Nämä naiset ovat listojen kärjessä keskustelussa kaikkien aikojen kauneimmasta naisesta ja maailman kuumimmasta naisesta. Nämä ovat epäilemättä maailman kauneimpia naisia. Ehdottomasti he ovat top 20 kauneinta naista yli 40. Vaikka he ovat 50-vuotiaita, he eivät ole oikeastaan vanhentuneet 30-luvulta.

  20 kauneinta yli 40-vuotiasta naista:

  20. Cindy Crawford

  Kauneimmat naiset yli 40

  Cindy Crawford on kiistatta yksi maailman kuumimmista naisista. Ikonisen kauneusihanteensa ja haikean katseensa ansiosta hän on ollut esillä monissa lehtien kansissa. Lisäksi sh on lukemattomia muotilavoja uransa aikana.

  "Hän muutti käsityksen 'seksikkäästä amerikkalaistytöstä' klassisesta sinisilmäisestä blondista hellemmäksi brunetiksi, jolla oli älyä, charmia ja ammattitaitoa."

  19. Leslie Mann

  Leslie Mann

  45-vuotias yhdysvaltalainen näyttelijä Leslie, päälle hänen lumoava ulkonäkö ja täydellinen iho. Hän on todellinen lahjakkuus ja oikeutetusti yksi Hollywoodin komediakuningattarista.

  18. Cameron Diaz

  Cameron Diaz

  44-vuotiaana Cameron Diazin viehätysvoima perustuu hänen itsevarmuuteensa. Tietenkin se, että hän on silmiinpistävän viehättävä, pitkä, sinisilmäinen blondi, jolla on mahtava vartalo, auttaa.

  17. Gwyneth Paltrow

  Gwyneth Paltrow

  Näyttelijä, kirjailija ja kahden lapsen äiti Paltrow todistaa, että yli 40-vuotias ei ole este seksikkyydelle ja menestykselle.

  16. Sofia Vergara

  Sofia Vergara

  Kolumbialainen näyttelijätär voitti kilpirauhassyövän ja tuli vahvempana kuin koskaan. Hämmästyttävän aksenttinsa ja hulvattoman roolinsa Modern Family -televisiohitissä lisäksi Vergara on nimetty yhdeksi People-lehden 50 kauneimmasta ihmisestä. Billboard on myös tunnustanut hänet yhdeksi Hollywoodin vaikutusvaltaisimmista latino-naisista.

  15. Elle Macpherson

  Elle Macpherson

  "The Body" ei ole koskaan hellittänyt, ja 53-vuotiaana hän jatkaa menestystään mallina, liikemiehenä ja EP:nä Britain's Next Top Model -ohjelmassa. Vartaloa ja aivoja. Kiva.

  14. Victoria Ruffo

  Victoria Ruffo

  Tämä 52-vuotias meksikolainen näyttelijä Victoria Ruffo sijoittui vuoden 2017 11. kauneimmaksi naiseksi New Yorkissa ja Los Angelesissa sijaitsevan valokuvien, lehtien ja videoiden jakamiseen erikoistuneen sosiaalisen median verkoston buzznetin tekemän polin kautta.

  13. Niki Karimi

  Niki Karimi

  45-vuotias iranilainen näyttelijä, ohjaaja ja käsikirjoittaja Niki Karimi sijoittui buzznetin mukaan 14. kauneimmaksi naiseksi.

  12. Manuela Arcuri

  Manuela Arcuri

  Vaikka Arcuri on 52-vuotias, hän ei ole oikeastaan vanhentunut sitten 30-luvun. Ihmeellistä. Italialainen näyttelijä, malli ja soubrette, joka on buzznetin tekemässä kyselyssä rankattu yhdeksi kauneimmista naisista. Italialaisyleisö tuntee hänet parhaiten kahden menestysfiktiosarjan L'onore e il rispetto ja Il peccato e la vergogna päähenkilönä.

  11. Haifa Wehbe

  Haifa Wehbe

  Libanonilainen laulaja ja näyttelijä Haifa Wehbe on sijalla 11. Wehbe on yksi arabimaailman tunnetuimmista laulajista, ja häntä pidetään yhtenä menestyneimmistä libanonilaisista laulajista. Vuonna 2006 hän oli People Magazinen 50 kauneimman ihmisen listalla.

  10. Madonna

  Madonna

  Yksi musiikin suurimmista naisista ja kaikkien aikojen parhaista Hot 100 -artisteista. Guinness World Recordsin mukaan Madonna on kaikkien aikojen myydyin naispuolinen artisti.

