On vaikea kuvitella, että suosikkitähdillämme olisi ollut elämä ennen kuin he olivat kuuluisia, mutta todellisuudessa oli aika, jolloin he olivat aivan kuten me. Monet nykypäivän kuuluisista tähdistä aloittivat hieman kuuluisina lukionsa käytävillä - cheerleaderina. On kuitenkin myös kuuluisia näyttelijöitä, malleja ja muita naisia, jotka aloittivat elämänsä valokeilassa, valokeilan valossaTässä on muutamia kuuluisia julkkiksia, jotka olivat cheerleadereita ennen kuin heistä tuli kansallisia tai kansainvälisiä tähtiä.

  10. Fergie.

  Fergie käyttää paljon meikkiä ja kätkeytyy naurettavien asujen taakse, mutta hänellä on oikeastaan amerikkalainen suloinen ulkonäkö. Vuosina 1984-1989 hän näytteli Kids Incorporated -televisiosarjassa. Koko tuon ajan hän oli cheerleader, A-oppilas, kirjoitusmestari ja partiotyttö.

  9. Halle Berry.

  Halle Berry, joka tunnetaan yhtä paljon fiksuudestaan kuin ulkonäöstään, on esimerkki juuri sellaisesta näyttelijättärestä, joka oli myös cheerleader lukiossa. Kuvassa Halle Berryllä näyttää olleen todellinen joukkuehenki lukiossa. Cheerleading oli kuitenkin vain yksi monista hatuista, joita hän kantoi nuorempana - hän oli myös luokan puheenjohtaja ja kunniayhdistyksen jäsen.

  8. Cameron Diaz.

  Tämä monien elokuvien, kuten There's Something About Mary -elokuvien, tähti on tähti, jolla on sellainen ulkonäkö, joka on stereotyyppinen lukion cheerleaderille. Hän on pitkäjalkainen ja vaalea, hänellä on siniset silmät ja upea hymy. Ja hän varmasti pärjäsi hyvin lukiossa kalifornialaisena cheerleaderina.

  7. Ann-Margret.

  Kun mennään hieman ajassa taaksepäin, tässä on toinen näyttelijä, joka oli cheerleader ennen kuin hänestä tuli valkokankaan supertähti. Ruotsalais-amerikkalainen näyttelijä, laulaja ja tanssija Ann-Margret oli cheerleader New Trier High Schoolissa Winnetkassa, Illinoisissa.

  6. Lindsay Lohan.

  Loistava Hollywood-tähti Lindsay Lohan aloitti uransa lapsimallina jo kolmevuotiaana. Hän oli cheerleader ennen kuin hänestä tuli Hollywood-tähti. Hän pukeutui cheerleader-asuun jälleen viime vuonna esiintyessään Ugly Bettyssä.

  4. Alicia Silverstone.

  Alicia Silverstone, joka tunnetaan kauneuskuningattaren rooleista, kuten Clueless-elokuvan tytön roolista, oli ennen Hollywoodiin siirtymistään myös cheerleader.

  5. Jessica Simpson.

  Onko mikään yllätys, että tämä kuuluisa tyttö oli cheerleader? Näin ainakin huhutaan. Ennen kuin hän seurusteli Dallas Cowboys -tähti Tony Romon kanssa, Jessicalla oli runsaasti kokemusta jalkapalloilijoiden kannustamisesta. Hän kävi Richardson North Junior High -lukiota Richardsonissa, Texasissa, jossa hän oli cheerleader ja osa yhteiskuoroa. Hän ei koskaan valmistunut, vaan jätti koulun kesken ja hankki GED-todistuksen.

  3. Madonna.

  Upea laulaja-lauluntekijä, näyttelijä, kirjailija, ohjaaja, yrittäjä ja hyväntekijä Madonna, joka tunnetaan yhtä lailla tanssitaidoistaan kuin äänestään. Madonna on näyttämöllä huikea. Suuri osa hänen liikkeistään on omaperäisiä, mutta hän on oppinut perusteet cheerleadingin koreografiasta, lajista, jota hän harrasti opiskellessaan Washingtonin yliopistossa.

  2. Jennifer Lawrence.

  Yksi maailman sadasta vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä, joka on äänestetty halutuimmaksi naiseksi, Jennifer Lawrence, jonka ystävät ja perhe tuntevat nimellä "Jen", löydettiin New Yorkissa 14-vuotiaana. Ennen kuin Jenniferistä tuli näyttelijä, hän harrasti cheerleadingia, kenttäjääkiekkoa, softballia ja mallintekoa, joista yksikään ei ollut hänen intohimonsa.

  1. Megan Fox.

  Megan Fox: Niin upea, kuuma ja seksikäs pommi, ja vielä naimisissa Brian Austin Greenin kanssa.

  Ennen kuin häntä pidettiin yhtenä Hollywoodin kuumimmista naisnäyttelijöistä, hän oli ihan tavallinen teinityttö. Hän kävi lukiota Morningside Academy -akatemiassa Port Saint Lucissa, FL:ssä, ja oli jopa yliopiston cheerleading-joukkueen jäsen.

  Joka tapauksessa, hän vie kärkipaikan, koska hän oli cheerleaderina melkein yhtä seksikäs kuin nykyään, ja se on harvinaista.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden