Kun on kyse kuumimmista ja seksikkäimmistä Pokemonista, on kiistatonta, että jotkut suosituimmista valinnoista eivät todellakaan ole sitä, mitä voisi odottaa. Eeveestä Crobatiin, nämä kymmenen hahmoa ovat kaikki ansainneet paikkansa tällä listalla seksikkään ulkonäkönsä ja uskomattomien liikkeidensä ansiosta. Kuka tietää, ehkäpä sinä olet seuraavaksi tällä listalla!

  Top 10 seksikkäintä Pokémonia

  On aika napata ne kaikki... seksikkäimmät Pokémonit. Tässä laskemme kymmenen seksikkäintä Pokémonia, jotka fanit ovat äänestäneet. Alolan Ninetalesin viehättävästä viehätyksestä Incineroarin hehkuvaan hyvännäköisyyteen löytyy varmasti jokaiselle jotakin, joten aloitetaan ilman muuta.

  10. Sylveon

  Tämä lista ei olisi täydellinen ilman Sylveonia. Tämä keijutyyppinen Pokémon on Eeveen evoluutio, ja sille on ominaista sen lempeä ja rakastava luonne. Sylveon tunnetaan myös uskomattoman kauniina, sillä sillä hänellä on pitkät, putoilevat hiukset ja suuret, siniset silmät. Ei ole ihme, että tämä Pokémon on fanien suosiossa!

  Sylveon on epäilemättä yksi suosituimmista Pokémoneista, ja hyvästä syystä. Se ei ole vain uskomattoman söpö, vaan myös uskomattoman vahva. Sylveon pystyy nukuttamaan vastustajat nauhamaisilla tuntosarvillaan, ja se voi myös ampua voimakkaita energiasäteitä silmistään. Lisäksi sen pörröinen turkki suorastaan kerjää silittelyä!

  Vaikka Sylveon on vahva, se on myös uskomattoman lempeä. Tämä Pokémon rakastaa vain halailua ja kouluttajastaan huolehtimista. Itse asiassa Sylveon on niin lempeä, että se hyökkää vain, jos kouluttajansa on vaarassa. Jos etsit Pokémonia, joka on sekä vahva että rakastava, Sylveon on täydellinen valinta.

  9. Pyroar

  Pyroar on tuli/normaali-tyyppinen Pokémon, ja se on Litleon evoluutio. Tämä kuninkaallinen Pokémon tunnetaan vaikuttavasta liekkikarvauksestaan, jonka sanotaan olevan kuumempi kuin aurinko. Pyroar on myös uskomattoman rohkea ja jalo, mikä tekee siitä yhden suosituimmista Pokémoneista.

  Vaikka Pyroar tunnetaankin parhaiten tulisesta harjakarvastaan, tässä Pokémonissa on paljon muutakin kuin mitä silmä näkee. Ensinnäkin Pyroar on uskomattoman älykäs, ja sen tiedetään olevan yksi parhaista Pokémoneista strategian ja taistelutaktiikan suhteen. Lisäksi Pyroar on uskomattoman nopea suuresta koostaan huolimatta. Tämä tekee Pyroarista vaarallisen vastustajan taistelussa, sillä se pystyy helposti ohittamaan vastustajansa.

  Vaikka Pyroar tunnetaankin parhaiten tulisesta harjakarvastaan, tässä Pokémonissa on paljon muutakin kuin mitä silmä näkee. Jos etsit Pokémonia, joka on paitsi rohkea ja jalo, myös älykäs ja nopea, Pyroar on täydellinen valinta sinulle.

  8. Dragalge

  Dragalge on Myrkky/Lohikäärme-tyyppinen Pokémon, ja se on Skrelpin evoluutio. Tämä pelottava Pokémon tunnetaan myrkyllisistä piikeistään, jotka voivat ruiskuttaa vihollisiinsa voimakasta myrkkyä. Dragalgen sanotaan olevan myös uskomattoman älykäs, mikä tekee siitä pelottavan vastustajan taistelussa. Mikä tekee Dragalgesta niin vaarallisen Pokémonin?

  Dragalgen myrkylliset piikit tekevät siitä niin vaarallisen Pokémonin. Nämä piikit voivat ruiskuttaa vihollisiinsa voimakasta myrkkyä, joka voi aiheuttaa vakavia vammoja tai jopa kuoleman. Dragalgen sanotaan olevan myös uskomattoman älykäs, mikä tekee siitä pelottavan vastustajan taistelussa. Älykkyytensä ansiosta se voi olla vastustajiaan ovelampi ja tehdä strategisia päätöksiä, jotka voivat johtaa voittoon.

  7. Milotic

  Milotic on vesityyppinen Pokémon, ja se on Feebasin evoluutio. Tämä kaunis Pokémon tunnetaan pitkistä, virtaavista evistään ja upeasta hännästään. Miloticin sanotaan olevan uskomattoman siro, ja se on Pokémon-kouluttajien suosiossa.

  Milotic on suosittu valinta vesikilpailuihin, koska se ui sirosti.

  Milotic esiintyy useimmiten vedessä, mutta se voi elää lyhytaikaisesti myös maalla.

  Miloticin sanotaan olevan uskomattoman siro, ja se on Pokémon-kouluttajien suosima valinta paitsi vesikilpailuihin myös maalla järjestettäviin kilpailuihin. Vaikka Miloticia tavataan useimmiten vedessä, se voi elää lyhyitä aikoja myös maalla, mikä tekee siitä monipuolisen valinnan kenelle tahansa kouluttajalle.

  6. Alolan Ninetales

  Alolan Ninetales on Tuli/Jää-tyyppinen Pokémon, ja se on Vulpixin evoluutio. Tämä Pokémon tunnetaan tyylikkäästä ja elegantista ulkonäöstään sekä jäisen sinisistä silmistään. Alolan Ninetalesin sanotaan olevan uskomattoman siro ja kuninkaallinen, mikä tekee siitä fanien suosiman valinnan.

  Kauneutensa lisäksi Alolan Ninetales tunnetaan myös ainutlaatuisesta kyvystään Snow Warning. Tämä kyky kutsuu esiin raesateen, joka kestää viisi kierrosta, kun Pokémon lähetetään taisteluun. Tämä raesade ei ainoastaan vahingoita vastustajan Pokémonia, vaan se myös parantaa kaikki joukkueen Ice-tyypin Pokémonit. Tämä tekee Alolan Ninetalesista arvokkaan voimavaran missä tahansa Ice-tyypin joukkueessa.

  Alolan Ninetalesin erikoishyökkäystilasto on korkea, mikä tekee siitä voimakkaan hyökkääjän taistelussa. Lisäksi sen korkea nopeustilasto tarkoittaa, että se voi usein olla vastustajiaan nopeampi ja iskeä ensimmäisenä. Kaiken kaikkiaan Alolan Ninetales on monipuolinen ja vaarallinen Pokémon, jota ei pidä aliarvioida.

  5. Gyarados

  Gyarados on vesi-/lentotyyppinen Pokémon, ja se on Magikarpin evoluutio. Tämä voimakas Pokémon tunnetaan massiivisesta koostaan ja pelottavasta ulkonäöstään. Gyaradosin sanotaan olevan uskomattoman tuhoisa, ja se on taistelussa varteenotettava voima.

  Pelottavasta maineestaan huolimatta Gyarados on itse asiassa hyväsydäminen Pokémon. Se on erittäin lojaali kouluttajalleen ja tekee kaikkensa suojellakseen häntä. Tämä lojaalisuus on yksi tärkeimmistä syistä, miksi Gyarados on niin suosittu valinta aloituspokémoniksi.

  Vaikka Gyarados on vaikuttava ja vaarallinen Pokémon, on tärkeää muistaa, että se on myös rakastava ja uskollinen ystävä.

  4. Tyrantrum

  Tyrantrum on Rock/Dragon-tyyppinen Pokémon, ja se on Tyruntin evoluutio. Tämä massiivinen Pokémon on tunnettu valtavista hampaistaan ja voimakkaista leuistaan. Tyrantrumin sanotaan olevan uskomattoman aggressiivinen, ja se on fanien suosiossa.

  Tyrantrum tunnetaan paitsi aggressiivisesta luonteestaan myös valtavasta koostaan. Tämän Pokémonin sanotaan olevan talon kokoinen, ja sen hampaiden sanotaan olevan yhtä suuret kuin ihmisen. Tyrantrumilla sanotaan myös olevan erittäin kova ääni, joka kuuluu kilometrien päähän.

  3. Incineroar

  Incineroar on Tuli/Tumma-tyyppinen Pokémon, ja se on Littenin evoluutio. Tämä Pokémon tunnetaan sen hehkuvasta ulkonäöstä ja hurjasta luonteesta. Incineroarin sanotaan olevan uskomattoman voimakas, ja se on suosittu valinta kouluttajien keskuudessa.

  Incineroar on kuitenkin muutakin kuin vain voimakas Pokémon. Tällä Pokémonilla on myös kultainen sydän, ja sen sanotaan suojelevan valmentajaansa. Incineroarin sanotaan myös olevan hyvin lojaali, ja se yrittää aina parhaansa voittaakseen.

  Nämä ominaisuudet tekevät Incineroarista loistavan kumppanin kenelle tahansa kouluttajalle, joten jos etsit vahvaa, uskollista ja suojelevaa Pokémonia, Incineroar on täydellinen valinta sinulle.

  2. Gardevoir

  Gardevoir on Psychic/Fairy-tyyppinen Pokémon, ja se on Kirlian evoluutio. Tämä Pokémon tunnetaan sirosta ulkonäöstään ja lempeästä luonteestaan. Gardevoirin sanotaan olevan uskomattoman uskollinen, ja se on fanien suosiossa.

  Gardevoiria on usein kuvailtu yhdeksi kauneimmista Pokémoneista. Sen elegantti ulkonäkö ja lempeä luonne ovat tehneet siitä suositun valinnan fanien keskuudessa. Vaikka Gardevoir on tunnettu uskollisuudestaan, sen sanotaan myös suojelevan valmentajaansa. Gardevoirilla on kyky aistia valmentajansa tunteet, ja se yrittää aina auttaa häntä, vaikka se tarkoittaisi itsensä asettamista vaaraan.

  1. Pikachu

  Ja ykkössijan saa Pikachu! Tämä sähkötyyppinen Pokémon on tunnettu söpöstä ja pehmoisesta ulkonäöstään. Pikachun sanotaan olevan uskomattoman ystävällinen, ja se on fanien suosiossa.

  Moni ei kuitenkaan tiedä Pikachusta, että tämä Pokémon on itse asiassa melko voimakas. Pikachu pystyy varastoimaan sähköä poskiinsa ja vapauttamaan sen tuhoisana sähköiskuna. Tämä tekee Pikachusta pelottavan vastustajan taistelussa.

  Pikachu on myös yksi monipuolisimmista Pokémoneista, sillä se pystyy oppimaan useita eri liikkeitä, mikä tarkoittaa, että Pikachu pärjää monia erilaisia Pokémoneja vastaan.

  Pikachu on siis Pokémon, joka on sekä söpö että voimakas, ja se on varmasti fanien suosikki tulevina vuosina.

  Kuka on seksikkäin Pokémon?

  Me kaikki tiedämme, että jotkut Pokémonit ovat seksikkäämpiä kuin toiset.

  Pokemonit ovat aina olleet lasten suosiossa, mutta myös aikuiset ovat pitäneet niitä houkuttelevina, mikä johtuu todennäköisesti hahmoista ja niiden kyvystä olla niin erilaisia.

  Kun on kyse seksikkäistä pokemoneista, ei ole ketään parempaa kuin Pikachu! Sähköhiiripokémon on aina pelin fanien suosiossa, ja hyvästä syystä - sen söpöt pienet kasvot, kiehtova persoonallisuus ja tuhmat tempaukset tekevät siitä yhden Pokédexin viehättävimmistä olennoista.

  Pikachu on söpöin ja suosituin Pokémon, ja hyvästä syystä. Hänen sähköinen energiansa ja suloiset kasvonsa kääntävät varmasti jokaisen pään.

  Muita suosituimpia Pokemoneja ovat ne, joita jotkut pitävät seksikkäinä, kuten Jolteon, Flareon ja Vaporeon.

  Eevee on toinen suosikki, ei vain ulkonäkönsä vuoksi, vaan myös siksi, että se on yksi harvoista Pokémoneista, jotka voivat kehittyä useammaksi kuin yhdeksi tyypiksi. Etsitpä sitten uskollista ystävää tai monipuolista kumppania, Eevee on sinun valintasi.

  Siinä on siis kymmenen seksikkäintä Pokémonia fanien äänestyksen perusteella. Pääsikö sinun suosikkisi listalle? Kerro meille kommenttikentässä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden