Kauniita naisia löytyy kaikkialta maailmasta. Turkki on yksi niistä maista, joissa on maailman hienoimpia naisia. Kuten "Kauneus on katsojan silmissä". Jos joku on mielestäsi kaunis, hän on kaunis. Kauneimpien kauniiden naisten löytäminen kaikkien kauniiden naisten joukosta on hyvin vaikeaa. Tässä rajoitamme listamme vain näyttelijättäriin. Vaikka 10 parhaan näyttelijättären valitseminen monien kuumien kaunottarien joukosta on vaikeaa, on se kuitenkin vaikeaa.on myös erittäin vaikeaa. Mutta silti olemme maininneet alla top 10 kuuminta turkkilaista näyttelijätärtä. Nämä ovat joitakin Turkin kauneimmista naisista. Saatamme unohtaa joitain kaunottaria, joten kerro meille kommenteissa.

  Top 10 kuuminta turkkilaista näyttelijää ja mallia:

  10. Neslihan Atagül

  NESLİHAN on saanut 10. paikan kuumimpien turkkilaisten näyttelijöiden listallamme. Koska hän on yksi Turkin kauneimmista naisista ja erittäin kuuluisa näyttelijä ja malli. Hänet tunnetaan hämmästyttävistä rooleistaan turkkilaisessa web-sarjassa Kara Sevda. Kara Sevda on yksi menestyneimmistä turkkilaisista sarjoista, jota on myyty yli 110 maahan. Kara Sevda pussitti kansainvälisen Grammy-palkinnon NESLİHANille.ATAGÜL. Hänen näyttelemisensä ja mallintyönsä on aivan upeaa, ja hän on niin kaunis, ettei hänen kauneuttaan voi selittää sanoin.

  9. Dilan Çiçek Deniz

  Dilan on kauneuskilpailujen tittelin haltija. Hänet kruunattiin Miss Universum Turkki 2014 ja edusti Turkkia myös Miss Universum 2014 -kilpailussa. Dilan on erittäin hämmästyttävä ja lahjakas turkkilainen näyttelijä ja malli. Häntä pidetään vuoden 2021 kuumimpina turkkilaisnäyttelijöinä. Hänen upea muotitietoisuutensa ja uskomaton kauneutensa tekevät hänestä erittäin kuuluisan Turkin teollisuudessa. Hänen roolinsa kuuluisassa turkkilaisessasarja 20 Dakika antoi hänelle ehdokkuuden 42. kansainvälisen Emmy-palkinnon saajaksi.

  8. Oyku Karayel

  Oyku on erittäin ahkera ja erittäin lahjakas turkkilainen näyttelijä, joka on työskennellyt monissa elokuvissa ja TV-ohjelmissa. Hänen siniset silmänsä ovat hänen kauneutensa tavaramerkki ja hänen silmänsä voivat houkutella ketä tahansa. Hänet tunnetaan myös matkojen harrastajana. Oyku on myös kuuluisa erittäin ystävällisestä ja rakastavasta persoonallisuudestaan. Hän on hyvin kuuluisa rooleistaan elokuvissa ja ohjelmissa kuten Black Money Love, Muhtesem Yüzyil: Kösem, Ethos.ja Kuzey Güney.

  7. Burcu Biricik

  Emme voi jättää väliin Burcu Özberkiä, kun listaamme kuumimpia turkkilaisia näyttelijättäriä. Burcu Özberk on erittäin ihana ja kuuluisa näyttelijä Turkissa. Minulla ei ole sanoja määrittelemään hänen uskomatonta kauneuttaan, eikä kukaan voi sivuuttaa hänen kauneuttaan. Hän voitti Kultainen perhonen -palkinnon vuonna 2020 loistavalla suorituksellaan maailmankuulussa turkkilaisessa romanttisessa komediassa AfiliAʂk (Tähtirakkaus). Hän on merkinnyt voimakkaan suorituksensa elokuvassaanjoukko TV-ohjelmia ja elokuvia, mikä tekee hänestä superlahjakkaan näyttelijän ja myös yhden kauneimmista naisista.

  6. Melisa Döngel (Turkin kuumin näyttelijä)

  Hänen täydellinen nimensä on Melisa Orlova-Döngel. Hän on upea ja superlahjakas tv-näyttelijä ja hämmästyttävä malli. Hänellä on valtava fanikunta, 3,2 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Ja hänet tunnetaan parhaiten hänen voimakkaasta roolistaan "Deniz Çelik" turkkilaisessa draamasarjassa Bizim Hikaye. Hänen kauniit vihreät silmänsä, ruskehtavat hiuksensa ja hoikka vartalonsa tekevät hänestä erittäin viehättävän sekä yhden niistä Kuumimmat turkkilaiset naiset vuonna 2021 Hän on toiminut mallina joillekin alan johtaville tuotemerkeille.

  5. Gamze Erçel (Kuuma nainen Turkissa)

  Kauneuskuningatar, upea malli, yrittäjä ja sosiaalisen median kuningatar ja myös vloggaaja. Yhdellä naisella on niin monta titteliä, hän on erittäin kaunis ja superlahjakas. Hänellä on massiivinen fanijoukko, 4,4 miljoonaa Instagram-seuraajaa. Hän on tähtimalli joillekin turkkilaisille huippumuotimerkeille. Hänen hoikka vartalonsa ja kauniit pähkinänruskeat silmät ovat hänen kauneutensa tavaramerkki. Hän sai mainetta roolistaan elokuvassaZahide turkkilaisessa romanttisessa draamasarjassa. Hänellä on monia upeita esityksiä useissa turkkilaisissa elokuvissa ja tv-sarjoissa.

  Lue myös: Luettelo maailman 10 kauneimmasta musliminaisesta.

  4. Selen Soyder

  Hänen täydellinen nimensä on Mükerrem Selen Soyder. Hän on Miss World Turkey 2007 -tittelin haltija ja hän edusti maataan myös Miss World 2007 -kilpailussa. Selen Soyder on kuuluisa turkkilainen näyttelijä, malli ja yhteiskunnallinen aktivisti. Hän on yksi menestyneimmistä ja kuumimmista turkkilaisista näyttelijöistä. Hänen menestyksekäs näyttelijänuransa on myös auttanut häntä luomaan huikean nettovarallisuuden, joka on noin 5 miljoonaa dollaria. Hänen loistavat roolinsa elokuvissaLale Devri, Reaksiyon ja Hanginiz tekivät hänet tunnetuksi Turkissa.

  3. Esra Bilgiç (kaunein turkkilainen nainen)

  Hänen pääroolinsa Halime Hatunina turkkilaisessa historiallisessa seikkailusarjassa Diriliş: Ertuğrul toi hänen hämmästyttävän lahjakkuutensa maailman tietoisuuteen, ja hän on näytellyt myös monissa turkkilaisissa sarjoissa. Hän on kaunein nainen ja häntä pidetään myös yhtenä suosituimmista naisista. maailman kuumimmat naiset . hänen loistavat roolinsa eri sarjoissa toivat hänelle uskomatonta menestystä ja paljon palkintoja. Hänellä on valtava fanijoukko, 6,3 miljoonaa seuraajaa. Hänellä on kauniit ruskeat silmät ja hoikka vartalo. Ja hän näyttää niin upealta, että minulla ei ole sanoja määritellä hänen kauneuttaan.

  2. Hande Erçel (kuumin turkkilainen näyttelijä)

  Hande on Instagramin seuratuin turkkilainen kuuma nainen. Hänellä on valtava 25,4 miljoonan seuraajan fanijoukko. Lisäksi hän hallitsee koko Turkin viihdeteollisuutta. Hän aloitti näyttelijänuransa tv-mainoksilla ja upealla Hayat Uzunin roolillaan turkkilaisessa romanttisessa komediasarjassa, joka tunnetaan nimellä Aʂk Laftan Anlamaz. Kauneusmaailman huippulehdet merkitsivät hänet maailman kauneimmaksi.nainen vuonna 2021. Hän on alan johtavien tuotemerkkien L'Oreal Paris Turkey ja De-facto brändilähettiläs. Ja hän hallitsee sekä viihdeteollisuutta että miljoonien sydämiä. Hande on myös wonderslistin vuoden 2021 kauneimpien tyttöjen listan kärkipaikalla.

  1. Fahriye Evcen (Kuumin turkkilainen näyttelijä)

  Hänen täydellinen nimensä on Fahriye Evcen Özçivit. Fahriye on upea ja superlahjakas turkkilainen näyttelijätär. Hänellä on valtava fanijoukko, noin 12,3 miljoonaa seuraajaa Instagramissa. Hän on saksalais-turkkilainen näyttelijä ja hänen pääroolinsa ovat Necla Tekin "Yaprak Dökümü" -elokuvassa ja Feride turkkilaisessa tv-sarjassa Çalıkuşu. Fahriye on alan johtava näyttelijä Turkissa. Hänen menestyksekäs näyttelemisensä antoi hänelleHän on myös kuuluisa yrittäjä. Näytteleminen on johtanut hänet moniin palkintoihin, ja hänen elokuvansa ovat myös menestyneet valtavasti. Häntä pidetään myös yhtenä kuumimmista turkkilaisista näyttelijättäristä. Hän on myös Turkin kuumimpien naisten listan kärjessä. Luulen, että meillä ei ole sanoja hänen uskomattoman kauneutensa kuvaamiseen.

  Toivottavasti pidit listastamme. Mitä mieltä olet, kuka on kaunein turkkilainen näyttelijä? Kuka on suosituin turkkilainen näyttelijä? Missä maassa on kauniita tyttöjä?

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden