Ensimmäinen asia, joka todennäköisesti tulee mieleesi, kun puhutaan Saksasta, on saksalainen viini ja autot, ovathan ne niin, niin tyylikkäitä. Kun puhutaan tyylikkyydestä, miten saksalaiset naiset voivat jäädä huomaamatta? Saksan jokaisen kaupungin jokaisella kadulla on kauniita ja kuumia tyttöjä. Saksalaiset naiset ovat kauniita, tyylikkäitä ja tyylikkäitä, ja he tietävät hyvin, miten käyttäytyä, ja tämä tekee heistä kaikki...Vaikka kauniita naisia on kaikkialla Saksassa, me tutustumme nyt kauneimpiin ja suosituimpiin. Alla on lueteltu joitakin Saksan kauneimpia naisia. He ovat TOP 10 Saksan kuuminta naista.

  10. Jasmin Wagner

  Jasmin, joka tunnetaan paremmin nimellä "Blümchen", on malli sekä tanssi- ja popmusiikkilaulaja. Tämä upea nainen on esiintynyt myös taiteilijanimillä "Denim Girl" ja "Blossom". Englanninkielisiä albumeitaan varten hän otti taiteilijanimen Blossom. Vuonna 1995 Jasmin huomattiin ensimmäisen kerran hänen sydämellisestä ja yltiöpäisestä laulustaan "Herz an Herz", josta tuli pian hitti. Tämä upea tähti, joka kahden vuosikymmenen aikanamusiikkiuransa aikana hän on julkaissut 2 kultalevyä, yli 12 singlehittiä ja myynyt lähes 30 miljoonaa levykappaletta, minkä lisäksi hän on saanut monia arvostettuja palkintoja. Hyvän musiikkiuran lisäksi hän on myös liikenainen ja pyörittää omaa kosmetiikkasarjaansa nimeltä Jamila.

  Jasmin on myös yksi maailman kauneimmista naislaulajista.

  9. Laura Berlin

  Laura Berlin tunnetaan yhtenä menestyneimmistä ja kauneimmista saksalaisista naisista. Epäilemättä hän on yksi Saksan kuumimmista naisista. Hän on saksalainen malli ja näyttelijä. Tämän upean naisen löysi tunnettu mallitoimisto Saksassa ja pian sen jälkeen hän astui mallin maailmaan saatuaan tiukan koulutuksen. Laura on työskennellyt monien kuuluisien tuotemerkkien kuten Boss, Balenciaga kanssa,Boss ja Michalsky. Hän on myös osallistunut muotinäytöksiin Pariisissa ja Milanossa. Laura on jopa työskennellyt monissa televisiomainoksissa ja on myös hyvä tv-näyttelijä.

  8. Julia Goerges

  Julia Goerges, 29-vuotias kaunotar on ammatiltaan tennispelaaja. Hänet tunnetaan yleisesti loistavasta yhdistelmästä pelitaitoja ja vertaansa vailla olevaa kauneutta. Saksalainen tennis ei varmasti olisi sama ilman tätä upeaa naista. Hänen kuumuutensa, glamourinsa ja loistavien tennistaitojensa ansiosta hän on onnistunut houkuttelemaan valtavan fanijoukon ympäri maailmaa. Hän on voittanut 4 kaksinpelin ja 2 kaksinpelin titteliä WTA:ssa.Tenniksen lisäksi biathlon on hänen lempilajinsa, ja hän kutsuu itseään "biathlon-friikiksi".

  Julia Goerges, joka ei ole vain kuuluisa pelistään vaan myös yksi tenniksen kuumimmista naisista.

  7. Diana Amft

  Diana Amft on kukoistava saksalainen televisio- ja elokuvanäyttelijä. Hän on voittanut monia palkintoja upeista suorituksistaan monissa saksalaisissa menestyselokuvissa. Häntä on todellakin siunattu kauniilla kasvoilla ja tappavalla hymyllä. Diana aloitti uransa teatterinäyttelijänä, mutta pian asiat alkoivat toimia hänen edukseen ja hän sai rooleja elokuvissa. Hänen rooliaan elokuvassa Tohtorin päiväkirja pidetään yhtenä hänen elokuvistaan.Hän on sijalla 7 kauneimpien saksalaisnaisten listallamme.

  Katso myös; Kaikkien aikojen maailman TOP 50 kauneinta naista.

  6. Lena Meyer - Landrut

  Lena Meyer-Landrut tai Lena, kuten hänet yleisesti tunnetaan, on saksalainen lauluntekijä ja laulaja, joka 19-vuotiaana voitti Eurovision laulukilpailun (2010) kappaleellaan 'Satellite'. Satellite oli suuri hitti kaikkialla maailmassa ja itse asiassa monissa maissa singlelistan kärjessä. Tämä valtava menestys tasoitti tietä Lenan täyspitkälle ensimmäiselle albumille 'My Cassette Player', joka sekin oli suuri menestys.Tähän mennessä hän on julkaissut 4 menestyksekästä albumia ja melkoisen määrän singlejä. Tämä allekirjoittanut sensaatio on aina ollut suosittu karismansa ja loistavan lavaesiintymisensä vuoksi, ja siksi hän on myös löytänyt paikkansa tässä Saksan 10 kauneimman naisen listassa.

  5. Judith Rakers

  Vaikka suurin osa tämän listan naisista on joko malleja tai näyttelijöitä, Rakers on ainutlaatuinen, sillä hän on tv-juontaja ja toimittaja. Hän on suorittanut koulutuksensa saksalaisessa journalismissa, modernissa historiassa ja filosofiassa. Tällä hetkellä hän esittelee sekä lukee uutisia useilla saksalaisilla uutiskanavilla. Tämä upea saksalainen nainen on täydellinen yhdistelmä kauneutta ja älyä. Hän on viehättävä persoona.Hän on 5. sijalla Saksan kuumimpien naisten listallamme.

  Katso myös; TOP 10 kuuminta naisjuontajaa.

  4. Diane Kruger

  Diana Kruger on suosittu saksalainen näyttelijä, joka aloitti matkansa mallina saksalaisessa glamour-teollisuudessa. Ennen suurta elokuvaansa 'Troija' Diane oli vain yksi nimi elokuvateollisuudessa, mutta kun hän näytteli Helenan roolin vuoden 2004 menestyselokuvassa 'Troija', asiat muuttuivat hänen kohdallaan täysin. Sen jälkeen hän on tehnyt monia muita menestyselokuvia, kuten 'Disorder', 'Farewell, My Queen', 'Mr.Hän on esiintynyt jopa monissa ranskalaisissa elokuvissa. Hänen superhyvän ulkonäkönsä ja loistavat näyttelijäntaitonsa sekä monet menestyselokuvat ovat myös saaneet hänelle vahvan fanijoukon. Suosikkimme Diana on neljäntenä kauneimpien saksalaisnaisten joukossa.

  3. Lena Gercke

  Marburgista kotoisin olevaa Lena Gerckeä pidetään yhtenä kauneimmista saksalaisista naisista. Viehättävän ulkonäkönsä ja viehättävän persoonallisuutensa ansiosta hän on Saksan kuumimpien naisten kärkipaikalla. Hän on 180 cm pitkä ja hänellä on upea vartalo ja täydelliset kasvot, jotka vetävät ihmisiä puoleensa. Lena voitti Heidi Klumin isännöimän saksalaisen huippumallin, ja sen jälkeen hän allekirjoitti monia muotisopimuksia.Hän on nykyään hyvin menestyvä saksalainen malli, ja hän on ollut esillä myös saksalaisessa Cosmopolitan-lehdessä.

  2. Henriette Richter-Röhl

  Henriette itse sanoo, että näytteleminen on hänen veressään ja hän pitää itseään hyvänä näyttelijänä, mikä pitääkin paikkansa, sillä hän on todellakin yksi menestyneimmistä saksalaisista näyttelijättäristä nykyään. Hän on perinyt loistavat näyttelijäntaitonsa äidiltään ja isältään, jotka olivat aikoinaan suuria teatterinäyttelijöitä. Henriette on yksinkertaisesti upea, ja hän aloitti uransa jo hyvin herkässä iässä, vain 15-vuotiaana. Hän on myös tehnyt monia cameo-osuuksia.rooleja televisio-ohjelmissa ja on menestynyt myös siellä. Kauneimpien saksalaisnaisten listallamme Henriette on toisella sijalla.

  1. Claudia Schiffer

  Claudia Schiffer on kaunis näyttelijä, malli ja suunnittelija. 48-vuotiaasta iästään huolimatta hän on epäilemättä Saksan kuumin ja kaunein nainen. Kukaan ei voi selvästi asettua hänen eteensä kauneuden, luokan, lahjakkuuden ja kuumuuden suhteen. Koko uransa aikana hän on koristanut yli tuhat lehden kantta, mukaan lukien suosituimmat. Hän on esiintynyt ennätyksekkäästimaksimikannet, ja tämän vuoksi hänen nimensä kirjattiin Guinnessin ennätysten kirjaan vuonna 2002.

  Yllä luetellut ovat TOP 10 kauneinta saksalaista naista, jotka ovat myös Saksan kuumimpia naisia. Jokainen näistä naisista on äärimmäisen kaunis ja on tehnyt kansakunnastaan ylpeän paitsi kauneutensa myös lahjakkuutensa vuoksi. Jos kuitenkin vierailet joskus Saksassa, huomaat, että näiden naisten lisäksi lähes kaikki muutkin siellä asuvat naiset ovat yhtä viehättäviä.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden