Fidget Spinnerit ovat valloittaneet maailman myrskyn voimalla. Ellet elä kiven alla, tiedät ja olet luultavasti nähnyt, miltä fidget spinner näyttää. Se on uusin leluhulluus, ja kaikki käyttävät sitä. Ne on tehty rentouttamaan ihmisiä, joilla on levottomat kädet, ja se voi lievittää ahdistusta. Fidget Spinnerit ovat yleensä kohtuuhintaisia, mutta löysimme joitain, joiden hinnat ovat suorastaan kalliita. Tässä luettelossa mekattaa maailman 10 kalleinta Fidget Spinneriä.

  Maailman kalleimmat Fidget Spinners -pyörätelineet

  10. Torqbar Fidget Spinner - $199

  Torqbar fidget spinner on korkealuokkainen spinner. Sillä on useita lajikkeita, ja kallein on valmistettu titaanista ja maksaa 199 dollaria. Se on edullisin tällä listalla, mutta se on silti paljon ottaen huomioon, että fidget spinnerin hinta voi olla alle 20 dollaria. Muut lajikkeet ovat kupari, ruostumaton teräs ja messinki. Titaanilla on pisin pyörähdysaika kaikista niistä, koska se on painavin.

  Katso myös; Top 10 kalleinta kelloa.

  9. Alpha EDC Spinner Fidget Multi lelu - $200

  Alpha EDC spinner on ainutlaatuinen ja luova fidget spinner, jossa on useita ominaisuuksia. Sen pyörähdysaika on 3 minuuttia, ja se on valmistettu 954 laakeripronssista. Siinä on vaihdettava osa, joka voidaan vaihtaa pohjanapilla. Se on myös valmistettu CNC-konetekniikalla. Ja kaikki alkoi kickstarter-projektina. Tämän fidget spinnerin hinta on 200 dollaria, mutta se on tällä hetkellä loppuunmyyty.

  8. Crusader 260 dollaria

  Crusader fidget spinner on Kasfly-yrityksen valmistama. Se on valmistettu joko titaanista tai pronssista. Titaniumin pyörimisaika on 3 minuuttia, mutta pronssin pyörimisaika on noin 4 minuuttia. Crusaderissa on uskonnollinen kosketus, ja sitä voi ostaa Kasflyn Facebook-ryhmästä.

  Katso myös; Maailman 10 kalleinta polkupyörää.

  7. Metallia kulunut Turbine Hand Spinner v2 ja V3 - $299

  Tällä hetkellä loppuunmyyty, metallia kulunut Turbine Hand Spinner V2 on valmistettu titaanista. Sitä vastoin versio 3 on edelleen varastossa ja sitä myydään huikealla 299 dollarilla. V2 on valmistettu puhtaasta titaanista ja keraamisesta laakerista, joka antaa sille sen pehmeämmän pyörimisliikkeen. Se on erityisesti suunniteltu CNC-työstön avulla. Tämän version hinta on 219 dollaria. Kolmas versio on myös CNC-työstetty ja valmistettu.puhtaasta titaanista, jossa on keraaminen hybridilaakeri.

  6. Musta Lotus Tri Spinner Sterling Silver - $335

  Käsintehty Black Lotus Tri Spinner on valmistettu sterlinghopeasta, ja se on tällä hetkellä ennakkotilattavissa. Laakeri on valmistettu hybridikeramiikasta, ja siinä on kiillotettu viimeistely. Yritys, HouseofYurich, myy myös muita fidget spinner -lajikkeita eri hintaluokissa alkaen 150 dollarista. Siinä on upea ja selkeä muotoilu, ja se on valmistettu käyttämällä huipputeknistä 3dD-tulostinta.

  5. Pepyakka-S - $425

  Pepyakka-S on venäläisen Russian With Knives -yrityksen fidget spinner. Siinä on 20 osaa ja kaksinkertainen laakerijärjestelmä, ja sitä myydään tällä hetkellä vain heidän verkkosivustollaan. Pepyakka S muistuttaa jotakin toimintaelokuvasta. Se tuo uuden näkökulman fidget spinner -yhteisöön!

  Katso myös; 10 kalleinta matkapuhelinta maailmassa.

  4. Sunnytech räätälöity 925 hopea Fidget Spinner - $459

  Sunnytech fidget spinnerissä on upea muoto ja muotoilu. Materiaali, josta tämä fidget spinner on valmistettu, on hopeaa, joten hinta on huikea. Se voi olla loistava lahja, joka voi lievittää ahdistusta ja tylsyyttä.

  3. Superconductor Stubby Spinner ja sikariteline - $525

  Superconducter stubby spinner on monikäyttöinen spinner, sillä se voi toimia myös sikaritelineenä. Fidget spinnerin runko on päällystetty kuviolla, ja sitä on saatavana ruostumattomasta teräksestä, kuparista, messingistä ja titaanista, joka on kallein ja tällä hetkellä loppuunmyyty. Tässä fidget spinnerissä on tasainen pyöriminen ja se on kooltaan sopivan kokoinen mukavuuden vuoksi. Valmistaja, Rotablade,tarjoaa fidget spinneriä myös eksoottisista materiaaleista, kuten zirkoniumista ja mokutista.

  2. 9 Gear Fidget Spinner - $600

  9-vaihteinen fidget spinner on valmistettu kokonaan messingistä, mutta jos lisäät alkuperäiseen hintaan 140 dollaria, saat räätälöidyn kotelon, joka näyttää kuin elokuvasta.

  Katso myös; Top 10 kalleinta autoa.

  1. Bathgate Artifact Spinner - $700

  Bathgate Artifact Spinner on ehkä kallein spinner koskaan. Sen on suunnitellut ainutlaatuisesti koneistaja/veistäjä Chris Bathgate yhteistyössä Mike Hogartyn ja Callye Keenin kanssa. Se on herättänyt maailmanlaajuista huomiota, ja sen odotetaan myyvän loppuun. Materiaalina se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja messingistä tai vain ruostumattomasta teräksestä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden