Intialainen elokuvateollisuus, Bollywood, on valtavan suosittu kaikkialla maailmassa, eikä se jää paljon jälkeen Hollywoodista. Enää intialaiset eivät katso intialaisia elokuvia yksin, vaan ne julkaistaan ja niitä rakastavat ihmiset ympäri maailmaa, mikä auttaa niitä tienaamaan paljon rahaa. Syy tähän valtavaan menestykseen on hyvin yksinkertainen, Bollywoodin näyttelijöiden valtava fanijoukko. Intialainen elokuvanäyttelijät tunnetaan loistavista näyttelijäntaidoistaan, upeista suorituksistaan ja hurmaavasta ulkonäöstään. Vaikka Bollywoodissa on monia näyttelijöitä, jotka näyttävät hyvältä. Mutta on joitakin, joita pidetään kuumimpina. Tässä alla olevassa listassa näet 10 kuuminta Bollywood-näyttelijää. Bollywoodin seksikkäimmät miehet.

  10. Hrithik Roshan

  Hrithik Roshan, syntynyt 10. tammikuuta 1974, on yksi Bollywoodin huipputähdistä. Siitä lähtien, kun hän ilmestyi valkokankaalle debyyttielokuvassaan Kaho Naa...Pyaar Hai, hän voitti yleisön sydämet hyvällä ulkonäöllään, viehättävällä persoonallisuudellaan ja hyvin muotoillulla vartalollaan. Hän ei ole vain loistava näyttelijä, vaan myös yksi Bollywoodin parhaista tanssijoista, mikä tekee hänestä entistä suositumman erityisesti naisten keskuudessa.Hrithik on voittanut monia palkintoja, kuten Stardust, Apsara Film, BIG Star Entertainment, Golden Minbar International Film Festival, Television Guild ja muita.

  9. John Abraham

  John Abraham tunnetaan yleisesti Bollywoodin "Hunkina". Hän on näyttelijä, jolla on upea persoonallisuus, hyvä ulkonäkö ja seksikkäät silmät. Lisäksi hän on hyvin kuuluisa tyttöjen keskuudessa upean vartalonsa vuoksi, mikä on myös johtanut suureen fanijoukkoon maailmanlaajuisesti. Hän on ollut mukana monissa suosituissa elokuvissa, kuten Dhoom, Dostana ja Houseful-2. Vaikka hän ei olekaan mukana liian monessa elokuvassa näinä päivinä.ei voida kiistää, että hän on yksi Bollywoodin kuumimmista näyttelijöistä.

  8. Arjun Kapoor

  Arjun Kapoor syntyi perheeseen, joka oli jo ennestään suosittu elokuvamaailmassa. Hänen vanhempansa ovat Mona Shourie Kapoor ja intialainen elokuvatuottaja Boney Kapoor. Hänen isoisänsä Surinder Kapoor oli elokuvantekijä, ja hänen setänsä Anil Kapoor ja serkkunsa Sonam Kapoor ovat näyttelijöitä. Niinpä ei ollut mikään yllätys, kun myös Arjun päätti lähteä elokuviin. Hän on lahjakas, hyvännäköinen, kuuma ja viehättävä persoona.Hän on myös erittäin hyvä näyttelijä ja on tehnyt useita menestyselokuvia, kuten Gunday, Ki & Ka ja 2 States. Lähteiden mukaan Arjun Kapoorin tavoitteena on olla tulevaisuudessa elokuvaohjaaja.

  7. Aditya Roy Kapoor

  Aditya Roy Kapoor houkutteli monia naispuolisia faneja heti debyyttielokuvansa Aashiqui-2:n jälkeen, jossa hänen vastaparinaan oli upea Shraddha Kapoor, kuuluisan Shakti Kapoorin tytär. Elokuva oli suuri hitti, ja Adityan viehätysvoima, hyvä ruumiinrakenne ja seksikkäät silmät saivat monet ihastumaan häneen. Hänellä on tappavan hyvä ulkonäkö ja samalla hän on erittäin hyvä näyttelijä.

  6. Shah Rukh Khan

  2. marraskuuta 1965 syntynyt Shah Rukh Khan, joka tunnetaan myös nimellä SRK, on hallinnut Bollywoodia jo pitkään. Hän aloitti uransa tv-näyttelijänä ja sai pian suuren läpimurtonsa elokuva-alalla, ja nyt hänet tunnetaan Bollywoodin kuninkaana. Hän on ollut mukana yli 80 elokuvassa ja voittanut monia palkintoja loistavasta työstään. Saavutustensa ja loistavien näyttelijäntaitojensa ansiosta hänellä on suuri fanijoukko.Shak Rukh Khanilla on myös upea vartalo ja hän on äärettömän viehättävä, mikä tekee hänestä superseksikkään.

  5. Saif Ali Khan

  Saif Ali Khan on yksi alan viehättävimmistä miehistä. Hän on ollut osa elokuva-alaa jo pitkään, ja jokaisen elokuvan myötä hänen taitonsa paranevat ja niin myös hänen ulkonäkönsä. Khan on erittäin hyvännäköinen, erittäin kuuma ja myös erittäin tyylikäs. Hän on työskennellyt monissa elokuvissa, kuten Tu Chor Main Sipahi, Main Khiladi Tu Anari, Cocktail, Omkara, Hum Tum, Dil Chahta Hai, ja lista jatkuu ja jatkuu.

  4. Akshay Kumar

  Akshay Kumar on suosittu siitä, että hän tekee parhaita temppuja Bollywoodissa. Itse asiassa häntä on kutsuttu myös Bollywoodin "Jackie Chaniksi". Hän on yksi harvinaisimmista näyttelijöistä, joka on tunnettu siitä, että hän tekee monia hittejä joka vuosi, ja riippumatta siitä, missä elokuvassa hän on mukana, ihmiset menevät katsomaan sitä hänen vuokseen, jos ei minkään muun takia. Hänen täydellisen muodokas vartalonsa ja hyvännäköisyytensä tekevät hänestä yhden kuumimmista näyttelijöistä.Bollywood.

  3. Salman Khan

  Tuskin on ketään, joka ei tuntisi Salman Khania. Hän astui Bollywoodiin superhitillä Maine Pyar Kiya vastapäätä suloista ja kaunista Bhagyashreeta. Salman Khan oli heti kaikkien rakastama, ja tämä avasi ovet lupaavalle Bollywood-uralle. Tämä kuuma näyttelijä, joka tunnetaan täydellisen vartalon ylläpitämisestä, on aina antanut superhittejä, kuten Hum Apke Hain Kaun, Hum SaathSaath Hain, Wanted, Bajrangi Bhaijan, Dabangg ja paljon muuta.

  2. Ranveer Singh

  Ranveer Singh on suunnattoman suosittu tyttöjen keskuudessa, koska hänen täydellisesti muotoiltu vartalonsa, viehättävät kasvonsa ja loistavat näyttelijäntaitonsa. Tämä näyttelijä on useimmiten antanut hittejä urallaan, ja jokainen kuuluisa ohjaaja haluaa työskennellä hänen kanssaan. Hän osaa hyvin saada jokaisen hahmonsa näyttämään täysin todelliselta, ja tämä tekee hänestä siteen yleisöön upealla tavalla, mikä vain aina kasvattaa hänen fanipohjaansa.

  1. Siddharth Malhotra

  16. tammikuuta 1985 syntynyt Siddharth Malhotra on erittäin komea mies, jolla on hämmästyttävä persoonallisuus. Ennen Bollywoodiin tuloaan hän oli menestynyt malli. Hän debytoi elokuvamaailmassa suositun ohjaajan Karan Joharin Student of the Year -elokuvalla. Siitä lähtien hän on antanut monia muita hittejä, kuten Hasee Toh Phasee, Kapoor & Sons, Brothers jne. Tämä superseksikäs näyttelijä on jopa voittanut palkintoja kutenVuoden viihdyttäjä ja paras miesnäyttelijädebyytti.

  Jokainen näistä näyttelijöistä on hyvin kuuma ja viehättävä ja on kosiskellut maailmaa hyvällä ulkonäöllään ja lahjakkuudellaan. He ovat vaikuttaneet Bollywoodin elokuvateollisuuteen paitsi ulkonäkönsä myös kovan työnsä ja lahjakkuutensa ansiosta, ja tämä on auttanut tekemään heistä suositut kasvot kaikkialla maailmassa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden