Norjalaisia naisia pidetään maailman kauneimpien joukossa. Heillä on tasavertaiset oikeudet maassaan, mikä näkyy heidän vahvassa persoonallisuudessaan. Norjalaiset naiset ovat kauniita, itsevarmoja, luotettavia, vahvoja ja seksikkäitä. Useimmilla norjalaisilla naisilla on vaaleat hiukset ja kauniit, houkuttelevat silmät, jotka tekevät heistä entistäkin viehättävämpiä. Vaikka lähesJokainen norjalainen nainen on viehättävä. Alla on luettelo 10 kauneimmasta norjalaisesta naisesta.

  Top 10 kauneinta norjalaista naista ovat:

  10. Monica Hansen

  Monica on norjalainen malli, muotisuunnittelija ja tv-persoona. Hän osallistui Miss Universe Norway -kilpailuun vuonna 1997 ja voitti sen. Monica on myös poseerannut monille kauneuslehdille, kuten Stuff, Esquire ja Maxim, ja hän on ollut suosittujen tuotemerkkien mainosmies. Vuonna 2006 hänet nimettiin jopa Maximin naiseksi, ja samana vuonna Playboy-lehti nimesi hänet Babe of theKuukausi. Monicalla on täydellinen vartalo ja kauniit kasvot. Hän perusti vuonna 2013 kalifornialaisen LLC:n nimeltä Monica Hansen Beachwear. Hän on menestynyt, muodikas ja on vaikuttanut kauneusalan kehitykseen merkittävällä tavalla.

  Katso myös; Maailman TOP 50 kaikkien aikojen kauneinta naista.

  9. Natassia Malthe

  Natassia on kauneuden ruumiillistuma. Hän on häikäisevän kaunis ja kauniin Norjan kauneuskuningatar. 19. tammikuuta 1974 syntynyt Natassia on näyttelijä ja malli. Hän on myös tiedottaja ja upea tanssija. Hän on esiintynyt monissa elokuvissa, kuten Dead or Alive Skinwalkers, BloodRayne ja Elektra. Hänen täydellinen vartalonsa, silkkinen harja, upeat silmät ja kaunis hymy sulattavat jokaisen sydämen.Hän on kuuma, seksikäs ja yksi kauneimmista norjalaisista naisista.

  8. Marion Raven

  Norjan Lorenskogissa 25. toukokuuta 1984 syntynyt Marion Raven on aivan upea nainen ja näyttää paljon ikäistään nuoremmalta. Hän on näyttelijä, musiikkijuontaja, lauluntekijä ja laulaja. Hänellä on ollut erittäin tärkeä rooli viihdeteollisuudessa. Marion on rakastunut laulajanuraansa, nauttii siitä täysin siemauksin ja viettää paljon aikaa kappaleiden kirjoittamiseen. Hän tekee sekä rock- että popmusiikkia.Raven on tehnyt erittäin menestyksekkään uran, ja se johtuu hänen hymystään, viehättävästä persoonallisuudestaan ja upeasta ulkonäöstään.

  Se myös; Maailman kauneimmat naislaulajat.

  7. Kathrine Sorland

  Yksi kauneimmista norjalaisista naisista, Kathrine Sorland on entinen Miss Norja ja hän voitti tittelin vuonna 2001. Seuraavana vuonna hän kilpaili myös Miss World -tittelistä. Siitä lähtien hän on onnistunut luomaan erittäin menestyksekkään uran televisiomaailmassa juontajana, ja kaikki kiitos hänen upean muotitajunsa, hän myös pyörittää omaa hääpukuputiikkia. Hän onHän on hiljattain synnyttänyt vauvan, ja kaikki tämä pitää tämän kauniin äidin erittäin kiireisenä.

  6. Siri Tollerod

  Kristiansandissa, Norjassa, 18. elokuuta 1987 syntynyt Siri on upea malli, jolla on vaaleat hiukset ja siniset silmät, joiden puolesta voi kuolla. Useimmat ammattivalokuvaajat ilahtuvat ajatuksesta ottaa hänestä valokuvia, ja hän on esiintynyt painosten ja aikakauslehtien kansisivuilla ja ollut mallina tunnetuille tuotemerkeille. Siri on työskennellyt muun muassa Chanelin, Miu Miun, MarcJacobs ja niin edelleen. Siri on kaikkien aikojen kauneimpien norjalaisten naisten listalla sijalla 6.

  5. Alisha Boe

  Tämä 21-vuotias kaunotar Norjasta saa päivä päivältä enemmän ja enemmän suosiota. Hänet tunnetaan lähinnä Netflixin alkuperäissarjasta 13 Reasons Why, jossa hän näyttelee Jessica Davisin roolia. Tämä ei kuitenkaan ole hänen debyyttialustansa, sillä hän esiintyi ensimmäisen kerran kauhuelokuvassa nimeltä Amusement vuonna 2008. Vuonna 2012 hän sai roolin elokuvassa Paranormal Activity 4. Olet ehkä nähnyt myös AlishanBoe sarjoissa Days of Our Lives, Extant ja Modern Family. Yhdessä hänen loistavien näyttelijäntaitojensa kanssa hänen kaunis ulkonäkönsä ja täydellinen vartalonsa tekevät hänestä myös niin suositun.

  4. Anne Lilia Berge Strand

  Annie Lilia Berge Strand tai Anne, kuten hänet yleisesti tunnetaan, on 21. marraskuuta 1977 syntynyt kuuluisa pop-laulaja Norjasta. Hänen melodiansa ovat aina olleet yleisön suosiossa, ja se saa yleisön rakastumaan häneen kerta kerralta enemmän. Hänellä ei ole vain upea, melodinen ääni, vaan myös hänen hyvännäköisyytensä vetää puoleensa. Hänen lahjakkuutensa ja kauneutensa ovat auttaneet häntä rakentamaan itselleen suuren fanijoukon.Hän on 4. sijalla 10 kauneimman norjalaisnaisen Top 10 -listallamme.

  3. Mette-Marit

  Norjan kruununprinsessa Mette-Marit on kruununprinssi Haakonin vaimo. Kun he menivät kihloihin, se oli melko kiistanalainen tapaus, koska kruununprinsessa oli jo yksinhuoltajaäiti. He menivät kuitenkin naimisiin vuonna 2001 ja ovat siitä lähtien olleet rakastuneita. Heillä on kaksi kaunista lasta, jotka ovat äitinsä tavoin äärettömän viehättävän näköisiä. Prinsessa on yksi kauneimmista norjalaisista naisista.sekä maailman kauneimmat prinsessat.

  2. Heidi Johnson

  Heidi Johnson on kaunis ja hän on super kuuma. Hän on itse asiassa yksi Norjan kuumimmista supermalleista. Heidi on työskennellyt monille suosituille nimille ja mallinuransa aikana hän on saanut useita suuria mainoksia. Olet ehkä nähnyt hänet monissa suurissa lehdissä ja hän on myös kävellyt suurten suunnittelijoiden rampeilla. Hän on upea, seksikäs ja on epäilemättä yksi kauneimmista naisista.Norjassa.

  1. Lene Nystrøm

  On harvinaista, ettet tunnista tätä kaunotarta, mutta jos et tunnista, voimme auttaa sinua tunnistamaan hänet helposti laulamalla sinulle ikisuositun "Barbie Girl" -kappaleen. Kyllä, Lene Nystrøm oli todellakin osa tanskalaista Eurodance-yhtyettä Aquaa. Tämä upea nainen on myös muusikko sekä lauluntekijä ja on kokeillut onneaan myös elokuvissa. Lisäksi hän on listan kärjessäKaikkien aikojen kymmenen kauneinta norjalaista naista.

  Nämä kauniit naiset ovat auttaneet tekemään jo ennestään suositusta Norjasta entistäkin tunnetumman. He ovat upeita, ahkeria, älykkäitä ja viehättäviä, ja he ovat luoneet itselleen hienon paikan omissa ammateissaan ja samalla valloittaneet ihmisten sydämet kaikkialla maailmassa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden