Kuuluisuus ja kiltteys ovat kaksi eri työtä, eivätkä kaikki ihmiset pysty siihen samanaikaisesti. On useita julkkiksia, jotka ovat nöyrimpiä ja rakastettavimpia ihmisiä myös kameran ulkopuolella. He heijastavat äärimmäistä kiitollisuutta fanejaan ja ympärillään olevia ihmisiä kohtaan ja välittävät positiivista tunnelmaa. Tässä on 10 kaikkein maanläheisintä Hollywood-julkkista.

  10 maanläheisintä Hollywood-julkkista:

  10- Aaron Paul

  Aaron Paul ja hänen upea vaimonsa Lauren.

  Tämä tähti, joka nousi kuuluisuuteen näyttelemällä Breaking Bad -sarjassa, on ystävällisin, avoimin ja helpoiten lähestyttävä julkkis, jonka kanssa haluaisit hengailla. Hän ottaa yhteyttä faneihin, jotka ottavat häneen yhteyttä, ja on pelkkää ystävällistä ja maanläheistä. Katso tämä video, jossa hän tervehtii pakettiautollista fanejaan porttinsa ulkopuolella ja viilettää heidän kanssaan! Hänen tiedetään myös toimittavan äänitervehdyskortteja osoitteeseensatunnaisia ihmisiä henkilökohtaisesti ja yllättää heidät sanomalla: "Hei, olen Aaron, miten menee?" Ihan kuin emme tietäisi, että olet Aaron, lopeta tuo söpöily, kiitos! Hänellä on taito saada ihmiset mukaan omanlaiseensa hauskanpitoon! Fanit itse asiassa kirjoittivat hänestä laulun "Caring Paul Loves Everyone", kun hänen sarjansa päättyi.

  9- Jeff Goldblum

  Jeff Goldblum ja vaimo Emilie Livingston.

  Useimmat meistä pitäisivät Goldblumia kaverina, jolla on omituinen huumorintaju, mutta yleisesti ottaen hän on hyvin hauska ja suloinen kaveri. Kun hän jakaa nimikirjoituksia, hän ei vain allekirjoita niitä, vaan ottaa katsekontaktin jokaiseen faniin ja osoittaa olevansa täysin kiitollinen heille. Hän on niin helposti lähestyttävä ja käyttää aloitettaan ottaakseen kontaktin julkkiksiin, jotka hän tapaa ensimmäistä kertaa i theHän ei sivuuta tai ohita yksityisiä tai epätodennäköisiä kysymyksiä, vaan vastaa niihin nokkelasti ja viehättävästi.

  8- Will Smith

  Will Smith ja vaimo Jada Pinkett Smith.

  Will Smith on niin mukava ja cool kuin hän vaikuttaa olevan. Hänet tunnetaan myös anteliaista lahjoituksistaan ja hyväntekeväisyydestään. Toinen sana, joka määrittelee häntä: perhekeskeinen. Häntä on vaikea kuvitella ilman perhettään, olipa kyseessä talk show tai tavallinen show. Nämä arvot näkyvät jopa hänen työssään. Räppärinä Smith tunnetaan puhtaista sanoituksistaan, eikä hänen videoillaan ole koskaan ollut PG-luokitusta koko hänen musiikkiuransa aikana.Ei ole mitään vaikeuksia lapsille sekä vanhemmille rakastaa tätä kamaa tyyppistä kaveria!

  7- Chris Pratt

  Chris Pratt ja vaimo Anna Faris; maanläheisimmät Hollywood-julkkikset.

  Kaikki tietävät, että tähtilordimme on hauska, mutta tiesitkö, että hänellä on myös myötätuntoa? Hölmöläisestä Parks and Recreation -ohjelman työntekijästä superelokuvatähdeksi ja sydäntensyöjäksi muuttunut Chris Pratt ei ole muuttunut miksikään. Hän tavoittelee fanejaan antamalla heille nimikirjoituksia, poseeraamalla selfieitä varten ja jutustelemalla, mitä hänen faninsa arvostavat kovasti. Hän käyttää kuuluisuuttaan hyvään tarkoitukseen esiintymällä lasten lempikouluissa.sairaalat pukeutuivat Star Lordiksi viettääkseen aikaa sairaiden lasten kanssa. Sepä suloista!

  6- Adele

  Upea Hollywood-julkkis Adele.

  Ihastuttava, hauska ja nöyrä on se, mikä tekee Adelesta kaikkien suosikin. Suloisten naurahdustensa ja yhden kaikessa aksenttinsa ansiosta tämä laulajatar ei koskaan pelkää olla hölmö ja spontaani. Hänellä on tapa suhteessaan faneihinsa, joka on hyvin helposti lähestyttävä, ja olipa hän sitten photobombaa heidän kuviaan tai vierailee yllätysvierailuilla heidän yksityisillä musiikkinäytöksillään! Kaikkein suurinta on se, että hän fanittaaitse. Aivan oikein, julkkis tulee todella hullun syvästi hurmioituneeksi Rihannan biisejä kohtaan.

  5- Dwayne 'The Rock' Johnson

  Dwayne Johnson & vaimo Lauren Hashian.

  Jos satut seuraamaan Dwaynea jollain sosiaalisella alustalla, tiedät, että hän treenaa paljon, hänellä on valkoisimmat hampaat ja että hänen feedinsä on täynnä hyviä tekoja. Hän ei koskaan jätä tekemättä sitä, että ihmisistä tuntuu hyvältä ja että hän inspiroi heitä. Kerran hän yllätti erään fanin vierailemalla yllätysvisiitillä hänen häissään ministerin ominaisuudessa, ja hän jopa vihki hänet naimisiin parin ilmaisen neuvon kera! Hän on sellainen kaveri...Hän on innostunut voittamaan haasteita huumorintajuisesti, ja sitä hän levittää ympärilleen.

  4- George Clooney

  George Clooney ja vaimo Amal Alamuddin.

  Clooney ei kaihda henkilökohtaista kanssakäymistä faniensa kanssa, vaan sopii heidän alueelleen ja ottaa selfieitä, joissa hän tekee kiusallisia kasvoja, mitä nykysukupolvi vain rakastaa tehdä. Hänen on myös kerrottu pelaavan koripalloa siviilifanien kanssa kotikaupungissaan.

  Tässä on video, jolla voit nähdä hänet toiminnassa ja pitää mielessä, että hänestä ei ole vain yhtä videota, jossa hän pelaa noin!. Sen lisäksi, että hän on julkinen urheilija, hän on myös merkittävä aktivisti ja humanitaarinen. Siksi hänet tunnetaan siitä, että hänellä on kultainen sydän. Hän rakastaa hengailla hänen co-tähtien miehistön kavereidensa kanssa ja on myös perhekeskeinen mies.

  3- Hugh Jackman

  Hugh Jackman vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa.

  Hugh Jackman tunnetaan faniensa ja työtovereidensa keskuudessa Mr Nice Guy -nimellä! Kun otetaan huomioon hänen tapansa puhua kollegoistaan ja hänen kiistatta aito suloisuus fanejaan kohtaan, hänet on leimattu yhdeksi suloisimmista Hollywood-julkkiksista. Julkkisten yllättäminen faneja kohtaan ei ole alalla kovinkaan harvinaista, mutta kun Hugh Jackman tekee niin, se on korvaamatonta! Katso tämä sydäntä lämmittävä video hänestä.yllätti australialaisen Wolverine-fanin, jolla oli synnynnäinen fibroosi.

  2- Keanu Reeves

  Keanu Reeves - maanläheisimmät Hollywood-julkkikset.

  Niin menestyksekäs kuin hän onkin, on ihailtava sitä, miten nöyrä ja kiltti hän on. Niin paljon kärsimyksiä kuin hänellä on ollut koko elämänsä aikana, silti niin tyyni saa kaikki rakastumaan häneen. Ihmiset, jotka ovat olleet minkäänlaisessa kanssakäymisessä hänen kanssaan, väittävät, että hän on yksi ihanimmista ihmisistä ikinä. Hänellä ei ole tippaakaan egoa, vain päättäväisyyttä ja rehellisyyttä. Hän on vuorovaikutuksessa faniensa kanssa ja hänet nähdään useinjuttelee satunnaisten ihmisten kanssa lentokenttien ulkopuolella tai missä tahansa muussa julkisessa paikassa, jossa hän sattuu vierailemaan. Hän antaa paikkansa ihmisille metrossa. Keanu jakaa palkkalistoillaan huikeita summia hyväntekeväisyyteen. Hän pukeutuu yksinkertaisesti eikä osta kohtuuttomia tavaroita. Katso hänen satunnainen hyväntekeväisyystekonsa tästä pienestä videosta. Todellakin, sisimpäänsä asti nöyrä mies!

  1- Tom Hanks

  Tom Hanks ja vaimo Rita Wilson - maanläheisimmät Hollywood-julkkikset.

  Tom Hanks voitti miljoonien sydämet heti, kun hän ilmestyi valkokankaille. Ja hän on yhtä rakastettava ja myötätuntoinen myös kameroiden takana. Hänestä on mahdotonta löytää yhtään negatiivista fanien lausuntoa eikä yhtään skandaalia hänen menestyksekkään uransa vuosikymmenten aikana. Hän on sellainen mies, joka saa kiltteyden näyttämään siistimmältä ripauksella vaatimattomuuttaan ja omituisuuttaan! Ihmiset raivoavat jatkuvastiSen lisäksi, että hän poseeraa hulvattoman hauskoissa selfieissä fanien kanssa ravintoloissa, ryntää häihin tai saa nimensä huudettua jalkapallo-ottelussa, hän on aidosti perhekeskeinen ihminen! Naiset pitävät häntä "Husband Goals" -miehenä tai parhaana aviomiehenä, jonka voisi saada. Hän pursuaa aina vaimonsa mahtavuudesta satunnaisissa talk show'ssa ja siitä, että vaimo voisi ollaolisi tehnyt paremmin kuin valinnut hänet!

  On monia muita julkkiksia, jotka eivät ole tässä listassa, mutta se ei tee heistä yhtään vähemmän mukavia. Jotkut näistä kunniamaininnoista ovat: Jackie Chan, Bill Murray, Robin Williams, Tom Hiddleston, Ellen Degeneres, Patrick Stewart, Ed Sheeran, Steve Carell, Kurt Russell, Paul Walker, Chris Evans. Jäikö minulta joku huomaamatta?

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden