Mikä on Cristiano Ronaldon nettovarallisuus? 500 miljoonaa dollaria.

Cristiano Ronaldo on jalkapallon supertähti, jonka arvioitu nettovarallisuus on 500 miljoonaa dollaria huhtikuussa 2023. Tässä artikkelissa kerrotaan hänen elämästään, urastaan ja liiketoiminnastaan.

  Varhainen elämä ja ura

  Cristiano Ronaldo syntyi 5. helmikuuta 1985 Funchalissa, Portugalissa, ja hän aloitti jalkapallon pelaamisen Andorinhassa ennen siirtymistään Sporting CP:hen 12-vuotiaana. Hän vakiinnutti nopeasti asemansa yhtenä sukupolvensa lahjakkaimmista jalkapalloilijoista, ja menestyksekkään Sporting CP:n jälkeen hän teki sopimuksen Manchester Unitedin kanssa vuonna 2003.

  Cristiano Ronaldon ura

  Manchester Unitedissa ollessaan Ronaldo auttoi joukkuetta voittamaan useita Valioliigan mestaruuksia ja muita tunnustuksia ennen kuin hän allekirjoitti sopimuksen Real Madridin kanssa vuonna 2008 ennätyksellisellä 80 miljoonan dollarin siirtosummalla. Hän jatkoi voittokulkuaan joukkueessa, rikkoen ennätyksiä ja voittaen lukuisia palkintoja, mukaan lukien Real Madridin kaikkien aikojen paras maalintekijä.

  Vuonna 2018 Ronaldo allekirjoitti sopimuksen Juventuksen kanssa toisessa ennätyksellisessä siirrossa, joka maksoi joukkueelle yli 100 miljoonaa dollaria. Vuonna 2022 hän palasi Manchester Unitediin, jossa hän aloitti ammattilaisuransa.

  Cristiano Ronaldon siirtohistoria.

  Siirtopäivä Mistä / Minne Hinta
  1. tammikuuta 2023 Al-Nassrille tuntematon
  22 marraskuu 2022 Man Utd to Unknown
  31 elokuu 2021 Juventus - Man Utd €17M
  10 heinäkuu 2018 Real Madrid - Juventus €117M
  1 heinäkuu 2009 Man Utd to Real Madrid €94M
  12 elokuu 2003 Sporting CP ja Man Utd €19M
  1 heinäkuu 1997 Nacional pelaa kohteeseen Sporting CP
  1 heinäkuu 1995 Andorinha Yth. kohteeseen Nacional Vapaa
  Cristiano Ronaldon kokonaissiirtosummat (tiedossa): €247M

  Liiketoimintayritykset

  Jalkapallouransa ohella Ronaldo on investoinut erilaisiin liikeyrityksiin. Hän omistaa muotiputiikin nimimerkillään CR7, josta on tullut menestyvä brändi maailmanlaajuisesti. Ronaldo on myös solminut useita tukisopimuksia eri tuotemerkkien kanssa, joista hän ansaitsee vuosittain suuria summia rahaa.

  Lisäksi Ronaldo on antanut nimensä erilaisille omille tuotteilleen, kuten vaatteille ja hajuvesille, jotka ovat lisänneet hänen kokonaisnettovarallisuuttaan huomattavasti.

  Henkilökohtainen elämä

  Ronaldo on tunnettu siitä, että hän pitää yksityiselämänsä poissa median valokeilasta ja välttää alkoholin ja muiden sokeripitoisten juomien nauttimista säilyttääkseen urheilullisen ruumiinkuvansa. Hän on myös osallistunut hyväntekeväisyystoimintaan ja kerännyt varoja luonnonkatastrofien, kuten Intian valtameren vuoden 2004 maanjäristyksen ja tsunamin sekä Nepalin vuoden 2015 maanjäristyksen, varalle.

  Palkinnot & Saavutukset

  Cristiano Ronaldo on saavuttanut lukuisia palkintoja ja tunnustuksia koko uransa aikana ammattilaisjalkapalloilijana. Tässä muutamia hänen merkittävimpiä palkintojaan ja saavutuksiaan:

  5 Ballon d'Or -palkintoa: Tämä on yksi jalkapallon arvostetuimmista yksittäisistä palkinnoista, ja Ronaldo on voittanut sen viisi kertaa (vuosina 2008, 2013, 2014, 2016 ja 2017).

  4 Euroopan kultaiset kengät: Palkinto myönnetään Euroopan liigojen parhaalle maalintekijälle, ja Ronaldo on voittanut sen neljä kertaa (vuosina 2008, 2011, 2014 ja 2015).

  UEFA:n Mestarien liigan mestaruudet: Ronaldo on voittanut Mestarien liigan viisi kertaa, Manchester Unitedin kanssa vuonna 2008 ja Real Madridin kanssa vuosina 2014, 2016, 2017 ja 2018.

  Kotimaan liigan mestaruudet: Ronaldo on voittanut lukuisia kotimaisia mestaruuksia Manchester Unitedin, Real Madridin ja Juventuksen kanssa.