  9. Jennifer Lopez

  Kuumin nainen Jennifer Lopez

  Jennifer Lopez - pidetään; vaikutusvaltaisimpana latinalaisamerikkalaisena esiintyjänä Yhdysvalloissa ja korkeimmin palkattuna latinalaisamerikkalaisena viihdyttäjänä. Time Magazine mainitsi hänet yhtenä vaikutusvaltaisimmista latinalaisamerikkalaisista. Vuonna 2012 Forbes rankkasi hänet maailman vaikutusvaltaisimmaksi naiseksi (myös julkkikseksi). Viihteen lisäksi JLo nauttii menestyksekkäästä liike-elämän urasta, joka koostuu erilaisista vaatemerkeistä, asusteista ja seksuaalisista tuotteista.tuoksutuotteet.

  8. Penélope Cruz

  Penélope Cruz

  Oscar-voittaja, espanjalainen näyttelijä ja malli Penélope Cruz on yksi kaikkien aikojen kauneimmista näyttelijättäristä. Elokuva- ja mallintyönsä lisäksi hän on saanut tunnustusta humanitaarisesta työstään Äiti Teresan kanssa.

  7. Madhuri Dixit

  Madhuri Dixit

  Bollywoodin kaunis kuningatar Madhuri Dixit on sijalla 7. Hän pitää kärkipaikkaa useilla "kauneimpien intialaisten naisten" listoilla. Viehättävän hymyn, loistavan näyttelemisen ja poikkeuksellisten tanssiliikkeiden ansiosta Dixit on hallinnut Bollywoodia niin kuin kukaan muu. Dixit on saanut 6 Filmfare-palkintoa, ja hänet on ehdolla parhaan naispääosan Filmfare-palkinnon saajaksi ennätykselliset 14 kertaa. Hänet on palkittu Padma Shri -palkinnolla,Intian hallituksen vuonna 2008 myöntämä Intian neljänneksi korkein siviilipalkinto.

  6. Angelina Jolie

  Angelina Jolie

  Jolie on mainittu yhtenä maailman vaikutusvaltaisimmista naisista. Eri tiedotusvälineet ovat maininneet hänet myös yhtenä Yhdysvaltojen viihdeteollisuuden vaikutusvaltaisimmista ihmisistä sekä maailman kauneimpana naisena. Näyttelijänuransa lisäksi hänet on huomioitu humanitaarisesta työstään.

  5. Julia Roberts

  Kaunis nainen Julia Roberts

  Julia Roberts on valittu People-lehden toimesta maailman kauneimmaksi naiseksi vuonna 2017. 49-vuotias Pretty Woman äänestettiin kärkeen ennätyksellisen viidennen kerran. Yksi Amerikan rakastetuimmista naisista nousi People-lehden kanteen maailman kauneimmaksi naiseksi ensimmäisen kerran vuonna 1991. Tuolloin hän oli vasta 23-vuotias. Roberts voitti tittelin uudelleen vuosina 2000, 2005 ja 2010. Ja nyt 49-vuotiaana näyttelijä jaKolmen lapsen äiti on jälleen kerran People-lehden "Maailman kaunein nainen" -lehden kannessa vuonna 2017.

  4. Jennifer Aniston

  Jennifer Aniston

  Yksi Yhdysvaltain television ja Hollywoodin suurimmista naishahmoista. Aniston on ollut useaan otteeseen lehtien listoilla "maailman kauneimmista naisista" . Hänet on myös nimetty "Kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi". Lisäksi hän on edelleen yksi Hollywoodin parhaiten palkatuista näyttelijöistä.

  3. Monica Bellucci

  Monica Bellucci

  Aina vihreä kaunotar Monica Bellucci. Tyylikkään mutta viettelevän näköinen Bellucci on nimi, joka soi kaikkien huulilla. Terävät piirteet ja kurvikas vartalo tekevät tästä italialaisesta näyttelijättärestä ja muotimallista kaikkien aikojen kauneimpien naisten listan kärkisijan.

  2. Charlize Theron

  Charlize Theron

  Eteläafrikkalainen kaunotar, näyttelijä ja elokuvatuottaja Charlize Theron on epäilemättä yksi maailman kauneimmista naisista. Hänellä on maailman upeimmat ja kauneimmat silmät. Vuonna 2016 Time-lehti nimesi hänet yhdeksi "sadasta vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä".

  1. Aishwarya Rai

  Aishwarya Rai

  Yksi Intian ja koko maailman ihailluimmista ja kunnioitetuimmista naisista. Menestyksekkään uransa myötä hän on vakiinnuttanut asemansa yhtenä Intian suosituimmista ja vaikutusvaltaisimmista naisista. Rai on saanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia, ja Intian hallitus myönsi hänelle myös Padma Shri -tunnustuksen vuonna 2009. Hän on epäilemättä "maailman kaunein nainen".

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden