Maailman 10 kuuminta uutisankkuria 2023: Uutiset, no, myönnettäköön, että ne voivat olla aika tylsiä joillekin meistä. Minä erityisesti sekoan, kun uutiskanava tulee, koska en vain voi sietää sitä. Turhaa keskustelua, uutisia tuhosta, joka itse asiassa on kaikki, mitä nykyään tapahtuu. Laitat yhden uutiskanavan päälle ja se näyttää pommin räjähdyksen, toinen näyttää tietyn presidentin (ota vinkki), kolmas näyttää nousuninflaatio. En vain ole lainkaan uutisihminen.

Pysähdyn kuitenkin uutiskanavalle niissä harvoissa tapauksissa, en siksi, että olisin kiinnostunut uutisista, vaan enemmänkin uutisia kertovasta henkilöstä. Kyllä, arvasitte oikein. UUTISKANAVAN ANKKURIT OVAT AINAKIN NIIN KUUMIA. On ollut aikoja, jolloin olen kirjaimellisesti käynyt läpi koko uutislähetyksen vain katsomalla, kun kuuma mies puhuu. Tapa, jolla he ovat pukeutuneet ja puhuvat, on vain yksi sana sille: KUUMA. TheNaisetkaan eivät ole kaukana jäljessä, ja haluan tehdä selväksi, että olen hetero, jos olette huolissanne seksuaalisuudestani, mutta en kaihda ihailemasta näitä kuumia uutisankkureita. Naisetkin ovat aivan mahtavia.

Tänään tarkastelemme maailman 10 kuuminta uutisankkuria vuonna 2023. Hyvät naiset ja herrat, merkitkää nämä nimet muistiin ja valmistautukaa löytämään suosikki-uutiskanavanne 😉.

  10. Melissa Theuriau

  Melissa Theuriau M6
  Syntymäaika: 18. heinäkuuta 1978 (44 vuotta)
  Syntymäpaikka: Échirolles, Ranska
  Korkeus: 1.73 m
  Kansalaisuus: Ranskan
  Nettovarallisuus 2023: 18 miljoonaa dollaria

  Ranska ja sen kauneus on ikuinen ja alati kasvava, ja tämä uutisankkuri todistaa sen. Melissa työskentelee M6-kanavalla Ranskassa, ja tämä ranskalaiskaunotar tuo eloa ohjelmaan. Tuo hymy ja nuo pähkinänruskeat silmät ovat suorastaan kuolemaa varten.

  9. Georgie Thompson

  Georgie Thompson Sky Sports
  Syntymäaika: 25. syyskuuta 1977 (45 vuotta)
  Syntymäpaikka: Harlow, Yhdistynyt kuningaskunta
  Korkeus: 1.52 m
  Kansalaisuus: Yhdistynyt kuningaskunta
  Nettovarallisuus 2023: 5 miljoonaa dollaria

  Jos sinulla ei ole Sky Sportsia kaapelikanavallasi, nyt on aika hankkia se, koska et halua missata Georgien ohjelmaa. Georgie tekee urheilusta entistäkin mielenkiintoisempaa ja viihdyttävämpää ulkonäöllään. Work it giiirl. @officiallygt.

  8. Alessandra Villegas

  Alessandra Villegas Telemundo Mexico
  Syntymäaika: 1. huhtikuuta 1987
  Syntymäpaikka: Venezuela
  Korkeus: 1.74 m
  Kansalaisuus: Venezuelan
  Nettovarallisuus 2023: 5 miljoonaa dollaria

  Te sanotte Gracias, että hänet on nimetty listalle, koska hän ansaitsee sen. Tämä meksikolainen kaunotar pyörittää ohjelmaa Telemundo Mexicossa ja on saanut melkoiset päät kääntymään pukeutumisellaan. Anna vihaajien puhua, tyttö, sinä tapat sen! @Alessandraville.

  7. Brooke Baldwin

  Brooke Baldwin CNN
  Syntymäaika: 12. heinäkuuta 1979 (43 vuotta)
  Syntymäpaikka: Atlanta, Georgia, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.75 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 10 miljoonaa dollaria

  14.00-16.00, CNN Newsroom on paikka, jossa haluatte olla, jos haluatte nähdä tämän kaunottaren puhuvan uutisista ja rakastavan niitä. Brooke työskentelee yhdellä maailman arvostetuimmista uutiskanavista, ja tappavan ulkonäön lisäksi hänellä on myös suuria lahjoja ja hän tekee työnsä todella hyvin. Ota hänet kiinni Twitterissä @BrookeBCNN.

  6. Megyn Kelly

  Megyn Kelly SiriusXM
  Syntymäaika: 18. marraskuuta 1970 (52 vuotta)
  Syntymäpaikka: Champaign, Illinois, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.68 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 45 miljoonaa dollaria

  Megyn oli kokopäiväinen asianajaja 9 vuotta ennen kuin hän vaihtoi uransa uutisankkuriksi ja pojat, olemme iloisia, että hän teki niin vai mitä. Kellylla on tappajavartalo, siniset silmät, joista voi kuolla ja hän vain näyttää niin kuumalta tehdessään uutislähetystään. Ihmettelen, miten hänen lähetyksensä vieraat keskittyvät käsiteltävään aiheeseen. Hän työskenteli Fox Newsille vuodesta 2004 vuoteen 2017, ja tammikuussa 2017 hän siirtyi NBC Newsille. @megynkelly.

  5. Susan Li

  Susan Li FOX Business
  Syntymäaika: 1. toukokuuta 1985 (38 vuotta)
  Syntymäpaikka: Kiina
  Korkeus: 1.70 m
  Kansalaisuus: Kanadalainen
  Nettovarallisuus 2023: 4,5 miljoonaa dollaria

  Susan Li on Hongkongissa toimiva uutisankkuri, jonka uutisohjelma 'First Up with Susan Li' palkittiin parhaana uutisohjelmana Aasian televisiopalkinnoissa vuonna 2012. Ohjelma on sisällöltään loistava, mutta antaisin sille palkinnon myös visuaalisesta ilmeestä. Susan Li on nähtävyys. Hän työskentelee tällä hetkellä amerikkalaisella televisiokanavalla CNBC:llä. Hänet voi tavoittaa Twitterissä @SusanLiTV.

  4. Ainsley Earhardt

  Ainsley Earhardt FOX NEWS
  Syntymäaika: 20. syyskuuta 1976 (46 vuotta)
  Syntymäpaikka: Spartanburg, Etelä-Carolina, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.73 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 6 miljoonaa dollaria

  Ainsley Earhardt sijoittuu neljänneksi kuumimpien uutisankkureiden joukossa. Hän on Fox & Friends; All-American New Year's Eve, America's News Headquarters -ohjelman juontaja ja toinen juontaja. Hän raportoi myös Hannitylle omalla jaksollaan nimeltä "Ainsley Across America". Hän liittyi Fox-uutiskanavalle vuonna 2007. @ainsleyearhardt.

  3. Anna Kooiman

  Anna Kooiman Australian Network Ten
  Syntymäaika: 7. helmikuuta 1984 (39 vuotta)
  Syntymäpaikka: Charlotte, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.75 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 3,5 miljoonaa dollaria

  Anna Kooiman on sijalla 3 10 kuumimman uutisankkurin joukossa tällä hetkellä. Tämä amerikkalaisnainen toimi Fox News Channelin (FNC) uutisankkurina ja toimittajana sekä FNC:n FOX & Friends -ohjelman viikonloppujuontajana. Hän jätti Fox Newsin syyskuussa 2016 ja muutti miehensä kanssa Australian Sydneyhin.

  2. Kimberly Guilfoyle

  Kimberly Guilfoyle FOX NEWS
  Syntymäaika: 9. maaliskuuta 1969 (54 vuotta)
  Syntymäpaikka: San Francisco, Kalifornia, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.7 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 25 miljoonaa dollaria

  Yhdysvaltalainen tv-uutispersoona, kalifornialaisen poliitikon Gavin Newsomin entinen vaimo, San Franciscon entinen First Lady Kimberly Guilfoyle on yksi tämän hetken kuumimmista uutisankkureista. Hän on yksi Fox News Channelin "The Five" -kanavan juontajista. Kimberly on mukana "The O'Reilly Factor" ja "Hannity" -kanavilla. Hän on työskennellyt aiemmin Court TV:n juontajana ja oikeudellisena analyytikkona.Fox Newsin ja ABC:n kommentaattori. @kimguilfoyle.

  1. Courtney Friel

  Courtney Friel KTLA
  Syntymäaika (ikä): 22. huhtikuuta 1980 (43 vuotta)
  Syntymäpaikka: Philadelphia, Pennsylvania, Yhdysvallat
  Korkeus: 1.67 m
  Kansalaisuus: American
  Nettovarallisuus 2023: 5 miljoonaa dollaria

  Katsokaa häntä. Voi luoja, nuo silmät ja nämä virheettömät hiukset. Hän rokkaa blondia täysin. Courtney Friel Yhdysvalloista voisi kertoa kaikkien aikojen huonoimmat uutiset, mutta olisi vaikea kääntää katse pois hänestä ja keskittyä uutisiin. Kaverit, teidän kannattaisi ehkä hankkia KTLA-televisio kaapelikanavaanne heti. Nappaa tämä kaunein naisuutisankkuri Instagramissa @courtneyfriel.

  Kuka on Fox Newsin kaunein tyttö?

  Top 10 kuuminta Fox News -ankkuria:

  Heather Nauert.

  Sandra Smith.

  Shannon Bream.

  Jamie Colby.

  Megyn Kelly.

  Martha MacCallum.

  Ainsley Earhardt.

  Jenna Lee.

  Nelson Hayden

  Tekijä Nelson Hayden