  Kansainväliset palkinnot: Ronaldo on voittanut Portugalin kanssa UEFA:n Euroopan mestaruuden vuonna 2016 sekä UEFA:n Kansojen liigan vuonna 2019.

  Tietueet: Ronaldolla on lukuisia ennätyksiä jalkapallossa, kuten kaikkien aikojen paras maalintekijä Mestarien liigassa ja kaikkien aikojen paras maalintekijä Real Madridissa.

  Kaiken kaikkiaan Ronaldon palkinnot ja saavutukset kertovat hänen uskomattomasta taidostaan ja lahjakkuudestaan jalkapalloilijana sekä hänen asemastaan yhtenä kaikkien aikojen suurimmista pelaajista.

  Cristiano Ronaldon uran tulot

  Cristiano Ronaldo on ollut yksi maailman parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista jo vuosien ajan. Hän on tienannut huikean summan rahaa palkastaan, mainostöistä ja muista liiketoimistaan.

  Tässä on erittely hänen uransa viime vuosien tuloista:

  • Vuonna 2011 hän ansaitsi 38 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2012 hän ansaitsi 42 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2013 hän ansaitsi 50,3 miljoonaa dollaria...
  • Vuonna 2014 hän ansaitsi 80 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2015 hän ansaitsi 79,6 miljoonaa dollaria...
  • Vuonna 2016 hän ansaitsi 89 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2017 hän ansaitsi 93 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2018 hän ansaitsi 108 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2019 hän ansaitsi 105 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2020 hän ansaitsi 120 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2021 hän ansaitsi 120 miljoonaa dollaria
  • Vuonna 2022 kerrottiin, että Cristiano Ronaldon palkka on 125 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä yhden maailman parhaiten palkatuista jalkapalloilijoista.

  Katso myös: Maailman 10 parhaiten palkattua urheilijaa.

  Cristiano Ronaldon nettovarallisuus vuosittain

  Eri lähteiden mukaan Cristiano Ronaldon nettovarallisuus on vaihdellut vuosien varrella, mutta hän on jatkuvasti ollut yksi maailman rikkaimmista urheilijoista. Tässä on arvio hänen nettovarallisuudestaan viime vuosina:

  • 2014 - 150 miljoonaa dollaria
  • 2015 - 80 miljoonaa dollaria
  • 2016 - 79 miljoonaa dollaria
  • 2017 - 108 miljoonaa dollaria
  • 2018 - 400 miljoonaa dollaria
  • 2020 - 466 miljoonaa dollaria
  • 2021 - 480 miljoonaa dollaria
  • Cristiano Ronaldon arvioitu nettovarallisuus vuonna 2022 on 500 miljoonaa dollaria.

  Katso myös: Top 10 maailman rikkainta jalkapalloilijaa

  Miten Cristiano Ronaldo käyttää rahansa?

  Cristiano Ronaldo tunnetaan uskomattomasta varallisuudestaan, ja hän varmasti nauttii sen tuhlaamisesta. Tässä on muutamia tapoja, joilla hän käyttää mielellään rahansa:

  Ominaisuudet: Ronaldolla on intohimo kiinteistöihin, ja hän omistaa lukuisia kiinteistöjä eri puolilla maailmaa. Hänen merkittävin ostoksensa on luksusasunto New Yorkissa, jonka arvo on noin 18,5 miljoonaa dollaria. Hän omistaa kiinteistöjä myös Madridissa, Lissabonissa ja kotikaupungissaan Madeiralla.

  Autot: Ronaldo on suuri autofani, ja hänellä on noin 4,9 miljoonan dollarin arvoinen kokoelma, johon kuuluu muun muassa Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador ja McLaren MP4-12C.

  Muoti: Ronaldo tunnetaan muotitietoisuudestaan, ja hän käyttää säännöllisesti rahaa designer-vaatteisiin ja -asusteisiin. Hän pitää erityisesti luksuskellomerkeistä, kuten Rolexista ja Franck Mullerista.

  Filantropia: Ylenpalttisesta elämäntyylistään huolimatta Ronaldo tunnetaan myös hyväntekeväisyystyöstään. Hän on lahjoittanut miljoonia dollareita erilaisiin tarkoituksiin, kuten lastensairaaloihin ja katastrofiapuun.

  Yksityiskone: Ronaldo matkustaa usein yksityiskoneella, ja hänen kerrotaan omistavan Gulfstream G650 -mallin, jonka arvo on noin 65 miljoonaa dollaria.

  Katso myös: Kuka on Alisha Lehmann? Hänen nettovarallisuutensa ja palkkansa

  Kaiken kaikkiaan Ronaldo tunnetaan ylellisestä elämäntyylistään, ja hän käyttää rahansa mielellään ylellisyystavaroihin ja elämyksiin. Hän kuitenkin ymmärtää myös, että on tärkeää antaa takaisin, ja hän on käyttänyt varallisuuttaan vaikuttaakseen myönteisesti maailmaan.

  Hämmästyttäviä oppitunteja Cristiano Ronaldolta

  Portugalilaista jalkapalloammattilaista Cristiano Ronaldoa pidetään yleisesti yhtenä kaikkien aikojen parhaista pelaajista. Hän on voittanut lukuisia palkintoja ja rikkonut ennätyksiä koko uransa aikana. Mutta hänen vaikuttavien taitojensa lisäksi hänen elämästään ja urastaan voi oppia myös paljon. Tässä on kolme hämmästyttävää oppia, joita voimme oppia Cristiano Ronaldolta.

  Katso myös: Top 10 seksikkäintä jalkapalloilijaa 2023.

  Kova työ kannattaa

  Yksi Cristiano Ronaldon merkittävimmistä asioista on hänen työmoraalinsa. Hänen tiedetään olevan yksi jalkapallon ahkerimmista pelaajista, jonka omistautuminen harjoittelulle ja harjoittelulle on vertaansa vailla. Ronaldo on usein puhunut kovan työn merkityksestä ja siitä, mikä rooli sillä on ollut hänen menestyksessään.

  Hän sanoi kerran, "En ole perfektionisti, mutta haluan tuntea, että asiat on tehty hyvin. Vielä tärkeämpää on, että tunnen loputonta tarvetta oppia, parantaa ja kehittyä."

  Kovalle työlle omistautuminen on tuottanut Ronaldolle tulosta, sillä hänestä on tullut yksi historian menestyneimmistä jalkapalloilijoista. Hänen sitoutumisensa harjoitteluun ja harjoitteluun on antanut hänelle mahdollisuuden kehittää taitojaan ja tulla mestariksi.

  Katso myös: Tom Bradyn nettovarallisuus 2023

  Usko itseesi

  Toinen oppi, jonka voimme oppia Cristiano Ronaldolta, on itseluottamuksen merkitys. Ronaldo on koko uransa ajan osoittanut huomattavaa itseluottamusta ja uskoa kykyihinsä.

  Hän sanoi kerran, "En ole perfektionisti, mutta haluan tuntea, että asiat on tehty hyvin. Vielä tärkeämpää on, että tunnen loputonta tarvetta oppia, parantaa ja kehittyä. "

  Ronaldon usko itseensä on ollut hänen menestyksensä liikkeellepaneva voima. Hän on aina ollut valmis ottamaan riskejä ja kokeilemaan uusia asioita, vaikka muut olisivat epäilleet häntä. Tämä itseluottamus on auttanut häntä voittamaan esteet ja saavuttamaan tavoitteensa.

  Katso myös: Kuka on maailman kaunein jalkapalloilija?

  Anna takaisin muille

  Huolimatta valtavasta varallisuudestaan ja menestyksestään Cristiano Ronaldo ei ole koskaan unohtanut, miten tärkeää on antaa takaisin muille. Hän on uransa aikana osallistunut useisiin hyväntekeväisyyskohteisiin, kuten tukenut lastensairaaloita, lahjoittanut rahaa katastrofiavustuksiin ja työskennellyt syöpää sairastavia lapsia tukevien järjestöjen kanssa.

  Ronaldo on usein puhunut siitä, että on tärkeää käyttää alustaansa ja menestystään positiivisen vaikutuksen aikaansaamiseksi maailmassa.

  Hän sanoi kerran, "Meidän kaikkien pitäisi tehdä osamme auttaaksemme niitä, jotka sitä tarvitsevat. Minulle on tärkeää, että voin menestykseni avulla vaikuttaa muiden elämään."

  Cristiano Ronaldo ei ole vain merkittävä jalkapalloilija, vaan myös roolimalli meille kaikille. Hänen omistautumisensa kovalle työlle, itseluottamukselle ja muille antamiselle ovat oppeja, joista me kaikki voimme oppia ja joita voimme soveltaa omassa elämässämme.

  Cristiano Ronaldo- Elämäkerta & Perhe

  Oikea nimi : Cristiano Ronaldo Dos Santos Aveiro
  Lempinimi : Cristiano Ronaldo, CR7
  Syntymäaika (ikä): 5. helmikuuta 1985 (37 vuotta)
  Syntymäpaikka: Madeira, Portugali
  Korkeus: 1.87 m
  Isän nimi : Jose Dinis Aveiro
  Äidin nimi : Maria Dolores Dos Santos Aveiro
  Koulutus : Sporting Lissabon
  Ammatti : Jalkapalloilija
  Tyttöystävän nimi : Irina Shyak, Georgina Rodriguez
  Lasten nimet : Cristiano Ronaldo Jr, Eva Maria Dos Santos, Alana Martina Dos Santos Aveiro, Mateo Ronaldo, Mateo Ronaldo
  Nettovarallisuus 2023: 500 miljoonaa Yhdysvaltain dollaria

  Päätelmä

  Cristiano Ronaldo on epäilemättä yksi kaikkien aikojen suurimmista jalkapalloilijoista, ja hänen nettovarallisuutensa on 500 miljoonaa dollaria huhtikuussa 2023. Hänen uransa ja liiketoimintansa ovat tehneet hänestä yhden maailman rikkaimmista urheilijoista, ja hänen omistautumisensa taidolleen ja hyväntekeväisyydelle on inspiraationa monille. lähde

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden