien kiinnostuksen kohteena.

  4. Rick Genest

  allure.com

  Tämä kaveri ei voi mitenkään jäädä ihmisten huomaamatta. Rick Genest on kanadalainen taiteilija ja malli, joka tatuoi luurankokuvia ympäri kehoaan ja tuli tunnetuksi nimellä "Zombie Boy". Hän selvisi aivokasvainleikkauksesta ja joutui kodittomaksi liftariksi ennen kuin päätti rohkeasti peittää kehonsa tatuoinneilla.

  Hän oli sirkusesiintyjä Montrealissa. Hänen esityksiinsä kuului muun muassa naulasängyn päällä makaaminen ja muita vaarallisia temppuja. Genest joutui usein kodittomaksi, eikä yksikään vuokranantaja ollut halukas ottamaan häntä hänen ulkonäkönsä vuoksi. Onnenpäivänään hänet poimi maailman tunnetuin ja parhaiten palkattu sirkuksen kummajaisnäyttelijä. Kun poptähti-ikoni Lady Gagan stylisti palkkasi Genestin musiikkivideota varten Gagan kappaleeseen "Born".This Way", hänen tiensä kansainväliseen tähteyteen oli betonoitu. Hänen taiteensa edustaa hänen kehoaan, eikä hän ole katunut sitä, että on "Zombie Boy".

  Genest kävelee nyt Milanon, Pariisin, Los Angelesin ja muiden muotikeskusten kiitoradoilla ja tekee kuvauksia tunnetuille muoti-, kulttuuri- ja taidelehdille.

  3. Diandra Forrest

  models.com

  Hän on valkoinen, mutta sitten hän on musta. Afroamerikkalainen malli Diandra Forrest rikkoo mallialan naisstereotypioita esiintyessään tunnetuissa muotilehdissä. Hänen maidonvalkoinen ihonsa ja kasvokarvoituksensa, vihreät silmänsä, luonnonvaaleat hiuksensa ja synnynnäisen albinisminsa aiheuttamat epätavalliset piirteet ovat asioita, joita hän ei koskaan häpeä.

  Diandra asui pääasiassa afroamerikkalaisessa naapurustossa ja koulussa, jossa suurin osa ihmisistä oli tummaihoisia, ja hänen oli vaikea sopeutua joukkoon, kun hänen ystävänsä alkoivat kysyä häneltä, oliko hän adoptoitu. Oli väistämätöntä, että häntä kiusattiin ja haukuttiin "Casperiksi" ja "valkoiseksi tytöksi". Hän päätti käyttää kiusaamista vahvuutenaan ja motivaationa tullakseen inspiraatioksi kaltaisilleen ihmisille.

  Hänet löydettiin, kun nuori valokuvaaja, joka oli lumoutunut hänen ainutlaatuisesta ulkonäöstään, scouttasi hänet, kun hän oli ostoksilla. "Olet kaunis, sinun pitäisi olla mallina", valokuvaaja sanoi hänelle. Sittemmin Diandrasta on tullut merkittävä nimi muotinäytöksissä ja muotiprojekteissa MAC:lle, Jean Paul Gaultierille, Vivienne Westwoodille ja monille muille.

  2. Shaun Ross

  Getty Images

  Toinen tämän ajan ikoninen ei-stereotyyppinen malli on Shaun Ross. Hänet nimettiin ensimmäiseksi afroamerikkalaiseksi albiinomalliksi, joka on koskaan päässyt suurille muotinäytöksille. Ensimmäisen kerran hän pääsi mallintekokokemuksiin, kun hän käveli Tim Hamiltonin kiitotiellä vuonna 2008. Shaun on myös näyttelijä ja tanssija, joka nähtiin ensimmäisen kerran Youtubessa ryhmänsä tanssivideoilla. Hän on ollut esillä valokuvatoimittajien kampanjoissa vuonnaMuotijulkaisuissa, kuten brittiläisessä GQ:ssa, italialaisessa Vogue-lehdessä ja Paper Magazine -lehdessä. Hän on ollut mallina Alexander McQueenille, Givenchylle ja muille suurille muotialan yrityksille.

  Ross on myös afroamerikkalaista syntyperää. Kasvaessaan Bronxissa Ross joutui kokemaan paljon syrjintää ihosairautensa vuoksi. Ikätoverit kiusasivat häntä aina, mutta se ei estänyt häntä tavoittelemasta rohkeasti unelmiaan. Ross uskoo, että hänen sairautensa ei määrittele häntä tai rajoita häntä millään tavalla, sillä se on vain aina ollut olemassa. Hänen mielestään ongelma on muissa ja ihmistenkäsitys.

  1. Winnie Harlow

  glamour.com

  Winnie Harlow'n menestys mallimaailmassa on inspiraatio ihmisille, joiden on vaikea viihtyä omassa ihossaan. Hän on ensimmäinen naismalli, jolla on vitiligo, sairaus, joka aiheuttaa ihonvärin menettämisen läiskinä. Winnie Young, joka tunnetaan myös nimellä Chantelle Brown-Young, tunnetaan parhaiten entisenä America's Next Top Model -kilpailijana. Hän tunsi itsensä hylkiöksi, häntä kiusattiin ja hän oli"lehmäksi" ja "leopardiksi", mikä teki hänen varhaiselämästään kamalaa, kuten hän mainitsi mallitodellisuusohjelmassa.

  Hän halusi räjäyttää muotimaailman hyvin ainutlaatuisesta ulkonäöstään huolimatta, mitä hän epäilemättä jo tekee koristelemalla tunnettujen muotilehtien kansia, tukemalla kansainvälisiä huipputuotteita ja koristelemalla kansainvälisiä muotilavoja. Hän juhlii ihoaan sellaisena kuin se on, ja toimii inspiraationa vitiligoa sairastaville ihmisille, jotka kamppailevat masennuksen ja epävarmuuden kanssa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden