Pokémon-sarja on ollut olemassa jo yli kaksikymmentä vuotta, ja sinä aikana sarja on kerännyt valtavan määrän seuraajia. Alkuperäisestä 151 olennosta nykyisessä Pokédexissä olevaan yli 800 olentoon ei ole pulaa fanien suosikkipokémoneista. Tässä on kymmenen suosituinta Pokémon-hahmoa fanien äänestyksen perusteella.

  Kymmenen suosituinta Pokémon-hahmoa

  Jokaisella on oma suosikkipokémon-hahmonsa, mutta jotkut ovat suositumpia kuin toiset. Hei, Pokémaniacs! laskemme kymmenen suosituinta Pokémon-hahmoa viimeaikaisten kyselyiden ja tutkimusten perusteella.

  10. Pikachu

  Pikachu on tunnetuin Pokémon, mikä johtuu osittain siitä, että se on sarjan maskotti. Se on myös Pokémon-animen päähenkilön Ash Ketchumin aloitus-Pokémon. Pikachu on sähkö-tyyppinen Pokémon, ja se tunnetaan suuresta nopeudestaan ja voimakkaista sähköliikkeistään.

  Pikachu on myös yksi niistä harvoista Pokémoneista, jotka voivat kehittyä kahdeksi eri muodoksi - Raichuksi ja Alolan Raichuksi. Raichu on suurempi ja voimakkaampi kuin Pikachu, kun taas Alolan Raichulla on erilainen väritys ja se on psyykkinen/sähköinen.

  Katso myös; Top 10 seksikkäintä Pokémonia.

  9. Mewtwo

  Mewtwo on legendaarinen Pokémon, ja se oli yksi ensimmäisistä tieteen luomista Pokémoneista. Se on uskomattoman voimakas, ja se pystyy ottamaan mittaa jopa vahvimmista kouluttajista. Mewtwo on Psyykkinen-tyyppinen Pokémon, ja se tunnetaan voimakkaista psyykkisistä kyvyistään.

  Vaikka Mewtwo on uskomattoman voimakas, se on myös uskomattoman harvinainen. Itse asiassa se on niin harvinainen, että niitä on olemassa vain kourallinen. Mewtwo on myös hyvin ujo ja varautunut, eikä se halua olla tekemisissä ihmisten kanssa.

  Vaikka Mewtwo voi olla harvinainen ja ujo, se on silti uskomattoman voimakas Pokémon. Jos sinulla on onni kohdata sellainen, varaudu kovaan taisteluun.

  8. Charizard

  Charizard on tuli/lentotyyppinen Pokémon, ja se on aloituspokémon Charmanderin viimeinen evoluutio. Charizard on yksi pelin vahvimmista ja monipuolisimmista Pokémoneista, jolla on korkeat hyökkäystilastot ja useita erilaisia liikkeitä käytössään.

  Charizard on voimakas ja monipuolinen Pokémon, joka pystyy kukistamaan useimmat vastustajat helposti. Charizardilla on kuitenkin omat heikkoutensa. Sen suurin heikkous on sen haavoittuvuus kivityyppisille liikkeille, jotka voivat helposti tuhota sen, jos siihen ei ole varauduttu.

  Charizard on myös heikko vesityyppisille liikkeille, mikä voi olla ongelma, jos vastassa on vesipohjainen joukkue. Lisäksi Charizard on hieman hidas, mikä voi antaa nopeammille vastustajille mahdollisuuden kaataa sen ennen kuin se ehtii reagoida.

  Heikkouksistaan huolimatta Charizard on edelleen voimaa, jonka kanssa on syytä olla varuillaan, ja se on varteenotettava valinta mihin tahansa joukkueeseen.

  7. Blastoise

  Blastoise on vesityyppinen Pokémon, ja se on aloituspokémon Squirtlen viimeinen evoluutio. Blastoise on tankkimainen Pokémon, jolla on korkeat puolustus- ja erikoispuolustustilastot sekä voimakas vesipistoolihyökkäys.

  Blastoise on hidas, ja nopeammat Pokémonit voivat helposti päihittää sen. Lisäksi Blastoise on heikko ruohotyyppisille hyökkäyksille, jotka voivat hyödyntää sen suurta kokoa.

  Heikkouksistaan huolimatta Blastoise on monipuolinen Pokémon, joka pärjää useimmissa taisteluissa.

  Katso myös; Top 10 viihdyttävintä ja hauskinta mobiilipeliä 2023.

  6. Säde

  Rayquaza on legendaarinen Pokémon, ja se on yksi pelin vahvimmista. Se on lohikäärme-/lentotyyppinen Pokémon, ja se tunnetaan voimakkaista lohikäärmeliikkeistään. Rayquaza pystyy myös Mega Evolveen, mikä lisää entisestään sen jo ennestään valtavaa voimaa.

  Vaikka Rayquaza on kiistatta voimakas Pokémon, se ei ole ainoa, joka voi pärjätä taistelussa. On useita muita Pokémoneja, jotka voivat antaa Rayquazalle kovan vastuksen, eikä niiden kaikkien tarvitse olla legendaarisia. Katsotaanpa muutamia Pokémoneja, jotka voivat antaa Rayquazalle kovan vastuksen.

  Katso myös; 10 rikkainta videopelejä kehittävää yritystä.

  5. Litten

  Litten on tulityyppinen Pokémon, ja se on Aurinko ja kuu -pelien aloituspokémon. Litten on pieni, mutta ärhäkkä Pokémon, jolla on korkea hyökkäystilasto ja useita voimakkaita tuliliikkeitä.

  Vaikka Litten saattaa olla pieni, se korvaa kokonsa raivokkaalla asenteellaan. Litten ei pelkää taistella kaksi kertaa suurempia vastustajia vastaan, ja se ottaa säännöllisesti yhteen itseään paljon suurempien Pokémonien kanssa. Tämä peloton asenne tekee Littenistä niin vahvan Pokémonin sekä taistelussa että peleissä.

  Litten on myös hyvin itsenäinen Pokémon, joka tekee asiat mieluiten yksin. Litten lähtee usein yksin tutkimaan uusia alueita ja ottamaan haasteita vastaan yksin. Tämä itsenäisyys on toinen syy, miksi Litten on niin vahva Pokémon, sillä se ei pelkää ottaa vastaan mitään.

  Kaiken kaikkiaan Litten on Tuli-tyypin Pokémon, joka on pieni mutta ärhäkkä, ja sillä on korkea hyökkäystilasto ja useita tehokkaita Tuli-liikkeitä. Litten on myös hyvin itsenäinen Pokémon, joka tekee asiat mieluiten yksin. Nämä ominaisuudet tekevät Littenistä vahvan Pokémonin sekä taistelussa että peleissä.

  4. Vulpix

  Vulpix on tulityyppinen Pokémon. Ja se on yksi suosituimmista ei-legendaarisista Pokémoneista. Vulpix tunnetaan kauneudestaan sekä tulisesta hännästään. Vulpix pystyy myös kehittymään vielä voimakkaammaksi Ninetalesiksi.

  Vulpixilla on käytettävissään pelottavien tulityyppisten liikkeiden lisäksi myös monia muita liikkeitä. Vulpix voi oppia sellaisia liikkeitä kuin Hypnosis ja Will-O-Wisp, jotka voivat hämmentää ja heikentää vastustajia. Vulpix voi myös oppia useita ei-vaurioittavia liikkeitä, kuten Sing ja Charm, joita voidaan käyttää vastustajien hämäämiseen.

  Kaiken kaikkiaan Vulpix on monipuolinen ja vaarallinen Pokémon, ja se on arvokas vastustaja kenelle tahansa kouluttajalle.

  3. Eevee

  Eevee on normaalityyppinen Pokémon ja yksi sarjan suosituimmista Pokémoneista. Eevee tunnetaan kyvystään kehittyä erilaisiksi Pokémoneiksi, kuten voimakkaiksi Jolteoneiksi, Vaporeoneiksi ja Flareoneiksi.

  Eeveen evoluutiovoimat eivät kuitenkaan rajoitu vain kolmeen alkuperäiseen Pokémoniin, vaan viime vuosina Eevee on voinut kehittyä myös psyykkisen Pokémonin, Espeonin, ja pimeän Pokémonin, Umbreonin, evoluutioksi.

  Eeveen kyky kehittyä monenlaisiksi Pokémoneiksi kuvastaa sen sopeutumiskykyä luonnossa. Eevee on Pokémon, joka pystyy viihtymään monenlaisissa elinympäristöissä metsistä vuoristoon ja kaupunkialueille.

  Tämä sopeutumiskyky on myös tehnyt Eeveestä suositun valinnan Pokémon-kouluttajien keskuudessa. Eevee on monipuolinen Pokémon, jota voidaan käyttää erilaisissa taistelutilanteissa, mikä tekee siitä arvokkaan voimavaran jokaiselle kouluttajalle.

  Eeveen suosio johtuu myös sen söpöstä ulkonäöstä. Eevee on pieni, karvainen Pokémon, joka muistuttaa koiranpennun ja ketun risteytystä. Tämä tekee Eeveestä Pokémonin, joka on sekä söpö että rakastettava, ja se on varmasti kaikenikäisten Pokémon-fanien mieleen.

  2. Pikachu Libre

  Pikachu Libre on erityinen Pikachu, joka esiintyy Pokémon-animaatiossa. Se tunnetaan akrobaattisista taidoistaan ja ainutlaatuisesta asustaan. Pikachu Libre on myös voimakas taistelija, ja se on ottanut yhteen joidenkin animen vahvimpien Pokémonien kanssa.

  Pikachu Libre on tärkeä hahmo Pokémon-animessa monesta syystä. Ensinnäkin Pikachu Libre on yksi harvoista Pikachuista, jotka voivat käyttää liikkeitä kuten Volt Tackle ja Iron Tail. Tämä tekee Pikachu Librestä erittäin voimakkaan taistelijan. Toiseksi Pikachu Libre on hyvä roolimalli toisille Pikachuille. Pikachu Libren näytetään aina tekevän parhaansa, eikä se koskaan anna periksi. Tämä on hyvä esimerkki muille Pikachuille.seuraa.

  Lopuksi Pikachu Libre edustaa sitä, mitä kaikki Pikachut voivat saavuttaa. Pikachu Libre on todiste siitä, että Pikachut ovat muutakin kuin söpöjä pikku Pokémoneja. Ne voivat olla vahvoja, rohkeita ja päättäväisiä. Pikachu Libre osoittaa, että Pikachut pystyvät paljon parempaan kuin ihmiset antavat niille uskoa.

  1. Ash Ketchum

  Ash Ketchum on Pokémon-animen päähenkilö ja yksi sarjan tunnetuimmista hahmoista. Ash tunnetaan omistautumisestaan Pokémon-koulutukselle ja loputtomasta pyrkimyksestään tulla Pokémon-mestariksi. Ash on myös saanut matkan varrella monia ystäviä, kuten uskollisen Pikachunsa.

  Ashin tarina kertoo päättäväisyydestä ja ystävyydestä. Ashin päättäväisyys tulla Pokémon-mestariksi on johtanut hänet moniin seikkailuihin ja opettanut hänelle paljon Pokémoneista. Ash on myös muodostanut vahvat ystävyyssuhteet Pikachun ja muiden Pokémoniensa kanssa. Nämä siteet ovat yksi syy siihen, miksi Ash on niin menestynyt kouluttaja.

  Ashin tarina voi innostaa kaikenikäisiä ihmisiä. Hänen omistautumisensa tavoitteilleen ja hänen halukkuutensa auttaa muita ovat ominaisuuksia, joita jokainen voi tavoitella. Ash on todiste siitä, että kuka tahansa voi saavuttaa unelmansa, jos tekee tarpeeksi kovasti töitä eikä koskaan anna periksi.

  Siitä lähtien, kun Pokémon Red ja Blue julkaistiin vuonna 1996, pelisarjasta on tullut yksi maailman suosituimmista. Yli 800 erilaista Pokémonia, joita voi pyydystää ja kouluttaa, joten ei ole ihme, että joistakin niistä on tullut fanien suosikkeja. Tässä artikkelissa olemme listanneet kymmenen suosituinta Pokémon-hahmoa.

  Nämä ovat vain muutama monista suosituista Pokémon-hahmoista. Mitkä ovat sinun suosikkisi?

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden