On selvää, että jokaisen vuoroveden on jonain päivänä tasaannuttava ja niin on myös maineen. Jotkut näyttelijät vetäytyvät näyttelijäpersoonastaan tahdosta, kun taas toiset pilaavat uransa omin käsin tekemällä jotain holtitonta ja peruuttamatonta. Jotkut menevät alas asenteensa mukana, kun taas jotkut vain tylsistyttävät yleisön tekemällä hirveitä elokuvia, joiden takia isot tuottajat lakkaavat kolkuttelemasta heidän oviaan. Tässä ovat 10 näyttelijää.jotka olivat kuuluisia, ovat luultavasti vieläkin, mutta Hollywood ei enää anna heille rooleja.

  10- Jessica Biel

  Jessica Biel näytti lupaavan suorituksen Texas Chainsaw Massacre -elokuvassa, mutta siihen se sitten jäikin. Sitä seurasi pari sivuosaroolia, kuten "Total Recall" tai "I Now Pronounce You Chuck and Larry", jotka toivat hänelle myös ehdokkuuden Kultainen vadelma -palkinnon saajaksi, mutta siinä ei ollut vielä kaikki. Hän menetti kaksi merkittävää roolia Anne Hathawaylle, Kissanainen Batman-sarjassa ja Fantine Les Miserables -elokuvassa!Tosin hänellä menee aika hyvin yksityiselämässään, sillä hän on mennyt naimisiin Justin Timberlaken kanssa ja saanut Silas-vauvan. Hänellä on myös oma ravintola, joka pitää hänet melko kiireisenä. Kuka siis tarvitsee Hollywoodia muutenkaan.

  9- Mel Gibson

  Oli aika, jolloin Mel Gibsonin tähdet loistivat kirkkaina, kun hän näytteli Tappava ase -franchisingin ja Braveheartin kaltaisissa menestyselokuvissa; Mutta näyttää siltä, että hänen aikakautensa on nyt päättynyt. Hän todisti, että yksi väärä liike voi viedä ihmisen alas. Melin romahdus vuonna 2010 ja rasistiset kommentit käänsivät hänen katsojansa ja elokuvayleisönsä häntä vastaan. Tämä oli hänen loppunsa alku. Ehkä tulee aika, kunTuottajat ja yleisö jatkavat hänen aiempia virheitään, mutta heidän on tehtävä se nyt, hän on jo 61-vuotias! Hän on kuitenkin rahoittanut omia elokuviaan ja pärjännyt niillä varsin hyvin.

  8- Taylor Lautner

  Twilight Saga osoittautui ponnahduslaudaksi Taylor Lautnerille, mutta näyttää siltä, että ihmiset eivät vain pysty päästämään irti Jacobin varjosta hänen päällään. Hänen elokuvansa 'Abduction' olisi pitänyt olla hänen pakomahdollisuutensa oikeaan Hollywoodiin, mutta elokuva oli lipputulopommi eikä saanut hyvää vastaanottoa kriitikoiltakaan. Lisäksi hänen valtavat palkkansa vain syöksivät pois hänen elokuvansa hyllyttämistä. Häntä syytettiin myösHänellä on showmiehiä näyttelijätovereidensa kanssa, mikä ei ole uralle suotuisa asia. Ehkä hänen uransa käynnistyy uudelleen joidenkin hänen tekemiensä komedioiden myötä. Pidetään peukkuja!

  7- Adam Sandler

  Adam Sandlerin on väitetty olleen viime vuosien ylipalkatuin näyttelijä. 14 hänen elokuvaansa on vuodesta 1998 lähtien tuottanut 100 miljoonan dollarin lipputulot Yhdysvalloissa.

  Hän syöksyi menestykseen näyttelemällä Billy Madisonia Happy Gilmoressa, mutta hänen uransa otti väärän käänteen, kun hän teki joukon huonoja elokuvia, kuten Jack and Jillin. Sandler vihaa mediaa ja on sitä mieltä, että hän ei tarvitse lehdistöä avatakseen elokuvan. Jos kieltäytyy puhumasta toimittajille, pitäisi ainakin käyttää sosiaalista mediaa. Hänen faniensa kasvaessa hän ei koskaan aikuistunut. He ovat siirtyneet eteenpäin ja alkaneet ajatella, että hänenpeli saattaa olla ohi nyt.

  6- Seann William Scott

  Tämä näyttelijä löysi mainetta American Pie -elokuvasta vuonna 1999. Sen jälkeen hän on vain menettänyt sen saadessaan huonoja arvosteluja ja antaessaan sarjan floppeja, kuten Dude, Where's My Car? The Dukes of Hazzard ja Movie 43. Hänellä on huonoimpia arvioita Rotten Tomatoes -listalla. Kuulemme kuitenkin todennäköisemmin Scottin kuin näemme hänet animaatioelokuvassa Ice Age. Voimme edelleen toivoa, ettäettä hänen uransa suuntautuu hyvään suuntaan Goonin elvyttyä.

  5- John Cusack

  Viimeksi hänet nähtiin arvokkaassa roolissa elokuvassa 2012. Hän on tehnyt hyviä komediaelokuvia 80-luvulla, kuten Better Off Dead, mutta on viime aikoina painunut maan alle. Hän on tehnyt pienempiä rooleja elokuvissa, kuten The Butler, Maps to the Stars, mutta ei ole päässyt entiseen loistoonsa. Tällä hetkellä hän näyttää keskittyneen pienen budjetin elokuviin, joissa menestys on hyvin vähäistä.

  4- Kristen Stewart

  Twilight-tähti saavutti mainetta Bella Swanina, mutta ei saanut positiivista vastakaikua Lumikkina. Hänen skandaalinsa ohjaajansa kanssa, kun hän petti Robert Pattinsonia, osoittautui myös melko surullisen kuuluisaksi ja hänen uralleen haitalliseksi. Hän on tehnyt pari keskivertoelokuvaa sen jälkeen, kuten American Ultra, mutta ei pystynyt käännyttämään monien päitä hänen puoleensa. Johtuuko se hänen kuivasta näyttelemisestään vai siitä, ettei hän osaa hymyillä?kunnolla, kuka tietää.

  3- Michael Cera

  Michael Cera tuli tunnetuksi jo melko nuorena saamalla rooleja elokuvissa Superbad ja Juno. Toinen elokuva, Scott Pilgrim Vs the World, vaikka sai kriitikoilta positiivisia arvosteluja, oli suuri floppi, ja sen uskotaan tulleen hänen uralleen täyteen. Hän oli onnekas, kun hänet valittiin Seth Rogenin animaatioelokuvaan The Sausage Party, mutta hänen ei tarvitse näkyä siinä, koska kyseessä on animaatioelokuva.elokuva sittenkin.

  2- Nicolas Cage

  Oli Nicholas Cagen aikakausi, jolloin hän oli kaikkialla ja merkitsi kaikille kaikkea. Hän voitti lukuisia palkintoja rooleistaan elokuvissa Lord of War, The Rock ja Face/Off. Hänen uransa alkoi notkahdella, kun hän antoi vuonna 2006 joukon floppeja, kuten The Wicker Man ja Ghost Rider. Huhujen mukaan, koska hän oli joutunut valtaviin velkoihin, hänen oli pakko laskeutua näihin keskinkertaisiin rooleihin vastentahtoisesti. Hänellä oli pieni'supersankarikostaja'-roolissa vuoden 2010 elokuvassa Kick-Ass. Sen jälkeen yleisö ei ole nähnyt häntä paljon.

  1- Katherine Heigl

  Tämä näyttelijä on tunnettu siitä, että häntä on "vaikea" käsitellä kuvauspaikalla, aivan kuten hänen äitiään. Hänellä meni hyvin ennen kuin hän antoi kassahittejä, kuten Knocked Up, ja hän jatkoi vuoteen 2007 asti, jolloin hän sai Emmyn erinomaisesta naissivuosasta Grey's Anatomy -ohjelmasta. Seuraavana vuonna hän kuitenkin vetäytyi kilpailusta väittäen, että hänelle annettu materiaali ei oikeuttanut siihen, että hän olisi voinut voittaa Emmyn.Emmy. Tarpeetonta mainita, että käsikirjoittajat työnsivät hänet pois ohjelmasta. Hän myös dissasi elokuvaansa Knocked Up kutsuen sitä seksistiseksi, mikä suututti elokuvantekijät hänen sisustaan ja epälojaaliudestaan elokuvalle, joka keräsi hänelle kuuluisuutta. Häntä ei ole nähty sen jälkeen ja hän kamppailee saadakseen rooleja suuriin elokuviin.

  Muita kunniamainintoja näyttelijöistä, jotka ovat aliarvostettuja tai joita ei enää juurikaan näytellä, ovat: Brendan Fraser, Hilary Swank, Tobey Maguire, Catherine Zeta-Jones, Kim Basinger, Winona Ryder, Sharon Stone, Eric Bana, Milla Jovovich, Sigourney Weaver, Sherilyn Fenn, Kelly Hu, Nastassja Kinski, Meg Ryan, Gillian Anderson, Diane Lane, Drew Barrymore, Ashley Judd, Famke Janssen, Rebecca Romijn, Jennifer Gillian Anderson, Gillian Anderson, Gillian Anderson, Gillian Anderson, Gillian Anderson.Connelly, Kirsten Dunst, Olga Kurylenko ja Lindsay Lohan.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden