Perhe on maailman ihmeellisin asia. Perheemme ympärillä olevat perheenjäsenet välittävät meistä enemmän kuin kukaan muu maailmassa. Me kaikki luulemme, että perheemme ovat maailman oudoimpia. Mutta silloin tällöin huomaamme, että olemme yhtä tavallisia kuin kaikki muutkin. Nämä 10 perhettä saavat kuitenkin sinun perheesi näyttämään koko maailman tavanomaisimmalta. Jotkut ovat liian suuria, jotta niitä voisi kutsua nimelläJotkut tekevät asioita, joista emme edes uneksisi. Tässä on luettelo maailman 10 uskomattomimmasta perheestä.

Uskomattomat perheet; Alla on luettelo kymmenestä oudoimmasta perheestä, joita et uskoisi olevan olemassa.

  10. Duggarin perhe (1 pari 19 lasta)

  Jim Bob ja Michelle Duggar ovat 9 tytön ja 10 pojan vanhemmat, joten heillä on yhteensä 19 lasta. He tekivät tosi-tv-ohjelman nimeltä 19 kids and counting.

  Syy siihen, että heillä on niin paljon lapsia, on yksinkertainen: he kieltäytyvät käyttämästä minkäänlaisia ehkäisyvälineitä uskonnollisen uskonsa vuoksi. He ovat hartaita baptisteja, ja he keskustelevat usein puhtauteen, vaatimattomuuteen ja Jumalaan uskomiseen liittyvistä arvoista.

  9. Chana-perhe (1 mies 39 vaimoa)

  Jos Duggarin perhe oli sinulle suurperhe, niin entäpä mies nimeltä Ziona Chana, joka nai 39 naista, synnytti 94 lasta, hänellä on 14 miniää ja 34 lapsenlasta, joten perheeseen kuuluu yhteensä 180 jäsentä. Hänellä on Guinnessin maailmanennätys maailman suurimman olemassa olevan perheen päämiehenä.

  Katso myös; Top 10 miestä, joiden et usko olevan todellisia.

  8. Marshallin perhe (Fake Boob Family)

  Tutustu äitiin ja tyttäriin, jotka kaikki ovat käyneet läpi veitsen saadakseen tekorinnat. Kaikilla näillä naisilla on erittäin suuret rinnat, paitsi yhdellä tytöllä nimeltä Britney Marshall. Hän on perheensä ainoa, joka ei ole vielä käynyt leikkauksessa näyttääkseen samalta kuin muut siskonsa. Epäilemättä yksi maailman uskomattomimmista perheistä.

  Katso myös; Kymmenen uskomattominta naista.

  7. Mansonin perhe (Family Of Psychopaths)

  Charles Manson on luultavasti historian pahamaineisin ja suosituin sarjamurhaaja. Rikolliseksi muuttunut muusikko on pahamaineinen murhasarjastaan vuosina 1969-1971. Charles, joka antoi vahvasti ymmärtää olevansa Kristus ja odotti tuovansa apokalyptisen rotusodan tappamalla ihmisiä, on selvästi mielisairas henkilö. Mansonit, jotka eivät oikeastaan ole perhe, ovat rikollisryhmä, joka on tehnyt moniarikokset.

  6. Lia ja Aro (Vempire-pariskunta)

  Tutustu Lia Benninghoffiin ja Aro Draveniin, kahteen lemmenlintuun, jotka juovat toisiltaan verta kerran viikossa, eikö olekin inhottavaa? He uskovat, että veri pitää heidät ikuisesti yhdessä. He julkaisivat internetissä graafisen videon, jossa kumpikin viiltelee itseään, kun toinen juo verta. Tämä tekee heistä varmasti yhden niistä maailman oudoimmat perheet .

  Katso myös; Maailman 10 ainutlaatuisinta paria.

  5. Theresa Knorr ja lapset (Psycho Mother)

  Theresa Knorr, kuuden lapsen äiti, oli väkivaltainen lapsiaan kohtaan fyysisesti, verbaalisesti ja psykologisesti. Hän meni naimisiin neljän miehen kanssa ja erosi heistä lyhyessä ajassa, luultavasti epävakaan mielensä vuoksi. Neljännen avioeron jälkeen hänestä tuli vielä väkivaltaisempi ja hän alkoi juoda valtavia määriä alkoholia. Tuona aikana hän lihoi paljon ja hänestä tuli äkkipikainen.

  Katso myös; 10 äitiä, jotka tappoivat lapsensa raa'asti.

  Raporttien mukaan hän katkaisi kaikkien lastensa yhteyden muuhun maailmaan. Hän ei antanut heidän mennä ulos ja ottaa yhteyttä keneenkään edes puhelimitse. Knorr kidutti lapsiaan monien vuosien ajan monin eri tavoin, muun muassa pakottamalla heitä ruokkimaan, hakkaamalla esineillä, polttamalla heitä savukkeilla, heittelemällä heitä veitsillä ja uhkaamalla aseella. Hänen pahoinpitelynsä keskittyi enemmän kahteen vanhimpaan lapseen.Hän uskoi, että hänen vanhin tyttärensä Suesan oli noita. Erään ankaran pahoinpitelyn jälkeen Suesan karkasi kotoa hakemaan apua. Poliisi lähetti hänet kuitenkin takaisin äitinsä luokse sen jälkeen, kun Knorr oli vakuuttanut heidät siitä, että Suesan oli mielenterveydeltään epävakaa. Knorr kidutti Suesania uudelleen, ja lopulta hän ampui häntä rintaan 22-kaliiperisella pistoolilla. Theresa Knorron tuomittu elinkautiseen vankeuteen.

  4. Podkopajevin perhe (sarjamurhaajien perhe).

  Venäläinen perhe, joka koostui aviomiehestä ja vaimosta sekä kahdesta tyttärestä, jotka kaikki murhasivat ainakin 30 ihmistä, mukaan lukien naisia ja lapsia. Hän teki lukemattomia ryöstöjä ja kidutti monia uhreja ennen kuin tappoi heidät. Heidän tyttärensä Victoria ei kuitenkaan ollut yhtä onnekas, sillä eräs uhreista puukotti hänet kuoliaaksi. Lopulta koko perhe kohtasi kohtalonsa. Valitettavasti kuitenkin 30 miestä,naiset ja lapset olivat jo kuolleet siihen mennessä.

  Katso myös; 10 pahinta naista historiassa.

  3. Fritzlin perhe (Psykopaatti-isä, hölmö äiti ja onneton tytär)

  Fritzlin tapaus sai maailmanlaajuista huomiota vuonna 2008, kun Elisabeth Fritzl kertoi Itävallan paikalliselle poliisille, että hänen isänsä Josef Fritzl oli pitänyt häntä vankina 24 vuoden ajan. Isä ei ainoastaan lukinnut häntä kellariin, vaan myös kidutti ja raiskasi häntä 24 vuoden ajan.

  Mutta odottakaa, se on vielä pahempaa. Isän seksuaalisen hyväksikäytön seurauksena syntyi 7 lasta. Neljä heistä tuli äitinsä luokse, yksi kuoli muutaman päivän sisällä hengitysvaikeuksiin. Loput 3 lasta kasvatti Josef Fritzl ja hänen vaimonsa. Kun vanhin tytär nimeltä Kerstin sairastui vakavasti, Josef antoi Elizabethin viedä hänet sairaalaan, mikä käynnisti tapahtumasarjan, joka johtijohti lopulta niiden löytymiseen.

  2. Harmaa klaani (lainsuojattomien suku)

  Gray-klaani koostuu yli tusinasta pikkukaupungissa asuvasta miehestä ja naisesta, jotka kaikki ovat aseita hallussaan pitäviä ja hallitusta vihaavia lainsuojattomia. Isoisä John Joe Grayn johdolla klaani on sotinut paikallisia sheriffejä ja liittovaltion virastoja vastaan jo yli 15 vuotta. He sanovat, että "emme pelkää ketään ja uskomme silmä silmästä".

  He kasvattavat omaa ruokaansa eivätkä päästä ketään poliisia tontilleen. John Joe Graysta on tullut Yhdysvaltain historian pisimpään jatkunut lainvalvontaviranomaisten pattitilanne, joka kesti muutaman päivän vajaat 15 vuotta, ennen kuin piirisyyttäjä luopui syytteistä.

  1. Colt-klaani (insestiperhe)

  Joillekin ihmisille voi olla epämukavaa lukea tätä tapausta, koska siihen liittyy perheen sisäisiä seksuaalisuhteita, joten jos et halua lukea, jätä väliin.

  Colt-klaani on vuonna 2013 löydetty australialainen perhe, johon kuuluu lähes 40 jäsentä isovanhemmista äiteihin, isiin, poikiin, tyttäriin, täteihin, enoihin, setiin, veljenpoikiin, veljiin ja siskoihin, jotka kaikki harrastavat insestiä eri muodoissaan. Tapaus oli niin outo, että Australian hallituksen päätös julkistaa se järkytti kaikkia.

  Insesti alkoi kahdesta maahan muuttaneesta sisaruksesta, ja se jatkui neljän sukupolven ajan. Koko perhe eli hirvittävissä oloissa, talo oli tehty peltikatosta, eikä siinä ollut vettä eikä sähköä. Useat perheenjäsenet kärsivät epämuodostumista, koska insesti on tieteellisesti katsoen kauhea ajatus.

  Perhe joutui pettymään, kun eräs lapsi kuuli tytön sanovan, että yksi hänen siskoistaan oli raskaana eivätkä he tienneet, kuka veljistä oli isä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden