MCU on täysin täynnä voimakkaita hahmoja, mutta on monia super-kuuma ja seksikäs naishahmoja, jotka houkuttelevat paljon käyttäjien vetovoima heitä kohtaan. Jos sanon omasta puolestani, niin kaikki Marvel naiset ovat kauniita, mutta meidän on työskenneltävä ihmisten mielipide ja alla olemme listanneet joitakin kuumimpia ja seksikkäitä Marvel naiset.

  MCU:n (Marvel Cinematic Universe) 10 kuuminta naista:

  10. Daisy Johnson

  Chloe Bennet on näytellyt Daisy Johnsonia, joka tunnetaan nimellä Quake, Agents of SHIELDissä.

  Daisy Johnson on sekä sotilas että munapää ja superseksikäs. Hänet esiteltiin ensin Skye-nimellä, ja hän oli hakkeri, joka yritti paljastaa S.H.I.E.L.D:n, mutta myöhemmin hän tajusi, miten siistiä on tulla agentiksi, ja hän oppi kaikki liikkeet Maylta ja muuttui epäinhimilliseksi ja Quack on monen Marvelin ystävän suosikki S.H.I.E.L.D:n hottis.

  9. May-täti

  Olen varmasti samaa mieltä siitä, että May-täti näytetään sarjakuvissa vanhana naisena eikä lainkaan seksikkäänä. Mutta Spider-Man: Homecomingissa Marvel on näyttänyt Marisa Tomei May-tädin roolissa ja rehellisesti sanottuna Marisa Tomei on erittäin seksikäs ja seksikäs. Marisa Tomei kertoi haastattelussa, että hän ei tiennyt May-tädin hahmosta ja ilmoittautui siihen tietämättä May-tädin menneisyyttä.

  Joissakin sarjakuvissa May-täti on myös kuvattu nuorena ja kauniina ja ehkä marvel on myös yrittänyt jotain tällaista. Näyttelijä on näytellyt roolin loistavasti ja näyttää myös Peter Parkerin vanhemmalta siskolta. Oletko sinäkin sitä mieltä??

  8. PEPPER POTTS

  Rehellisesti sanottuna olen PEPPER POTTSin suuri fani, ei vain siksi, että hän on kaunis, vaan myös siksi, että hän on äärimmäisen lahjakas ja sopii Tony Starkin vaimon rooliin. Hänen tapansa käsitellä Tony Starkin käyttäytymistä ja Stark Industriesin toimintaa on todella vaikuttava.

  Pepper tietää aina, että Tony rakastaa itseään eniten, hieman enemmän kuin häntä. Siviilisodassa Tony antoi vihjeen siitä, että heidän suhteensa on tauolla, emmekä ole nähneet Pepperiä kovinkaan usein viimeisissä Marvel-elokuvissa.

  7. Trish Walker

  Trish Walker on teini-ikäinen näyttelijä Netflixin Jessica Jones -sarjassa. Trish Walkerin roolia näyttelee Rachael Taylor. Mitä sanoa tämän naisen kauneudesta, koska hän on niin kuuma ja seksikäs ja pystyy ottamaan 7. paikan listallamme "MCU:n kuumimmat naiset".

  Trish Walker on hyvin kunnianhimoinen ja omapäinen tyttö, joka on keksinyt itsensä täysin uudelleen kohdattuaan vaikean lapsuuden ja vielä vaikeammin kohdattuaan väkivaltaisen näyttämöäidin. Trish Walker osaa vahvat ja tappavat taisteluliikkeet, mutta hän pärjää hyvin myös silloin, kun on kysymys seksuaalisuudesta.

  6. Lady Sif

  Lady Sif on asgårdilainen soturi ja hänen kaksiteräinen miekkansa tekee hänestä entistäkin vahvemman. Hän on loistava taistelija ja suojelee itseään yhtä vahvasti kuin ukkosenjumala (Thor). Lady Sif on kateellinen Jane Fosterille, koska Thor rakastaa Janea. Thor: Ragnarokissa saimme tietää enemmän hänen kyvyistään ja menneisyydestään ja Infinity warissa ja Endgamessa kaikki epäilykset selvitettiin.

  5. Misty Knight

  Misty Knight on kokenut NYPD:n etsivä, ja hänen viileä ja seksikäs persoonallisuutensa tekee hänestä kelvollisen sijalle 5 MCU:n kuumimpien naisten listallamme. Hänellä on "Misty Visionin" kyky analysoida rikoksia ja suojella.

  Misty Knight oli saanut mekaanisen raajan Tony Starkin teknologiallaan ja kehittänyt Misty Knightin voimia. Hän on hyvin kuuma ja seksikäs ja todella arvostettava lahjakkuus.

  4. Jessica Jones

  Aivan kuten pahoja poikia, on myös pahoja tyttöjä, ja on hyvin vaikeaa personoida roolia, mutta Jessica Jones (Krysten Ritter) on tehnyt hienoa työtä näyttelemällä pahaa tyttöä. Jessica menetti kaikki perheensä jäsenet auto-onnettomuudessa. Mutta onneksi Jessica sai yli-inhimilliset voimat.

  Jessica Jones käyttää roolissaan runsaasti mustaa eyelineria, mutta silti hänen kauneuttaan ei voi kieltää. Jessica pelkää surullista menneisyyttään ja työskentelee nyt yksityisetsivänä, joka vain näkee rikoksia ja pitää päänsä alhaalla, kunnes hänen siskonsa Trish Walker pyytää häntä käyttämään supervoimiaan hyväntekeväisyyteen.

  3. ELEKTRA

  MCU:n kuumimmat naiset

  ELEKTRAN näyttelemistä, kauneutta ja roolia ei voi selittää. Hän on vain kuuma armeija ja osaa leikkiä poikien pään kanssa. Ying hallitsee itsensä ja ymmärtää roolinsa ja huolehtii aina siitä, että hänen ELEKTRANsa ei ollut "karikatyyriversio".

  Hän kertoi Vanity Fairille, että käsikirjoittajat halusivat hänen olevan sosiopaatti, jolla ei ole syyllisyyttä ja joka vain tappaa. Tärkeää on muistaa, että hänellä on myös side ja rakkaus Matthew'hun, kun he olivat nuorempia. ELEKTRA on hyvin seksikäs ja hänen kauneuttaan ei voi määritellä sanoin.

  2. Gamora

  Gamoran näkymät ovat vihreät. Ja hänet tunnetaan myös "galaksin tappavimpana naisena". Gamora on Thanosin adoptiotytär. Gamora on erittäin kuuma ja seksikäs, eikä minulla ole tarpeeksi sanoja kuvaamaan hänen kauneuttaan. Gamora liittyi Guardians of Galaxyyn tajuttuaan isänsä Thanosin tavoitteet.

  Luulen, että Gamora kärsii vielä kertoakseen tunteistaan Peter Quillille ja kun hän kertoo, asiat muuttuvat mielenkiintoisemmiksi ja hauskemmiksi. Peter Quill ja Gamora ovat outo pari, koska Peter on valkoinen ihminen ja Gamora on vihreä kuten Hulk. Mutta silti hän näyttää seksikkäältä ulkonäöltään.

  1. Musta leski (Scarlett Johansson)

  Scarlett Johansson kuumimmat naispuoliset supersankarit

  Luulen, että te kaikki tiedätte Marvel-universumin seksikkäimmän ja kuumimman naisen ja se on Black Widow. Black Widow'n roolia näyttelee täydellisesti Scarlett Johansson ja elokuvan nimi Natasha Romanoff. Hahmo on kaunis ja voimakas tappavilla teoillaan.

  Mustan lesken menneisyyttä ei ole vielä näytetty, ja Marvel on ilmoittanut Mustan lesken sooloelokuvasta, mutta se viivästyy jatkuvasti Covid-19-pandemian vuoksi. Kaikista kostajista Natasha rakastuu Bruce Banneriin (Hulk), koska Bruce haluaa elää kuin nerokas ihmistiedemies eikä koskaan muuttua Hulkiksi ja Natasha pitää hänen ideastaan.

  FAQ: MCU:n (Marvel Cinematic Universe) kuumimmat naiset (Marvel Cinematic Universe)

  Kuka on MCU:n suosituin naispuolinen supersankari?

  MCU:n suosituimpana naispuolisena supersankarina pidetään usein Mustaa leskirouvaa (Natasha Romanoff), joka on ollut merkittävä hahmo useissa MCU-elokuvissa ja kerännyt merkittävän fanijoukon monimutkaisen taustatarinansa, taitojensa ja Scarlett Johanssonin esittämän roolisuorituksen ansiosta.

  Kuka on Marvelin suosituin tyttö?

  Hämähäkkimies (Peter Parker) on yksi Marvelin suosituimmista hahmoista, mutta naishahmojen kohdalla se vaihtelee.

  Kuka on rakastetuin naispuolinen kostaja?

  Captain Marvel (Carol Danvers) ja Black Widow ovat usein fanien suosikkeja. Captain Marvelin kosmiset voimat ja Black Widow'n vakoilutaidot ovat tehneet heidät yleisön suosikiksi.

  Kuka on MCU:n tunnetuin hahmo?

  MCU:n tunnetuin hahmo on kiistatta Iron Man (Tony Stark). Robert Downey Jr:n esittämä Tony Stark/Iron Man oli avainasemassa MCU:n käynnistämisessä ja teki hahmosta tunnetun.

  Kuka on vahvin Marvel-tyttö?

  Marvelin vahvimpana naishahmona pidetään usein Kapteeni Marvelia (Carol Danvers), jolla on uskomattomat kosmiset voimat ja joka on yksi Marvel-universumin mahtavimmista sankareista.

  Kuka on ensimmäinen naispuolinen kostaja?

  MCU:ssa Musta leski (Natasha Romanoff) on ensimmäinen naispuolinen kostajattaren rooli. Hänellä oli ratkaiseva rooli alkuperäisen Avengers-joukkueen muodostamisessa, ja hän oli ensimmäisten elokuvauniversumiin koottujen sankareiden joukossa.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden