Yleinen uskomus on, että naiset ovat rakkauden, huolenpidon ja nöyryyden merkkejä. Heidän tiedetään yleensä olevan hyvin kohteliaita, siroja ja tyylikkäitä. Mutta itse asiassa historia on täynnä sellaisia naisia, jotka todella muuttivat ajattelutapaa naisista. Oli aikojen saatossa monia naisia, joiden kauhut kauhistuttivat koko maailmaa.

On ollut monia pahimpia naisia, jotka nauttivat kidutuksesta, raakuudesta, murhista ja hyväksikäytöstä syystä tai toisesta. Meillä on aina tapana keskittyä maailman pahoihin miehiin ja unohtaa joitakin todella pahoja naisia, jotka ovat eläneet. Tämä artikkeli valottaa kuitenkin 10 pahinta naista maailmassa.

  Lucy Letby: Britannian nykyajan historian pahin lapsisarjamurhaaja

  Sairaanhoitaja Lucy Letby syyllistyi seitsemän vauvan murhaan Chesterin sairaalassa, pahin nainen.

  Lucy Letby, 33-vuotias brittiläinen sairaanhoitaja, on todettu syylliseksi seitsemän vauvan murhaan ja kuuden muun murhan yritykseen sairaalassa, jossa hän työskenteli. Tämä järkyttävä tapaus tekee hänestä Britannian lähihistorian tuotteliaimman vauvojen sarjamurhaajan.

  Letbyn rikoksiin liittyi erilaisia menetelmiä, joilla hän vahingoitti hoidossaan olleita pikkulapsia. Hän ruiskutti ilmaa heidän verenkiertoonsa ja vatsaansa aiheuttaen vakavia vammoja. Hän myös ylisyötti heille maitoa, pahoinpiteli heitä fyysisesti ja jopa myrkytti heitä insuliinilla. Nämä järkyttävät teot tulivat esiin oikeudenkäynnissä Manchesterin kruununoikeudessa Pohjois-Englannissa.

  Yksi oikeudenkäynnin aikana paljastunut traaginen tapaus oli Child E -nimisen poikavauvan murha. Letby antoi ilmaa hänen verenkiertoonsa, mikä johti hänen kuolemaansa. Järkyttävää kyllä, seuraavana päivänä hän yritti murhata hänen kaksoisveljensä, Child F, myrkyttämällä tämän insuliinilla. Näiden tekojen vakavuus ja julmuus johtivat oikeutetusti Letbyn tuomioon.

  Maailman historian 10 pahinta naista.

  10. Irma Grese

  Irma Ida Ilse Grese (s. 7. lokakuuta 1923 Wrechen, Mecklenburg-Strelitzin vapaavaltio, Saksa - kuoli 13. joulukuuta 1945 Hamelin, Saksa) työskenteli natsien Ravensbrückin ja Auschwitzin keskitysleireillä ja oli Bergen-Belsenin naistenosaston johtajana. Hänet tuomittiin Belsenin oikeudenkäynnissä rikoksista ihmisyyttä vastaan kuolemaan.

  Hän rakasti kidutusta erilaisilla kivuliailla menetelmillä ja käytti tapanaan raskaita saappaita. Grese kantoi mukanaan myös pistoolia helpottamaan eri tarkoituksiaan. Grese teloitettiin 22 vuoden ja 67 päivän ikäisenä, ja hän oli nuorin Englannin lain mukaan 1900-luvulla oikeudellisesti kuollut nainen 13. joulukuuta 1945 Hamelinissa Saksassa. Hän sai lempinimet "Belsenin peto", "Kaunis peto" ja "Die Hyäne von".Auschwitz"

  9. Myra Hindley

  Vuonna 1942 syntynyt Myra Hindley oli englantilainen sarjamurhaaja. Yhdessä Ian Bradyn kanssa hän raiskasi ja murhasi viisi pientä lasta. Yhdessä nämä kaksi hirviötä olivat vastuussa kolmen alle kaksitoistavuotiaan lapsen ja kahden 16- ja 17-vuotiaan teini-ikäisen lapsen sieppauksesta, seksuaalisesta hyväksikäytöstä, kidutuksesta ja murhasta.

  Hindleyn 17-vuotias lanko antoi hänelle vihjeen poliisille. Hindley myönsi syyttömyytensä kaikkiin murhiin. Hänet todettiin syylliseksi kolmeen murhaan, ja hänet vangittiin elinkautiseen vankeuteen. Häntä ei koskaan vapautettu, ja hän kuoli vankilassa vuonna 2002.

  Katso myös; ihmiskunnan historian julmimmat vaimot.

  8. Kastilian Isabella

  Vuonna 1451 syntynyt ja vuonna 1504 kuollut katolinen Isabella oli Kastilian ja Leónin kuningatar. Hän ja hänen miehensä Ferdinand II Aragonian kuningas toivat valtakuntiin vakautta, josta tuli perusta Espanjan yhdistymiselle.

  Isabella ja Ferdinand tunnetaan Reconquistan loppuunsaattamisesta, muslimi- ja juutalaisalamaistensa käännyttämisestä tai karkottamisesta sekä Kristoffer Kolumbuksen vuoden 1492 matkan rahoittamisesta, joka johti "Uuden maailman" avautumiseen. Katolinen kirkko myönsi Isabellalle vuonna 1974 arvonimen "Jumalan palvelija".

  7. Beverly Allitt

  Kuoleman enkeli Beverley Gail Allitt on englantilainen sarjamurhaaja, joka on yksi 10 pahimman naisen joukossa. Hänet tuomittiin neljän lapsen murhasta, kolmen muun lapsen murhayrityksestä ja kuuden muun lapsen vakavan ruumiinvamman aiheuttamisesta.

  Rikokset tehtiin 59 päivän aikana helmikuun ja huhtikuun 1991 välisenä aikana Lincolnshiressä sijaitsevan Grantham and Kesteven Hospitalin lastenosastolla, jossa Allitt työskenteli valtion sairaanhoitajana.

  Hän antoi suuria annoksia insuliinia ainakin kahdelle uhrille, ja toisen uhrin ruumiista löytyi suuri ilmakupla, mutta poliisi ei kyennyt selvittämään, miten kaikki hyökkäykset oli tehty. Toukokuussa 1993 Nottinghamin kruununoikeudessa hän sai 13 elinkautista vankeusrangaistusta näistä rikoksista.

  Tuomion langettava tuomari Latham kertoi Allittille, että hän oli "vakava vaara" muille eikä häntä todennäköisesti koskaan pidettäisi tarpeeksi turvallisena päästäkseen vapaaksi. Hän on vangittuna Rampton Secure Hospitalissa Nottinghamshiressä.

  6. Englannin kuningatar Maria I

  Maria I, syntyi 18. helmikuuta 1516 ja kuoli 17. marraskuuta 1558. Hän oli Englannin ja Irlannin kuningatar heinäkuusta 1553 kuolemaansa saakka. Hänen raa'an protestanttien vainonsa sai hänen vastustajansa antamaan hänelle lempinimen "verinen Maria".

  Hän oli ainoa elossa oleva lapsi, joka syntyi Henrik VIII:n ja hänen ensimmäisen vaimonsa Katariina Aragonin epäonnisesta avioliitosta. Maria muistetaan ennen kaikkea siitä, että hän palautti Englannin tilapäisesti ja väkivaltaisesti katoliseen uskontoon. Monia tunnettuja protestantteja teloitettiin heidän uskomustensa vuoksi, mikä johti nimitykseen "verinen Maria". Hirsipuuhun joutumista peläten 800 protestanttia lähti maasta, eivätkä he kyenneet palaamaan takaisin, ennen kuin Maria palasi.kuolema.

  Katso myös; 10 selkäpiitä karmivaa sarjamurhaajaa.

  5. Belle Gunness

  Kuusimetrinen ja yli 91 kiloa painava, fyysisesti vahva nainen Belle Gunness oli yksi Amerikan rappeutuneimmista ja tuotteliaimmista naispuolisista sarjamurhaajista. Hän oli vaikuttava ja voimakas norjalaista syntyperää oleva nainen.

  On todennäköistä, että hän tappoi molemmat miehensä ja kaikki lapsensa eri aikoina, mutta on varmaa, että hän murhasi useimmat kosijansa, poikaystävänsä ja kaksi tytärtään, Myrtlen ja Lucyn. Motiivina oli ahneus - puhdas ja yksinkertainen; hänen tulonlähteikseen tulivat henkivakuutukset ja hänen kosijoiltaan varastetut tai huijatut varat.

  Useimmissa raporteissa kerrotaan, että hänen uhrilukumääränsä oli yli kaksikymmentä useiden vuosikymmenten aikana, ja jotkut väittävät, että uhreja oli yli sata. Kuolemansyyntutkinnan aikana ilmenneet epäjohdonmukaisuudet - ruumiin kerrottiin olleen kaksi tuumaa lyhyempi kuin Bellen 180-senttinen pituus - tasoittivat tietä Belle Gunnesille, joka siirtyi yhdysvaltalaiseen rikollisfolkloristiikkaan, naispuoliselle Bluebeardille.

  4. Mary Ann Cotton

  Britannian ensimmäinen sarjamurhaaja Mary Ann Cotton syntyi lokakuussa 1832 Low Moorsleyssa, Durhamin kreivikunnassa. Hän avioitui parikymppisenä William Mowbrayn kanssa, ja nuoripari asettui Plymouthiin, Devoniin, perustamaan perhettä. Pariskunnalle syntyi viisi lasta, joista neljä kuoli "vatsakuumeeseen ja vatsakipuihin".

  Kun he muuttivat takaisin koilliseen, tragedia näytti seuraavan heitä; kolme lasta syntyi ja kolme kuoli. William seurasi pian jälkeläisiään ja kuoli "suolistosairauteen" tammikuussa 1865. Brittiläinen Prudential maksoi välittömästi 35 punnan osingon, ja malli oli vakiintunut.

  Hänen toinen aviomiehensä George Ward kuoli suolisto-ongelmiin, samoin kuin toinen hänen kahdesta jäljellä olevasta lapsestaan. Lehdistön voima, joka on aina ollut voimatekijä, sai Mary Annin kiinni. Paikalliset sanomalehdet saivat selville, että kun Mary Ann muutti ympäri Pohjois-Englantia, hän menetti kolme aviomiestä, rakastajansa, ystävänsä, äitinsä ja kymmenkunta lasta, jotka kaikki kuolivat vatsakuumeeseen.

  Hänet hirtettiin Durhamin kreivikunnan vankilassa 24. maaliskuuta 1873 murhasta arseenimyrkytyksen kautta. Hän kuoli hitaasti, koska hirttäjä käytti liian lyhyttä pisaraa "puhtaaseen" teloitukseen.

  3. Ilse Koch

  Ilse Koch, syntynyt 22. syyskuuta 1906, joka tunnettiin nimellä "Die Hexe von Buchenwald" eli Buchenwaldin noita tai "Buchenwälder Schlampe" eli Buchenwaldin narttu, oli Karl-Otto Kochin vaimo. Hän oli yksi ensimmäisistä merkittävistä natseista, jotka joutuivat Yhdysvaltain armeijan eteen.

  Miehensä antamasta absoluuttisesta vallasta humaltuneena hän nautti kidutuksesta ja irstailusta. Ilsa oli surullisen kuuluisa matkamuistoistaan, murhatuilta vangeilta otetuista tatuoinneista, ja hänen maineensa irstailusta oli ansaittu. Rakennettuaan vuonna 1940 sisäurheiluhallin vangeilta varastetuilla 250 000 markalla Ilsa ylennettiin Buchenwaldin harvojen naisvartijoiden Oberaufseheriniksi eli "päävalvojaksi". Hän oli myös Buchenwaldin harvojen naisvartijoiden johtaja.teki itsemurhan hirttäytymällä Aichachin naisvankilassa 1. syyskuuta 1967.

  2. Katherine Knight

  Lokakuun 24. päivänä 1955 syntynyt ja edelleen elinkautista vankeutta vankilassa istuva Katherine Mary Knight oli ensimmäinen australialaisnainen, joka tuomittiin elinkautiseen vankeuteen ilman ehdonalaista vapautusta. Hänellä oli aiempia väkivaltaisia parisuhteita. Hän murskasi yhden entisen miehensä hammasproteesit ja viilsi toisen miehensä kahdeksanviikkoisen koiranpennun kurkun tämän silmien edessä.

  Kiihkeä suhde John Charles Thomas Pricen kanssa tuli julkisuuteen Pricen Knightia vastaan tekemän väkivaltamääräyksen myötä, ja se päättyi siihen, että Knight puukotti Pricen kuoliaaksi teurastajan veitsellä. Knightia oli puukotettu ainakin 37 kertaa sekä edestä että selästä, ja monet haavat olivat tunkeutuneet elintärkeisiin elimiin.

  Sitten hän nylki miehen ja ripusti sen "puvun" olohuoneen ovenkarmiin, leikkasi miehen pään irti ja laittoi sen keittopataan, paistoi miehen takapuolen ja valmisti kastikkeen ja vihanneksia "paistia" varten. Ateria ja kostonhimoinen viesti oli asetettu lapsille, jotka poliisi onneksi löysi ennen kuin he saapuivat kotiin.

  1. Elizabeth Bathory

  Vuonna 1560 syntynyt ja vuonna 1614 kuollut kreivitär Elizabeth Báthory de Ecsed oli Unkarin kuningaskunnan maineikkaaseen Báthory-sukuun kuulunut kreivitär. Häntä on pidetty historian tuotteliaimpana naispuolisena sarjamurhaajana, vaikkakin murhien määrästä kiistellään, ja hänet muistetaan "verikreivittärenä".

  Hän oli myös Unkarin pahamaineinen sarjamurhaaja, joka tappoi talonpoikaistyttöjä pahoinpitelemällä, polttamalla, silpomalla ruumiinosia, pureskelemalla kasvot irti jne. Hän oli kotiarestissa eikä häntä tuomittu oikeudenkäyntiin hänen asemansa vuoksi!

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden